HWSW Informatikai Kerekasztal: Casetek CK-1018-1A & 2A - tapasztalatokat ide. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Casetek CK-1018-1A & 2A - tapasztalatokat ide. Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 21. 07:37

Sziasztok !

Nekem nagyon megtetszett ez a ház, itt olvastam róla:
[url="http://"http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=222"]http://prohardver.hu...p?mod=20&id=222[/url]

Kép

nekem tetsző külső, jó szerelhetőség, sok vinyóhely, jó szellőzés...
De nem ismerek senkit, akinek ilyen lenne, vagyis tapasztalatok kellenének. Tényleg olyan jó ez a ház ? Megéri az árát ? Átlátszó oldallappal kb br. 28k. Az, hogy nincs benne táp igazából nekem csak pozitív, hiszen nekem már van.
Nos ?

Üdv: Dan

[ 2003. október 03.: td szerkesztette a hozzászólást ]
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2 Felhasználó inaktív   mtx 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 21. 08:55

Nekem ilyen van, elégedett vagyok vele. Pont sikerült összehasonlítanom egy cheiftec-el. Legalább olyan jól szerelhető mint egy chieftec (ha nem jobban), de annál több szolgáltatása van. Rengeteg ventihely, porszűrők, felső USB firewire és hang kivezetés. Szerintem jobban is néz ki, bár első látásra picit brutális. Sokkal mélyebb mint egy midi chieftec. Ami nekem nem tetszik benne, az az ajtó kialakítása. Ez nem elég masszív, félek hogy egyszer le fogom törni. És ami még szintén jó lenne az az, ha a főkapcsoló és a reset eléréséhez nem kellene kinyitni az ajtót. Összességében szerintem jobb vétel mint egy chieftec, a többinél meg mindenképp.
neduddki!

#3 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 08. 21. 09:19

idézet:
Ezt írta mtx:
Nekem ilyen van, elégedett vagyok vele. Pont sikerült összehasonlítanom egy cheiftec-el. Legalább olyan jól szerelhető mint egy chieftec (ha nem jobban), de annál több szolgáltatása van. Rengeteg ventihely, porszűrők, felső USB firewire és hang kivezetés. Szerintem jobban is néz ki, bár első látásra picit brutális. Sokkal mélyebb mint egy midi chieftec. Ami nekem nem tetszik benne, az az ajtó kialakítása. Ez nem elég masszív, félek hogy egyszer le fogom törni. És ami még szintén jó lenne az az, ha a főkapcsoló és a reset eléréséhez nem kellene kinyitni az ajtót. Összességében szerintem jobb vétel mint egy chieftec, a többinél meg mindenképp.[/quote]

Az a kevés negatívum nálam nem gond, az ajtót ritkán nyitogatnám, max ha cd-t írnék, vagy rack-elnék, a power gomb se vészes, mivel billentyűről kapcsolom be a gépet.

A powerled tényleg kékszínű ? A súlya gondolom brutális, de mondjuk nem járok lan partira és az asszony se tudja legalább a porszívóval felborítani :D .
Ami még főleg tetszik, hogy a felső Cd használata az ajtótól független, mert hát ne kelljen már az ajtót nyitogatni, ha beteszek 1 cd-t, nem ? ;)
Te hány ventit tettél bele és milyen a hűtés mértéke, továbbá milyen konfigot hűt ?
A ventik hangját mennyire engedi ki, vagyis mennyire "hangszigetelt" a ház ?

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#4 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 21. 11:40

idézet:
Ezt írta mtx:
Legalább olyan jól szerelhető mint egy chieftec (ha nem jobban), de annál több szolgáltatása van. Rengeteg ventihely, porszűrők, felső USB firewire és hang kivezetés. [/quote]

Sztem less meg egy újabb chieftechet vagy Tt xaser 3-at és nevess jókat mivel ez meg azok ugyan azon az alapon készültek.. csak pár példa.. bálna púp usb meg miegymásank.. venti rögzítés oldalt winyó rackek sínek!
Ezek a házak ugyan azok csak más előlappal! :)

Üdv

#5 Felhasználó inaktív   mtx 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 22. 09:13

idézet:
Ezt írta Xero:

Sztem less meg egy újabb chieftechet vagy Tt xaser 3-at és nevess jókat mivel ez meg azok ugyan azon az alapon készültek.. csak pár példa.. bálna púp usb meg miegymásank.. venti rögzítés oldalt winyó rackek sínek!
Ezek a házak ugyan azok csak más előlappal! :)

Üdv
[/quote]

TT házat láttam már, tudom hogy ugyanez, de ki ad ki 60 ruppót egy házra ha 30 alatt is megveheti ugyanezt igaz nem olyan csicsásan. Új CT-et nem láttam még, a régiekhez viszonyítva írtam amit írtam.
neduddki!

