HWSW Informatikai Kerekasztal: Casetek CK-1018-1A & 2A - tapasztalatokat ide. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Casetek CK-1018-1A & 2A - tapasztalatokat ide. Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 22. 15:13

idézet:
Ezt írta JohnDoe:

Lehet, hogy volt rajta valami sorja, nem tudom. Eladtam és vettem helyette egy 1018-2A-t. :D

A Thermaltake házakat is a Casetek gyártja? :cool:

[url="http://"http://www.thermaltake.com/3d/xaserIII/xaserIII.html"]http://www.thermalta...I/xaserIII.html[/url]

A demo alapján ugyanaz a két ház, kivéve a csicsa előlapot.

[ 2003. szeptember 22.: JohnDoe szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2003. szeptember 22.: JohnDoe szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

A TT topicban ezeket a linkeket már beraktam, de azért figylelemre méltó:
[url="http://"http://www.thetechlounge.com/review.php?REVIEWDIR=enermax_cs_1018s"]Enermax[/url]
[url="http://"http://www.thetechlounge.com/review.php?REVIEWDIR=thermaltake_xaser_iii&page=3"]TT XaserIII[/url]
[url="http://"https://www.pc-cooling.de/catalog/artikeldetail.php?cPath=6_247&products_id=2799"]Casetek[/url]

Kicsit egy húron pendülnek és az árak viszont nagyon különbözőek.
My photos

#62 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 15:15

idézet:
Ezt írta td:

Tudodmit? Akkor nem kell! :)
Persze csak poén, de eljön az én időm is, nekem is lessz egyszer egy casetek 1018-1a-m!

Üdv: Dan
[/quote]

:D :D
Türelem casetek-et terem! :D

Jöjjön el a te időd! Legyen casetek-ed! :D
My photos

#63 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 15:20

idézet:
Ezt írta redanger:
hi mindenkinek

nemt udom, de nekem nem nagyon jött be a ház, persze vannak benne nagyon jó dolgok amit még nem nagyon láttam házban megoldásként, de nagyon változó a dolog. nekem pl. nem jó aha a tetején van a kivezetés, mert ott nem tudom hazsnálni. az első ajtót soha nem szerettem. de még egy érdekes dolog. eddig 2 db-t kellett venni. az elsőben benne volt az a kék hűtőventi tartó amit ki lehet nyitni, de a 2.-ban nem volt benne, és azt mondták gyárilag nincs benne. akkor most átvertek vagy nem? mondjuk sikerült kérni 1-t, így az is meg van oldva rendesen.

bye
[/quote]

Tudtommal az oldalsó ventitartók az alaptartozékok. Ha nem akkor valaki lenyúlta. Egy bontatlan dobozban bennevan.

Tényleg neked mi nem tetszett benne? Írd be ide végül is ez a ház topicja had okuljanak mások is! ;)

Nekem a tetjén a kivezetés jó, mert a földön van és legalább nem kell hajlongani plusz a füles kivezetés ott a legjobb mert ha felállok a géptől nem gabalyodik a lábam köré a zsinór, de ez egyedi vélemény.
My photos

#64 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 25. 09:52

idézet:
Ezt írta sebgutkopf:

Én a helyedben bevállalnám a 2A-st is. ;) Most azért mert más színű a front borítás? :confused:
Ha ezen múlik vegyél egyet és cseréljünk! :D
[/quote]

Mellékesen 2A-ból nincs plexi-ablakos, legalább is az üzletekben ... :(
"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#65 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 25. 14:52

idézet:
Ezt írta Atomcsirke:

Mellékesen 2A-ból nincs plexi-ablakos, legalább is az üzletekben ... :(
[/quote]

Az enyém se plexis, mert diszkrét fekete gépet akartam. Azt meg csak halkan mondom, hogy a gép bal oldala meg az asztal lába felé van tehát úgyse látszana.

Amúgy oldallapot lehet külön is venni tudtommal, azt már nem tartana elvileg sokból kicserélni, mondjuk a bolton is múlik.
My photos

#66 Felhasználó inaktív   redanger 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 26. 15:40

idézet:
Ezt írta sebgutkopf:

...
Tényleg neked mi nem tetszett benne? Írd be ide végül is ez a ház topicja had okuljanak mások is! ;)
...
[/quote]
hi mindenkinek

csak pár dolog nem tetszett, a többi pedig inkább meglepet, hogy " jé ezt eddig miért nem csinálták meg más házakon?" felkiálltások voltak. de pontosan az ami nem tetszett, hogy az elején ajtó volt, azzal mindig meggyültek a bajaim. a másik, hogy nekem az asztal mellet van a gép és nem tudnám használni a tetején levő kivezetéseket. a másik, a kártya leszorító volt, mondjuk csak egy tv tuner kártya ment volna pluszva bele, de mivel magas volt nem nagyon lehetett leszorítani az ott lévő fülecskékkel. a táp egy kicsit feszült amikor beraktam, de legalább nem mozgott. az ami még elég furcsa volt, hogy volt egy rejtett 5,25" hely. gondolom külföldön sokan használnak combo driveokat, de elég sok embernek van külön a cd-dvd író olvasó ezért elég bután nézett ki, hogy csak az egyiket tudom használni az ajtó becsukása után. az ami nagyon tetszett benne ennyi negatív tapasztalat után :) . masszív építésű, nem fújja el a szél, nem vagdostam össze a kezemet amikor szereltem. sok ventilátor hely van benne és jó helyen vannak, különösena hdd melletti tetszett, hogy elég rendesen viszi a levegőt és hasznos. a hűtőventiknél a porfogó egy nagyon jó ötlet volt, hogy mosható. de ami a legjobban tetszett és ilyen formában még nem nagyon láttam hasonló megvalósítást az az egységek felfogatása volt és az, hogy a felfogatót a házba lehet tartani a tartó tartójának a tartójával :D . ja azért még egy negatív dolog. a rejtett helyen a dvd gombja elég furcsán viszonyult a rejtőhely gombjához és néha beakadt az ajtó az ajtóba.
összegzés képpen azért annyit el kell mondanom, hogy kb. a 2 házzal összesen foglalkoztam vagy 4 órát. tudom ez nem a legtöbb, de így elsőre azért nem is olyan rossz. bár én nagy torony párti vagyok ez a ház megér annyit amennyiért adják kb. 26 bruttó, természetesen táp nélkül.

bye

#67 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 10. 03. 22:32

Nah, meglett a ház! DE 2A-s. (már tetszik :cool: )
Egyébként kész horror volt, leírom:
3t-től megrendeltem péntek délutánra, kiderült ekkor , hogy nem sikerült szerezni de van 2A-s, mondtam, akkor nem érdekel, jó lesz az is(többen írtátok, hogy az is mennyire jó, sőt jobb), mivel már beszerveztem kocsit és nehogy hiába rángassam fel pestre a bratyóm. Nos egy darab volt nekik és volt egy kis bibi vele, ugyanis ez szerepelt kiállítva a modding versenyen, teteje összekarcolva, oldallemez két sarkáról lepattanva a festék és a kulcs sehol, vagyis hétfőre azért meglesz. Na itt kérdeztem rá mennyit enged belőle, engedett volna 2500-at nem igen tetszett az ajánlat, de már ez is valami. Közben kacérkodni kezdtem egy Chieftek kék nagy toronnyal, mivel üres kézzel egyelőre nem akartam távozni, de belül a casetek-el szemben alulmaradt, 5let eladótól, telózás Serenit-be(hivatalos beszerző) kiderül VAN 1A-s örülök, mint állat, de valami nem kerek, a rejtett cd-rom rugós ajtaja nincs meg, hiányzik, na mondom ez nem az én napom, természetesen így nem kellett. Isteni szikra emlékeztem, hogy az Aqua a közelben van, megköszöntem a srácnak a segítséget és átkolbászoltam az Aqua-ba és volt 1 db 2A-s szép origi lefoljázott példány, lecsaptam rá és most itt van otthon velem, holnap költözök belé. Szóval 1A-s példányt mostanában mission impossible, nekem se sikerült már több mint egy hónap alatt. Most 2A-s van és úgy érzem tökéletesen meg fog felelni nekem, már tetszik így közelről az előlap is(bár asszony szerint csúnya) :) . De végül is EZ van EZT kell szeretni.
And i Love it! :)

[ 2003. október 03.: td szerkesztette a hozzászólást ]
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#68 Felhasználó inaktív   JohnDoe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 04. 12:45

Gratulálok a házadhoz! :D

Némi hűtési segédlet: az alsó alumímium lap mögött vágd ki a műanyag bordákat, sokkal jobb lesz a szellőzés és csendesebb is! :cool:
Clevo D900T, Belkin Nostromo N52

#69 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 10. 04. 16:39

idézet:
Ezt írta JohnDoe:

Némi hűtési segédlet: az alsó alumímium lap mögött vágd ki a műanyag bordákat, sokkal jobb lesz a szellőzés és csendesebb is! :cool:
[/quote]

Köszi! :cool:
Most költöztem bele, nagyon király, könnyen szerelhető. Én nem vágtam el az usb-csatikon lévő kábelt, nekem az alaplapon az a tüske, amitől zárlatos lenne ki van hagyva, így no problem. Egyelőre még nem moddolom, majd picit később, három ventit tettem bele, előlre, hátulra és oldalra, de később teszek még felülre is 1-et.

[ 2003. október 04.: td szerkesztette a hozzászólást ]
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#70 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 05:41

Hello!

Venni akarok egy ilyen házat, de érdekelne, hogy az ajtó levehető-e roncsolásmentesen, mert egy Vantec-szabályzót tennék bele, ami gondolom nem férne el becsukott ajtóval.
Pro Engineer CAD system.

#71 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 10:15

idézet:
Ezt írta Atlantis:
Hello!

Venni akarok egy ilyen házat, de érdekelne, hogy az ajtó levehető-e roncsolásmentesen, mert egy Vantec-szabályzót tennék bele, ami gondolom nem férne el becsukott ajtóval.
[/quote]

Nem ismerem ezt a házat, de szerintem belefér az a panel akkor is ha rajta van az ajto. Legalábbis a Chieftecbe befér

#72 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 11:37

idézet:
Ezt írta Phantom Lord:

Nem ismerem ezt a házat, de szerintem belefér az a panel akkor is ha rajta van az ajto. Legalábbis a Chieftecbe befér
[/quote]

Lehet, de akkor nem látszik a design.
Pro Engineer CAD system.

#73 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 11:48

idézet:
Ezt írta Atlantis:

Lehet, de akkor nem látszik a design.
[/quote]

Ha leszeded az ajtot akkor már látszik a dizájn, meg az is hogy milyen ronda a ház ajto nélkül. Ha dizájn kell vegyél egy ablakos oldallapot és egy nekedtetszö szinü csövet

#74 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 13:57

idézet:
Ezt írta Phantom Lord:

Ha leszeded az ajtot akkor már látszik a dizájn, meg az is hogy milyen ronda a ház ajto nélkül. Ha dizájn kell vegyél egy ablakos oldallapot és egy nekedtetszö szinü csövet
[/quote]

Igazad van, sorra kerül az is. Most még egy normális előlapi-szabályzóra vadászok, mivel a Vantec hiánycikk lett.
Pro Engineer CAD system.

#75 Felhasználó inaktív   Russian 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 14:15

Milyen alaplapra lehet rábigyeszteni a CASE OPEN kis szutykot ami ott van a táp mellett? (KIS KAPCS.)
Vagy hova kell azt dugni?
   O
(o)(o)
  (y)

#76 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 07. 16:44

idézet:
Ezt írta Russian:
Milyen alaplapra lehet rábigyeszteni a CASE OPEN kis szutykot ami ott van a táp mellett? (KIS KAPCS.)
Vagy hova kell azt dugni?
[/quote]

Az biztos, hogy az ASUS-okon már régóta rajt van. Egy 3 pin-es tüskecsoport a lapon.
Pro Engineer CAD system.

#77 Felhasználó inaktív   Russian 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 08. 13:07

idézet:
Ezt írta Atlantis:

Az biztos, hogy az ASUS-okon már régóta rajt van. Egy 3 pin-es tüskecsoport a lapon.
[/quote]

És hogy hivják ezt a kis bütyköt?
ABIT nál én nem láttam ilyet.
Nekem meg az van
   O
(o)(o)
  (y)

#78 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 08. 13:59

idézet:
Ezt írta Russian:

És hogy hivják ezt a kis bütyköt?
ABIT nál én nem láttam ilyet.
Nekem meg az van
[/quote]

Abit-on szerintem ne keresd. Még a mostani zászlóshajón sincs rajta. Egyébként Chassis Intrusion a neve.

[ 2003. október 08.: Atlantis szerkesztette a hozzászólást ]
Pro Engineer CAD system.

#79 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 10. 08. 14:16

Magyarul:
Kép

:cool:

[ 2003. október 08.: td szerkesztette a hozzászólást ]
Kép

#80 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 08. 14:43

idézet:
Ezt írta JohnDoe:

[/quote]

Itt pontosan mire gondolsz? Ha jó ötlet érdekelne, de valahogy nem veszem a lapot! :D
My photos

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.