[ 2002. október 29.: bearr szerkesztette a hozzászólást ]
Milyen egeret?
Elküldve: 2002. 09. 23. 11:09
[ 2002. október 29.: bearr szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 24. 00:06
idézet:
Ezt írta nyunyu:
...
Mai review az MX700-rol...[/quote]
Köszönöm szépen!
üdv!
Elküldve: 2002. 09. 24. 00:16
MIÉRT?
A E-C ben kb 3 hete kapni őket, látom már teszt is van róla...
Nem értem!
Üdv!
Elküldve: 2002. 09. 24. 10:59
Nekem iFeel MouseMan egerem van, eddig a legjobb, amit használtam! (nem utolsósorban egyre több játék támogatja a rezgést)
Csak ajánlani tudom!
Elküldve: 2002. 09. 24. 11:47
Vibrat meg kiszereltem, mert idegesitett, hogy nehez tolni az egeret...
Elküldve: 2002. 09. 24. 13:55
[url="http://"http://www.logitech.com/index.cfm?page=news&contentid=6200&countryid=19&languageid=1"]http://www.logitech....19&languageid=1[/url]
Elküldve: 2002. 09. 24. 15:21
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Nekem is az van, de nekem nem jott be. A MouseMan+ (98-as szeria) sokkal kenyelmesebb fogasu volt.
Vibrat meg kiszereltem, mert idegesitett, hogy nehez tolni az egeret...[/quote]
Nekem nem tudom melyik van, az a féloldalas világoskék...
A rezgés meg tutter szvsz.
Üdv
Elküldve: 2002. 09. 24. 21:08
Viszont egeret tényleg csak úgy érdemes venni, ha előtte megfogdossuk. Sokkal jobban tetszettek a Microsoft optikai egerei a Logitechnél, amíg a kezembe nem kerültek. Akko rögtön letettem a Msoftról, de ez biztos egyénenként változik, ki ezt érzi kellemesebbnek, ki azt. Az tuti, hogy nálam a féléves egércserék ideje lejárt.
Elküldve: 2002. 09. 25. 05:49
idézet:
Ezt írta actsy_farang:
Görgőset se.[/quote]
Miért nem jó a görgős? Nekem, ha nincs középen a görgető gomb, akkor állandóan az egér közepét simogatom.
[ 2002. szeptember 25.: tusi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 25. 07:19
Van vkinek tapasztalata rola? Foleg a pontossaga erdekelne, de az naggyon.
Elküldve: 2002. 09. 25. 07:20
olyan optikai egérről tudtok, amin 3 gomb van felül (tehát nincs középen görgő a gomb helyett) és a gombok az egér pereméig érnek?
most egy Dual Opticalt hajtok itt a melóhelyen, de jó lenne a 3 gomb, mert a CAD program ezt használja. előtte egy A4Tech egeret hajtottam, ami elég érzékeny, 3 gombos felül és a gombok a széléig érnek. de nem optikai sajnos.
erről az egérről van szó:
sajnos nincs olyan igényes anyagokból, mint a Dual Optical, de annak meg nincs középső gombja és nem érnek a gombjai a peremig. a középső gombot a hüvelyk gomb helyettesíti, de az nem az igazi
szóval van olyan egér, ami teljesíti a kritériumokat (3 teljes gomb felül, optikai) ?
üdv!
.
.
Elküldve: 2002. 09. 25. 13:15
Elküldve: 2002. 09. 25. 16:17
ha nagyon vállalkozó kedvem lenne, akkor meg tudnám csinálni, hogy egy jó formájú 3 gombos egérbe beleapplikálnám a Dual Optical érzékelőit? vagy ez kicsit elvetemült ötlet lenne?
szóval 3 gombos (igazi) optikai egeret tudtok?
üdv!
.
.
Elküldve: 2002. 09. 26. 02:31
ui: a logitech radios OPTIKAI egeret is probaltam anno. 20ezer ft es EGY FOS! Aki nem hiszi probalja ki az emlitett A4Tech utan
Elküldve: 2002. 09. 26. 07:49
ez nem jó, mert középen látszik a görgő. nekem pedig gomb kell középre is.
azért kérdezgetem, mert jó dolog ez az optikai egér, de a 3 gomb még fontosabb, ezért kénytelen leszek visszatenni a régi egeret. hogy egy kicsit részletesebben is kifejtsem a "porblémát":
a CTRL+bal gomb zoom-ol,
a CTRL+középső gomb forgat,
a CTRL+jobb gomb pan-ol
Pro/Engineer alatt. a középső gombbal lehet elfogadni a parancsokat is (done) és a jobbal váltogatni közöttük. így tényleg szükségem van mindhárom gombra, nem csak gizdázni akarok vele. (bibibí, nekem 3 gomb van az egéren, nektek meg kettő...
szóval újra:
tudtok 3 gombos optikai egérről?
üdv!
.
.
Elküldve: 2002. 09. 26. 07:51
idézet:
Ezt írta donphobos:
kedves Nyunyu!
ez nem jó, mert középen látszik a görgő. nekem pedig gomb kell középre is.
.........szóval újra:
tudtok 3 gombos optikai egérről?
üdv![/quote]
Pedig nyunyunak igaza van, mert van középső gombja is. Amúgy van a Logitechnek egy-kettő egere, amit érdemes lenne megnézned és utána választhatsz.
![]()
Logitech Trackman Marble F/X
[ 2002. szeptember 26.: LAMExPERT szerkesztette a hozzászólást ]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 09. 26. 10:08
Hogyhogy nem sikerult raszoknod a thumb buttonra? Nem olyan bonyolult az.
Mondjuk en 5 eve hasznalok 3 gomb+gorgos Logitecheket, igy mar hugom gepen is az eger bal oldalat masszirozom jatek kozben, pedig az csak egy sima MouseWheel
A4Tech: havernak volt vmi ilyen markaju egernek latszo targya, de nem igazan gyozott meg a kivitele, hogy fel ev mulva is mukodni fog...
Es lon, le is kellett cserelni, mert megtort a kabele
(Hmm, a 98-ban vett MouseMan+-om meg mindig hibatlanul megy, pedig minden heten hasznalom legalabb 20 orat
Amugy bevallom toredelmesen mostanaban filoztam azon, hogy lecsereljem az iFeel MouseMan-t egy M$ IntelliMouse Explorer 3.0-ra, mert engem hatarozottan idegesit a rovid gomb az egeren.
A gomb erjen vegig az egeren!
Ahogy nezem az uj MX szeriat, megiscsak Logitech egerem lesz
Plane ha kiadjak vmelyik Cordless Desktop reszekent is
Elküldve: 2002. 09. 26. 11:04
MX500 review...
Ez utan egy szavad sem lehet, hogy NINCS olyan Logitech, aminek kozepen is van gombja
Elküldve: 2002. 09. 26. 22:19
Üdv!

Súgó
A téma zárva.