HWSW Informatikai Kerekasztal: MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 27. 15:59

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 8:17

Miazhogybeijedtek és fenyegetőztek ?  :bolond:
Szépen kerüljön rá vissza minden határozat és lássa ország+világ! Nem értem vokopetit, hogy miért hagyta a dokumentumokat levenni. ...

Gondolom ezért:

Idézet: misztral - Dátum: 2006.02.24, 09:13

...vegyük példának vokopetit, először bevitt magának egy öngólt a békéltető testületnél (ami egy végtelen amatőr blama neki) , majd szembesül vele, hogy a boltbezárós akciója is csak 20 perc rutinmunka.... azt meg nem tudja, hogy már számolgatják hogy mennyi legyen a követelt vagyoni / nem vagyoni kártérítés amit majd az invitel fog tőle vonni...

addig húzogatja a bajszokat, amig rá nem fordul egy jogászi apparátus, aki kihívásnak tekinti hogy ellehetetlenítse az elkövetkező 5-10 évre.

...

#1042 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 27. 16:56

A dolog röhejes része ott jön, hogy a mistral nevű emberke, aki nagyon valószínű, hogy tényleg ott dolgozik, jogra jár, és önmagát tekinti egyszemélyes jogászi apparátusnak, közben meg olyan őrültségeket ír, hogy a falat kell kaparni tőle...  :bolond:
Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#1043 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 27. 17:12

Idézet: Ariadne - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 16:56

A dolog röhejes része ott jön, hogy a mistral nevű emberke, aki nagyon valószínű, hogy tényleg ott dolgozik, jogra jár, és önmagát tekinti egyszemélyes jogászi apparátusnak, közben meg olyan őrültségeket ír, hogy a falat kell kaparni tőle...  :bolond:

Jogra járni egy dolog, jogot érteni és alkalmazni tudni megint egy másik dolog.

Van két jogra járó szomszédom. Végzősök, de még szerintük se tudnak szart se.
Kedvenc mondásuk bármely jogi kérdésben: fordulj inkább szakemberhez  :up:

#1044 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 27. 19:26

Idézet: Omega - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 15:59

Gondolom ezért:

Idézet: mistral - Dátum: 2006.02.24, 09:13

...vegyük példának vokopetit, először bevitt magának egy öngólt a békéltető testületnél (ami egy végtelen amatőr blama neki) , majd szembesül vele, hogy a boltbezárós akciója is csak 20 perc rutinmunka.... azt meg nem tudja, hogy már számolgatják hogy mennyi legyen a követelt vagyoni / nem vagyoni kártérítés amit majd az invitel fog tőle vonni...

addig húzogatja a bajszokat, amig rá nem fordul egy jogászi apparátus, aki kihívásnak tekinti hogy ellehetetlenítse az elkövetkező 5-10 évre.

Ez teljesen primitív és üres fenyegetés. Semmilyen kártérítés nem jön szóba. A weboldalon nem volt fent semmi olyan, amiből vokopetinek baja lehetett volna. Jogi tájékoztató, illetékes szervek listája (ezek most is fent vannak) és pár békéltető testületi illetve fogyasztóvédelmi határozat (ezek kerültek le). Nem volt rajta titokszegés, rágalmazás, hamis vádolás, hamisan állított tény és semmi egyéb.

Ez a mistral-állítólag-jogász-szaki (állítólag még közgazdász is... és vadakat terelő juhász :nevet: )  tiszta szalacsi, "ötte-tizen-tizenszáz bajuszhúzogatás jogászi apparátus vagy tem'tom"  :sandor:  Persze mindjárt az eljövendő 200 évre  :pokeas2:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1045 Felhasználó inaktív   DreamR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 21:32

Eddig nem nagyon vettem semmit a Mistral-tól. (hála az égnek!)
Sürgősen kellett valami és ez volt közel.

A kiszolgálás, különösen a női személyzet low-end.

