HWSW Informatikai Kerekasztal: Fejhallgatót milyet? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fejhallgatót milyet? Értékeld a témát: -----

#1 Guest_Lordring_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2001. 05. 28. 10:38

Sziasztok!

A Diamond MX300 hangkártyám van és általában fejhallgatót használok játékhoz,és zenéhez is.Az eddigi Philips PH100 már leamortizálódott ,így most vennem kell egy újat.Van vkinek ajánlata?

#2 Guest_nyunyu_*

Elküldve: 2001. 05. 28. 14:11

Kimesz MediaMarkt, megnez fejhallgatok, ki is lehet probalni, aztan szimpatia szerint valasztasz egyet...
Tetszik az 590-es Sennheiser Kép Csak az ara nem, mivel 39e Kép

Viccet felreteve, nekem egy Technics RP-HT300-as van (~8.5), ami eleg jol bevalt, bar mx300-zal nem biztos, hogy a legszerencsesebb (nekem is az van), mivel az mx300-nak alapbol eleg mely hangja van, masreszt a fejhallgato is inkabb ebben jeleskedik, mint magasakban. (Sebaj, ezert van hardveres eq...)
Ez egy eleg jol bevalt tipus, eleg sok ismerosomnek ez van, kenyelmes, 3m drot, HANGOS (nem recseg mx300 max hangerejen, meg ha az erositett kimenetet hasznalod!!!)
Meg tartos is, nekem mar kb. 3 eve ez van, es meg semmi baja...

#3 Guest_GerMe_*

Elküldve: 2001. 05. 30. 09:29

Én egy Sony Studio Monitor MDR-V6-osom van. Hát, mit mondjak, eddig senki nem panaszkodott még a hangjára. (Lehet, hogy nem véletlenül használják egy csomó stúdiókban Kép ) Az árát nem tudom, mert ajándékba kaptam, (kb. 4 éve) de ennek vannak kistestvérei, (estleg nagy is?) ezeket a "V" utáni szám jelzi.

[Ezt a hozzászólást GerMe szerkesztette (2001. Május 30.).]

#4 Guest_Netmaster_*

Elküldve: 2001. 05. 30. 18:54

Az AKG is príma fejhallgatókat gyárt, érdemes ezeket is számításba venni.

------------------
Netmaster
netm@freemail.hu

#5 Guest_RiCS_*

Elküldve: 2001. 05. 30. 21:09

Hi...

Ha Teheted hallgass meg egy Labtec Axis 502-es fejhallgatót+mikit alkalomadtán. Figyelemre méltó tapasztalatokkal leszel gazdagabb.

#6 Guest_HookR_*

Elküldve: 2001. 05. 30. 21:30

idézet:
Eredetileg GerMe írta:
Én egy Sony Studio Monitor MDR-V6-osom van. Hát, mit mondjak, eddig senki nem panaszkodott még a hangjára. (Lehet, hogy nem véletlenül használják egy csomó stúdiókban Kép ) Az árát nem tudom, mert ajándékba kaptam, (kb. 4 éve) de ennek vannak kistestvérei, (estleg nagy is?) ezeket a "V" utáni szám jelzi.

[/quote]

<offtopic>
Bocs, csak elgondolkoztam, hogy vajon a ketszeri szerkesztes az a nyelvtani hibak gondos telepitese miatt van-e... Kép
</offtopic>

#7 Guest_nyunyu_*

Elküldve: 2001. 05. 31. 10:06

Nem, csak elfelejtette kitorolni 2. szerkeszteskor az 1.-rol szolo labjegyzetet Kép
Igy viszont feltuno Kép

#8 Guest_GerMe_*

Elküldve: 2001. 05. 31. 12:08

Kell ám kötözködni!!!

Majd mindenkinek jól az orrára koppintok, oszt kűűdöm a báttyámat... Nektek kampec!!!

Egyébként elsőre próbáltam azt a napszenyás kis grimaszt benyomni, de mivel mögötte ")" volt, ezért Kép-t nyomott. De mivel még nem próbáltam ilyesmit, azt hittem, hogy csak elgépeltem. (Rossz helyre tettem a space-t.) Másodszor, viszont már sejtettem, mi volt a bibi, és sikeresen átjavítottam.

Egyébként bocsi Grécsi-tancsi, de siettem, és nem olvastam át az írásművemet. (De igérem, igyekezni fogok!!!)

#9 Guest_firemage_*

Elküldve: 2001. 06. 02. 17:02

Szintén Technics RP-HT300. Szerintem ennél többet kiadni otthoni fejhallgatóra felesleges. Stúdió az meg egy más kategória.

#10 Guest_Fec_*

Elküldve: 2001. 06. 05. 13:27

Sennheiser?

#11 Guest_saldi_*

Elküldve: 2001. 06. 05. 20:14

nekem Sennheiser HD500-asom van, 19.9k mediamarktban, nagyon jo kenyelmes. Mely egy kicsit erosebb rajta. ezert audiophil (igy kell irni ? Kép ) nem ajanlanam, de normal usernek tecceni fog. Annak idejen egy akg es ez kozott vacilaltam, az akg +10 lett volna, nagyon szepen, elethuen szolt, de en nem harfat meg fuvolat hallgatok, ugyhogy nem gaz, hogy egy kicsit erosebb a mely, sot Kép Csak ajanlani tudom, mar 1 eve vagyok a boldog tulajdonosa.

