Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 10:00
Intézkedtem, megígértem segítek! Engedélyt kaptam hivatalos közlemény tételére:
"Kérekszépen mindenkitől egy ügyfélszámot + nevet privátban, soron kívül megoldjuk a problémájukat. A cég belső ellenőre + ügyvezetője fog kimenni a helyszínekre és megoldják a problémát. Korrektség kedvéért leírom hogyha az ügyfélnél felróható okok miatt van probléma akkor díjköteles a javítás, ha nem akkor természetesen díjmentes."
Kérnékszépen egy PÜ-t vagy itt a fórumon is ügyfélszámot + nevet akinél probléma van...
Köszi!
LACI
Cégünknél tett hibabejelentését kivizsgáltuk és annak eredményérõl
értesítettük. A hibabejelentés lezárásával kapcsolatban az
alábbiakban visszaigazoljuk a hibaügy lezárását.
Amennyiben a lezárással kapcsolatban észrevétele van kérjük,
hogy ügyfélszolgálatunk felé email-ban jelezze.
Információk:
Bejelentéskód (hivatkozási szám): 2007/385
Lezárás idõpontja: 2007-03-29
Hiba típusa: GARANCIÁLIS
Hibajelenség leírás:
Jelerõsség jó, kapcsolat létrejön, de letöltés napok óta borzasztó lassú, oldalak nem jeleníthetõk meg.
Lezáráshoz magyarázat:
Ügyfél telefonos egyeztetés során jelezte, hogy szolgáltatása mûködõképes, bejelentését nem tartja fenn!
Visszaellenõrzés eredmények:
-
Tisztelettel
RLAN Internet
Ez csucs!!! Igenis fenn tartom a hiba bejelentést!!!
A telefonon azt mondtam,hogy továbbra is fenáll a hiba:délután és este használhatatlan a net.A Skypot most sem tudom használni:chattelésre sem.Az RLAN részére le van zárva az ügy.
Remélem a cég belsö ellenöre+ügyvezetö is tudnak erröl.A szerelö is felhivott,de ötet csak az érdekelte,hogy van-e net kapcsolatom és neki le volt zárva az ügy,hiába mondtam neki is hogy mi a probléma.
LACI várlak gyertek,délután 15h után.Elötte nem vagyok itthon