A dologgal amit vettem és sajnos ott nem szedtem teljesen darabokra, csupán a következő apró  :D  gondok voltak:
1. a dobozban levő user guide és a CD egy másik tipushoz tartoztak
2. hiányoztak az összeszereléshez szükséges  csavarok.
3. a készülék karcos volt.
4. szétszedve egyértelmüen látszott hogy már használták (csavarmarási nyomok stb)
5. hiányzott egy kiegészitő darab (a gyártó oldalán láttam, hogy jár hozzá)
6. a boltba visszavéve nem is foglalkoztak velem, mert azt a szervíz intézi. Az meg persze már bezárt
7. másnap a szervíz nem akart cserélni, mert állítólag az volt az utolsó darab.
8. némi meggyőzés után elismerték, hogy valószinüleg egy visszahozott darabot vettem.
9. érdekes módon megtalálták hozzá az originál csavarokat, meg a többi hiányzó dolgot.
10. amikor megkérdeztem, ez hogy lehet, azt mondták egy pont ilyen készülék  van éppen javitásra beadva - abból vették ki. :confused:
11. miután modtam, hogy egy kicsit megrendült a bizalmam - kérem vissza a pénzem, azt persze nem adták.

Szóval tiszta Balkán. Szerencsére nem buktam nagyot, tanulópénznek vettem.

Gondoltam indítok egy topic-ot a gagyi Mistral-ról, de amint látom itt már van egy jó bőséges  :D

#1046 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:06

Ma itthon dolgozom. Elfogyott a tárhely, sürgősen szükség van még helyre. Mi legyen?
Megyek veszek egy 200Gb-os HDD-t. Vasárnap mit tehetek? A közelben semmi más, hát legyen a Mistral.
Vettem egy 200Gb-os Samsungot. Egy órán belül már vittem is vissza, mert meg sem mukkan. Kábelek, gép rendben, mert még három hasonló jószág ketyeg a gépben és minden megy mindennel, csak ezzel a ki... vasárnapi mistralos HDD-vel nem jutok semmire.
Tudtam mi lesz. A boltban mosolyogva mondták; Szervíz, holnap. Sem kicsrélni nem hajlandók, sem a pénzt visszaadni. Etikátlan, rossz üzletpolitika és undorító hozzáállás.
A 23000Ft-om a mistrálnál, a rossz HDD nem megy, holnap nem tudom mikor tudom bevinni a szervízbe.
A munkámat sem tudom folytatni, kb 60 000 Forintot  és kb 10 órát buktam.
Ez a cég egy rossz álom. Hibás árut adnak el és még én rohangálok miattuk. Ez aztán a biznisz.
Ahogy jöttem kifelé, olyan mérges voltam, hogy a tetves üvegajtóba is beleütöttem, mert olyan lassan nyílt, hogy már azt hittem örökre bent maradok. Még szerencse, hogy nem engedtem el magam, mert akkor nagy bajba kerültem volna.
Ami a legrosszabb, egy éppen ott vásárló nyomi elkezdte védeni a céget. Nem sok választott el attól, hogy kint megvárjam. Nem szoktam emberkedni, de most nagyon felment a pumpa.
Nem akartam ott vásárolni, rákényszerültem és így jártam. Egy nyamvadt 200Gb-os HDD-vel.
Fölösleges percek az életből.

Szerkesztette: MamaSaid 2006. 03. 19. 15:09 -kor

Mother always says, Sharing is Good

#1047 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 16:31

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:06

Ez a cég egy rossz álom. Hibás árut adnak el és még én rohangálok miattuk. Ez aztán a biznisz.
Ahogy jöttem kifelé, olyan mérges voltam, hogy a tetves üvegajtóba is beleütöttem...

Ne húzd fel magad rajta, mindenkivel ezt csinálják sajna  :down: Ilyenkor a legfőbb az, hogy megőrzöd a nyugalmad. Nem adod meg nekik azt az örömöt, hogy lássák az okozott dühöt. (Nagyon szeretik nézni, ahogy a vásárló kínlódik és erőlködik... ezt a cégük nevében a fórumon nyilatkozó hónaljfejű nyomi már sok fórumon írta nagy gúnnyal)

Inkább szerezd vissza a pénzed jogi úton, higgadtan: beírsz panaszkönyvbe, elmész a fogyasztóvédelemhez, ha megvagy ezekkel, akkor írsz nekik egy fizetési felszólítást (kéred a pénzed vissza), ha arra sem reagálnak, akkor irány bírósági út. Igaz ez eltart egy darabig és ügyvédre is szükség lehet a vége felé, de tekintsd úgy, hogy csak ideiglenesen van lekötve a pénzed, amit visszakapsz a végén kamatostul (beleértve a bukott 60 ezret +esetleg még az órákért is kárpótoltathat egy jó ügyvéd).

Mindezt az ügyintézést is vegyen lazán, amíg tart a procedúra: ne foglalkozz vele, ne hergeld magadat. Próbálj mindig csak minimális energiákat ráfordítani (írásban is elég mindig pár sort írni), és közben tudatosítsd a jelszót: "szépen, lassan, higgadtan, türelemmel". Előbb-utóbb sikerülni fog, nem kell hozzá nagy lendület és sok elpocsékolt energia (pénzráfizetés, düh, szabadidő, magánélet, szabadságkivétel), a lassú víz partot mos stratégia jó egyedül.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1048 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 17:01

Azert alaphangon erdemes lenne szerintem szerdaig visszavinni haromnaposban, es majd ha ez nem jott be, akkor kovesd a fentieket. Talan gyorsit valamit a dolgon, ha rogton egy hutil test reportot viszel kinyomtatva a hdd-vel a szervizbe /ofcoz ha egy dekat sem lat a gep belole, akkor ez nem tud mukodni/.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1049 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 17:45

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 19:26

Ez teljesen primitív és üres fenyegetés. Semmilyen kártérítés nem jön szóba. A weboldalon nem volt fent semmi olyan, amiből vokopetinek baja lehetett volna. Jogi tájékoztató, illetékes szervek listája (ezek most is fent vannak) és pár békéltető testületi illetve fogyasztóvédelmi határozat (ezek kerültek le). Nem volt rajta titokszegés, rágalmazás, hamis vádolás, hamisan állított tény és semmi egyéb. ...

Igazad lett. :up:

Idézet a www.fogyasztovedelem.com fórumáról, vokopetitől:

Idézet

Sziasztok,

Az Adatvédelmi Biztos állásfoglalását még várom, addig is itt egy, a mai napon érkezett állásfoglalás... A http://mistralpanasz.tar.hu oldal tehát el fog készülni!

Csongrád Megyei Közigazgatási Hivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
Ikt.sz: 03. 17-3/2006.
Tárgy: Nyilatkozat megküldése

Tisztelt Vókó Péter!

A Csongrád Megyei Közigazgatási Hivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségéhez érkezett kérelmére – miszerint a 03-1330-4/2005. számon Önnek megküldött tájékoztatásunkat a honlapján meg kívánja jelentetni a fogyasztók széles körének védelme érdekében - az alábbi álláspontomról tájékoztatom:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 1/A. §-a alapján „E törvény hatálya a Magyar Köztársaság területén folytatott minden olyan adatkezelésre és adatfeldolgozásra kiterjed, amely természetes személy adataira, valamint amely közérdekű adatot vagy közérdekből nyilvános adatot tartalmaz.”
A törvény 2. §-a szerint: „1. személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.”
A fentiekből az a következtetés vonható le, hogy az adatvédelmi jogszabály a védendő adatok körét a magánszemélyekre vonatkoztatja, a jogi személyekre nem.
A jogszabály rendelkezéseiből tehát az következik, hogy gazdálkodó szervezet adatait az adatvédelmi törvény nem teszi védendővé.
Álláspontom tehát az, hogy az Önnek írt 03-1330-4/2005. iktatószámú tájékoztatásunkat Ön megjelentetheti a honlapján.
Teheti ezt annál is inkább, mivel az adatvédelmi biztos Dr. Péterfalvi Attila 2006. március 09. napján a nyilvánosság és a hatósági munka címmel tartott sajtónyilvánossággal lefolytatott kerekasztal beszélgetésen úgy foglalt állást, hogy erősebb érdeke fűződik a fogyasztóknak ahhoz, hogy megismerjenek egyes gazdálkodó szervezetre vonatkozó adatokat, mint amilyen érdeke a gazdálkodó szervezetnek fűződik a jó hírnévhez. Az erre vonatkozó ajánlását, illetve állásfoglalását ígérete szerint hamarosan közli is a honlapján, hacsak az már meg nem történt.

:cool:

#1050 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:31

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:06

Ma itthon dolgozom. Elfogyott a tárhely, sürgősen szükség van még helyre. Mi legyen?
Megyek veszek egy 200Gb-os HDD-t. Vasárnap mit tehetek? A közelben semmi más, hát legyen a Mistral.

Lett volna mas is: Kekhal.

