Idézet: gazdi - Dátum: 2004. júl. 8., csütörtök - 10:00
Nem emlékszem, hogy a UPC valahol is mondta volna a hűségszerződés kapcsán, hogy nem fognak változni a technikai feltételek
Hűségszerződés nélkül is állandó, a meghirdetettnek megfelelő szolgáltatást kell nyújtani, ennyiben független a dolog a hsz-től. De ha az ügyfél még hűséget is fogad nekik, akkor még inkább kötelező, hogy szolgálják ki tisztességgel.
Idézet
Az egyik arról szól, hogy a lefelé jövő sáv 768 (vagy 1024) kbps széles, és ebből minimum 64kbps-nek kell meglenni
Nem szolgáltatás korlátozására gondolsz? Vagy a csomagtovábbítás max 1500msec-es idejét számoltad át sávszélességre (feltéve, hogy 32byte-os "ping" fordulóról beszélnek. Ez viszont még csak nem is 64k, hanem inkább 16). (Bár, az sem világos, hogy ez a max 1500ms késleltetés pontosan miből eredhet, tehát mondjuk pl. felpufferel 1500ms-ig, aztán meg dönget a meghirdetett sebességen, így az effektív sebesség - a késleltetés után - tényleg annyi, amennyinek lennie kell, csak megnöveli a "ping" időt, de mondjuk letöltési sebességben érdemben nem játszik szerepet.)
(Az ADSL-nél le szokták írni, hogy a 384/128-as az 128/64-től már "teljesítve" van, a 768/256-os meg 384/128-tól (mint "garantált" sávszélesség. Ilyen pontot én az ÁSZF-ban nem találtam, pedig majdnem minden havi kiadását át szoktam nézni

)
Idézet
Egy kört megér az osztrák sebességmérő eredményének beküldése.
Nem hinném, hogy chelloék ne tudnák, hogy a 768-uk csak 650, hanem azt mondom, hogy nem foglalkoznak vele, és ez a bosszantó.
Szerkesztette: llamada 2004. 07. 08. 10:31 -kor