HWSW Informatikai Kerekasztal: W-Net's MicroDSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

W-Net's MicroDSL Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 11. 18:23

Ezt az ip-t nyugodtan kiírhatod, mert ez egy belső hálós ip, ami azt jeleni, h egy ip címmel látunk ki a netre (az egész falu). A belső ip: 192.168.0.* Remélem ebben más is megerősít! Ez egy nagy suxxxx.
Nem tudsz FTP, http, game szervert csinálni neten (Kivéve,ha portforwardingol a szolgaltato, ami egészen valószínűtlen..), dc-n is csak passzív tudsz lenni, és ha valakit bannolnak akárhonnan, akkor mindenki repül...
8900HUF 2évre ezért???? nevetséges!!!  :(
[ASUS M2N, AMD Athlon 64 X2 5400+@2.8GHz, 2X1Gb Kingston 800MHz DDR2, MSI Radeon HD3850 256Mb DDR3, Samsung 223BW 22" LCD]

#202 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 22:07

Idézet: sif85 - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 18:23

Ezt az ip-t nyugodtan kiírhatod, mert ez egy belső hálós ip, ami azt jeleni, h egy ip címmel látunk ki a netre (az egész falu). A belső ip: 192.168.0.* Remélem ebben más is megerősít! Ez egy nagy suxxxx.
Nem tudsz FTP, http, game szervert csinálni neten (Kivéve,ha portforwardingol a szolgaltato, ami egészen valószínűtlen..), dc-n is csak passzív tudsz lenni, és ha valakit bannolnak akárhonnan, akkor mindenki repül...
8900HUF 2évre ezért???? nevetséges!!!  :(

Ja, közben már mondták nekem is hogy ez egy belső ip nem publikus fix...

Én mondjuk arra emlékeztem, amikor a kábelcsatornán hirdették, hogy fix ip is oda volt írva.
Nem akarok elkiabálni semmit, de így 2. nap vége felé tapasztalatok:

Pozitívum:
+ korlátlan

Negatívum:
- nincs publikus ip
- letöltés ugrál össze vissza, néha még a 128kbit-től is messze van
- ping is ugrál össze vissza szóval netes játék kilőve egyelőre
- rohadt drága ahhoz képest amilyennek egyelőre tűnik

De most elhatároztam, hogy várakozó álláspontra helyezkedem mert nem igazán tudom, hogy mit fognak még javítani meg milyen sávszélességet kaptam egyelőre direkt azért akartam itthon lenni bekötésnél, hogy tudjak kérdezni...

De arra vagyok kíváncsi, hogy milyen eszközöket meg mekkora sávszélességet vettek mert nekem eddig mindenki mondta, hogy a leírt hibajelenségek (ping és letöltés ugrálás) tipikusan arra utal, hogy kevés a sávszélesség, mert sokan használják egyszerre vagy nagyon gagyi (olcsó) eszközöket vett a szolgáltató. Na most, szerintem max 10 embernek mehet a net és ha már most akadozik akkor már régen halott elképzelés az egész. Vagy a 384kbit azt jelenti, hogy néhanapján ha alaposan figyeljük felugrik egy másodpercre annyira is a letöltés? Komolyan, flashgettel nem sokmindent töltöttem még, de átlag letölési sebességre 11-17kbyte/sec-et írt ki a fájloknál, isdn-el gyorsabban töltöttem...

Na meg arra a szerződésre vagyok qrva kíváncsi de ha ez ilyen marad, akkor ezért fizetni 9900ft-ot havonta... (mert 2 évre nem írok alá ez már biztos hátha történik valami csoda és ha jön valami más lehetőség akkor szívhatok még 1 évet)

Jó mondjuk sok jóra amúgy sem számítottam ilyen előjelek után de azt minimumnak vettem, hogy legalább normális pingek lesznek majd.
Szóval most akkor várok. És élvezem az itthoni korlátlan netet. :)

#203 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 12:02

Ilyen sebesség mellett jó volna, ha lenne egy 128 kilobites/korlátlan csomag, mert nem sok kedvem lenne fizetni a nem létező 384-ért...
A netes játékot pedig én is nagyon sajnálom... 80-350ping => Nincs sávszél!!!
De könyörgöm! Mekkora vonala lehet?? Ha mondjuk megy 15 helyen, és mindenki szív 10-15k-val, amit nem tartok valőszínűnek, akkor 15*15*8=1800kbit! ~ 1db chello előfizu :( Lehet, h valaki szombathelyen beköttetett egy Chello classicot, aztán rádión kilövik a parasztoknak, h nesztek egyétek meg, ami van!  :(
Mértél már sávszélt datanet vagy externet oldalán? Mérd meg többször, h lássuk mennyire ingadozik!
sif
[ASUS M2N, AMD Athlon 64 X2 5400+@2.8GHz, 2X1Gb Kingston 800MHz DDR2, MSI Radeon HD3850 256Mb DDR3, Samsung 223BW 22" LCD]

#204 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 13:14

Idézet: sif85 - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 12:02

Ilyen sebesség mellett jó volna, ha lenne egy 128 kilobites/korlátlan csomag, mert nem sok kedvem lenne fizetni a nem létező 384-ért...
A netes játékot pedig én is nagyon sajnálom... 80-350ping => Nincs sávszél!!!
De könyörgöm! Mekkora vonala lehet?? Ha mondjuk megy 15 helyen, és mindenki szív 10-15k-val, amit nem tartok valőszínűnek, akkor 15*15*8=1800kbit! ~ 1db chello előfizu :( Lehet, h valaki szombathelyen beköttetett egy Chello classicot, aztán rádión kilövik a parasztoknak, h nesztek egyétek meg, ami van!  :(
Mértél már sávszélt datanet vagy externet oldalán? Mérd meg többször, h lássuk mennyire ingadozik!
sif

Na, vannak új infók.

Sávszélességet mértem eddig 2x, 140 és 180 kbit lett a végeredmény.

Ma voltak itt akik kötötték a kábelezést és kifaggattam őket. :)
Először is, most mindenkinek 384kbit van megosztva, és mondtam hogy igazából még a fele sincs meg. Na aztán utána mondták, hogy jelenleg 1mbites csatlakozás van az ISP-nél és az van megosztva, úgyhogy nem csodálkozik a dolgon. :))
Viszont most állapodtak meg valakivel, hogy lesz egy 4mbit-es csatlakozás és utána már jó lesz a dolog, ez még 1-2 hét addig ingyen lehet használni.
Na de így utánaszámolva az a 4mbit is 10db 384kibtes kapcsolatot tudnak kiszolgálni maximálisan, de szerintem még olyan 20 csatlakozással elmenne, mert úgysem tölt egyszerre mindenki. Na de 80-100 előfizetőt hogy akarnak 4mbitel kiszolgálni? :)) Ez még akkor is bőven kevés lenne, ha minden felhasználónak csak 128kbit-es csatlakozása lenne, mert még akkor is kb. 40kbit-re jön ki 100 embernél.
Én azt mondom 10mbit már 50 embernek úgy ahogy elmenne, ha mindenki 384kbitet kapna mivel itt már meglenne a max sávszélesség ha 25 ember egyszerre tölt még akkor is, na de nem 4...

De ugye nem tudjuk, hogy mennyi 384-es csatlakozás lesz és mennyi 128-as mert a 128-asok nem igazán fognak töltögetni... Bár épeszű ember nem választ 128kbites csatlakozást 1gb-os forgalmi korláttal 6-7000-ért. Vagy 1 hónap után rájön, hogy ez nem nyerő.

Szóval ha hozzád mennek bekötni erre az egyre mindenképpen kérdezz rá, hogy mégis hány embernek lesz kábelnetje, hogy 4mbit-el akarnak operálni. Mert nekem a srác aki kötötte azt mondta, hogy szeretnék elérni a 100 előfizetőt :eek:  (de lehet, hogy ő nem tudta pontosan, mert ők csak alkalmazottak, ők kötik a kábelt)... 

