HWSW Informatikai Kerekasztal: Csatlakozók..... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Csatlakozók..... Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 03. 21:53

Idézet: oregcsoka - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 21:24

Sziasztok! Végigolvastam az oldalakat, de számomra nem derült ki, hogy van-e különbség az USB 1.1-es és az USB 2.0-ás kábelek között?
Ha igen, akkor mi az? Az USB 2.0-ás nem négy eres talán? Mert ha igen, akkor mivel éri el a nagyobb sávszélességet?
Üdv: oregcsoka  :think:

A sávszélességet az USB interfész adja, a kábel legfeljebb nem rontja le. Minőségén - árnyékolásán - kívül nincs különbség.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#102 Felhasználó inaktív   oregcsoka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 03. 22:12

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 22:53

A sávszélességet az USB interfész adja, a kábel legfeljebb nem rontja le. Minőségén - árnyékolásán - kívül nincs különbség.

Hát én is így sejtettem, köszönöm.
Akkor lehet hogy nincs is külön 1.1-es és 2.0-ás kábel, csak USB kábel van, gondolom.

#103 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 23:12

Idézet: oregcsoka - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 23:12

Hát én is így sejtettem, köszönöm.
Akkor lehet hogy nincs is külön 1.1-es és 2.0-ás kábel, csak USB kábel van, gondolom.

Jól gondolod.

#104 Felhasználó inaktív   oregcsoka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 04. 08:27

Idézet: Digitel - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 0:12

Jól gondolod.

Na, akkor most már nagyon okos lettem, tisztán látok a témában, köszönöm nektek!  :respect:

#105 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 09. 08:00

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#106 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 11. 09. 13:16

? Ilyet melyik számítógépben használnak? :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#107 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 11:10

Idézet: didyman - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 13:16

? Ilyet melyik számítógépben használnak? :)

(stúdió) :)

Szerkesztette: eddie 2004. 11. 14. 11:11 -kor

#108 Felhasználó inaktív   denes44 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 14:34

Ha házilag akarok kör IDE kábelt csinálni,akkor kellvalamire figyelni amikor szétszedem az ereket. Valahol olvastam, hogy minden második ér földelés. Ez igaz?
Tekintsd meg a fotóimat, itt: http://vdenes.hu
Forma 1 Tippverseny: http://f1tipp.net

#109 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 16. 18:50

Idézet: denes44 - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 14:34

Ha házilag akarok kör IDE kábelt csinálni,akkor kellvalamire figyelni amikor szétszedem az ereket. Valahol olvastam, hogy minden második ér földelés. Ez igaz?

A 80 eres kábelnél igen. S ha szétszeded, nem biztos, hogy funkcionálisan jó lesz.  De ettől még mindig nem értem, miért csatlakozó?  :think:
¤

#110 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 21:25

Kognitív érzékelés.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#111 Felhasználó inaktív   denes44 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 18:46

Nem találtam neki topicot, és hát az ide kábelen is van csatlakozó.  :)
Tekintsd meg a fotóimat, itt: http://vdenes.hu
Forma 1 Tippverseny: http://f1tipp.net

#112 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 20. 12:15

Kép

RCA Connector

Type of standard, low-level signal interconnect termination or connector featuring a single, cylindrical metal rod and an outer, round metal belt. RCA-type cables are used for connecting many types of audio components and video components. They are used for coaxial digital data interconnects in addition to coaxial composite video cables. They are also the standard type of interconnect for audio purposes. RCA interconnects are unbalanced designs used in almost all systems and between almost any type of audio/video component. Most good quality RCA connectors are gold-plated to increase signal transfer and minimize degradation of the connector itself (primarily through rust and oxidation).

Kép
¤

#113 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 17:59

HP Omnibook XE3-GF-hez keresek HDD csatlakozót (azt az L alakú átvezető elemet, ami a HDD-t az alaplaphoz kapcsolja). Ha kell, küldök képet :)
Config: Epox 9NPA+Ultra, AMD Opteron 144 [Water cooling: Ordasi blokk, Eheim 1048, passzív radi], 2x512 Infineon DDR (2-3-3-5@1T), Seagate ST360015A + Samsung SP0802N, NEC 2500A, Cinergy 200USB TV Tuner, Creative Audigy2 ZS, Creative Gigaworks S750, Zalman 400A-APF

#114 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 01. 21:27

Idézet: Viperboy - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 17:59

HP Omnibook XE3-GF-hez keresek HDD csatlakozót (azt az L alakú átvezető elemet, ami a HDD-t az alaplaphoz kapcsolja). Ha kell, küldök képet :)

Anélkül nem tudsz tovább keresni?  :think: De ne itt, ha lehet kérni.
¤

#115 Felhasználó inaktív   WaqWarYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 13:19

Idézet: denes44 - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 15:34

ATA100-as (80-eres) kábelt szét ne szedj! De, a sima IDE kábelt (40-eres) sem ajánlom.
Én anno csináltam 40-eresből, de szvsz elég bizonytalanná tette a működést. Sejtelmes dolgok történtek, amik előtte nem.
"A bolondok háza. Nem hülyék háza. Nem véletlenül nem építenek hülyék házát. Felemésztené az építőanyag készletet"

#116 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:08

én csináltam és ment is kb egy hónapig gond nélkül, aztán olcsón sikerült szereznem igazi rounded kábelt úgyhogy kiszedtem, meg kicsit féltem is tőle.

egyébként a dolog lényege hogy nem kell mind az összes kábelt szétszedned, 6-7 szálankét vágj csak
én szemre kb centinként húztam egy vonalat filctollal aztán ahol a vonal volt ott pengével elvágtam utánna pedig kézzel szétszedtem a kábeleket. De szvsz jobban jársz ha veszel inkább és akkor nincs
para.

#117 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 12. 20:44

Lehetne az  :offtopic: máshol?
¤

#118 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 21:14

persze, hol szeretnéd?

#119 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 21:57

Privátban pl.
A topik címe: Csatlakozók....

#120 Felhasználó inaktív   atithebest 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 12. 22:35

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy XP Pro-m van otthon, s a com-porton keresztül szeretnék kommunikálni különböző programokkal, csak a windows nem engedélyezi a programoknak, hogy közvetlenül elérhessék a portot. Tudtok, vmi olyan progit, amely elérhetővé teszi a portokat bármely program számára?

Előre is köszi a segítséget!

Ati

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »