. Olyan érzésem van, hogy le kéne mérni azt a 14 centit a tápban. Vagy meg kéne lesni a márkáját és máris közelebb lennénk a megoldáshoz. Vagy mi lenne, ha 12-esre cserélnénk szimplán? De akkor meg miért ezt vettük, nem igaz :confused: ?
 . Olyan érzésem van, hogy le kéne mérni azt a 14 centit a tápban. Vagy meg kéne lesni a márkáját és máris közelebb lennénk a megoldáshoz. Vagy mi lenne, ha 12-esre cserélnénk szimplán? De akkor meg miért ezt vettük, nem igaz :confused: ?Ha látok, mindenképp szólok! Mondjuk már nagyon meghallgatnék pl egy Zalman vagy csúcsnak mondott zajszintet is, lehet, hogy csak mi vagyunk ennyire érzékenyek?

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

. Lusta vagyok bemászni a házba most, nem tudom, hogy egyáltalán csúszó vagy görgőcsapágyas-e, de végülis mindegy.
 . Lusta vagyok bemászni a házba most, nem tudom, hogy egyáltalán csúszó vagy görgőcsapágyas-e, de végülis mindegy.  is legalább 21db a zajszint, márpedig a mienk nagyobb is és valszeg a min fokozatban is legalább ilyen gyorsan forog (az oldalon látok 34db-s szintet is, az a durvaaa). Azaz csak hangosabb lehet, vagyis biztos, hogy le fogom cserélni valamire. Ha nem találunk 14-est, csiszolok az elveimen és marad a 12-es méret. Ha van még jó 5leted (etek), vevő vagyok rá!!
  is legalább 21db a zajszint, márpedig a mienk nagyobb is és valszeg a min fokozatban is legalább ilyen gyorsan forog (az oldalon látok 34db-s szintet is, az a durvaaa). Azaz csak hangosabb lehet, vagyis biztos, hogy le fogom cserélni valamire. Ha nem találunk 14-est, csiszolok az elveimen és marad a 12-es méret. Ha van még jó 5leted (etek), vevő vagyok rá!!  

Teljesen használatlanok, ki sem vettem őket a dobozból. Ha valakinek kell (persze nem ingyé'
 Teljesen használatlanok, ki sem vettem őket a dobozból. Ha valakinek kell (persze nem ingyé'  , mit erik, el van hatarozva (jo magyarosan fogalmazva).
, mit erik, el van hatarozva (jo magyarosan fogalmazva).

, ja meg van egy oldalt is
, ja meg van egy oldalt is 
 Elküldve: 2004. 10. 30. 14:09

Elküldve: 2004. 10. 30. 14:09