HWSW Informatikai Kerekasztal: Tapkerdes..... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (288 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tapkerdes..... Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 06. 14:11

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. április 6, kedd - 10:26

Én szintén. Egy Enermax 465PVE tápom volt, ezt cseréltem le egy Zalman 400W-os tápra. Tökéletes a kicsike. Halk, szép fekete, stabil, mi kell még?  :cool:

Nekem megteszet a Vantec ma akartam venni eggyet de sehol se lehet kapni már a mistral-nál is elfogyott.Neked a Zalman ZM400A-APF-van?mert azt lehet kapni csak az most 30ezer körül mozog elég drága.Ennyi lenne a külömbség a Chieftec CT420A 20 ezerbe kerül,a Zalman ZM400A-APF pedig 30 ezerbe kerül.Érdemes a Zalmanért 10 ezerrel többet adni,vagy ennyire szar a Chieftech?
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#662 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 14:18

nem szar. egyszeruen a nev miatt kerul tobbe

#663 Felhasználó inaktív   Tommaso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 15:09

Azt mondja meg valaki plz, hogy a 465 Enermax vagy a 400 Zalman a csendesebb? Fura hogy néhányan kisebb tápra váltanak, mi volt ennek az oka?

#664 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 16:58

A Zalman-ból azt a modellt érdemes megvenni, amelynek egy nagy, 12 cm-es ventilátor van az alján.

Ha a csend számít neked, akkor a sokventis, 8cm-es ventikkel szerelt Enermax-ot, Zalman-t és bármely más tápot felejtsd el, mert soha nem lesznek olyan csendesek (még szabályozott ventivel sem), mint a 12 cm-es ventivel szerelt AOpen és Zalman tápok!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#665 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 18:45

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. április 6, kedd - 10:26

Én szintén. Egy Enermax 465PVE tápom volt, ezt cseréltem le egy Zalman 400W-os tápra. Tökéletes a kicsike. Halk, szép fekete, stabil, mi kell még?  :cool:

Engem érdekelne hogy miért cserélted le az Enermax 465PVE tápot,mert nekem két üzletbe ajánlották,a Chieftech-el szembe.
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#666 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 19:28

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. április 6, kedd - 19:49

Engem érdekelne hogy miért cserélted le az Enermax 465PVE tápot,mert nekem két üzletbe ajánlották,a Chieftech-el szembe.

Azért ajánlják, mert drágább.

Nem annyival jobb, és a 420A -s CT nekem csendes volt.

#667 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 20:05

Idézet: arn - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 11:04

igazabol egy bikabb procival kellene megtaplalni, mert egy ilyen procit egy gyengebb tap is kiszolgal. hasonlo fesz ertekeket es ingadozasokat a qtec is tud (joval nagyobb terheles mellett is).

Most már 2000-en meg, 200*10-en. Nekem jó ez, és 2200-on már nem indul alapon a proci.
A teszt kedvéért nem veszek A64 FX-et, bár ha lenne csak erre fölös 200e-rem, biztos vennék.  :smoker:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#668 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 20:18

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 6, kedd - 18:02

A Zalman-ból azt a modellt érdemes megvenni, amelynek egy nagy, 12 cm-es ventilátor van az alján.

Ha a csend számít neked, akkor a sokventis, 8cm-es ventikkel szerelt Enermax-ot, Zalman-t és bármely más tápot felejtsd el, mert soha nem lesznek olyan csendesek (még szabályozott ventivel sem), mint a 12 cm-es ventivel szerelt AOpen és Zalman tápok!

lecci mutass mar 12 cm ventivel szerelt ZALMAN tapot, mert en meg eddig olyat nem lattam sehol, pedig sokat neztem  8)

#669 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 20:35

Most már teljesen összezavartatok milyen tápot vegyek de most utánaolvastam és már csak három versenyző van ami nekem szimpatikus Zalman ZM400A-APF sokat olvastam róla és mindenki csak dicsérte és 20 dB a hangja,és ha a minőséget nézzük akkor szinte az egyik legjobb táp,csak az ára a húzós 30ezer FT.A következő Enermax EG465AX-VE erröl nem tudok sokat de egy árban van a Zalmannal 29ezer Ft és az utolsó Chieftec CT420A ennek az ára nagyon kedvező 20 ezer körül mozog ami megfogott az a "Örök garancia" kiváncsi vagyok ez hány évet takar? Azért ez a hármat emeltem ki mert ezeket most is lehet kapni,mert elég sok táp csak fenn van az árlistákon de mégse lehet kapni őket.Az Enermaxot meg elég sokan cserélték le Zalmanra,de senkitől nem kaptam rá választ hogy miért?Mondjuk én is a Zalman felé hajlok.

#670 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 20:56

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. április 6, kedd - 21:39

Most már teljesen összezavartatok milyen tápot vegyek de most utánaolvastam és már csak három versenyző van ami nekem szimpatikus Zalman ZM400A-APF sokat olvastam róla és mindenki csak dicsérte és 20 dB a hangja,és ha a minőséget nézzük akkor szinte az egyik legjobb táp,csak az ára a húzós 30ezer FT.A következő Enermax EG465AX-VE erröl nem tudok sokat de egy árban van a Zalmannal 29ezer Ft és az utolsó Chieftec CT420A ennek az ára nagyon kedvező 20 ezer körül mozog ami megfogott az a "Örök garancia" kiváncsi vagyok ez hány évet takar? Azért ez a hármat emeltem ki mert ezeket most is lehet kapni,mert elég sok táp csak fenn van az árlistákon de mégse lehet kapni őket.Az Enermaxot meg elég sokan cserélték le Zalmanra,de senkitől nem kaptam rá választ hogy miért?Mondjuk én is a Zalman felé hajlok.