De ok sem kulonbek :(

#1051 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 16:04

a hetvegi "azonnal, de azonnal kell" (budapesti) usereknek ez uton tanacsolom a plazakat! azok ugyanis ugy mukodnek, hogy az uzleteknek KOTELEZO nyitva tartani a bevasarlokozpont nyitvatartasanak idejen. es jopar normalisabb bolt is van ezekben.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1052 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 16:06

Visszavittem. Sorszám húzás (röhej, mint egy bankban). Két ember dolgozott, a többi 8 hely üres volt (Hol a többi dolgozó?). Ügyfelek száma a szervíz várójában; érkezésemkor 2, távozáskor 6.
Egyre erősebb az érzés bennem, hogy tudták, problémás a HDD. Átvette a szervizes, elmondtam mi a baj, rádugta a gépére és halleluja, nem pörög fel. Kapom az ajánlatot, kicserélik. Kis szöszmötölés, nincs ilyen tipus, várni kell, amíg jön új szálítmány. Tudtam, hogy ez lesz. (Ezt a hdd-t szerintem valaki már visszavitte egyszer.) Mi az ajánlatuk? Fizessek rá és vegyek másikat, nagyobbat, vagy kissebbet, de akkor a különbözetet bizonyára le kell vásárolni. A pénzem nem adják vissza, de beszélhetek a szervízvezetővel. Köszönöm, inkább veszek egy 250 Gb-osat, 2800 Ft a különbség, de nem szeretnék heteket várni. Közben teljesen véletlenül lejön az egyik tegnapi eladó és valami zavaros szöveggel közbeszól, hogy valamit kérdezni akar a szervizestől. De miért pont attól, amelyiknél én vagyok? Miért nem a szervízvezetőtől kérdez? Miért éppen most? Az egész bolt olyan "büdös", mint valami benzinszőkítő tanya.
Amit láttam első körben, az alapján legalább egy, de inkább két feljelentést lehet tenni ellenük.
Írtam levelet egy ismerősnek, hasonlítsák össze a szomszédban gyakorolt ügyfélkezelést az itthonival és utána szembesítsék a tulajdonost a tényekkel. Rá fognak kérdezni, mi a különbség az osztrák és a magyar ügyfél között, ugyanis kizártnak tartom, hogy ott ilyen hangnemet és viselkedést megengednek a vevőkkel szemben. A végeredményt ausztriában is publikálják és egészen biztos, hogy nagyon fogják szeretni ezt az üzletláncot.
Egyelőre ennyi, pedig már egy kicsit megnyugodtam.
Mert lehet hogy hülye vagyok, de ostoba azért nem.

Szerkesztette: MamaSaid 2006. 03. 20. 16:10 -kor

#1053 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 16:09

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 16:04

a hetvegi "azonnal, de azonnal kell" (budapesti) usereknek ez uton tanacsolom a plazakat! azok ugyanis ugy mukodnek, hogy az uzleteknek KOTELEZO nyitva tartani a bevasarlokozpont nyitvatartasanak idejen. es jopar normalisabb bolt is van ezekben.

Az a baj, hogy nem érted a lényeget. Ez ugyanúgy megtörténhet hétfőn délelőtt, szerdán délben, vagy csütörtök délután is. Ebben az üzletben a hasonló etikátlan, törvénysértő, fogyasztó ellenes magatartás, már bevett gyakorlat.

#1054 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 17:56

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 16:09

Az a baj, hogy nem érted a lényeget. Ez ugyanúgy megtörténhet hétfőn délelőtt, szerdán délben, vagy csütörtök délután is. Ebben az üzletben a hasonló etikátlan, törvénysértő, fogyasztó ellenes magatartás, már bevett gyakorlat.

Pontosan ez a lényeg.
És ezért él ez a topic olyan régóta. Hátha valaki vásárlási szándék előtt ráakad és olvasva mások kálváriáját, meggondolja 2x is, bemenjen, avagy sem.

#1055 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 20:40

hm. hogy honnan vetted, hogy nem ertem a lenyeget, azt nem tudom.. en csak azert irtam, mert nehany hete az ismerosom (aki TUDTA, hogy mi az a mistral) akart elmenni oda, mondvan az van nyitva. mondtam neki, hogy van mas is, es boldog volt. csak ezert irtam, hatha masnak is tudok ezzel az infoval segiteni! :)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1056 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 21:19

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 20:40

hm. hogy honnan vetted, hogy nem ertem a lenyeget, azt nem tudom.. en csak azert irtam, mert nehany hete az ismerosom (aki TUDTA, hogy mi az a mistral) akart elmenni oda, mondvan az van nyitva. mondtam neki, hogy van mas is, es boldog volt. csak ezert irtam, hatha masnak is tudok ezzel az infoval segiteni! :)

Ok, köszi.

#1057 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 20:24

nekem is volt átbaxós esetem a mistrallal - egy 25e-es vidkártyánál megloptak 12.5e-el, előbbre már leírtam. azóta csak üres gépházat venni járok oda (mert van választék, és olcsó is), ha valakinek gép kell az ismeretségi körben, de az utolsó csavarig megnézem nehogy átverjenek... :D
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#1058 Felhasználó inaktív   Janadai 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 17:24

Nekem speckó jó tapasztalatom van a cégről! Velem korrekt módon jártak el!
Volt egy Samsung hdd problémám, és egy Aopen6600GT csere a mostani karimra!
Bár nem vagyok törzs vásárló az igaz!
EVGA Supernova Nex 650G1,Asus M5A97R2 ,FX8350,4x4GB Corsair Vengeance 1866Mhz,Gigabyte R9 390 G1 Gaming,LG W2486L

#1059 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 07:52

Kár, hogy az első pillantásra korrekt eljárásról általában kiderül, hogy a fogyasztó nem ismerte, hogyan is kellett volna elintézni az ügyet, hogy nem köteles levásárolni, nem csökkentett értéken, gari újraindul, stb... :rolleyes: 
Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#1060 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 09:21

Nekem most egyazon garin belül a 3. kártyám van bent náluk cserére.

Tavaly márciusban vettem náluk egy gecube 9250-es videokarit. November 17.-én meghalt. Visszavittem és 13000 helyett 10000-ért "számították" be egy 9550-esbe. A 9550-est hazahoztam, és sz*r volt (hullámzott a kép). Majd még pont aznap egy túláramtól meghalt a 2. moncsikimenete, de ez annyiból lényegtelen, hogy a kari eleve sz*r volt. Nosza szombaton bevittem gariztatni (pénteken hoztam el), kaptam sorszámot, de mire sorrakerültem, addigra már bemondták, hogy a szervíz már bezárt és vigyem vissza hétfőn (akkor minek osztott még sorszámot az a k**va gép). Hétfőn vissza, csere, kaptam egy ugyanolyan karit, amit használtam is kb. március elejéig, amikor ennek is kezdett erősen hullámozni a képe. 2 hete bevittem, be is vették. Hasonló kártyájuk lett volna (Club3D 9550), de mondtam, hogy inkább ne, hanem inkább elhozok egy 6600GT-t, ami speciel nem volt, így mondták, hogy várjam meg, míg jön. Már jött nekik, csak mostmeg pénzem nincs rá. Mind1, a cserepapír itt van nálam.

Az viszont érdekes volt a gariidőkkel, hogy mikor az 1. kártyát (9250-es) vittem vissza, akkor nem hosszabították meg a 9550-es gariidejét, amit cserébe kaptam, de mikor ezt a 9550-est vittem cserélni, akkor az újét már meghosszabbították a csere napjától 2 évre. Érdekes hasraütés szagúlag megy náluk. :)

Az viszont érdekes, hogy a most bevitt karira mondta a szervízes, hogy a beszámítás összege aszerint mocorog, hogy mennyi a kártya jelenlegi új ára, illetve, ha már nem kapható náluk, akkor a legutolsó árat számolják. Ez főleg akkor szopás, ha az utolsó pár darabtól már nagyon meg akartak szabadulni és az utolsó darabok ára mondjuk fele volt annak, amennyiért még én "vettem". Nonszensz.
Azon egyébként filózom, hogy nagy ívben tojok a videokarira, és megpróbálom valami másra (pl ház, ventilátor, stb.) levásárolni a kártyámat és új kártyát meg majd máshol fogok venni, ha már lesz nálam guba. Eddig ez a megoldás áll fenn.

Most egyelőre így áll a dolog. Addig meg nyüstölöm erősen ezt a csiga gépet a brutális teljesítményű S3Trio64-el az 1MB memóriájával együtt. ;)

Szerkesztette: Mumtaz 2006. 04. 03. 09:28 -kor

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.