HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen egeret? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen egeret? Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   Mukk 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 06. 09:42

Idézet: Jevge - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 8:40

Melyik intellipoint van fent? Nekem minden tökéletes 5.0-val és imouse exp. 4.0A-val...

5.0 volt, de már nincs mert megpróbáltam a nélkül is...

Amúgy te is csak gamében conrolsnál hozzárendeled a gombokhoz az eksönöket és kész? Vagy intellimáuzzal is kezdesz vmit?

#362 Felhasználó inaktív   nahat 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 06. 20:45

Idézet: Mukk - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 8:42

5.0 volt, de már nincs mert megpróbáltam a nélkül is...

Amúgy te is csak gamében conrolsnál hozzárendeled a gombokhoz az eksönöket és kész? Vagy intellimáuzzal is kezdesz vmit?

PS/2-re dugva használom 200 hz-en. És simán hozzárendelem a controlsban. Nálam felismeri. Nem értem mi lehet a problem. Talán megpróbálhatnál egy olyat, hogy a dvice managernél letörlöd az egeret és újraindítás után okosan feltelepíti magát. Hátha akkor működni fog. Ez esetben fogjuk rá az intellipointra, hogy elb@szta:)
Bírom a kritikát, de nem szeretem.

#363 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 13:20

Emberek!

A Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 és a Microsoft IntelliMouse Explorer Platinum ugynaz? :confused:

Mert a képek alapján igen, de persze még a ms.com is baszik leirni miben különböznek :rolleyes:

#364 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 13:52

Idézet: Locutus - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 14:20

A Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 és a Microsoft IntelliMouse Explorer Platinum ugynaz? :confused:

Szerintem ugyanaz, drotosat csak Platinum szinben gyartanak.

Wirelessbol van hatfele burkolattal:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nem tudom miert, de eleg nagy kesztetest erzek arra, hogy beszerezzek egy Wireless Desktop Optical Pro 2.0-at, egy WIE 2.0 Night Vision egerrel... (persze, hogy nem lehet oket idehaza kapni...)

Kezd elegem lenni az MX700-bol, foleg az akku problemak, meg a festes, de ujabban egyre gyakrabban ugrik egy centit a kurzor, mikor probalnek kattintani. Marhara idegesito, amikor igy az ablak minimalizalas helyett a bezarast valasztja...

Szerkesztette: nyunyu 2004. 05. 07. 14:07 -kor

#365 Felhasználó inaktív   Mukk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 14:17

Idézet: nahat - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 21:45

PS/2-re dugva használom 200 hz-en. És simán hozzárendelem a controlsban. Nálam felismeri. Nem értem mi lehet a problem. Talán megpróbálhatnál egy olyat, hogy a dvice managernél letörlöd az egeret és újraindítás után okosan feltelepíti magát. Hátha akkor működni fog. Ez esetben fogjuk rá az intellipointra, hogy elb@szta:)

aha. Kösz! megpróbálom, hátha...

#366 Felhasználó inaktív   Jevge 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 15:11

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 14:52

...

Nem tudom miert, de eleg nagy kesztetest erzek arra, hogy beszerezzek egy Wireless Desktop Optical Pro 2.0-at, egy WIE 2.0 Night Vision egerrel... (persze, hogy nem lehet oket idehaza kapni...)

...

Vegyél nem bánod meg.  :D
Én is elégedett vagyok microsoft rágcsálómmal.

#367 Felhasználó inaktív   Jevge 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 15:16

Még annyit hozzátéve, hogy a "szidott" racsni nélküli görgő tetszik a legjobban. A sebesség függvényében gördít. (minél gyorsabban mozgatod, annál nagyobbat gördít)
Játék alatt is bőven meg lehet szokni, csak be kell állítani.

#368 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 15:30

Idézet: Jevge - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 16:16

Még annyit hozzátéve, hogy a "szidott" racsni nélküli görgő tetszik a legjobban. A sebesség függvényében gördít. (minél gyorsabban mozgatod, annál nagyobbat gördít)
Játék alatt is bőven meg lehet szokni, csak be kell állítani.

Na, pont a gorgotol felek a legjobban.
6 eve hasznalok racsnis egereket :D

Multkor nalam vendegszerepelt IMO 1.1A-nak pont a gorgojevel volt bajom, mindig tulgorgettem.

