Nekem most egyazon garin belül a 3. kártyám van bent náluk cserére.
Tavaly márciusban vettem náluk egy gecube 9250-es videokarit. November 17.-én meghalt. Visszavittem és 13000 helyett 10000-ért "számították" be egy 9550-esbe. A 9550-est hazahoztam, és sz*r volt (hullámzott a kép). Majd még pont aznap egy túláramtól meghalt a 2. moncsikimenete, de ez annyiból lényegtelen, hogy a kari eleve sz*r volt. Nosza szombaton bevittem gariztatni (pénteken hoztam el), kaptam sorszámot, de mire sorrakerültem, addigra már bemondták, hogy a szervíz már bezárt és vigyem vissza hétfőn (akkor minek osztott még sorszámot az a k**va gép). Hétfőn vissza, csere, kaptam egy ugyanolyan karit, amit használtam is kb. március elejéig, amikor ennek is kezdett erősen hullámozni a képe. 2 hete bevittem, be is vették. Hasonló kártyájuk lett volna (Club3D 9550), de mondtam, hogy inkább ne, hanem inkább elhozok egy 6600GT-t, ami speciel nem volt, így mondták, hogy várjam meg, míg jön. Már jött nekik, csak mostmeg pénzem nincs rá. Mind1, a cserepapír itt van nálam.
Az viszont érdekes volt a gariidőkkel, hogy mikor az 1. kártyát (9250-es) vittem vissza, akkor nem hosszabították meg a 9550-es gariidejét, amit cserébe kaptam, de mikor ezt a 9550-est vittem cserélni, akkor az újét már meghosszabbították a csere napjától 2 évre. Érdekes hasraütés szagúlag megy náluk.
Az viszont érdekes, hogy a most bevitt karira mondta a szervízes, hogy a beszámítás összege aszerint mocorog, hogy mennyi a kártya jelenlegi új ára, illetve, ha már nem kapható náluk, akkor a legutolsó árat számolják. Ez főleg akkor szopás, ha az utolsó pár darabtól már nagyon meg akartak szabadulni és az utolsó darabok ára mondjuk fele volt annak, amennyiért még én "vettem". Nonszensz.
Azon egyébként filózom, hogy nagy ívben tojok a videokarira, és megpróbálom valami másra (pl ház, ventilátor, stb.) levásárolni a kártyámat és új kártyát meg majd máshol fogok venni, ha már lesz nálam guba. Eddig ez a megoldás áll fenn.
Most egyelőre így áll a dolog. Addig meg nyüstölöm erősen ezt a csiga gépet a brutális teljesítményű S3Trio64-el az 1MB memóriájával együtt.
Szerkesztette: Mumtaz 2006. 04. 03. 09:28 -kor