HWSW Informatikai Kerekasztal: Néha remeg az egérkurzor! Miért? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Néha remeg az egérkurzor! Miért? Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 09. 08:37

Bitzos vagyok benne srácok, hogy a ti optikai egereitek nagyon jók. ;)
Ami visszatartó erő számomra, hogy amik nektek van az ára olyan, hogy annyit egy egérért nem vagyok hajlandó kiadni.
Az olcsóbb változatok meg hát látjátok a tapasztaltam milyen.
Egy időben nagyon odavoltam, hogy kéne egy jó optikai egér, majd rájöttem, hogy nem is olyan fontos az nekem.

A topicnyitónak meg javaslom, hogy próbálja már ki usb-n, ha a gép nem szereti a ps2-őt. Próbálkozni meg lehet kölcsön egérrel is (nem hinném, hogy az ismeretségi körben ne lenne még szgép :D ).
My photos

#22 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 09:29

idézet:
Ezt írta sebgutkopf:
Ami visszatartó erő számomra, hogy amik nektek van az ára olyan, hogy annyit egy egérért nem vagyok hajlandó kiadni.
Egy időben nagyon odavoltam, hogy kéne egy jó optikai egér, majd rájöttem, hogy nem is olyan fontos az nekem.

A topicnyitónak meg javaslom, hogy próbálja már ki usb-n, ha a gép nem szereti a ps2-őt. Próbálkozni meg lehet kölcsön egérrel is (nem hinném, hogy az ismeretségi körben ne lenne még szgép :D ).
[/quote]

Hi!
Na ugyanezt az egeret kipróbáltam usb porton is,ott is remegett.Valószinüleg ma délután vagy legkésöbb holnap kapok kölcsön valami golyósat,és azzal is kipróbálom,nagyon kiváncsi leszek...
:)
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#23 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 03. 09. 10:56

idézet:
Ezt írta sebgutkopf:

[/quote]

Te idefigyejjémán, Sebipapa! :D
Vééégre látlak hozzászóni, erre lefikulázod az optyikai egeret! :D Yóóó az, nekem is van occsó, volt greateye, ami széttöredezett :) és most egy mop35-ös a4 van(pincuri 10centis egér :D). Semmi gond nincs velük. Nagyon gyakran koszos, vagy a felület nem tetszik nekik, de hidd el, nem rossz dolog az. Én mega agolyót nem szeretem annyira, sokkal többet kell gondozni, pucolni. Ezt jól kifújom(ki lehet, az optikát magát egy műanyag sapka védi, kívül csak az érinthető), vagy csipesszel kiszedem a port.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#24 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 16:38

idézet:
Ezt írta IThomas:

Hi!
Na ugyanezt az egeret kipróbáltam usb porton is,ott is remegett.Valószinüleg ma délután vagy legkésöbb holnap kapok kölcsön valami golyósat,és azzal is kipróbálom,nagyon kiváncsi leszek...
:)
[/quote]

Helyes!
Ha nem jön be én a helyedben tuti, hogy mérgemben összetörném az alaplapot! :D
Amúgy a te egeredet is csekkoltasd akkor le kollégánál. De ez gondolom evidens. :rolleyes:
My photos

#25 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 16:43

idézet:
Ezt írta didyman:

Te idefigyejjémán, Sebipapa! :D
Vééégre látlak hozzászóni, erre lefikulázod az optyikai egeret! :D Yóóó az, nekem is van occsó, volt greateye, ami széttöredezett :) és most egy mop35-ös a4 van(pincuri 10centis egér :D). Semmi gond nincs velük. Nagyon gyakran koszos, vagy a felület nem tetszik nekik, de hidd el, nem rossz dolog az. Én mega agolyót nem szeretem annyira, sokkal többet kell gondozni, pucolni. Ezt jól kifújom(ki lehet, az optikát magát egy műanyag sapka védi, kívül csak az érinthető), vagy csipesszel kiszedem a port.
[/quote]

Az én egerem 12cm-es! :D Fene se gondolta volna, hogy nagyobb a markom.
Elhiszem, hogy nem rossz, de tulajdonképpen miért jó? :confused:
Láthatod én is rá voltam indulva. (mármint az egérre, de főleg anyára :D )