#6 Felhasználó inaktív   mtx 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 22. 09:21

idézet:
Ezt írta td:

Az a kevés negatívum nálam nem gond, az ajtót ritkán nyitogatnám, max ha cd-t írnék, vagy rack-elnék, a power gomb se vészes, mivel billentyűről kapcsolom be a gépet.

A powerled tényleg kékszínű ? A súlya gondolom brutális, de mondjuk nem járok lan partira és az asszony se tudja legalább a porszívóval felborítani :D .
Ami még főleg tetszik, hogy a felső Cd használata az ajtótól független, mert hát ne kelljen már az ajtót nyitogatni, ha beteszek 1 cd-t, nem ? ;)
Te hány ventit tettél bele és milyen a hűtés mértéke, továbbá milyen konfigot hűt ?
A ventik hangját mennyire engedi ki, vagyis mennyire "hangszigetelt" a ház ?

[/quote]

Nekem nem ablakos van, ezen a power led asszem sárga, vagy zöld. A súlya extrabrutál. Csak autóval érdemes megpróbálni hazaszállítani. Nálam jelenleg 3 venti van benne, mert a tápon is van egy plusz venti. Elöl, hátul és oldalt van egy enermax szabályozható venti. Egy 200x10.5-re húzott XP-t hűt, húzott ATI 9500Pro kártyával, két vinyó és egy CD és egy DVD író van még benne. Jelenleg eléggé csendes a cucc, a vidikártyán zalman passzív hűtő van, de kell mellé az oldalsó ventillátor is, mert nem nagyon bírja.
neduddki!

#7 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 22. 19:18

idézet:
Ezt írta mtx:

TT házat láttam már, tudom hogy ugyanez, de ki ad ki 60 ruppót egy házra ha 30 alatt is megveheti ugyanezt igaz nem olyan csicsásan. Új CT-et nem láttam még, a régiekhez viszonyítva írtam amit írtam.
[/quote]

egy szóval nem mondtam hogy ne érné meg! :D TT 3-at én se vennék az fix de én arra reagáltam hogy szerelhetőségét jobbnak mondtad miközben ugyan az! :D Egyébként ha nem lenne tt2-m simán vennék ilyet..nagyon jó!

Üdv

#8 Felhasználó inaktív   szabv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 22. 19:20

Én most vettem ilyen házat. A következőek miatt vettem ezt :

- Van benne egy ajtótól független CD hely /ezt egy márkás háznál nem láttam /
- 6 db wincsi tehető bele ráadásul oldalról és semmit nem kell csavarozni egy király müanyag befogató miatt.
- A wincsik elé hűtés céljából lehet 2 db ventilátort is tenni.
- Van a tetején USB kimenet.

Azért nem Chiftec-et vettem mert nem mindegyiken van elöl USB kimenet illetve mindegyiknél ki kell nyitni az ajtót a CD csereberéhez. Thermalteket akartam venni mert azt hittem kurva jól néz ki, de mikor a kezembe adták egyaltalán nem tetszett az ajtaját alig lehetet kinyitni annyira feszült valami az ajtójába.

Ami a CASETEK-be nem teszik : sajnos a kirakatból kellett megveni egy számtek. boltban és sajnos nem adták oda az oldalsó ventilátor felfogató konzolt// ez nem a Casetek hibája // . Az egyik USB kivezetése zárlatos.

A ház nagyon jól szerelhető és jól szellőzik.

Szerintem a most kapható egyik legjobb ház.
szabv

#9 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 08. 25. 11:57

idézet:
Ezt írta szabv:
Én most vettem ilyen házat. A következőek miatt vettem ezt :

- Van benne egy ajtótól független CD hely /ezt egy márkás háznál nem láttam /
- 6 db wincsi tehető bele ráadásul oldalról és semmit nem kell csavarozni egy király müanyag befogató miatt.
- A wincsik elé hűtés céljából lehet 2 db ventilátort is tenni.
- Van a tetején USB kimenet...
[/quote]

Én is pont ezen tul. miatt venném ezt a házat. A mostani házam is ajtós, de a felső Cd ugyanígy ajtótól függetlenítve van, vagyis megszoktam ezt a kényelmes funkciót.
Hol vetted ? Ugye nem a 3t-ben ? Mert én ott szándékszom cirka 1 hónap múlva és nekem azért kéne az a ventilátor felfogató konzol.

Kép

#10 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 25. 14:05

Nekem is ilyen házam van, s nekem sincs benne az oldalsó kivehető kék ventifelfogató bigyó. Ahogy hallottam, meg érdeklődtem, sok helyen egyszerűen azért adják nélküle, mert így kapják már a nagykertől/forgalmazótól, akik szerint persze ez nem igaz... Hát nem tudom, mi az igazság, de már elég sokan jelezték, hogy egyszerűen nem adják a házhoz azt a cuccot. (Nem a bolt kummantja el, legalábbis esetemben biztos nem így volt.)
42

#11 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 08. 25. 14:51

idézet:
Ezt írta BigBear:
Nekem is ilyen házam van, s nekem sincs benne az oldalsó kivehető kék ventifelfogató bigyó. Ahogy hallottam, meg érdeklődtem, sok helyen egyszerűen azért adják nélküle, mert így kapják már a nagykertől/forgalmazótól, akik szerint persze ez nem igaz... Hát nem tudom, mi az igazság, de már elég sokan jelezték, hogy egyszerűen nem adják a házhoz azt a cuccot. (Nem a bolt kummantja el, legalábbis esetemben biztos nem így volt.)[/quote]

Te hol vetted ?

Kép

#12 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 25. 17:21

idézet:
Ezt írta td:

Te hol vetted ?

[/quote]

Én vidéken egy kis boltocskában. Axon vagy mi a bolt neve asszem...
42

#13 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 25. 21:55

idézet:
Casetek CK-1018-1A - tapasztalatokat ide.[/quote]nekem nincs vele tapasztalatom, viszont szvsz ronda :D

#14 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 25. 22:01

:p :D :cool:

TT powa :p

Üdv

#15 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 25. 22:09

idézet:
Ezt írta fLeSs:
nekem nincs vele tapasztalatom, viszont szvsz ronda :D[/quote]

Ez a fekete tényleg nem szép

#16 Felhasználó inaktív   feren7.2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 25. 23:57

idézet:
Ezt írta Phantom Lord:

Ez a fekete tényleg nem szép
[/quote]

De van már az alu előlapos 1018-2. Az jobban tetszik nekem is.

#17 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 08. 26. 07:29

idézet:
Ezt írta fLeSs:
nekem nincs vele tapasztalatom, viszont szvsz ronda :D[/quote]

Nem azt szokták mondani, hanem hogy érdekes. :D

Kép

Naaaa nem olyan csúnya ! :)

Kép

#18 Felhasználó inaktív   JohnDoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 26. 13:11

idézet:
Ezt írta szabv:

Ami a CASETEK-be nem teszik : sajnos a kirakatból kellett megveni egy számtek. boltban és sajnos nem adták oda az oldalsó ventilátor felfogató konzolt// ez nem a Casetek hibája // . Az egyik USB kivezetése zárlatos.

Idézet

Ezek szerint nem csak nekem volt zárlatos a felső USB csatlakozó! Igen bosszantó hiba, egy tápba került.... :mad:

[ 2003. augusztus 26.: JohnDoe szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2003. augusztus 26.: JohnDoe szerkesztette a hozzászólást ]
Clevo D900T, Belkin Nostromo N52

#19 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 08. 26. 14:22

idézet:
Ezt írta JohnDoe:

Ezek szerint nem csak nekem volt zárlatos a felső USB csatlakozó! Igen bosszantó hiba, egy tápba került.... :mad:

[/quote]

:eek: :eek: :eek: :eek:

Miiiiiii???? Ugh ! Az kemény ! Hát lehet akkor lemondok erről a "szépségről" !

Azt azért megkérdezném, milyen tápot vágott haza (márka, típus) ?

[ 2003. augusztus 26.: td szerkesztette a hozzászólást ]
Kép

#20 Felhasználó inaktív   JohnDoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 26. 21:00

A tápért nem kár, csak egy "400" Wattos Azona volt. Összeraktam a gépet, bekapcsolom, hatalmas durranás, füst, infarktusgyanú... :D

Az egyik felső USB kimenet alaplapi csatlakozója volt a ludas, egy fekete kábel két helyre is be volt kötve. Egy nyisszantással megoldottam.

Azóta egy 420-as Chieftec táp figyel a gépben. :cool:

Egyébként vedd meg a házat, csak ajánlani tudom. A súlya brutális, de nem notebooknak használom. :)
Clevo D900T, Belkin Nostromo N52

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó