Idézet: Omega - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 18:32

Ez csúnya szólás volt, hallod-e? Tuninggal ment prájmstabilan.
Mindössze az nem ízlett, hogy nem megy
alapon a gépem, csak tuninggal (8,5*275, 9*300, 10*250, stb.). Ez a memóriák miatt volt, amit eladtam olyas valakinek, aki tuningolni akar. Ennyi.
A többi amit írtál, szép és jó, de értelme nem sok van lekupakolni a procikat meg az égbe vágyni. Mi nem fut egy Venice 3500+ alapórajelű procin, ami egy 3GHz-re húzotton meg igen? És való életben min gyorsít annyit ez a tuning, ami miatt érdemes sok időt és pénzt pazarolni rá?

Tudom, a hobby.
Igaz... hobbi.
800Mhz ajándék volt a prociban. Hagyjam parlagon? Ennyin primestabil, mehet. UD-zek is, sok mindent számol amúgy is... procierőből sose elég. Ha 15 perc alatt átkódol egy filmet.. akkor

.
Hasonló problámám nekem is van. 10×250en soxor a windowsig sem jutok el, ha el is jutok, fél perc, és restart. Nem értem. :confused: Persze 9,5×295 meg a 10×280 stabil. Annyira nem izgat, úgyse hajtamán csak 2500on. Csak furcsa.
Minden elmegy egy 2200as A64en is, ez igaz. De nekem jólesik hogy 2800on megy. Horgászhatnék is, de ez szórakosztatóbb szerintem

. Relatíve pénzes hobbi. Ha audiofil vagy, több lóvé. Ha komolyan kezdesz bicózni, több lóvé. Ha autó a hobbid, több lóvé, etc. Kipróbáltam a San Diegot is, nem ért annyi pluszt, eladtam, legvégén úgy jöttem ki, mintha +4et dobtam volna a nálam csak 2600on stabil ojem 3000+omra, hogy megkapjam a 2800as boxos 3200+ -t. Szerintem még ezzel sem jártam nagyon rosszul. Pível csak piszkáltalak