Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. április 6, kedd - 19:39
Most már teljesen összezavartatok milyen tápot vegyek de most utánaolvastam és már csak három versenyző van ami nekem szimpatikus
Zalman ZM400A-APF sokat olvastam róla és mindenki csak dicsérte és 20 dB a hangja,és ha a minőséget nézzük akkor szinte az egyik legjobb táp,csak az ára a húzós 30ezer FT.A következő
Enermax EG465AX-VE erröl nem tudok sokat de egy árban van a Zalmannal 29ezer Ft és az utolsó
Chieftec CT420A ennek az ára nagyon kedvező 20 ezer körül mozog ami megfogott az a "Örök garancia" kiváncsi vagyok ez hány évet takar? Azért ez a hármat emeltem ki mert ezeket most is lehet kapni,mert elég sok táp csak fenn van az árlistákon de mégse lehet kapni őket.Az Enermaxot meg elég sokan cserélték le Zalmanra,de senkitől nem kaptam rá választ hogy miért?Mondjuk én is a Zalman felé hajlok.
Ha névre vágysz, akkor Enermax.
Ha névre és a leghalkabbra vágysz, akkor Zalman.
Ha meg nem akarsz majd egy tizessel többet kiadni a fenti kettőért, akkor tökéletesen megfelel a Chieftec táp.
Mindhárom táp minőségi, megbízható darab, stabil feszértékekkel, tökéletes tervezéssel, kidolgozással.
A többi igazából csak körítés.
(Válaszd, amelyikre pénzed van, amelyik jobban tetszik, egyikkel se fogsz mellényúlni. Persze sajnos selejt mindenből lehet, de ne adja az Ég, hogy így legyen.)