#369 Felhasználó inaktív   Mukk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 16:43

Idézet: nahat - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 21:45

200 Hz-en? Azt honnan tod?

Külnöben leszedtem a drivert, újra felismerte windows, de nem megy a két oldalsó gomb gaméban... (mohaa)
:confused:

Szerkesztette: Mukk 2004. 05. 07. 16:45 -kor

#370 Felhasználó inaktív   nahat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 18:18

Idézet: Mukk - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 15:43

200 Hz-en? Azt honnan tod?

Külnöben leszedtem a drivert, újra felismerte windows, de nem megy a két oldalsó gomb gaméban... (mohaa)
:confused:

Onnan tudom, hogy 200 hz-en frissít, hogy van egy ilyen progi ami meg tudja mutatni. Alapból ps/2-n 100 hz-n frissít xp alatt (98 alatt ha jól tudom kevesebb volt), viszont át lehet állítani ezt a frekit 200 hz-ra. Először egy picit nekem szokatlan volt, nagyon csúszkált, de egészen finom lett tőle a mozgása az egércursornak. A nagy pro gamerek szokták mondani, hogy így kell. Az xp-ben alapból be lehet állítani azt tudom, egyszerűen csak control panel/mouse/hardware/properties/advanced settings és ott a Sample reports-nál 200-ra állítom a "reports/second" melleti húzókát. Aszonták nekem, hogy az Input Buffer Levelt pedig 300 packets-re kell állítani, úgy a jó... Hát nekem úgy van, nem tudom, hogy úgy-e a jó:) Aztán újraindítja magát a gép, és már 200 hz-en is frissít az egér.

A progi ami méri a frissítést:
http://dozer.eggdrop.hu/mouserate.exe

És ha esetleg nem menne a dolog a winfosban akkor ezzel a progival is át lehet állítani a frekit: http://dozer.eggdrop...ps2rate2kxp.zip

Na sok sikert. Izé ha nem jó valami akkor nem vállalok felelősséget:)
Még annyi, hogy ha usb-re dugod az egérkét (amitől szerintem ilyen "recegős" lesz az egércursor mozgása) akkor 125 hz-en fog frissíteni, amin ha jól tudom nem lehet változtatni. Viszont akkor lehet, hogy simán működni fog az oldalsó gombod a mohaaban is...

Lehet, hogy mohában nem működik az oldalsó gomb beállítása, nem tudom, soha nem játszotam vele, viszont CS-ben nálam működik, szóval abban egészen biztos működne nálad is.
Bírom a kritikát, de nem szeretem.

#371 Felhasználó inaktív   Mukk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 21:30

Idézet: nahat - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 19:18

Onnan tudom, hogy 200 hz-en frissít, hogy van egy ilyen progi ami meg tudja mutatni. Alapból ps/2-n 100 hz-n frissít xp alatt (98 alatt ha jól tudom kevesebb volt), viszont át lehet állítani ezt a frekit 200 hz-ra. Először egy picit nekem szokatlan volt, nagyon csúszkált, de egészen finom lett tőle a mozgása az egércursornak. A nagy pro gamerek szokták mondani, hogy így kell. Az xp-ben alapból be lehet állítani azt tudom, egyszerűen csak control panel/mouse/hardware/properties/advanced settings és ott a Sample reports-nál 200-ra állítom a "reports/second" melleti húzókát. Aszonták nekem, hogy az Input Buffer Levelt pedig 300 packets-re kell állítani, úgy a jó... Hát nekem úgy van, nem tudom, hogy úgy-e a jó:) Aztán újraindítja magát a gép, és már 200 hz-en is frissít az egér.

A progi ami méri a frissítést:
http://dozer.eggdrop.hu/mouserate.exe

És ha esetleg nem menne a dolog a winfosban akkor ezzel a progival is át lehet állítani a frekit: http://dozer.eggdrop...ps2rate2kxp.zip

Na sok sikert. Izé ha nem jó valami akkor nem vállalok felelősséget:)
Még annyi, hogy ha usb-re dugod az egérkét (amitől szerintem ilyen "recegős" lesz az egércursor mozgása) akkor 125 hz-en fog frissíteni, amin ha jól tudom nem lehet változtatni. Viszont akkor lehet, hogy simán működni fog az oldalsó gombod a mohaaban is...

Lehet, hogy mohában nem működik az oldalsó gomb beállítása, nem tudom, soha nem játszotam vele, viszont CS-ben nálam működik, szóval abban egészen biztos működne nálad is.

Kösz szépen!

Ami a oldalsó gombokat illeti, lehet, h mohaa lesz a ludas, mert se usb-n se ps-n nem megy... :(
Ha lesz még kedvem felrakom CS-t, h megy ott. Ha igen, akkor sz**tam

Thx again! Cs. (nem CS:)

#372 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 21:50

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 14:52

Wirelessbol van hatfele burkolattal:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kezd elegem lenni az MX700-bol, foleg az akku problemak, meg a festes, de ujabban egyre gyakrabban ugrik egy centit a kurzor, mikor probalnek kattintani. Marhara idegesito, amikor igy az ablak minimalizalas helyett a bezarast valasztja...