Ui.: Hallottam te éjszaka eléggé kiütötted magad a rossz hírek miatt. :p

#205 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 13:34

Mértem még 1 sávszélt, most már kemény 74 kbit/s  :omg:

Tegnap meg ma még kiosztottak pár modemet úgylátszik.  :D

#206 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 14:27

heh, 4mbit, elég vicces :)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#207 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 15:16

Ez nekem olyan jó kis kapitalzmusnak tűnik :) Termeljünk maximális hasznot, minimális befektetéssel! A paraszt meg megveszi, mert nincs nincs más, és nem akar 56k-zni... Mióta kiköltöztünk Szombathelyről, azóta jövünk rá, h mekkora hátránnyal indul az, aki nem városban lakik! :down:

#208 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 15:47

Kevés előfizetőre nem igazán kifizetődő netet szolgáltatni és nem is lehet igazán jó minőségben megoldani. Sajna a netszolgáltatás olyan hogy csak nagyban éri meg csinálni, de legalábbis egy kritikus tömöget el kell érni az pedig nem 10-20 fő és még talán nem is száz hanem több. És ez fokozottabban érvényes minél távolabb kerülsz a nagy szolgáltatók hálózati infrastruktúrájától, különösen egy faluban.

Egy 4Mbps-es vonal egy olyan távoli falu esetén kerülhet akár 400-500ezerbe is. Kell még mellé számlázni, postaköltség, a modem és hálózati eszközök havi megtérülése, munkadíj mert valakinek életben is kell tartani ezt az egészet, benzinköltsége ha még nem is helyben ott lakik. Ha ezt összevetek a havi 5-8ezres nettó bevételekkel akkor számold ki hány user kell ahhoz hogy a bevétel fedezze a kiadásokat. Elég magas számot fogsz kapni az pedig gondot fog okozni a sávszélesség elosztás és minőség terén. Van egy kritikus tömeg amikor már a megfelelő szolgáltatás minőség és a megtérülés is biztosítható de ehhez nem kivés előfizető szükséges. Sajnos ez az oka hogy a kistelepülési internetes állapotok olyanok amilyenek. Ehhez kellenének az állami támogatások és olyan rendelkezések hogy helytől függetlenül egységes áron legyen elérhető a bérelt vonal(jelenleg minél közelebb vagy egy hálózati csomóponthoz annál olcsóbb, onnan távolodva egyre drágul)

Anno lehet Baleetól kérdeztem már SG-n de ez most vajon ez a kábeltv-s project netesítése lenne?
http://www.hangnem.hu/site/media-kabel-muh.../2003-10-15.htm

A nagy cégek a kistelepülési netberuházások és üzemeltetések veszteségét kvázi hozzácsapják a nagyvárosi nyereségükhöz és így pozitívban tudnak maradni, de egy olyan kiscég akinek csak ez az egyetlen bevételi forrása rád fogja hárítani az összes felmerülő költséget. Ez viszont jó szolgáltatásminőség esetén vagy embertelen magas díjakat fog jelenteni amire nem igazán lesz fizetőképes kereslet vagy pedig tart egy elfogadható árszintet a minőség rovására fog menni.

#209 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 16:10

Az a baj, h kb. 5 kilométerre lakunk Szombathelytől, ahol van DSL...

#210 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 18:25

Igen, itt is mondták hogy a kormány csak a nagy cégeket pénzeli internet terén. És nekik gatyájuk ráment, hogy kiépítsék a rendszert amit el is hiszek.
És ez vicc, mert inkább a kis vállalkozókat kéne támogatni, hogy terjedjen végre az a qrva szélessáv. Mert úgy nem fog, hogy a nagy pénzeket a nagy szolgáltatók kapják akiknek a nyereségük így is bőven megvan...