Amelyik szimpi, amelyikre van pénzed.

Enermax előny : lecsavarod hátul a ventit; szinte örökéletű lesz a hátsó, az alsó úgyis csak 1500 -on forog.

Zalman halkabb ??? Most...

#671 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 21:12

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. április 6, kedd - 17:49

Az Enermax már kis terhelésre is baromi hangos volt - legalábbis az én fülemnek.
Ennyi.
42

#672 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 21:19

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 6, kedd - 16:02

Már idézték előttem, de erre én is baromi kíváncsi lennék, hol a fenébe láttál te Zalman tápot 12cm-es ventivel?  :think: Kép 
42

#673 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 21:25

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. április 6, kedd - 19:39

Ha névre vágysz, akkor Enermax.
Ha névre és a leghalkabbra vágysz, akkor Zalman.
Ha meg nem akarsz majd egy tizessel többet kiadni a fenti kettőért, akkor tökéletesen megfelel a Chieftec táp.

Mindhárom táp minőségi, megbízható darab, stabil feszértékekkel, tökéletes tervezéssel, kidolgozással.
A többi igazából csak körítés.

(Válaszd, amelyikre pénzed van, amelyik jobban tetszik, egyikkel se fogsz mellényúlni. Persze sajnos selejt mindenből lehet, de ne adja az Ég, hogy így legyen.)
42

#674 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 07. 07:59

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. április 6, kedd - 1:58

Taprol: Leginkabb tudom ajanlani: www.komel.hu :)
ezert az arert a legjobbak a DTK tapok, szerintem.

Foldeles: bar nem vagyok villamosmernok, de a foldeles kb. azt jelzi, a foldbe vezetni :), ugyhogy szerintem tuti nem...

Így van, ilyesmi áron 400-as DTK.

Szünetmentes nem földel  :rolleyes:  A földelés földel, a szünetmentes bizonyos ideig energiát szolgáltat, a nyomtató pedig nyomtatásra való.
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#675 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 07. 08:22

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. április 6, kedd - 22:23

Már idézték előttem, de erre én is baromi kíváncsi lennék, hol a fenébe láttál te Zalman tápot 12cm-es ventivel?  :think:   Kép 

Jogos. Megkevert a "belső". Úgy emlékeztem, hogy egy külföldi tesztben láttam, de az nem Zalman volt.
Hanem Fortron (FSP)!

Az Aurora sorozatban van ilyen modell. Tudtommal kb. egy árban van a Zalman-al (amely ugyebár szintén FSP), de a 12cm-es ventilátornak köszönhetően jelenleg nincs halkabb táp ennél.

Itt tessék körülnézni!!!

#676 Felhasználó inaktív   Tommaso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:23

Ja, ja Pirtuka lécci írd már meg a típusát annak a 12 centis zalmannak mert a weblapján nem látok ilyet. Mondjuk nem is értem hogy férne bele egy 12 centis venti a 8,6 centi magas tápba :)
Mindenesetre nálam már csak 2 versenyző maradt, a 420 chieftec meg a 400-as zalman.
Mondjuk utóbbiból 2 fajta van ami nekem tök egyformának tűnik, tudja valaki mi a különbség a ZM400A-APF és ZM400B-APS között?

#677 Felhasználó inaktív   Tommaso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:32

Rájöttem, utóbbin van serial ata tápcsati is.

#678 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 07. 08:34

Olvasd el a hozzászólásomat, amit 1 perccel előtted írtam! :)

Egyébként a 12cm-es ventilátor nem hátul van, hanem alul!

Íme:

Kép

Nem tudom, hogy az AOpen FSP modellek (mivel ők is ezzel szerelik a tápjaikat) között létezik-e 400-as. 350-es tutti (én olyat akarok majd venni). A SOWAH forgalmazza; hívd fel őket!

Ugyanis -mint mondottam volt- az AOpen szintén ugyanarra az FSP tápra épül, mint a Zalman tápok. Szóval minőségben nincs különbség. Az AOpen mégis olcsóbb.

Az biztos, hogy én csak ilyen 12cm-es, lassú ventivel szerelt modellt vennék, mert a 8cm-esek még leszabályozva sem tudnak olyan hangtalanok lenni, mint az. Chieftec-et pedig nem vennék egyáltalán.
Stinger komám szervizes haverja mondta, hogy az utóbbi időben nagyon alábbadták a minőséget (vagy ez is a "balkánra sz*rt szállítunk" tipikus esete; de ez a vásárló szempontjából mindegy).

#679 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:52

Csak halkan jegyzem meg, hogyha igaz, és MO -on hivatalosan, tehát nem behozott, kézen-közön, ÓLCSÓBB mer' megveszem !!! ;) tápot veszel, akkor, ha jól tudom (és miért tudnám jó... ;)) németből hozza a nagyker. Oda meg csak nem balkán-effektust adnak el... :eek:

#680 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:59

Idézet: PG.PG - Dátum: 2004. április 7, szerda - 9:56

Csak halkan jegyzem meg, hogyha igaz, és MO -on hivatalosan, tehát nem behozott, kézen-közön, ÓLCSÓBB mer' megveszem !!! ;) tápot veszel, akkor, ha jól tudom (és miért tudnám jó... ;)) németből hozza a nagyker. Oda meg csak nem balkán-effektust adnak el... :eek:

Elhiszem neked apóca (hiszen a tápokkal tízszer több tapasztalatod van, mint nekem), de akkor mivel magyarázható a meggyengült minőség?  :think:  :rolleyes:

Téma megosztása:

• (288 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »