idézet:
Ezt írta mozesapo:
Ja azt még hozzáteszem hogy nem plexis az oldallapja mint a képen látszik. Szerintem teljesen felesleges.[/quote]
tehát nem hangos. az összes ventit lehet állítani azzal a kapcsolóval, vagy csak egyet?
akkor [url="http://"http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/H-HA-TTA5000P.html"]ilyet[/url] vettél, csak aluminiumban?
ja, és miről mennek a ventik?
[ 2002. december 07.: Gabesz szerkesztette a hozzászólást ]
Milyen házat ajánlotok?
Elküldve: 2002. 12. 07. 22:19
Elküldve: 2002. 12. 07. 22:24
idézet:
Ezt írta Gabesz:
tehát nem hangos. az összes ventit lehet állítani azzal a kapcsolóval, vagy csak egyet?
akkor [url="http://"http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/H-HA-TTA5000P.html"]ilyet[/url] vettél, csak aluminiumban?
ja, és miről mennek a ventik?
[ 2002. december 07.: Gabesz szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Én a ventillátorokat kötöttem rá, de a honlapjuk szerint bármilyen más ventillátort is szabályozhatsz vele, pl proci, vga, stb. Ja és az összes ventillátort rákötöttem.
![]()
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.
Elküldve: 2002. 12. 08. 12:09
Talán Supermicro? Vagy milyen van még?
Üdv!
Elküldve: 2002. 12. 08. 12:34
idézet:
Ezt írta Charles:
Szerintetek a Chieftec-en kivül lehet még Magyarországon jó minőségű nagytornyot kapni (6 helyest). És nem Acorp/Codegen-re gondolnék.
Talán Supermicro? Vagy milyen van még?
Üdv![/quote]
aopen házak vannak, ami talán jó, de csak kevés helyen kapni őket
coolermaster, lian-li alu házak
Elküldve: 2002. 12. 08. 12:36
legalábbis itthon nem láttam még.
és lianliből se láttam még itthon nagy tornyot.
boltba meg kell kérdezni, hátha tudnak hozni rendelésre.
Elküldve: 2002. 12. 08. 14:25
Hát ez az! Csak midi házakat árulnak!
Az Aopen meg szerintem nem ér annyit, mint amennyiért
adják. Akkor inkább Chieftec.
Csak meg akartam nézni, van e minőségi nagytorony a C.-
en túl...
Üdv!
Elküldve: 2002. 12. 08. 18:19
megnéztem a faq-t, de ha valaki már vásárolt ott leírhatná lépsről-lépésre, hogy történik az egész(emailben)
köszi
[ 2002. december 08.: Gabesz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 08. 18:42
idézet:
Ezt írta Charles:
Az Aopen meg szerintem nem ér annyit, mint amennyiért
adják. Akkor inkább Chieftec.
[/quote]
Tökéletesen igazad van ! Sok Aopen házzal dolgoztam és mondhatom, hogy MÉLTATLANUL olyan drága. 40 rugó egy midi házért ? Ugyanmár !
A 17-18.000 Ft-os DTK és Azona simán vagy hatszor megveri !
Még a kortól is messze el van maradva. Sorjás élek, csavaros rögzítések. Agyrém !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 12. 08. 18:58
Meg a belso kialakitasa sem tetszett, vinyohelyek fixen bent voltak, allj neki csavarozni mindket oldalrol a vinyot..
Elküldve: 2002. 12. 08. 19:25
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Tökéletesen igazad van ! Sok Aopen házzal dolgoztam és mondhatom, hogy MÉLTATLANUL olyan drága. 40 rugó egy midi házért ? Ugyanmár !
Még a kortól is messze el van maradva. Sorjás élek, csavaros rögzítések. Agyrém ![/quote]
Aopen hzázak tényleg rohadtul nem érik meg az árukat.
Van egy HX45-ösöm, de semmivel se jobb/szebb mint egy 12-15 ezer forintos ház.
Elküldve: 2002. 12. 08. 19:54
idézet:
Ezt írta Gabesz:
ez biztos?
pedig ez elég fontos lenne :confused:
ezt meg tudja valaki erősíteni?![]()
a dtk és azona házak nem negyon jöttek be nekem :-/
update: Thermaltake 5000Plus, ez milyen? ennek is chieftec belsője van...
[ 2002. december 07.: Gabesz szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
De nyunyu asszem azt nem mondta, hogy neki le vannak halkítva a ventik, ha jól emléxem.
És úgy már nem hangos!
üdv!
Elküldve: 2002. 12. 08. 19:55
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Még a kortól is messze el van maradva. Sorjás élek, csavaros rögzítések. Agyrém ![/quote]
Aham. Találkozunk jövő héten a SOTE-n.
Üdv!
Elküldve: 2002. 12. 08. 22:01
idézet:
Ezt írta Charles:
Aham. Találkozunk jövő héten a SOTE-n.
Üdv![/quote]
Ok ! De áruld már el légyszíves, hogy az aláírásod melyik filmből való ! Mert láttam, abban biztos vagyok, de nem emlékszem !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 12. 08. 23:15
idézet:
Ezt írta Charles:
De nyunyu asszem azt nem mondta, hogy neki le vannak halkítva a ventik, ha jól emléxem.
[/quote]
5V-n tenyleg nem hallani oket, bar eppen ma jatszogattam a ventijeimmel, melyik legyen a gepen belul, meg melyik a polcon, mert mar 5V-n is kezd csapagy hangja lenni. Nem artana olajozni oket...
Most semmi bajom sincs a ventikkel, csak a tap zavar, mert jelenleg az a leghangosabb eszkoz a gepben.
Valszeg az nem tetszik neki, hogy egy jo oreg, 3 oldalrol zart szocreal irodai asztal alatt van, es a gep mogott megreked a meleg levego, hiaba van kereszthuzat a gepen belul. (1 venti befele a vinyonal, 1 kifele a proci mogott)
Nem hinnem, hogy egy jol telepakolt Tua Celeronos konfig fullra terhelne a 340-es tapot (multkor mericskeltem, kb. 110-120W a fogyasztasa a gepnek monitor nelkul)
A tap fordulatszamat sajnos nem tudom megnezni, alaplapot kene cserelnem, mert egyik venticsati sem megy.![]()
Elküldve: 2002. 12. 08. 23:21
idézet:
Ezt írta Gabesz:
az első linknél ez a '5 * 80 mm (21 dBA)' azt jelenti, hogy egyesével, vagy összesen?[/quote]
Darabja annyi. 5db eseten az mar 44dB, ha jol szamolom. (21+10*log2(5))
Elküldve: 2002. 12. 09. 00:03
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ok ! De áruld már el légyszíves, hogy az aláírásod melyik filmből való ! Mert láttam, abban biztos vagyok, de nem emlékszem ![/quote]
Csak neked, csak most: Excalibur c. film!
Üdv!
Elküldve: 2002. 12. 09. 00:06
idézet:
Ezt írta nyunyu:
5V-n tenyleg nem hallani oket, bar eppen ma jatszogattam a ventijeimmel, melyik legyen a gepen belul, meg melyik a polcon, mert mar 5V-n is kezd csapagy hangja lenni. Nem artana olajozni oket...
Most semmi bajom sincs a ventikkel, csak a tap zavar, mert jelenleg az a leghangosabb eszkoz a gepben.
Valszeg az nem tetszik neki, hogy egy jo oreg, 3 oldalrol zart szocreal irodai asztal alatt van, es a gep mogott megreked a meleg levego, hiaba van kereszthuzat a gepen belul. (1 venti befele a vinyonal, 1 kifele a proci mogott)
Nem hinnem, hogy egy jol telepakolt Tua Celeronos konfig fullra terhelne a 340-es tapot (multkor mericskeltem, kb. 110-120W a fogyasztasa a gepnek monitor nelkul)
A tap fordulatszamat sajnos nem tudom megnezni, alaplapot kene cserelnem, mert egyik venticsati sem megy.[/quote]
Erről már volt szó... Nekem is táp a leghangosabb, 300W Chieftec max 1740, a proci 47 fok (1700+ XP) seti mellet...
Amúgy én Vcool-t használok, ami "lelassítja" a procit, és ennek függvényében változik a táp fordulatszáma is...
Szerintetek a 340 és a 360as táp hangosabb és szabályozott?
(és ha 2 venti van az mennyit számít?)
Üdv!
Elküldve: 2002. 12. 09. 00:10
Ez táppal 31ezer vagy nélkül?
Elküldve: 2002. 12. 09. 00:27
idézet:
Ezt írta ThunderMaX:
[url="http://"http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/H-HA-TTA5000P.html"]http://www.overclock...A-TTA5000P.html[/url]
Ez táppal 31ezer vagy nélkül?[/quote]
Ha kivalasztasz tapot a ComboBox-ban, akkor ott lathatod a tap arat...
Szoval anelkul.
Elküldve: 2002. 12. 09. 00:35

Súgó
A téma zárva.