Sziasztok, van egy kis problémám, bár nem biztos hogy tudtok segíteni, de hátha volt vkinek hasonló...
Szóval összraktama vadiúj sytemet, vagyis csak lap,mem,proci lett cserélve. Az előző ugyanebből a DFI-ből, egyik este nem akart bekapcsolni, vagyis bekapcsolt, minden pörög de a vidkártya nem kap képet, és látszik hogy nem tölt sem windows-t se semmit. Minden alaktrészt kipróbáltam máshol,tökéletesen működnek, hosszabb ideig is ( a táp is, meg amúgy is Enermax). Volt BIOS reset, minden kiszedve a gépből, sehogy sem ment. Visszaküldtem gariba ami miatt 10 napig nem volt gépem, és ez eléggé megviselt.

Aztán tegnap visszakaptam egy vadiújat, bontatlan csomagolásban. Összeraktam, és resetelt win töltés alatt. Nem baj, gondoltam, ezután, még aznap 2x magától kikapcsolt. (nem elektromos hálózat hiba, mert a régi gépem amin már túl adtam, tökéletesen működött, ugyanezzel a táppal, és nálunk nem szokott áramingadozás lenni.) Ma akartam bekapcsolni, fölraktam procit 3200+ ra (alapfeszen hozza) és nem indult. Na BIOS reset és megy. Nagyon tele a tököm a DFI-vel, én azt hittem egy igen jó márkát választok. Átkozom a napot, amikor nem Epoxot vettem. Ötleteket várom, és előre köszönöm.
[ 2004. január 17.: GuguGuru szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2004. január 18.: GuguGuru szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2004. február 25.: GuguGuru szerkesztette a hozzászólást ]