Szilikon paszta vezet vagy nem?
Elküldve: 2003. 06. 12. 20:29
Vajon vezeti az aramot az ezustos szilikon paszta?
Memoria chipek pasztazasa kozben ment egy keve a labakra is nehol.
Elküldve: 2003. 06. 12. 20:34
idézet:
Ezt írta Douglas:
Udv!
Vajon vezeti az aramot az ezustos szilikon paszta?
Memoria chipek pasztazasa kozben ment egy keve a labakra is nehol.[/quote]
Az ezüstös paszta tudomásom szerint VEZETI AZ ÁRAMOT! Úgyhogy ne próbáld így ki. Jó móka lesz leszedni a lábakról...![]()
Elküldve: 2003. 06. 12. 20:35
idézet:
Ezt írta hacky:
Az ezüstös paszta tudomásom szerint VEZETI AZ ÁRAMOT! Úgyhogy ne próbáld így ki. Jó móka lesz leszedni a lábakról...[/quote]
Akkor az fasza.
Tobbiek szerint is vezet?
Elküldve: 2003. 06. 12. 20:54

Elküldve: 2003. 06. 12. 21:02
idézet:
Ezt írta Zethos:
Az biztos, hogy minden ezüstös pasztának kinéző paszta ezüstös paszta??[/quote]
Lehet, hogy nem, de én nem a memória chip-ek lábaira kenve próbálnám ki, hogy az-e...![]()
Elküldve: 2003. 06. 12. 21:08
idézet:
Ezt írta hacky:
Lehet, hogy nem, de én nem a memória chip-ek lábaira kenve próbálnám ki, hogy az-e...[/quote]
Ezzel teljesen egyetértek.![]()
De nem kell azonnal "temetni" mert sokat hallani olyan pasztáról ami ezüstös pasztának néz ki de "ezüstötmegsoselátott" fajta. Bár, azért még tartalmazhat olyan anyagot ami vezeti az "erőt"... :confused:![]()
Elküldve: 2003. 06. 12. 21:14
Azon vagyok kiakadva hogy olyan anyagbol csinalnak pasztat ami vezet.
Mar ha vezet.
Elküldve: 2003. 06. 12. 21:31
idézet:
Ezt írta Douglas:
Nemtom most kurva ideges vagoyk, probaltam kiszedni a labak kozul de halal az egesz foleg ilyen kurva melegbe.
Azon vagyok kiakadva hogy olyan anyagbol csinalnak pasztat ami vezet.
Mar ha vezet.[/quote]én anno a giga 8500le-met akartam kicsit jobban húzni , és ennek érdekében ezüstös pasztát használtam . az eredmény : 3d-ben a kártya szemetelt . nekem is 1 kicsibefolyt 2 vagy 3 ramnak a lábaihoz , és sehogy nem tudtam teljesen kikaparni , pedig már 4 fogkefét is elhasználtam
sok szerencsét!
konklúzió : azóta csak és kizárólag fehér szilikonpasztát használok mindenhova és mindenhez! azt könnyű letörölni , és nem is vezeti az áramot ...
.
.
.
ja , és semmivel sem rosszabb hővezető , mint az az "ezüst" .
Elküldve: 2003. 06. 12. 21:37
idézet:
Ezt írta fLeSs:
nekem is 1 kicsibefolyt 2 vagy 3 ramnak a lábaihoz , és sehogy nem tudtam teljesen kikaparni , pedig már 4 fogkefét is elhasználtam
[/quote]
Ha zarlatot csinal az ember a memorialabak kozott akkor nem mennenek azonnal tonkre azok?
Es csak 3D-ben jelentkezett a problema...
Biztos hogy a paszta miatt volt ez?
Elküldve: 2003. 06. 12. 21:42
idézet:
Ezt írta Douglas:
Ha zarlatot csinal az ember a memorialabak kozott akkor nem mennenek azonnal tonkre azok?
Es csak 3D-ben jelentkezett a problema...
Biztos hogy a paszta miatt volt ez?[/quote]elég vszínű , mert előtte semmi baja nem volt...
jó nagy fasz voltam , na mind1 , ha azt nem baszom el...
annak a kártyának sokat köszönhetek![]()
Elküldve: 2003. 06. 12. 21:53

Elküldve: 2003. 06. 12. 22:03
Negligible electrical conductivity.
Arctic Silver 3 was formulated to conduct heat, not electricity. It is only electrically conductive in a thin layer under extreme compression.
(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 3 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. The compound is slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridged two close-proximity electrical paths.)
Es ez biztos hogy ezust.
Elküldve: 2003. 06. 12. 22:08
idézet:
Ezt írta Douglas:
Ezt talaltam:
Negligible electrical conductivity.
Arctic Silver 3 was formulated to conduct heat, not electricity. It is only electrically conductive in a thin layer under extreme compression.
(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 3 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. The compound is slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridged two close-proximity electrical paths.)
Es ez biztos hogy ezust.[/quote]mindenesetre neked nemhiszem , hogy Arctic Silver pasztád van
szvsz neked Titan hűtőhőz járó pasztád van , és az sehol nincs az Arctic silverhez képest . na mind1 , nekem az ezüstözés után nyiffant ki a kártya , előtte jó volt , szal szerintem az volt a gáz . de a legegyszerűbb , ha kipróbálod a kártyát , és kész .![]()
Elküldve: 2003. 06. 12. 22:14
idézet:
Ezt írta fLeSs:
mindenesetre neked nemhiszem , hogy Arctic Silver pasztád van
szvsz neked Titan hűtőhőz járó pasztád van , és az sehol nincs az Arctic silverhez képest . na mind1 , nekem az ezüstözés után nyiffant ki a kártya , előtte jó volt , szal szerintem az volt a gáz . de a legegyszerűbb , ha kipróbálod a kártyát , és kész .[/quote]
Ezaz hogy nekem valszeg nem rendes ezust van, vagyis ez talan azt jelenti hogy NEM vezet.
Egyebkent nem huttohoz adatak, hanem kulon kertem.
Elküldve: 2003. 06. 12. 22:18
idézet:
Ezt írta Parasite:
Van itthon 1 multiméter, azzal hogyan tudom megnézni, hogy vezeti-e az áramot az ezüstpasztám? Csak érdekelne, de én nem értek ehhez a kütyühöz![]()
![]()
[/quote]
kinyosz belőle egy adagot, beledugod a multimétert, beállítod ellenállásmérésre, a legmagasabb tartományba, ha elmozdul a mutató/megjelenik valamilyen érték, akkor vezeti.
Mellesleg erről volt már valahol topic, ott elég sok link meg miegymás összegyűlt, emlékeim szerint az volt a konklúzió, hogy a legtöbb ezüstpaszta nem vezeti az áramot, de nagy nyomáson konduktív, szóval jobb a békesség: nem szabad pancsolni vele.
Elküldve: 2003. 06. 12. 22:21
idézet:
Ezt írta closed:
kinyosz belőle egy adagot, beledugod a multimétert, beállítod ellenállásmérésre, a legmagasabb tartományba, ha elmozdul a mutató/megjelenik valamilyen érték, akkor vezeti.
Mellesleg erről volt már valahol topic, ott elég sok link meg miegymás összegyűlt, emlékeim szerint az volt a konklúzió, hogy a legtöbb ezüstpaszta nem vezeti az áramot, de nagy nyomáson konduktív, szóval jobb a békesség: nem szabad pancsolni vele.[/quote]
ahhha...oks, kösz (amúgy kipróbáltam, nem csinál semmit)
Elküldve: 2003. 06. 13. 07:38

Closed mindent leírt, annyit még hozzá: az olyan procik esetében, ahol közvetlenül a processzormagra fekszik fel a borda, erősen ajánlott a használata, különösen a modernebb TBredektől kezdve.
Helyes használat esetén nem kerül olyan helyre, ahol vezethetne

Elküldve: 2003. 06. 13. 08:58
Elküldve: 2003. 06. 13. 09:03