Én is erősen gondolkozom egy hasonló szetten, de nekem a Wireless Optical Desktop Elite tetszik leginkább, egy szép bőregérrel  ;)  (Executive Edition sógoréknál, de az német kiosztású ugye. Egyébként nem is annyira drága: kb. 90 Euro) . Kérdés, hogy ilyen cuccos van-e HUN kiosztással.
Vagy külön is szívesen vennék ilyen bőregeret.

A probléma mindössze az, hogy eddig akárhol próbálkoztam, kérdeztem, úgy néztek rám, mintha minimum 68 szemem meg fülem lenne. Vagy valami ilyesmi.  Bszerezhető ez egyáltalán bárhol nálunk?
42

#373 Felhasználó inaktív   Sur1G 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 22:18

Sziasztok! Lehet nem igazán a témához tartozik, de ajánlom a Microsoft IME 4.0-át. És lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy lehet az egeret 200 Hz-ra húzni Xp-ben PROGIVAL. Ha simán winbe húzom sajnos nem jó. Ha valakinek lenne ötlete pls szóljon.
THX

#374 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 22:18

Az a Leather meg Immersion kivitel tényleg csúcs szuperül néz ki.. bárcsak lenne ilyen szépség ie3 utódjaként kábelen csüngve talán meg is fontolnám a cserét!:)

Üdv

#375 Felhasználó inaktív   Sur1G 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 22:30

ps2rate xp verzióval se javult semmi, ugyanúgy 94-98 hz-n megy. MS IME 4.0 alá ha valaki tud valamit javasolni ami be is válna :) nagyon örülnék és megköszönném.

#376 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 03:07

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 22:50

Én is erősen gondolkozom egy hasonló szetten, de nekem a Wireless Optical Desktop Elite tetszik leginkább, egy szép bőregérrel  ;)  (Executive Edition sógoréknál, de az német kiosztású ugye. Egyébként nem is annyira drága: kb. 90 Euro) . Kérdés, hogy ilyen cuccos van-e HUN kiosztással.
Vagy külön is szívesen vennék ilyen bőregeret.

A probléma mindössze az, hogy eddig akárhol próbálkoztam, kérdeztem, úgy néztek rám, mintha minimum 68 szemem meg fülem lenne. Vagy valami ilyesmi.  Bszerezhető ez egyáltalán bárhol nálunk?

Amit eddig sikerult kinyomoznom, leteznek angol/brit, angol/nemzetkozi, nemet, finn/sved kiosztasban, meg meg egy parban, ami nem jut az eszembe, de magyarban NEM!

Most nezem, mar csak angolt listaznak azon a weblapon, ahol talaltam arlistan :(
Meg az ar is JELENTOSEN nott delutan ota :reklamacio: (Elite Exec Edition volt 21-22 brutto, most mar 29-et irnak...)

Ugy latszik, rajottek, hogy tul olcsot irtak, en meg rendelni probaltam, bar meg nem valaszoltak az emailemre.
Vagy csak szimplan a nagyker beszerzesi arak szerepeltek a weblapon az eladasi helyett, en meg pont "rosszkor" neztem.

29e-ert mar nem olyan jo vetel az Elite Exec Edition, joval tobb, mint 90€. Ami arakat delutan lattam, azok kb. annyi volt, mint ha az amazon.de-s arat atvaltja az ember Ft-re.

WIE 2.0 Black Leather arara mintha 12e-t irtak volna (realis, 50€ amazonon), most mar 18e :mad:

Asszem korbejarok meg par boltot, hatha van olcsobb is...

#377 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 03:25

Szeretjuk a Google-t :cool:

M$ magyar arak
Ezek nincsenek annyira elszallva. :D
Ilyesmi arakat lattam delutan a masik weblapon.

Mar csak az a kerdes, van-e, vagy ugy kell behozatniuk kulfoldrol?

Szerkesztette: nyunyu 2004. 05. 08. 03:32 -kor

#378 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 10:49

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 4:25

Szeretjuk a Google-t :cool:

M$ magyar arak
Ezek nincsenek annyira elszallva. :D
Ilyesmi arakat lattam delutan a masik weblapon.

Mar csak az a kerdes, van-e, vagy ugy kell behozatniuk kulfoldrol?

Hmmmm... ezek bizony nem is annyir elszállt árak. Van rajta bőregér is  ;)  .
Viszont tényleg nincs hun billentyű. Most már hiányozna, így nem nyerő a dolog.  :(
42

#379 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 11:45

Ha valakinek van eladó MS IME 4.0 egere, persze kábeles, az szóljon. Új és garis érdekelne!

#380 Felhasználó inaktív   Jevge 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 11:47

Idézet: Locutus - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 12:45

Ha valakinek van eladó MS IME 4.0 egere, persze kábeles, az szóljon. Új és garis érdekelne!

Semmi pénzért nem adnám el!  :p  ;)  :D  :D  :D

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.