HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen házat ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen házat ajánlotok? Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 07. 04. 13:44

Nekem is DTK CAS-74PFC van, mindenkeppen ajanlom. :D
Ez mar a sokadik DTK hazam, eddig meg nem csalodtam bennuk... :)
Ezek a szines hazak nem csunyak, csak ahogy mar tobben is irtak elottem, a driveokat beepitve mar eleg illuziorombolo a kinezet.

Kicsit mas: adnak ket zold "izet" ehhez a DTK-hoz, rajott mar vki hogy mire jo? Nekem maig nem sikerult.. :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#22 Felhasználó inaktív   apuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 04. 14:51

idézet:
Ezt írta Syabee:
Kicsit mas: adnak ket zold "izet" ehhez a DTK-hoz, rajott mar vki hogy mire jo? Nekem maig nem sikerult.. :D[/QB][/quote]

Az a két zöld "izé" arra szolgál, hogy a kártyákat beszoritsd a slotba, rakd fel a zöldet a "hosszgerendára", és nyomd le belét. Más: vettem már Azona maskot, 300W-os táppal, és legutóbb 400W-ossal - csak az összteljesitmény más, az összes érték ugyanaz mindkettőn :o Kidolgozása jó, nem vagdossa az ember kezét, elég jól szerelhető, tágas. A classic sorozatra ugyanez áll, olyant is raktam már össze.

#23 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 04. 15:04

Miután többen leszólták, elárulom hogy van nálunk egy gép Feel V 400 W-ban, idáig nem volt semmi gond vele. A két beép. venti elég hangos, de jól hűt, a design meg nem érdekel, nem dekorációnak vettük. Az ára br 23 körül volt, szvsz annyit megér.

#24 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 04. 16:51

idézet:
Ezt írta raczz:
[QB]

Az a két zöld "izé" arra szolgál, hogy a kártyákat beszoritsd a slotba, rakd fel a zöldet a "hosszgerendára", és nyomd le belét. QB][/quote]

Ahhhhaaaaaaa......
Koszi, most mar legalabb ez is vilagos. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#25 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 04. 17:25

Nekem Azona CS-9950P4A van... és kibajó. :D Van benne sok okos megoldás, és szinte minden csavar nélkül megoldható, de ahol kell csavar, ott is sok helyen csavarhúzó nélküli csavar is van. :) Magyarul van a végén egy kis tekerentyű... ;)
üdv!
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#26 Felhasználó inaktív   Tartarus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 07. 04. 22:21

A DTK CAS-74PFC házban hány ventihely van?
Ugye a kártyák rögzítése csavaros?
Milyen a szellőzése?
Jól nyomható a reset gombja, mert az olyat útálom amikor golyóstollal kell megnyomni? :eek:

#27 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 04. 22:52

idézet:
Ezt írta Tartarus:
Milyen a szellőzése?
Jól nyomható a reset gombja, mert az olyat útálom amikor golyóstollal kell megnyomni? :eek:
[/quote]

pedig az nem jó, ha windows használsz :D
elég sűrűn kell majd nyomkodni :D

#28 Felhasználó inaktív   danielh örökre itthagyta a fórumot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 04. 23:05

[ 2002. december 25.: danielh szerkesztette a hozzászólást ]

#29 Felhasználó inaktív   Tartarus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 07. 04. 23:06

Ezt írta Gabesz:
pedig az nem jó, ha windows használsz :D
elég sűrűn kell majd nyomkodni :D

Éppen ezért kérdeztem!!! :p

[ 2002. július 05.: Tartarus szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2002. július 05.: Tartarus szerkesztette a hozzászólást ]

#30 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 05. 11:44

idézet:
Ezt írta Tartarus:
Milyen a szellőzése?
[/quote]

2db házventillátornak van hely. Egyik a táp alatt. Ide ugyebár úgy építsd, hogy szív/fúj kifele a házból. A másik elöl a winchester alatt. Ezt úgy építsd, hogy szív befele a házba. Így kíváló a szellőzés. Persze az IDE és egyéb kábeleket nem árt félretűrni és szépen kötegelni (bár ez minden házra igaz kellene, hogy legyen) !

Ezt nem t'om, hogy érted a kártyákkal. Az 5 1/4-es egységek(CD, DVD, Rack) egy csúszópánttal rögzülnek, a kártyák "természetesen" fémcsavarral szorítódnak a ház hátlapjához. Vagy te láttál olyan házat, ahol nem így van ???(én láttam, de ott csak azért, mert a tulaj lusta volt becsavarozni).

A Reset gomb ideális. Eléggé süllyesztett ahhoz, hogy ne nyomd meg véletlenül, de nem kell golyóstoll hozzá.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#31 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 05. 11:45

idézet:
Ezt írta raczz:

Az a két zöld "izé" arra szolgál, hogy a kártyákat beszoritsd a slotba, rakd fel a zöldet a "hosszgerendára", és nyomd le belét.
[/quote]

Én még mindíg nem értem. Ezt fejtsd ki légyszíves egy kicsit bővebben, mert a két kis zöld izé nekem is problémát okozott. illetve egészen pontosan nem használtam fel.

#32 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 05. 12:28

Na akkor Feel-V
Egy ideje már eladtam (de a tápot nem!). A következőket mondhatom HASZNÁLAT és nem hallomás után. Ebben a házban 4-6 fokkal volt hidegebb a proci és 2-3 fokkal az alaplap is, mint az AZONA= DTK házban. Egyszerűen sokkal jobb a kiképzése (értsd alatta jobb a belső ventilláció).
Ennyit erről. Még egyszer mondom kipróbáltam, mindkettő kb 2 hónaig volt nálam, ugyanazzal a konfiggal, kb. azonos szoba hőmérséklettel.
A táp. Az az Acorp az nem Acorp, mert egy 400W Huntkey táp figyel benne, amiről valaki, miután kíváncsiságból szétszedte, leírta a tapasztalatait. Érdemes elolvasni, ezért idézem:

A codegen 300W-os táp látszólag felépítésében és minőségében is teljesen megegyezett a leégett noname táppal, ami mellesleg csak 230W-os volt. A huntkey ellenben ehhez képest olyan mintha egy trabant mellé egy mercedest állítanánk. Nagyterhelhetőségű tranzisztorok, transzformátorok, nagy eloxált hűtőborda, teljesen telerakott doboz. Látszólag legalább kétszer akkora terhelhetőségű mint a codegen táp. A másik dolog ami a codegen ellen szól az az, hogy egy AMD configot hajtva még kikapcsolt állapotban is melegedett. A huntkey ilyet nem csinál, és belül nincsen néhány alkatrész alatt megpörkölődve a nyáklap, mint a codegennél és a lefüstölt noname tápnál.
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#33 Felhasználó inaktív   CDman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 05. 12:54

Úgy látom elégé sikeres a DTK ház, hát lenne egy extra kérdésem: Lehet hozzávenni külün előlapot venni, esetleg csak az a bepattintható rész is elég lenne a ventillátor előtt?
Csak mert kicsit szellősebbé tenném, de amig nincs másik addig nem nagyon akarom faragni.
Egyébként meg sikerült letörnöm a reset gombot, de ez a kissebbik gond, mert többnyire NT-t használok!
Ja, és az a "zöld izé" Nekem fehér, azért lestem nagyokat, hogy miről beszéltek! :D
"Gyakori hiba, hogy amikor valami nagyon tökéleteset akarnak tervezni az emberek, alábecsülik a nagyon tökéletlenek leleményességét."

Douglas Adams

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2002. 07. 05. 16:37

Nekem Chieftec Scorpio-TX-10WD van, 300 W -os táppal.
Elejére 2+venti, hátul 2+venti...
Húz, mint a szél.
Nálunk a [url="http://"http://www.kwllytech.hu"]Kellytech[/url] a nagyker, nekem 30 +sarc -ért hozták.
Be is pakoltam rendesen.

Kép

Teljes hossz, teljes élvezet !!! :D :D :D
Jóóól pakolható, még tán szép is... Nem mintha szempont lett volna...

#35 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 07. 21:34

Ez mind szép, de azért az ára sem rossz ! Kiskernél még drágább. Persze, ha veszel egy ilyet, akkor nem valószínű, hogy gond lesz vele. Na nem, mintha a DTK-val lenne. És azért az csak a harmadába kerül, nem ? ;)

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2002. 07. 08. 05:09

idézet:
Ezt írta piftuka:
Ez mind szép, de azért az ára sem rossz ! Kiskernél még drágább. Persze, ha veszel egy ilyet, akkor nem valószínű, hogy gond lesz vele. Na nem, mintha a DTK-val lenne. És azért az csak a harmadába kerül, nem ? ;)[/quote]

A kisker hozta ennyiért... :D
Ha látnád belülről, mennyi hely van benne... (volt :D)
Persze DTK -t nem ismerem... :(

#37 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 08. 14:10

idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:

A kisker hozta ennyiért... :D
[/quote]

Nem tudsz nekem ott szerezni AUDIGY Platinumot 10.000 FT-ért ? Esetleg egy ATI Radeon 8500-at ugyanannyiért ? :D

#38 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 07. 08. 18:08

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#39 Felhasználó inaktív   cettlee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 08. 20:58

Nekem is az emlegetett Azonám van.Teljesen meg vagyok elégedve vele.Csak ajánlani tudom.Tényleg szuper.
cettlee
Epox 8RDA+;XP2000+;2*256 400mhz samsung;inno gf4 ti 4200 64 mb;chieftek 420w;azona 9950;barracudaIV 120gb;pioneer 16*40

#40 Felhasználó inaktív   Abbath 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 08. 23:14

És a Codegen házakról (300W) mi a véleményetek, melyik típust érdemes venni, amelyik nincs túldizájnolva és szénné lekerekítve stb., tehát hasonlit a hagyományos midi formához...???
Én is házvásárlás előtt állok, de nincs túl sok lóvém így az eredetileg kitűzött DTK-t kicsit drágának tartom...
"Spirits rideth with the ones that know no fear
They are the Sons of Northern darkness..."

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.