HWSW Informatikai Kerekasztal: MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 25. 11:27

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 11:04

de rájuk nem is vonatkoznak a fogy.védelmi törvények...

szóval ez hogyan jött ide?

Csak hogy mondjon valami okosat. :) :D

Szabad kérdezni, ha már megjelent itt a "Mistral"? :) Mi a helyzet azokkal a pletykákkal, melyek arról szólnak, hogy a cégetek erősen csődközeli állapotban van? :think:

#42 Felhasználó inaktív   Mistral 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 25. 13:17

szerintem nincsen csődközeli állapotban, csak lecserélte a beszállítói 99% -t, és nem hagy ott a magyar beszállítóknál évi többszázmillio HUF profitot.
ennyi

#43 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 14:19

Idézet: Mistral - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 9:31

mondjal mar lecci egy helyet, ahol visszaadjak a tavalyi LG 4120 DVD író 50 ezer Ft -os vételárát in cash, hogy vehessél helyette rogton 2 db LG4163 ast, 2 db ramot, es 2 hdd -t.

Minden évben vannak slágertermékek, idén ez a dvd író, a flash drive, és a memória alapú mp3 playerek.

Ezt mi sajnos nem tudjuk bevallalni.

sorry.

Sláger ide vagy oda, veszteség vagy sem, a szerződéstől elállás lehetőségét minden törvényesen üzemelő cégnek el kell fogadnia. Ezen az sem változtat, ha kiírja az ellenkezőjét az üzletben.

Ez nem "bevállalás" kérdése, aki a jótállásból adódó veszteségeket nem tudja az üzletmenetébe beilleszteni, az térjen át olyan területre, ahol nincs jótállás!

#44 Felhasználó inaktív   Mistral 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 14:20

lehet perelni

#45 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 14:31

Idézet: Mistral - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 14:20

lehet perelni

ezért a hozzáállásért értelmes ember nagyívben elkerüli a mistralt :rolleyes:
HP Pavilion DV-5 1160eh

#46 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 15:02

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 14:31

ezért a hozzáállásért értelmes ember nagyívben elkerüli a mistralt :rolleyes:

Jaja. :cool:

#47 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 15:26

lehet perelni

Mivel a mistral ilyen hozzáállása miatt a a cd-tok a legnagyobb értékű eszköz, amit náluk megvennék, ezért ennek veszélye nem áll fent.

De hasonló próbálkozások más üzletek részéről is voltak velünk szemben. Csöppet sem meglepő módon, egyikük sem akarta perre vinni a dolgot, inkább kerestek olyan megoldást, ami jobb NEKIK is. Mert tudták, hogy ezt a pert csak elveszteni lehet.
Mindegy, hogy egy hét alatt, vagy két év alatt, de elvesztenék, és ha két év lenne, a kamatokon felül még a tetemes ügyvédi munkadíjat is meg kellene fizetniük.

#48 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 17:07

Nekem egy dtk tápom ment tönkre azt szó nélkül (igaz 14 nap alatt) cserélte a Mistrál, csak, hogy valami jó is legyen róluk.

#49 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 25. 21:26

lehet perelni

Eeez igen! Aláírásnak való :rock: :nevet2:

A Rami nagyker, rájuk nem az FVF vonatozik, mellesleg ők nem szoktak érték-amortizációt felszámolni... .rolleyes:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#50 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 25. 21:30

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 10:32

Persze, hogy nem ez az ok...   de a lehetőség igen. :)

Lamex lő, góóól! :lol:

Etele: Nem, nem ők mennek tönkre, hanem a magyar beszállítóik 99%-a.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#51 Felhasználó inaktív   trancer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 22:06

Idézet: Mistral - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 13:20

lehet perelni

Kiváncsi vagyok, hogy ki van a név mögött, mert a beírásai alapján max. egy szervízes vagy egy eladó... vagy netán közös?  :D
Ha már egy cég képviselteti magát a HWSW-n, akkor nem értana, ha valami tulaj, vagy vezető irogatna ide.
Mi az első kérdés a HWSW-n ha nem jó a gép?
- Mekkora tápod van? :)

#52 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 22:42

Idézet: trancer - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 22:06

Ha már egy cég képviselteti magát a HWSW-n, akkor nem értana, ha valami tulaj, vagy vezető irogatna ide.

Ha hiszed, ha nem ... nem szervizes vagy eladó írogat.
Ciciman is on borda

#53 Felhasználó inaktív   [EARTHQUAKE] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 22:54

Hali!

Megpróbálom röviden összefoglalni a dolgokat.