#12 Guest_NEUROFiRE_*

Elküldve: 2001. 06. 07. 17:44

idézet:
Eredetileg Fec írta:
Sennheiser?[/quote]
Kicsit tulzas otthonra, foleg azert, mert a legtobb hangkartya kisse pocsekabb minosegu, mint egy alapmodell...

Szerintem egy AKG K55 ( elektromos zenehez elsosorban ) vagy egy K66 ( inkabb klasszikushoz ) boven megteszi, es raadasul viszonylag olcso is ( K55 ~7.5-8e, K66 8.5-9e ). Es a minosegevel sincs kulonosebb gond.

Ha kicsit magasabb minosegi kategoriaban gondolkodsz, akkor pl. AKG K141-M. Igaz, ez 600 Ohm-os, ezert kulon erosito kell hozza, de nagyon jol szol. Ehhez kepest a 35-40e forintos ar elegge realisnak tunik...

#13 Guest_BoGyesz_*

Elküldve: 2001. 06. 10. 09:29

Anno meg en is egy Technics RP-HT300-al kezdtem es szerintem is kituno fejhallhgato.
Jol birja a strapat -bulikon hasznaltam- kevereshez, es egeszen eddig birta a gyurodest. Mindenkinek tudom ajanlani. Viszont, ha fuggoleges allasban van a catlakozoja, akkor hajlamos eltorni benne a vezetek.
Most egy Sony MDR-V700DJ-be fektettem be, iszonyat jo a hanja es a jelenglegi legjobbak koze lehet sorolni(ebben a felhasznalasban).
Csak erdekessegkepp mondom, hogy aki volt tavaly a Hiltonban a HiFi/Hazimozi kiallitason az biztos emlekszik a Sennheiser audiophil fejhallgatojara, ami egy hozzavalo fejhallgato erositovel (term. csoves erolkodo) 4.8 millio Forintba kerult.

#14 Guest_BoGyesz_*

Elküldve: 2001. 06. 11. 13:04

Errol beszeltem [url="http://"http://www.sennheiser.com/headphones/electrostatic/eh_1d002.htm"]http://www.sennheise...ic/eh_1d002.htm[/url]

#15 Guest_Trinitron_*

Elküldve: 2001. 06. 11. 15:55

Be kell menni a MediaMarktba es meg kell venni a legolcsobb Philipset 2000-ert. Hangkartyahoz boven sok, foleg mp3-hoz Kép A Sennheiser meg hangkartya kb olyan mint verebre agyuval lovoldozni Kép

Trinitron

#16 Guest_nyunyu_*

Elküldve: 2001. 06. 11. 16:46

idézet:
Eredetileg Trinitron írta:
Be kell menni a MediaMarktba es meg kell venni a legolcsobb Philipset 2000-ert. Hangkartyahoz boven sok, foleg mp3-hoz Kép[/quote]
Egy SB-khez biztos, de az mx300-nak jobb hangja van...

Masreszt a Technics-et mashoz is lehet hasznalni, nem csak gephez Kép
Pl. Erositovel is jo hangja van...

#17 Guest_Trinitron_*

Elküldve: 2001. 06. 12. 12:00

Ugyan, az is csak egy hangkartya a vilag osszes zajaval Kép
Az man mas, ha erositovel van osszekotve spdif-en keresztul.

Trinitron

#18 Guest_nyunyu_*

Elküldve: 2001. 06. 12. 17:12

Ugy sem jobb.

Otthon eppen egy Aureal SuperQuad2500-as log optikai kabelen az Onkyo erolkodomon, de 8KHz korul iszonyuan sistereg...
Biztos, hogy a kartya, mivel a kartya equalizeren tekergetve jon elo/tunik el!
Erre varj gombot...

Szerintem az lehet, hogy a kartya eloallitja az analog jelet, es azt digitalizalja vissza 48KHz-n, es kuldi ki optikai csatira.

mx300 nem volt ennyire zajos!

#19 Guest_BoGyesz_*

Elküldve: 2001. 06. 13. 17:44

Ma vettem meg a Sony MDR-V700DJ-t. Hat ez egy k**va jo fules. Nagyon jol szol. Remek a dinamikaja es nagy hangeron is kivaloan hozza a melyeket. 107db az erzekenysege. Ilyen jo dinamikaju felhallgatot regen hallottam, de nem csak a melyek jok, hanem a kozep es magas tartomany is iszonyat jol szol.
A MediaMarktban 42K-ba kerul, de megerte. Persze nem PC-hez kell ilyen fulest hasznalni, mert oda teljesen felesleges.

[Ezt a hozzászólást BoGyesz szerkesztette (2001. Június 13.).]

[Ezt a hozzászólást BoGyesz szerkesztette (2001. Június 13.).]

#20 Guest_Echo_*

Elküldve: 2001. 06. 14. 08:31

Tényleg jó az a Sony MDR-széria, csak kicsit drágácska, és ANNYIRA azért nem durva a minőség, amit nyújt.

Én akár otthoni zenehallgatásra, akár keverésre, vagy akár játékra is a Technics RP F800-at javaslom. Sokat foglalkoztam a témával, és rengeteg fejhallgatót kipróbáltam. Messze a legjobb az ár/minőség aránya (most is éppen ezzel hallgatok zenét).
Ja, 14e Ft. Lehet, hogy soknak tűnik, de ez nem megy tönkre egy fél év alatt, mint a 3e Ftos gagyi fülesek, hanem sokáig kitartanak, és amúgy is iszonyat jó a hangja. Kép

Üdv,
Echo

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.