HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#101 Guest_pierre_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2001. 11. 03. 17:50

Nekem JNC MPS-8804 tápom van, illetve ilyen lesz abban a gépben amit most rakok össze valakinek. Vargáné felirat nincs rajta, csak az a fránya JNC. (Jenci??? A Vargáné férje?) Használtan vettem, a srác megesküdött hogy teljesen jó csak lecserélte e házat egy toronyra (tényle: láttam. Legalább egy méter magas volt
Robbanni fog, vagy nem? Sehol egy Tüv matrica, pedig a sajátomon van az is (noname pedig)

#102 Guest_Degeczi_*

Elküldve: 2001. 11. 03. 18:24

idézet:
Eredetileg pierre írta:
Vargáné felirat nincs rajta, csak az a fránya JNC[/quote]

Vargane is JNC tapot hasznal, ami persze meg nem jelent semmit, masok is azt teszik. Az ar inkabb jelent vmit: 3-4eFt koruli (csak a tap!) ar valoszinuleg robbanast jelent, elobb v utobb.
Ha uj gepet raksz epp osze, akkor egyebkent is 300-as tapot erdemes tenni bele, olyan 7-8 eFt koruli minimalis arral szamolva.

Itt igazan ervenyes, h most nehany ezres sporolas kesobb 100-200 ezres kart okozhat...

#103 Guest_marque_*

Elküldve: 2001. 11. 07. 03:47

Skazok nekem EverPower p4 300W-os tápom van, tudja-e vki milyen féle az?

#104 Guest_kisgabo_*

Elküldve: 2001. 12. 09. 16:18

mi ab baj a vargáné tápokal???????????

a codegen 300w az jó???

#105 Guest_NEUROFiRE_*

Elküldve: 2001. 12. 11. 22:03

idézet:
Eredetileg kisgabo írta:
mi ab baj a vargáné tápokal???????????

a codegen 300w az jó???
[/quote]
Talan olvasd el a topicot, ha lehet az elejetol, es az elso kerdesedre maris valaszt kapsz. De mar a cimbol is sejtheted, hogy mennyire jo a vargane:>
Codegen allitolag jo.

#106 Guest_Boby_*

Elküldve: 2001. 12. 11. 22:59

Hát végigolvastam a topicot. Nem volt gyenge meló, a székről lefordultam vagy 2x. Pár perce átjött tesóm, hogy adjak neki is abból az anyagból, amitől ennyire vigyorgok Kép Kép
Az már más kérdés, hogy aki megszívta az alighanem nemigen mosolyodott el...
Szerintem amúgy a cég nevet vált majd nemsokára, ha elterjed, hogy mennyira kaka a cucc, amit "terítenek"...

#107 Guest_joe39_*

Elküldve: 2001. 12. 11. 23:50

idézet:
Eredetileg Boby írta:
Hát végigolvastam a topicot. Nem volt gyenge meló, a székről lefordultam vagy 2x. Pár perce átjött tesóm, hogy adjak neki is abból az anyagból, amitől ennyire vigyorgok Kép Kép
Az már más kérdés, hogy aki megszívta az alighanem nemigen mosolyodott el...
[/quote]
hát nem...

idézet:
Eredetileg Boby írta:
Szerintem amúgy a cég nevet vált majd nemsokára, ha elterjed, hogy mennyira kaka a cucc, amit "terítenek"...[/quote]
már megtörtént: [url="http://"http://www.vargane.hu"]http://www.vargane.hu[/url]

#108 Guest_beta_*

Elküldve: 2001. 12. 12. 01:49

Nalam egy Acorp LC300-ATX figyel a gepben. A matrica eleg gyanus rajta, raadasul magyar nyelvu...
Mit gondoltok ez is fog pukkanni?

#109 Guest_Boby_*

Elküldve: 2001. 12. 12. 13:13

Nekem is vmi magyar tápom volt egészen máig...éppen most vettem egy AZONA-t. Azt mondják ez oks. Nem tudom mi igaz ebből, de 3 év gar. mindenesetre van rá...

#110 Guest_Boader_*

Elküldve: 2001. 12. 22. 23:32

Huhh ez tényleg nem gyenge! Kép

#111 Guest_dimanche_*

Elküldve: 2001. 12. 27. 15:43

Kár, hogy csak most olvasom ezt a fórumot. Ugyanis pár napja elszállt a tápom (vajon milyen fajta volt?). Magával rántotta a winyót, cd romot, alaplapot, procit, hangkártyát. Ha megtudom ki ez a Vargáné, análisan feltotom neki a Petőfi hidat az biztos!

#112 Guest_Edu_*

Elküldve: 2001. 12. 29. 00:20

A saját várgánéés tápomon ez áll :

A házon belül nincs javítahó alktrész.

Ez azt jelenti, hogy ha elromlik, akkor nyugodtan dobjam ki az egészet? Kép)

#113 Guest_MisterY_*

Elküldve: 2001. 12. 29. 01:11

idézet:
Eredetileg Edu írta:
A saját várgánéés tápomon ez áll :

A házon belül nincs javítahó alktrész.

Ez azt jelenti, hogy ha elromlik, akkor nyugodtan dobjam ki az egészet? Kép)

[/quote]

Igen ez sajnos azt jelenti, hogy ha elromlik, akkor a hazon belüli összes alkatrész dobhatod ki. Kép

#114 Guest_szabiii_*

Elküldve: 2002. 01. 14. 16:22

na nehogymá tavalyra maragggyon a vargánya. Kép újoncoknak kötelező olvasmány a másik atx-tápos topiccal együtt! Kép Kép

[Ezt a hozzászólást szabiii szerkesztette (2002. Január 14.).]

#115 Guest_cara01_*

Elküldve: 2002. 01. 15. 23:11

Ne fikázzátok má Varga nénit! Három éve müxik itt nálam, igaz a venti olyan hangos, hogy felébred rá mindenki aki alszik a házban. Nem néztem bele, de lehet, hogy már visszaszámlál és dodorodnak benne a holmik.

#116 Guest_Degeczi_*

Elküldve: 2002. 01. 19. 11:25

Filmmuzem, ma delutan:
15:45 A csodálatos vargáné (magyar tévéjáték, 1968) 69'

#117 Guest_taormina_*

Elküldve: 2002. 01. 19. 14:42

idézet:
Eredetileg Degeczi írta:
Filmmuzem, ma delutan:
15:45 A csodálatos vargáné (magyar tévéjáték, 1968) 69'
[/quote]

Mazochista, perverz! Kép

#118 Guest_FőDudu_*

Elküldve: 2002. 01. 19. 15:22

Itt figyel ismerős gépe.

ACORP LC-150-SFX táp van benne. Nos egy év alatt 3x durrant el. Legutóbb a gép kikapcsolt állapotában. Nem gyenge, ugye?
Most magával vitte a billenytűzetet, de semmi mást Kép

Ezért nem kell a Metro-ban gépet venni. Szerintem még 150 wattos sincs. Ugyanilyen tápot lehet venni a Conrad shopban 2000FT-ért Kép

Egyébként aki korrekt tápot akar, vegyen DTK CAS74PFC házat. Kb 18 bruttó, de a tápja kb 6 kiló! Van benne anyag. Tudom, mert szereltem bele egy plusz relét, hogy lekapcsolja a moncsi kimenetet is. Állat Úgy tele van, hogy alig tudtam belepasszítani egy relét. Fordulatszám-szabályozott a tápventije, így ha nagyon meghajtom az Athlon1.4@1.8 procis gépet, akkor gyorsul rendesen a venti Kép

Ha egy Athlon1.4-et el tud látni táppal (+Radeon32DDR+Sblive+2 hálókártya+2db 7200-as vinyó+CDrom+Cdíró+512M DDR + 5 ventillátor a házban) akkor elég jó hatásfokkal tudja amit mondanak a cimkéjén Kép

Van még itt mellettem egy Volcano MAV-300P feliratú 300 wattos táp. Hát ez se az a kimondottan masszív táp. Az első dolog: átlátok rajta Kép
Azon kívül: kb 1.5 kiló!
Szóval kevés benne az anyag Kép

Ennyit a tápokról.

#119 Guest_birdie_*

Elküldve: 2002. 01. 19. 23:07

Na gyerekek, mit találtam:
ÁRLISTA VARGÁNÉ ÉS TÁRSA KFT
BUDAPEST 1135. ZSINÓR U.17
TEL:3295091 TEL/FAX:3409213
Összepakoltam egy kicsit a polcaimon, és a tavalyelőtti compfair-ről hazahordott cucc között találtam. Kép
Akinek esetleg valami problémája volt velük...

#120 Guest_fls_*

Elküldve: 2002. 01. 19. 23:40

Egy kis info JNC ügyben:

Pár napja volt itt egy ilyen ATX-es táppal megáldott gép...Egy irodában volt,számláztak rajt.
A jelenség: kikapcsolt állapotban fehér füst kezdett el gomolyogni a gépből...
Kipróbálom a tápot külön: beindul,csak a venti nem, kb 60V van az 5v helyén... majd serc,és elnémul örökre...
megpróbáltam az én tápommal,és bekpcskor a alaplapi fesz vezérlő IC egy darabja átepült a szobán..akkor lehet az alaplap is rossz Kép.CD/winyó/floppy belseje összeolvadva,koppra zárlaton.A procit(c466)/memoriát nem mertem átrakni a gépembe...modem szintén halott.

Leselejtezik,majd kapnak egy hasonló kategoriáju konfigot,és megint elmegy 1-2 évig...és ezeknek a tápoknak a gyártói meg vígan élvezik az életet a nyerességből... Kép

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.