Kb 1 éve volt. Rákényszerültem a mistrálra, mivel vidéki vagyok és nem volt időm más boltba menni, otthonra meg kellet a táp. Azért nemakartam oda menni, mert már hallottam a híréről... Bementem kértem egy 360W-os chieftec tápot. Volt. Kérdem gari? 1 év.... Mondom gyári gari miért nem? Mert a beszállító ennyit ad rá!. Jaj mondom más helyen meg megadják? Na mind1 elviszem. Kártyával fizettem mint mindig máshol. 6 éve van bankkártyám, de még sosem volt olyan hogy elkérték a személyimet. Itt megtörtént. Kérdem miért? Mert hogy ha valami van ne őket csesztessék hogy valami gond van a kártyával...... Kicsit húztam a számat, de kellet a táp és felmutattam, hogy nem apától lopott kártya, vagy nemis értem miért volt ez na mind1. A tápot hazavittem, kb 2 hét, meghalt... Lenyomta a biztosítékot mindig. Codegen bele a gépbe, megy. Mondom táp. Viszem vissza, elküldtek a lehel térhez. Lemegyek, műbőr kanapé rulez. Nézi a csávó, hogy nem-e volt szétszedve, nem. Összedugja, megy a gép. Futtat egy 3dmark 2001-et.... (2004ben járunk). Megy. Aztmondja nincs semmi baja. (Elkezdett lámernek nézni.....) Elmondtam hogy azóta is megy a codegennel. Aztmondja a táp jó. MOndom nemjó. Aztán megegyeztünk hogy otthagyom "tartós tesztre". Jah közbe felajánlotta hogy beszámítják a 12ezres tápot kb 6ezerért, mert hogy használt blabla, és levásárolhatom. Na aztán mentem bele a tesztbe. Mind1. Visszamegyek érte, mondják hogy semmi baja. Mondom megint hogy tutti van valami baja. Hazaviszem, rádug. 1 órát ment, aztán meghalt megint ugyanígy. Codeg. vissza, OK. Összedugtam az atx csatikat hogy bekapcsoljon, konnektor be, bizti kint lecsap. Visszaviszem, teszt, nemkapcsol be. Papírmunka.  Nézi a srác hogy ilyen nincs. Van sirtec... Mondom az mi? Na a végén belementem egy 360as sirtec-be. Rákellet fizetni kb 1500ft-ot, me nemtudom miért, de annyival volt drágább a listán is. Hát az annyira origi volt hogy doboz tápkábellel leírással.  Sőt zacsiba volt lezárva, csak 1 helyen volt feltépve hogy rárakják a matricát. Azóta minden rendben. Nemvagyok elájulva a szervízüktől mert lámernek néztek, de kicserélték 3 hét utánnajárás után. Azóta megy a táp. Ha nem muszály nem vásárolok ott, de a gecube videkarimnál megint rájuk kényszerültem, azóta is megy, remélem még sokáig. Ha kell valami inkább elmegyek egy boltba ahol aquárium van. Ja egy kérdés a mistrálnak: az a matrica minek rá? Nemnagyon találkoztam ilyennel más cégnél.
ABIT NF7-S 2.0 # AMD ATHLON XP 2800+ @ ~ 2500 MHz # GeCube Radeon 9550 Extreme # Elixir 512 DDR 400 MHz # Chieftec 360W PFC Dual Fan # Western Digital Caviar SE 250GB/8MB/7200RPM/SATA # PIONEER DVR-110D# 19" Samsung SyncMaster 997MB # A házam

#54 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 23:05

Azért gondolom, te sem cserélnél ki szó nélkül valamit, ha nem produkál ott, akkor semmi hibajelenséget  :think:

#55 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 04:38

Idézet: Mistral - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 9:31

didyman,

mondjal mar lecci egy helyet, ahol visszaadjak a tavalyi LG 4120 DVD író 50 ezer Ft -os vételárát in cash, hogy vehessél helyette rogton 2 db LG4163 ast, 2 db ramot, es 2 hdd -t.

Minden évben vannak slágertermékek, idén ez a dvd író, a flash drive, és a memória alapú mp3 playerek.

Ezt mi sajnos nem tudjuk bevallalni.

sorry.

Gondolom te is tisztában vagy azzal, hogy nem törvényes eljárás szerint intézitek az ilyen dolgokat. Éppen ezért teljesen felesleges volt ez a hozzászólás. :)
A haszonkulcs gondolom magyjából fix. Szóval mindegy, hogy mikbôl tevôdik össze. 40K+10K haszon, vagy 20+5, 10+2.5, 10+2.5 Simán lehet több olcsóbb cuccra cserélni.
Bármilyen hihetetlen, nekem cseréltek úgy vincsit mint amit példának hoztál fel. Vettem egy 10 gigás vincsit, tönkrement és mivel az árak változtak, és a számlán szerepô összeget lehet levásárolni, ezért adtak egy 30 gigásat. Az is meghalt, kaptam egy újat ami szintén kinyúlt, de akkor már 60-ast adtak. Ja... a 60-as mellé még adtak egy doboz CD lemezt, hogy kompenzálják a számlás árat és az új vincsi árát.
A példád azért is sántít, mert nagyon könnyen vissza lehet vele élni. Teszem azt valaki visszavisz egy 100K-s cuccot, szépen hátraszólsz Bélának, hogy ez a termék legyen már pár percig akciós, mondjuk 20K-ért. Aztán az ügyfél vihet valamit 20-ért...

#56 Felhasználó inaktív   Gali 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 10:17

Idézet: [EARTHQUAKE] - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 21:54

Hali!

Megpróbálom röviden összefoglalni a dolgokat.

Kb 1 éve volt. Rákényszerültem a mistrálra, mivel vidéki vagyok és nem volt időm más boltba menni, otthonra meg kellet a táp. Azért nemakartam oda menni, mert már hallottam a híréről... Bementem kértem egy 360W-os chieftec tápot. Volt. Kérdem gari? 1 év.... Mondom gyári gari miért nem? Mert a beszállító ennyit ad rá!. Jaj mondom más helyen meg megadják? Na mind1 elviszem. Kártyával fizettem mint mindig máshol. 6 éve van bankkártyám, de még sosem volt olyan hogy elkérték a személyimet. Itt megtörtént. Kérdem miért? Mert hogy ha valami van ne őket csesztessék hogy valami gond van a kártyával...... Kicsit húztam a számat, de kellet a táp és felmutattam, hogy nem apától lopott kártya, vagy nemis értem miért volt ez na mind1. A tápot hazavittem, kb 2 hét, meghalt... Lenyomta a biztosítékot mindig. Codegen bele a gépbe, megy. Mondom táp. Viszem vissza, elküldtek a lehel térhez. Lemegyek, műbőr kanapé rulez. Nézi a csávó, hogy nem-e volt szétszedve, nem. Összedugja, megy a gép. Futtat egy 3dmark 2001-et.... (2004ben járunk). Megy. Aztmondja nincs semmi baja. (Elkezdett lámernek nézni.....) Elmondtam hogy azóta is megy a codegennel. Aztmondja a táp jó. MOndom nemjó. Aztán megegyeztünk hogy otthagyom "tartós tesztre". Jah közbe felajánlotta hogy beszámítják a 12ezres tápot kb 6ezerért, mert hogy használt blabla, és levásárolhatom. Na aztán mentem bele a tesztbe. Mind1. Visszamegyek érte, mondják hogy semmi baja. Mondom megint hogy tutti van valami baja. Hazaviszem, rádug. 1 órát ment, aztán meghalt megint ugyanígy. Codeg. vissza, OK. Összedugtam az atx csatikat hogy bekapcsoljon, konnektor be, bizti kint lecsap. Visszaviszem, teszt, nemkapcsol be. Papírmunka.  Nézi a srác hogy ilyen nincs. Van sirtec... Mondom az mi? Na a végén belementem egy 360as sirtec-be. Rákellet fizetni kb 1500ft-ot, me nemtudom miért, de annyival volt drágább a listán is. Hát az annyira origi volt hogy doboz tápkábellel leírással.  Sőt zacsiba volt lezárva, csak 1 helyen volt feltépve hogy rárakják a matricát. Azóta minden rendben. Nemvagyok elájulva a szervízüktől mert lámernek néztek, de kicserélték 3 hét utánnajárás után. Azóta megy a táp. Ha nem muszály nem vásárolok ott, de a gecube videkarimnál megint rájuk kényszerültem, azóta is megy, remélem még sokáig. Ha kell valami inkább elmegyek egy boltba ahol aquárium van. Ja egy kérdés a mistrálnak: az a matrica minek rá? Nemnagyon találkoztam ilyennel más cégnél.

Ilyenkor kell az egész házat egyben bevinni,,hogy a hiba biztosan előjöjjön. Csak gond, ha vidékről kéne felhozni.

#57 Felhasználó inaktív   MADár 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 11:32

Gyurcsány Ferenc monnyon le!

:o

#58 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 11:36

Inkább örülj, hogy elkérték a személyidet, szerintem ez csak neked jó, mert így nem lehet ellopot kártyával vásárolni.
Bezzeg, ha ellopták volna a kártyát elköltik a pénzedet akkor meg az lenne, a baj, hogy miért nem kértek papírt attól aki használta....

#59 Felhasználó inaktív   [EARTHQUAKE] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 15:49

Mumia: Azért gondolom, te sem cserélnél ki szó nélkül valamit, ha nem produkál ott, akkor semmi hibajelenséget

nem arról van szó, hanem hogy végig lámerként kezeltek. És meg akartak győzni hogy az én gépem a rossz, a táp meg jó....

pjotr007: sosem kérték el, csak a mistrálban akkor. Nemtudom miért ilyen bizalmatlanok, pedig várásoltam már sokkal nagyobb értékben is vele. És úgyis kell a pin kód, meg aláírás.... Lopott kártyával meg nemhiszem hogy chieftec tápot veszel boltban ahol kamera is rögzít mondjuk... Én autómatába mennék a lopott kártyával és nem számtechboltba...
ABIT NF7-S 2.0 # AMD ATHLON XP 2800+ @ ~ 2500 MHz # GeCube Radeon 9550 Extreme # Elixir 512 DDR 400 MHz # Chieftec 360W PFC Dual Fan # Western Digital Caviar SE 250GB/8MB/7200RPM/SATA # PIONEER DVR-110D# 19" Samsung SyncMaster 997MB # A házam

#60 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 26. 15:59

Idézet: [EARTHQUAKE] - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 15:49

...
Én autómatába mennék a lopott kártyával és nem számtechboltba...

Elárulok egy nagy titkot: Az automatáknál is van kamerás rögzítés...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.