Idézet: sif85 - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 12:02
Ilyen sebesség mellett jó volna, ha lenne egy 128 kilobites/korlátlan csomag, mert nem sok kedvem lenne fizetni a nem létező 384-ért...
A netes játékot pedig én is nagyon sajnálom... 80-350ping => Nincs sávszél!!!
De könyörgöm! Mekkora vonala lehet?? Ha mondjuk megy 15 helyen, és mindenki szív 10-15k-val, amit nem tartok valőszínűnek, akkor 15*15*8=1800kbit! ~ 1db chello előfizu

Lehet, h valaki szombathelyen beköttetett egy Chello classicot, aztán rádión kilövik a parasztoknak, h nesztek egyétek meg, ami van!
Mértél már sávszélt datanet vagy externet oldalán? Mérd meg többször, h lássuk mennyire ingadozik!
sif
Na, vannak új infók.
Sávszélességet mértem eddig 2x, 140 és 180 kbit lett a végeredmény.
Ma voltak itt akik kötötték a kábelezést és kifaggattam őket.

Először is, most mindenkinek 384kbit van megosztva, és mondtam hogy igazából még a fele sincs meg. Na aztán utána mondták, hogy jelenleg
1mbites csatlakozás van az ISP-nél és az van megosztva, úgyhogy nem csodálkozik a dolgon.

)
Viszont most állapodtak meg valakivel, hogy lesz egy 4mbit-es csatlakozás és utána már jó lesz a dolog, ez még 1-2 hét addig ingyen lehet használni.
Na de így utánaszámolva az a 4mbit is 10db 384kibtes kapcsolatot tudnak kiszolgálni maximálisan, de szerintem még olyan 20 csatlakozással elmenne, mert úgysem tölt egyszerre mindenki. Na de 80-100 előfizetőt hogy akarnak 4mbitel kiszolgálni?

) Ez még akkor is bőven kevés lenne, ha minden felhasználónak csak 128kbit-es csatlakozása lenne, mert még akkor is kb. 40kbit-re jön ki 100 embernél.
Én azt mondom 10mbit már 50 embernek úgy ahogy elmenne, ha mindenki 384kbitet kapna mivel itt már meglenne a max sávszélesség ha 25 ember egyszerre tölt még akkor is, na de nem 4...
De ugye nem tudjuk, hogy mennyi 384-es csatlakozás lesz és mennyi 128-as mert a 128-asok nem igazán fognak töltögetni... Bár épeszű ember nem választ 128kbites csatlakozást 1gb-os forgalmi korláttal 6-7000-ért. Vagy 1 hónap után rájön, hogy ez nem nyerő.
Szóval ha hozzád mennek bekötni erre az egyre mindenképpen kérdezz rá, hogy mégis hány embernek lesz kábelnetje, hogy 4mbit-el akarnak operálni. Mert nekem a srác aki kötötte azt mondta, hogy szeretnék elérni a 100 előfizetőt

(de lehet, hogy ő nem tudta pontosan, mert ők csak alkalmazottak, ők kötik a kábelt)...
Ui.: Hallottam te éjszaka eléggé kiütötted magad a rossz hírek miatt.