Különben is mit személyeskedünk itt a fórumon! :D
My photos

#26 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 03. 10. 09:32

idézet:
Ezt írta sebgutkopf:

Az én egerem 12cm-es! :D Fene se gondolta volna, hogy nagyobb a markom.
Elhiszem, hogy nem rossz, de tulajdonképpen miért jó? :confused:
Láthatod én is rá voltam indulva. (mármint az egérre, de főleg anyára :D )

Különben is mit személyeskedünk itt a fórumon! :D
[/quote]

Nnna...Erre csak azt tudom mondani, ha nem tod, hogy mié' jó, akkor Neked nem kell ilyen, egészen biztos :). vagy nem fogtál még jót a kezed között(azaz igen, csak az nem egér volt, hanem mókus, ugrómókus :D )
Személyeskedés?? Aaaaz meg miii? :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#27 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 12:47

idézet:
Ezt írta IThomas:
Ezt azóta csinálja a gép ,amióta a duron 950-et lecseréltem egy 2400+ra.(A gyenge táp is ezért jutott eszembe..)
Szóval ötlet :confused:
[/quote]

keves neki a procid :D

komolyra forditva a szot: az en melohely gepemen is megfigyelheto ez a jelenseg, az eger nem optikai. (amugy A4tech)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#28 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 12:48

idézet:
Ezt írta Vortex07:

keves neki a procid :D

komolyra forditva a szot: az en melohely gepemen is megfigyelheto ez a jelenseg, az eger nem optikai. (amugy A4tech)
[/quote]

Biztosan parkinzonos az egér! :D
My photos

#29 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 12:57

idézet:
Ezt írta didyman:

Nnna...Erre csak azt tudom mondani, ha nem tod, hogy mié' jó, akkor Neked nem kell ilyen, egészen biztos :). vagy nem fogtál még jót a kezed között(azaz igen, csak az nem egér volt, hanem mókus, ugrómókus :D )
Személyeskedés?? Aaaaz meg miii? :D
[/quote]

Most komolyan mond el nekem, hogy miért olyan jó az oprikai? Miben jobb?

Had világosodjak meg, hogy fény érhessen!
Lécci, lécci, lécci!!! :D
My photos

#30 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 13:50

Itt egy ősöreg optikai LG van. Örülnék, ha remegne. Akkor biztosan nem ugrálna -néha- egy fél képernyőnyit! :D :rolleyes:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#31 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 16:34

idézet:
Ezt írta Picur:
Itt egy ősöreg optikai LG van. Örülnék, ha remegne. Akkor biztosan nem ugrálna -néha- egy fél képernyőnyit! :D :rolleyes:[/quote]

:D :D
My photos

#32 Felhasználó inaktív   Bl@tty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 17:35

Nem tudom valaki észrevette-é hogy az adott probléma az A4tech rágcsiknál többször jelentkezik? Egyrészt ezt azért látom így mert nekem volt ebből a márkából görgős és optikai is és mindegyiknél jelentkezett (bár utóbbinál elég ritkán). Másrészt mert sokan irják ide is hogy nekik is a4-gyel csinálja. Szerintetek jelent ez valamit? :)

#33 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 18:13

Egyik ügyfelemnél gagyi BTC egéren ma megfigyeltem a remegést. Ott egyértelműen az optikai egér hibájáról van szó.

#34 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 11. 09:47

idézet:
Ezt írta Bl@tty:
Nem tudom valaki észrevette-é hogy az adott probléma az A4tech rágcsiknál többször jelentkezik? Egyrészt ezt azért látom így mert nekem volt ebből a márkából görgős és optikai is és mindegyiknél jelentkezett (bár utóbbinál elég ritkán). Másrészt mert sokan irják ide is hogy nekik is a4-gyel csinálja. Szerintetek jelent ez valamit? :)[/quote]

Biztosan jelent valamit. De hogy mit azt nem tudom! :D

Valószínűleg sokan vesznek A4tech egeret, amiből néhány hibás.
(vagy kevesen vesznek és mind hibás)
My photos

#35 Felhasználó inaktív   Hófogó 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 11. 10:28

Üdv!

Hát én nem találkoztam ilyen problémával görgős egereknél. Viszont mióta itt az optikai (a cég tele gagyiGenius NetScroll Eye+ -al) több op. renceren is megfigyelhető időnként a jelenség. Sőt úgy mondanám, hogy ahol ez az optikai van, mindenhol előfordult már a remegés... Engem nem igazán zavart, egyébként eddig a durva felületre gondoltam, egérpad nincs az egész épületben ;-))
Otthon bill+egér A4T görgős volt, nem volt ilyen gondom. Pár hónapja cseréltem bill+egér optikaira, szvsz megéri (9600,-), egérpad szintén sehol, egyik asztalról a másikra, avagy a lábamon, vagy a paplanon, illetve a szőnyegen, de egyszer sem jelentkezett ilyen probléma. A típus KBS2348RP, nem volt még vele problémám, csak azt a nyomorult Home, End, PdUp, PgDn, Ins, Delt vajh miért kellett így átvariálni?

HFG

#36 Felhasználó inaktív   Jevge 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 11. 12:23

Hi! Igazából nem is akartam hozzászólni, csak tényként közlöm, hogy az enyém is remeg, haveromnál is win xp-n a4tech egerek.

És egyáltalán nem érdekel. :D :D

#37 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 11. 13:17

idézet:
Ezt írta Bl@tty:
Másrészt mert sokan irják ide is hogy nekik is a4-gyel csinálja. Szerintetek jelent ez valamit? :)[/quote]

igen. szar ez a marka :D ...de komolyan....nem is varnak jobbat egy olyan cegtol amelyik pofatlanul lelpoja nagyobb gyartok (MS, Logitech) egerdizajnjat :rolleyes:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#38 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 05:23

idézet:
Ezt írta Vortex07:

igen. szar ez a marka :D ...de komolyan....nem is varnak jobbat egy olyan cegtol amelyik pofatlanul lelpoja nagyobb gyartok (MS, Logitech) egerdizajnjat :rolleyes:
[/quote]

igaz de attól még nem szar márka nincs annak semmi baja a logitechem épp ugy remeg nekem is mint az a4tech-em remegett. Az MX700-am is remegett, vissza is vittem (de nem ezért). Akár optikai akár golyós. Mind1ik remeg valamiért. És még csak nem is alaplap/ps2/usb/.../hardwarefüggő mert eddig szinte az összes gépen találkoztam vele amin win(me/9x/xp/2k/.../) volt. Linuxon/.../ még nem láttam remegni soha. (lehet hogy azért mert annyira utálom őket hogy nem használtam hozzá eleget hogy remegjen) Ha használod úgyse remeg ha meg nem használod akkor had remegjen ha ettől jól érzi magát. Gondoltam már arra is hogy mivel 1re precízebbek a golyós egerek is ezért lehet hogy a rezgéseket veszik fel mindannyian......
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#39 Felhasználó inaktív   nagy1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 05:53

Nekem Dexxa van, és mióta megvan, remeg. Mondjuk mintás egérpadot nem szereti (azon használhatatlan), viszont egyszínű, egyenletes felületeken egész jó.

#40 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 06:05

par napja arrebb loktem az egerkabelt, termeszetesen a PS/2 csatlakozo feloli vegen, ami eleg kozel van a tap [300 W-os DTK, 2 ev gar :cool: ] kabelehez...

egy kis elektromos iv huzott el az egerkabel es tapkabel kornyeken :eek: :eek:

persze a gep mukodott [angol w2k+sp2(?)], amiben azutan a kis paranormalis jelenseg utan, nem reagalt az eger... Hasonloan, mikor veletlenul kihuzodik az eger csatlakzo :D

ujrainditas utan csak egy vinyot lattam a boot-nal [acorp 6via81p istenverese...], majd par perces totalis aramtalanitas [konnektorbol kihuzott tap] utan mar mukodott minden, mint korabban :)

talan nem megfelelo a tapkabel? Vagy mitol van fordulhat elo ilyen iv?

az eger egy A4tech WWW-35; golyos, PS/2-es...

[ 2004. március 12.: blash szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó