idézet:
[url="http://"http://www.extensiontech.net/articles/howto/mini21.shtml"][/url][/quote]
Törj át a szürkeségen!
Elküldve: 2003. 02. 10. 19:53
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 02. 10. 20:46
[/url]
"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció
Elküldve: 2003. 02. 11. 15:31
idézet:
Ezt írta Alen:
Jajj... billentyuzet-festes... en is lefujtam, aztan azota hetente 1x-2x kell tisztogatnom mert fekete alapon hihetetlen jol latszik az a szurkesfeher zsiros trutyi amit az ember keze hagy maga utan...
Ja, meg lekapartam a Win logot a Super gombrol...
[/quote]
helyesde az nempoén, ha maguk a billentyűk nem feketék... kutakodnom kéne, hogyan lehetne full lefesteni, hogy le se jöjjön meg semmi... szerintem nagyon jó lenne full feketén
úgyis simán félpercig keresek valamit magyar kiosztással - magyar billentyűzeten
! úgyhogy sokat nem érek a feliratozással, amúgysem a billentyűzetet kéne nézni gépeléskor...
nagyon színes cuccom nem lesz, az tény =) nem nekem való.
most nálam fekete alaplap, fekete hangkártya (ha már a szép piros gusaim nem mennek bele. bár van, amelyik inkább lilás beütésű), fekete videokártya... az egér szürkés, de szép pirosan izzik, ahol tud. a k7s5a-n mondjuk bekavarnak az ilyen-olyan színű kis bordák meg csatlakozók, de ez van...
azért lehet, hogy festegetek majd. jelenleg gépem szépsége nem a legjobb, de a cipőfűzővel odakötött bazinagy venti még mindig sokkal jobb, mint a gef2 apró és az utóbbi időben kibírhatatlanná váló kicsikéje.
majd talán, egyszer. a házam mindenesetre átlátszó lesz, illetve rácsosszellőzés rulez.
Elküldve: 2003. 02. 11. 15:37
idézet:
Ezt írta Garmacor:
Es mi love lehet...Egyszer megkerestem egy profi ilyen festofelet aki kocsikra is fuj ilyeneket es aszondta a nagy toronyhazam bal oldalara 50000, jobb oldalara 50000. Mondtam neki lehet bamulni a hatam kozepet.[/quote]
én is gondoltam már effélékre... hm. végülis ha úgy vesszük, annyira nem rossz ár. egyik oldal 50 - Alvaro pár hónap alatt többet adott ki procira, pedig nem 1 hónap alatt keresi meg ezt a pénzt... sőt akkoriban még 2-3 alatt sem... aztán az megy lefelé, mint fene. a kép pedig megmarad
hm, az a faszerű megihletett... ha majd nagy és gazdag leszek, s a gyökérbútorokkal berendezett nappalis házam direkt nekem készített számítógépasztalánál ülök, akkor a ház láthatóbb részeinek egyike-másika is lehetne valami keményfából... =)
Elküldve: 2003. 02. 11. 15:44
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Vagy egy gazdag illetőé, akinek van 100.000 ft-ja egy ház festésére (annyiból egy ház szobáját kifestetem) ![/quote]
vagy egy elszánté, akinek ez fontos.
egy szoba kifestése? hm, akkor már inkább a ház, egyértelmű! a szobát én is ki tudom festeni, s eltelik 1-2 év s csinálhatom újra. s hiába van kifestve, az természetes állapot s nem hat meg.
de egy ilyen gyönyörűséget birtokolni... hm, az jót tesz az arra érzékeny ember szemének, lelkének, presztízsének... s ez már igen sokat tud jelenteni... szerintem 50ezer egy oldalra nem sok. elég sokaknak nem jelent nagy megterhelést. pl van egy haverom, pályakezdőként kapott 100ezret s szüleinél lakik, akik nem fogadnak el tőle pénzt. egyetlen hónap és kész, megvan...
ha valaki játékőrült és vesz egy csúcs videokártyát 100 ezerért, aminek az ára gyorsan leesik a felére, az is bukik 50ezret s még egy oldalképe sem maradén arra sokkal jobban sajnálnám a pénzt
ja és inkább adnék házfestésért ennyit, mintsem pl vegyek egy divatos mosógépet =) etc.etc.
egy csomó embernek még háza is van, akkor 50 meg 100 ezer egy egyedi, különleges dologra mitől lenne sok? ha nekem nem az (mondjuk perpill nincs rá pénzem, de másra sem), aki az életbe nem ülne be valami drága étterembe (max egyszer poénból meg tapasztalatszerzésből), mert abszolút felesleges pénzkidobásnak tartja...?
[ 2003. február 11.: shr szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 03. 03. 11:49
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 03. 03. 14:28
[/url]
Elküldve: 2003. 03. 03. 20:55
Elküldve: 2003. 03. 05. 07:22
Elküldve: 2003. 03. 05. 10:42
Elküldve: 2003. 03. 06. 23:44
idézet:
Ezt írta fLeSs:
deszar[/quote]
Hozzak 1et?![]()
(büntetésből)
![]()
Elküldve: 2003. 03. 06. 23:58
idézet:
Ezt írta Dr.ugs:
Hozzak 1et?![]()
(büntetésből)
[/quote] hozzál kéket
mipénzért? 1általán ez milyen márka? jóminőségű? remélem nem átmoddolt acorp
![]()
Elküldve: 2003. 03. 07. 02:59
idézet:
Ezt írta fLeSs:
hozzál kéketmipénzért? 1általán ez milyen márka? jóminőségű? remélem nem átmoddolt acorp
[/quote]
[url="http://"http://www.noiseblocker.de"]http://www.noiseblocker.de[/url]
[ 2003. március 07.: Dr.ugs szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 03. 07. 04:28
Sajna csak ilyen kis képeket találni a TT honlapján
Elküldve: 2003. 03. 08. 16:42
idézet:
Ezt írta [L]:
Akkor már inkább ilyen tápot:
![]()
![]()
Sajna csak ilyen kis képeket találni a TT honlapján[/quote]