Beléptem én is a Casetek táborba

. Tegnap volt a költözés és mivel ezen topicban leírtak alapján lett szimpi a ház, gondoltam én is leírom a tapasztalataimat.
Szóval egy 1018-2B-nek a boldog tulajdonosa vagyok. Első pillantásra megtetszett a ház profi kivitel megnyerő méretek. A boltban nagyon rendesek voltak mindent azonnal memutattak, mit hogyan lehet kinyitogatni, pattintgatni, behelyezni, én meg csak vigyorogtam mint hülyegyerek a játékboltban.
Sokat nem kellett győzködni bár nagy dillemában voltam mivel testvére is ott figyelt mellette 1B. Még is a 2B-t választottam mert belülről u.a. viszont nekem a 2B nekem kívülről jobban tetszett az ajtó is nagyon könnyen nyílik ezért én nem tartottam szükségesnek a felső cd helyet. Persze a külalak szubjektív mert a barátnőm szerint olyan mint egy radiátor

.
Szóval ami nagyon tetszik:
Iszonyat csöndes.
Meglepően sok extra és praktikus megoldás.
Profi anyagok, még a műanyagok is strapabíróak.
Könnyű és egyértelmű szerelés, nem kell barkácskészlet hozzá
A felső kivezetések, USB, Firewire, fülhallgató, mic. nagyon ötletes mert nekem az asztal mellett hever.
Nagyon jól szellőzik annak ellenére, hogy én a levegőztető nyílások láttán egy kicsit szkeptikus voltam, főleg az elsők miatt.
Azért van néhány negatívum is:
A PCI leszórító eléggé elcseszett konstrukció, 3 kártyából 2-őt csavarozni kellett, szóval inkább csak zavart mint segített.
Ha 7 venti hely van benne akkor már igazán adhattak volna 7db pórszűrőt is.
A floppy rögzítést nem értem miért kellett csavarosra hagyni
Ezek elhanyagolható dolgok de azért szerintem elvárható lett volna.
egy dologra még nem jöttem rá, a kék oldalsó ventillátor tartón van három gumi talpú téglalap ami egy fogazott sínbe van belecsúsztatva. Na az mire szolgál?
Valamint én még nem kötöttem be az USB-t, de szerintem a két föld összekötéséből nem lehet probléma mert elvileg a tápon belül is közös ponton vannak és csak a teljesítmény megosztás miatt vannak kettéosztva(elvileg)
Szóval nem csalódtam azt kaptam amit vártam