"A nagy cégek a kistelepülési netberuházások és üzemeltetések veszteségét kvázi hozzácsapják a nagyvárosi nyereségükhöz és így pozitívban tudnak maradni, de egy olyan kiscég akinek csak ez az egyetlen bevételi forrása rád fogja hárítani az összes felmerülő költséget."

Ez egy nagyon jó dolog lenne, de ott a kormányban meg az IHM-ben ücsörgőknek egyszerűen nincsen agyuk, mert semmi fejlődést nem tapasztalni. Meg, hogy a nagy cégeket támogatják akik leszarják a kis falvakat, az nekik nem buli.

De ez annyira irreális, hogy 5km-re 9900ft-ért 1.5mbites csatlakozást lehet kapni, itt meg olyan 384-eset ami sosem lesz 384-es. És a szolgáltatót is meg lehet érteni, de az előfizetőt is.

Meg az a nevetséges, hogy vállalkozói csomagban már van6megabites ADSL 80000 körül havonta. Itt meg tényleg kifizetnek szerintem 3-4x ennyit egy 4mbitesre. De nekik az sem üzlet ha a matáv kiépíti az ADSL-t mert akkor nekik végük, mert olyan árakkal meg minőséggel nem tudnak versenyezni.

#211 Felhasználó inaktív   piston 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 14. 09:47

Idézet: BaLee - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 14:14

Na, vannak új infók.

Sávszélességet mértem eddig 2x, 140 és 180 kbit lett a végeredmény.

Ma voltak itt akik kötötték a kábelezést és kifaggattam őket. :)
Először is, most mindenkinek 384kbit van megosztva, és mondtam hogy igazából még a fele sincs meg. Na aztán utána mondták, hogy jelenleg 1mbites csatlakozás van az ISP-nél és az van megosztva, úgyhogy nem csodálkozik a dolgon. :))
Viszont most állapodtak meg valakivel, hogy lesz egy 4mbit-es csatlakozás és utána már jó lesz a dolog, ez még 1-2 hét addig ingyen lehet használni.
Na de így utánaszámolva az a 4mbit is 10db 384kibtes kapcsolatot tudnak kiszolgálni maximálisan, de szerintem még olyan 20 csatlakozással elmenne, mert úgysem tölt egyszerre mindenki. Na de 80-100 előfizetőt hogy akarnak 4mbitel kiszolgálni? :)) Ez még akkor is bőven kevés lenne, ha minden felhasználónak csak 128kbit-es csatlakozása lenne, mert még akkor is kb. 40kbit-re jön ki 100 embernél.
Én azt mondom 10mbit már 50 embernek úgy ahogy elmenne, ha mindenki 384kbitet kapna mivel itt már meglenne a max sávszélesség ha 25 ember egyszerre tölt még akkor is, na de nem 4...

De ugye nem tudjuk, hogy mennyi 384-es csatlakozás lesz és mennyi 128-as mert a 128-asok nem igazán fognak töltögetni... Bár épeszű ember nem választ 128kbites csatlakozást 1gb-os forgalmi korláttal 6-7000-ért. Vagy 1 hónap után rájön, hogy ez nem nyerő.

Szóval ha hozzád mennek bekötni erre az egyre mindenképpen kérdezz rá, hogy mégis hány embernek lesz kábelnetje, hogy 4mbit-el akarnak operálni. Mert nekem a srác aki kötötte azt mondta, hogy szeretnék elérni a 100 előfizetőt :eek:  (de lehet, hogy ő nem tudta pontosan, mert ők csak alkalmazottak, ők kötik a kábelt)... 

Ui.: Hallottam te éjszaka eléggé kiütötted magad a rossz hírek miatt.   :p

Na de 80-100 előfizetőt hogy akarnak 4mbitel kiszolgálni? :))

Hi!
Nálunk kb 80 előfizetőt szolgálnak ki 3Mbit-es rádiós gerincel,a kliensek szintén rádión kapják a sávszélt :rolleyes:

#212 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 10:11

Idézet: piston - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 9:47

Hi!
Nálunk kb 80 előfizetőt szolgálnak ki 3Mbit-es rádiós gerincel,a kliensek szintén rádión kapják a sávszélt :rolleyes:

Hali!

Tapasztalat? (letöltés, pingek)
Mekkora csomagokra lehet ott előfizetni?

#213 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 10:39

Na arra én is kiváncsi lennék!
Szerintem az mindenkinek egy 128-as csomag, ami csúcsidőben kegyetlenül belassul... Legalább is szerintem  :)

#214 Felhasználó inaktív   piston 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 14. 12:27

Idézet: BaLee - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 11:11

Hali!

Tapasztalat? (letöltés, pingek)
Mekkora csomagokra lehet ott előfizetni?

Régebben használtam,1 éven keresztül,most már adsl-em van.

A mikróval kapcsolatban:

Folyamatosan xar volt,talán 1 hét volt jó,nekem  128/128 vonalon 15-16K le-fel,csúcsidöben 17-00-ig 5-10K,pingek a bix-re 100-700ms :rolleyes: ,de ha jól ment akkor 10-50ms de mindig folyamatosan ingadozott,soha nem volt stabil 1 éven keresztül  :down:

csomagok: 64/64;128/128;256/256;512/512

#215 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 14:16

Mi ez a szolgáltató? Mi a címe?

#216 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:25

A szükséges sávszél elég erősen függvénye a hálózaton lévő felhasználók szokásainak. Ha nagyon sok a HC arc akkor alapban halálra van ítélve az egész mert nincs az a pénz ami mellett normálisan üzemben tartható úgy hogy nekik megfelejen. A másik fontos szempont a létszám ahogy írtam korábban, kevés userre nehéz optimális sávszélű gerinckapcsolódást találni mert nincs egy viszonylag stabil statisztikai átlag akár egyetlen ember kiugró forgalma nagy kilengést okoz a hálózat egészében. A csúcsidők kibekkelése pedig ilyen esetben még problémásabb.

Egy ISP-nek az a jó ha az ő hálózatát egymástól elszeparált fogyasztói szokásssal rendelkező ügyfelek használják így kvázi ugyanazt az infrastruktúrát többször is "eladja". Értem ez alatt azt hogy ha van nagyobb üzleti ügyfélkör akik munkanap 8-16-ig használják legfőképpen a hálót, a lakossági ügyfélkör meg többnyire munka vagy iskola után és hétvégén és ha még a HC réteg is a hajnali kihasználatlan időszakra időzíti nagyarányú letöltéseit akkor már minden optimális.

Minél nagyobb egy ISP előfizetői tábora annál több olyan ember fizet elő akik csak hébe-hóba használja így alig generál fogalmat de az ugyanakkora havidíjával jelentős bevételt termel. Egy olyan helyen ahol nincs igazán alternatíva és elsődlegesen azok cuppannak rá akiknek nagyon kell a net mert tölteni akarnak(HC style) és ennek a területnek még rosszak is a kondíciói akkor ott csak a baj lesz mert nem lehet egyensúlyi helyzetet teremteni.

Szóval a szükség gerinc sávszélnél nehezen meghatározható mikor számít elégségesnek. Pl. nálunk 2 éven át egy úgy 800 fős ügyfélkörre 512/512kbps-es csomagok mellett 34Mbps volt. Sőt egy hosszabb ideig az elején ezen még osztoztunk is egy másik szolgáltatóval mégis elégségesnek bizonyult nem igazán tapasztaltam még csúcsidőben sem olyan hogy ne lett volna meg stabilan a 62k.

#217 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 19:00

Érdekes dolgok ezek, amiket leírsz. Nálunk viszont az a baj, h Vép egy  sz*ros falu. Ergó mindenki Szombathelyen van napközben, itt vállalkozások nem igazán vannak (legallábis akinek kell a net), hanem majd az lesz, h du. 4 órakor mindenki nekihasal a netnek, aztán nyúzza éjfélig. HC(ha jól gondolom hardcore:) ) nem igazán van, mivel itt az emberek nagy része segg hülye az egészhez. Szinte senki nem ismeri pl a DC-t. Egyelőre... Bár lesz néhány kivétel biztosan  :D Meg lehet, h sokan az egy giga limites csomagot kérik, mivel azt sem tudják, h mi az :) Bár azért nem kellene ennyire leszólnom a vépieket, de mióta itt lakunk (10év) eléggé ilyennek ismertem meg a helyi "internetes társadalmat" :)
shabba: Szted mekkora sávszél kellene ide?
sif

#218 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 20:10

Idézet: sif85 - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 19:00

Érdekes dolgok ezek, amiket leírsz. Nálunk viszont az a baj, h Vép egy  sz*ros falu. Ergó mindenki Szombathelyen van napközben, itt vállalkozások nem igazán vannak (legallábis akinek kell a net), hanem majd az lesz, h du. 4 órakor mindenki nekihasal a netnek, aztán nyúzza éjfélig. HC(ha jól gondolom hardcore:) ) nem igazán van, mivel itt az emberek nagy része segg hülye az egészhez. Szinte senki nem ismeri pl a DC-t. Egyelőre... Bár lesz néhány kivétel biztosan  :D Meg lehet, h sokan az egy giga limites csomagot kérik, mivel azt sem tudják, h mi az :) Bár azért nem kellene ennyire leszólnom a vépieket, de mióta itt lakunk (10év) eléggé ilyennek ismertem meg a helyi "internetes társadalmat" :)
shabba: Szted mekkora sávszél kellene ide?
sif

Erről jut eszembe, nehogy felvilágosító órát tarts, hogy mi az a DC meg stb. mert tényleg nem lesz sávszélességünk.  :p

Amúgy szerintem elég sok olyan házban be lesz kötve ahol iskolások vannak, és a suliban úgyis erről megy a duma szóval ők tudni fogják mi micsoda és gyorsan fognak terjedni a hírek.  De talán akkor az elején még elég lesz a 4mbit aztán ha kezd kevés lenni pár hónap múlva akkor már a szolgáltató is tud még bővíteni (az hiszem mikron átvihető max 33mbit attól meg még elég messze vagyunk).

#219 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 23:38

A 4 megás vonallal simán elmegy 80-100 384k-s előfizu. Max a p2p-t leeszik 128k-ra, a több imeg had pörögjön. Meglepődnél, ha látnál egy-két ilyen forgalmi statisztikát.
Annó NSD írta egy chellós fórumban, hogy 400 előfizető terhel ki kb. egy 33Mbps vonalat. És ott 1-3Mbps előfizukról volt szó, és a hálózaton belüli forgalmat is beleértve, tehát nem is igazán korlátos. Namost ezt dobd el kétfelé, mert itt kicsit alacsonyabbak a sávszélek. Akkor 17Mbps. Aztán oszd el néggyel, merthogy 100 előfiuról beszélünk. Az eredmény 4,25Mbps.
Az egész lelke a sávszél szabályozás. Ott lehet a menybe jutni, vagy a pokolba kerülni, és elbukni az egész szolgáltatást. Szóval a cég jövője most nagyjából ezen fog múlni.
Drukkolok.
www.kevenet.hu

#220 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 17:08

Hát ez az első bíztató hozzászólás.

És nagyon remélem, hogy akkor tényleg meg tudják majd oldani normálisan de továbbra is fenntartásami vannak. Pl. most szerintem még messze nem végeztek a bekötésekkel és már sokszor bőven 10k alatt jön csak letöltés, sávszélességmérés meg simán kiad 77kbit-es sávszélt... Most 1mbit van, hiába lesz ennek 4x-ese még akkor is messze van a 384-től.
Ami még bezavarhat, hogy most mindenkinek 384-es kapcsolat van kiosztva az ingyenes használhatóság idejére ezért lehet, hogy részben ezért van belassulva annyira.

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó