HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1421 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 26. 15:43

Nem értem pjotr007 hova szeretne kilyukadni. Tehát vegyük meg a "nagy fehér dobozt" egészben, kompletten, leplombálva, összeszerelve. Nyugodtan tegyenek bele vargánya tápot, ha megdeglik úgyis egyben cserélnek mindent, mert így van rá garancia?

Az nem számít, hogy esetleg viszi a vinyót adatostul vagy kigyullad egy őrizetlenül hagyott gép a sz@r táp miatt? A sok bosszankodástól és a táp húsdaráló hangjától eltekintve, mert ezek már tényleg eltörpülnek ha valakinek ilyenek az igényei. Ez valóban nagyon megéri..

A garanciáról a véleményem: Előszöris nekik kell bizonyítani, hogy nem volt rendeltetésszerű a használat. A számítógépet részegységenként lehet megvásárolni, tehát azt valakinek össze is kell szerelni. Hol van az előírva, hogy a vásárló nem szerelheti össze? Milyen végzettségről beszélünk? Szerintem az összeszerelés teljesen rendeltetésszerű használatnak minősül, mivel részegységként vásároltad meg. Bizonyos üzletek aláíratják, hogy csak a szakszervizük szerelheti össze. Így próbálják ráderőszakolni a saját garanciális feltételeiket. Ettől függetlenül jogvita esetén az számít mi van a törvényben, nem pedig amit ők kitaláltak helyette. Az más kérdés, hogy az üzlet csak szakképzett embereket alkalmazhat, de ezt nem várhatják el a vásárlótól.

A HWSW garanciát pedig azthiszem nem kell bemutatni. Ha itt átvágnak nem sokáig marad az illető..

És úgy általában vannak emberek akiknek az igényszintje egy kicsit több, mint egy biztonyos üzletben összevásárolt alkatrészekből összeállítható gép. Egyeseknek nem számít, hogy ugyanazt 60 vagy 100 Ft-ért veszik meg, másoknak viszont igen. Senki nem köteles elfogadni azt az jellemzően "csúcsminőségű" munkát amit a szervizek művelnek. És nem utolsósorban, sokan nem vesznek új gépet anyagi okok miatt, hanem a meglévőt bővítik. Ebben az esetben az egész amiről a vita folyik értelmetlen..

:offtopic:

Szerkesztette: Freddy001 2005. 06. 26. 15:49 -kor

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 06. 26. 16:05

És vannak azok, akik manapság nem érik be P1 szintű géppel, holott csak arra van pénzük.

Akkor annak is be kellene menni egy boltba, hogy van 50k -m, ebből rakjanak össze egy überbrutál P233MMX -et ???
Mert újonan még biztos annyi lenne...

Vagy elmegy pl. az itteni bolhapiacra, és ugyanebből akár új P4/Athlont is vehet.
Ja, persze magának rakja össze.
És nem vargányából...

#1423 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 17:03

Össze-vissza beszéltek....
Én nem mondtam, hogy vegyél szar tápot!
Ne vegyél, én is azt mondom, hogy inkább egy használt márkás mint egy új szutyok!
Én azt mondtam, hogy aki nem akar belenyúlni a gépébe és van rá pénze, hogy boltban vásároljon az vegye meg egyben a gépet, mert úgy egyszerűbb a  bizonyítás.
Én arról beszélek amikor bemész egy boltba és kapsz számlát meg jótállási jegyet.
Ti meg jöttök a használt dolgokkal aminek semmi köze sincs ehhez, meg a nem használt vásárlással itt a hwswn, amik gyakran olyan emberek között köttetnek aki már hozzászólásokból ismerik egymást és az eladó tudja, hogy annyira béna-e az vevő, hogy alapból baromságot kell róla feltételeznie vagy nem.
A boltok azzal, hogy ráírják a jótállási jegyre, hogy csak szervíz szerelheti, azzal nem csinálnak semmi PTK-val ellentétes dolgot, mivel, az, hogy otthon Pistike szerelgeti a gépet az nem számít rendeltetésszerű használatnak -már jópárszor leírtuk- a kereskedő egy tönkrement alkatrésznél egyetlen egy dolgot tud bizonyítani, hogy a vevő belenyúlt a gépbe ami okozhatta a meghibásodást, mivel ahogy Didyman is leírta egy elektronikánál semmi más nem bizonyítható, csak tapasztalati úton, hogy pl. azt mondja egy szakember, hogy ezt az égésnyomot a táp szokta okozni.
AZ a baj, hogy itt mindenki k**vára ért a számítógép szereléshez aztán csodálkozva viszik vissza az alkatrészt a boltba, hogy nem jó..... és ezzel a többieket szivatják, mert a boltok már lassan mindenkiről azt tételezik fel, hogy azért ment tönkre a 8 hónapos dvd író, mert újat akar a vevő stb, stb....
Érdekes, hogy azon nem háborog senki, hogy egy új autónál nem nyúlhat bele a fedélzeti számítógépbe tunningolni, mert akkor ugrik a jótállás...
Még véletlenül sem akarom a Mistrált védeni, de azon még nem háborodott fel senki, hogy korábban törvény szerint csak szavatosságot kellett volna vállaniuk, ők meg mégis vállaltak egy év jótállást mindenre...

Elküldve: 2005. 06. 26. 17:24

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 18:03

Össze-vissza beszéltek....
Én nem mondtam, hogy vegyél szar tápot!
Ne vegyél, én is azt mondom, hogy inkább egy használt márkás mint egy új szutyok!
Én azt mondtam, hogy aki nem akar belenyúlni a gépébe és van rá pénze, hogy boltban vásároljon az vegye meg egyben a gépet, mert úgy egyszerűbb a  bizonyítás.
Én arról beszélek amikor bemész egy boltba és kapsz számlát meg jótállási jegyet.
Ti meg jöttök a használt dolgokkal aminek semmi köze sincs ehhez, meg a nem használt vásárlással itt a hwswn, amik gyakran olyan emberek között köttetnek aki már hozzászólásokból ismerik egymást és az eladó tudja, hogy annyira béna-e az vevő, hogy alapból baromságot kell róla feltételeznie vagy nem.
A boltok azzal, hogy ráírják a jótállási jegyre, hogy csak szervíz szerelheti, azzal nem csinálnak semmi PTK-val ellentétes dolgot, mivel, az, hogy otthon Pistike szerelgeti a gépet az nem számít rendeltetésszerű használatnak -már jópárszor leírtuk- a kereskedő egy tönkrement alkatrésznél egyetlen egy dolgot tud bizonyítani, hogy a vevő belenyúlt a gépbe ami okozhatta a meghibásodást, mivel ahogy Didyman is leírta egy elektronikánál semmi más nem bizonyítható, csak tapasztalati úton, hogy pl. azt mondja egy szakember, hogy ezt az égésnyomot a táp szokta okozni.
AZ a baj, hogy itt mindenki k**vára ért a számítógép szereléshez aztán csodálkozva viszik vissza az alkatrészt a boltba, hogy nem jó..... és ezzel a többieket szivatják, mert a boltok már lassan mindenkiről azt tételezik fel, hogy azért ment tönkre a 8 hónapos dvd író, mert újat akar a vevő stb, stb....
Érdekes, hogy azon nem háborog senki, hogy egy új autónál nem nyúlhat bele a fedélzeti számítógépbe tunningolni, mert akkor ugrik a jótállás...
Még véletlenül sem akarom a Mistrált védeni, de azon még nem háborodott fel senki, hogy korábban törvény szerint csak szavatosságot kellett volna vállaniuk, ők meg mégis vállaltak egy év jótállást mindenre...

Ne süketelj, mert én újról beszélek, nem használtról.

Amikor megveszed a gépet egyben, akkor honnan a meggymagos k.rva f@szból fogod tudni a plomba miatt, hogy mit tettek a gépbe ???

Ezért hoztam fel poénnak az IBM -et, mert ott jó eséllyel az van benne, amit írnak.

A sufnituning pedig sok kis boltra is értendő; olvass a neten, hogy Pistikét hányszor k.rták át a palánkon azzal a szöveggel, hogy 2.4 -es P4 -et vett, holott Celeron van benne.
Honnan tudod a pecsét miatt, hogy milyen tápot raktak bele ???
Kértél 400W -ost, és kaptál 400W PMPO -t.
Annyira lesz kihegyezve, hogy az 1 év 1 hónapos gép fog elfüstölni; onnantól pedig szopacs van.
Volt olyan is, hogy a 2.4 -es gép egy tuningolt 2.0 -s volt. Pl.

Mellesleg amikor a papírra az van írva, hogy komplett konfiguráció, akkor te már süketelhetsz, hogy nem Maxtort kértél, hanem SeaGate -et, nem 9800SE -t, hanem 9800Pro -t, nem LG DVD -t, hanem Pio -t.
Ha meg nem tetszik, akkor b@sznak visszaadni a foglalót, vagy feljelenthetnek (nem szokás, de nem olvasod el a papírt, amit aláírattatnak veled, ugye ???).
Merthogy foglaló és előleg...
Aztán ha bíróságra mész, akkor összedobják azt, amit kértél, te meg a bíróság előtt is sz@psz a perköltséggel, aztán meg rádverik a 'jó hírnévhez fűződő jogokat'.

Ezerszer jobban jársz, ha magadnak rakod össze, vagy rakatod össze.
Tudod, hogy mi kell bele, mi mivel kompatibilis.
939 -re nem teszel Socket370 hűtőt, dual channelbe 256+128 ramot, 300W -os JNC -t.

Persze nem a cégek Word -ös gépeiről beszélek; azokat húzzák csak le nyugodtan.

És (mivel cyber-világ van) akkor idővel a Pistike gépe sem a Tecsóból lesz, hanem összebűvöli magának, s rájön :
Ugyanannyiból ütős gép is kijön, és még marad csokira is.

Ezt most vagy megérted - vagy nem.

#1425 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 19:18

Nyilván nem megyek olyan boltba ahol átvernek, nem abból kell kiindulni, hogy minden boltban automatikussan átbasszák az agyadat, ez a boltok nagyrészében nem így működik....
Sajnálom, hogy neked rossz tapasztalataid vannak vagy hogy a neten felbukkanó pár rossz tapasztalat miatt az összes boltról azt gondolod, hogy csalnak, lopnak hazudnak....
Remélem ezt pár itt lévő boltos is ki fogja magának kérni...
De amit nem értek az egész zavaros érvelésedben, hogy te is odairod, hogy
Hát én is ezt mondom, odamész egy boltba és elmondod mit szeretnél milyen alkatrészekből és ők összerakják neked, csak a te fejedben kizárólag azok a boltok a jó boltok akik jelen vannak itt a hwsw-n, a többi drága és átveri a vevőt.....
Ha meg új alkatrészt veszel itt a bolhán, akkor kapsz hozzá számlát, jótállási jegyet nem?

Meg azt sem gondolod komolyan, hogy összerak egy bolt az általad kért alkatrészekből egy konfigot sokkal szarabb alkatrészekből majd miután reklamáltál, akkor még ők cipelnek a bíróságra és neked kell fizetni....vicces... nem így működnek a dolgok...

Meg én nem azt mondtam, hogy kizárólag komplett konfigot szabad venni, hanem csak azt, hogy ha komplett konfigot veszel, akkor tökmindegy, hogy mi mit tesz tönkre benne, az nem a te dolgod, egyszóval egyszerűbb -egy korrekt cégnél- a jótállási ügyintézés. Ennyit, nem többet!
Csak ez nem jut el az fejedbe.... ;)
Abszolult hülyeségen vitatkozol értelmetlenül....
Nem mondtam, azt, hogy tilos darabonként megvenned a gépet.
Aki meg a tescóból vesz magának gépet, az meg úgysem fog innen venni, meg nem is ért hozzá...
Ha meg pistike maga rakja össze a gépet, akkor meg számoljon azzal, hogy a bolt esetleg nem fogja neki kicserélni a dolgokat csak azért mert elba***ot valamit.
Az új tv-t sem fogsz nekiállni otthon tunnigolni, nem?

Elküldve: 2005. 06. 26. 19:35

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 20:18

Nyilván nem megyek olyan boltba ahol átvernek, nem abból kell kiindulni, hogy minden boltban automatikussan átbasszák az agyadat, ez a boltok nagyrészében nem így működik....
Sajnálom, hogy neked rossz tapasztalataid vannak vagy hogy a neten felbukkanó pár rossz tapasztalat miatt az összes boltról azt gondolod, hogy csalnak, lopnak hazudnak....
Remélem ezt pár itt lévő boltos is ki fogja magának kérni...
De amit nem értek az egész zavaros érvelésedben, hogy te is odairod, hogy
Hát én is ezt mondom, odamész egy boltba és elmondod mit szeretnél milyen alkatrészekből és ők összerakják neked, csak a te fejedben kizárólag azok a boltok a jó boltok akik jelen vannak itt a hwsw-n, a többi drága és átveri a vevőt.....
Ha meg új alkatrészt veszel itt a bolhán, akkor kapsz hozzá számlát, jótállási jegyet nem?

Meg azt sem gondolod komolyan, hogy összerak egy bolt az általad kért alkatrészekből egy konfigot sokkal szarabb alkatrészekből majd miután reklamáltál, akkor még ők cipelnek a bíróságra és neked kell fizetni....vicces... nem így működnek a dolgok...

Meg én nem azt mondtam, hogy kizárólag komplett konfigot szabad venni, hanem csak azt, hogy ha komplett konfigot veszel, akkor tökmindegy, hogy mi mit tesz tönkre benne, az nem a te dolgod, egyszóval egyszerűbb -egy korrekt cégnél- a jótállási ügyintézés. Ennyit, nem többet!
Csak ez nem jut el az fejedbe.... ;)
Abszolult hülyeségen vitatkozol értelmetlenül....
Nem mondtam, azt, hogy tilos darabonként megvenned a gépet.
Aki meg a tescóból vesz magának gépet, az meg úgysem fog innen venni, meg nem is ért hozzá...
Ha meg pistike maga rakja össze a gépet, akkor meg számoljon azzal, hogy a bolt esetleg nem fogja neki kicserélni a dolgokat csak azért mert elba***ot valamit.
Az új tv-t sem fogsz nekiállni otthon tunnigolni, nem?

1. Nincsenek rossz tapasztalataim, csak nyitott szemmel járok.

2. Én is boltolok; nem kell bemutatnod.

3. Rakatod : haverral... :omg:

4. Nekem is van bolt forrásom : nem k.rják át az agyamat (vagyis : de, mert a kereskedelem ebből áll /ha nem tudnád... :rolleyes:/).

5. Nem kell számla, elég annak a feje, akivel boltolok (én sem adok).

6. De, így működnek (lóg a levegőben, csak ilyenre még gyáva a magyar vevő).

Tényleg feladom... :(

#1427 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 20:08

Eleve egy sz@r tápról szól ez az egész, akkormeg nemtudom miről beszélünk. :omg:
Lassan átírhatjuk a topik címét: "Vargánya és granciális problémák" vagy valami hasonlóra. :fear:

"Ti meg jöttök a használt dolgokkal aminek semmi köze sincs ehhez, meg a nem használt vásárlással itt a hwswn, amik gyakran olyan emberek között köttetnek aki már hozzászólásokból ismerik egymást és az eladó tudja, hogy annyira béna-e az vevő, hogy alapból baromságot kell róla feltételeznie vagy nem."

Újról beszélek, HWSW vásárlást meg sem említettem. Az általad említett szokást inkább a boltok csinálják amikor a luzereket rábeszélik a Maxtor vinyóra meg a JNC tápra. Itt a HWSW-n nem jellemző, hogy bárki bárkit is átvág, de ha mégis elég hamar kiderül és többet nem ad el semmit.

"Én arról beszélek amikor bemész egy boltba és kapsz számlát meg jótállási jegyet."

Az alkatrészről is kapsz.

Mindegy feladom.

Szerkesztette: Freddy001 2005. 06. 26. 20:18 -kor

#1428 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 20:14

A kereskedelem nem ebből áll, csak Magyarországon hiszik ezt sajnos páran...
Nem kapsz/adsz számlát, ezt hívják adócsalásnak, tudom most kiröhögsz.

Az a baj, hogy nem olvasod el amit már tizszer leírtam:
Leírom mégegyszer, hátha akkor megérted, csak annyit írtam, hogy komplett konfignál, nem mondhatja a bolt, hogy nem rendeletetészerű használat okozta a meghibásodást.
Ennyit és nem többet.

A kereskedelemmel meg az a baj, hogy ha egy vevőt átvernek az szépen elül csendben nem fordul sem bírósághoz, se fogyasztóvédelemhez....

Látom nem nagyon "boltolgatsz" komolyan, mert akkor tudnád, hogy csak az számít amit leírtak, a másik "feje" az nem tárgyalási alap....
Bár, ha ezt úgy értetted, hogy ha átvernek akkor levágod a fejét az más :)  ;)

Én is darabonként veszem az alkatrészeket, igaz nagyrészt hivatalossan számlával, mert nekem az jobban megéri, meg van is róla papírom, hogy értek hozzá.
megéri, mint

#1429 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 20:25

Gratulálok a szakértelmedhez. :respect: Nekem is van papírom, de én nem értek hozzá. Meg általában sík emberek járnak erre a fórumra.  Akik a bolhán eladják a használt cuccaikat havi egyszer mind adócsalók.  :omg:

#1430 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 21:00

Azt nem mondtam, hogy szakértelmem is van, csak azt, hogy papírom...
Most megint össze-visza beszélsz, azt bizonygattad, hogy boltolgatsz, meg új dolgokat veszel itt bolhán, most meg arról beszélsz, hogy veszel néha használtat....
Dönstd el végre...
Én arra értettem az adócsalást, hogy rendszeresen veszel sokmindent az adót megkerülve vagy más nevére ami aztán továbadsz, nyilván nem arra, hogy veszel évente egy dologot a gépedhez használtan...
A szövegértéseddel lehet valami baj, mert én arról beszéltem, hogy valaki bemegy boltba és vesz egy új dolgot, erre te rámtámadsz, mintha ez egy nagyon ritka dolog lenne, és elkezded bizonygatni, hogy itt a bolhán kell venni új dolgokak, mert a boltban úgyis átvernek, mert erről szól a kereskedelem,  mert itt jobban megéri, meg jótállás arra is van, meg papír nem is kell itt a hwsw elég az emberek feje, most meg jössz megint a használt dolgokkal. :think:
Áruld már el, hogy mi a f*sz köze van ennek ahhoz, amit én írtam?

#1431 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 21:34

Szerintem összekeversz Kakukkal, mert amiket állítasz annak még a fele sem igaz. :mad: Ebből látszik, hogy el sem olvasod amit írunk. :up: Most már kezdem azthinni, hogy valami adószakértő vagy..

#1432 Felhasználó inaktív   Bull Boss 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 09:42

Vajon Vargáné és a Társa is olvassa ezt a topicot  :think:  ;)

#1433 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 10:50

Psszt, IBM, Compaq, és a többi "brand" gép: azt raknak bele, ami éppen óssóér van. Elég sok Compaq/IBM fut át a kezeink közt, van olyan hogy az 1 számmal eltérő gyártásiszámú gépben teljesen más vinyó, dvd, ram van. De hogy ne álljunk meg ilyennél hogy egybe gép: a minap kibontottam egy Kingston dual kit-et, 2 512es ram volt benne. Az egyiken Samsung, a másikon Elpida chipekkel.
Amugy, manapság, főleg a kisebbekben nem kúrnak át annyira gyakran, de nagyobb helyeken, ahol havonta több 100 gép kimegy, megesik hogy olyan ram lett beletéve amelyik éppen volt, jó lesz a' alapon. De ezek főleg teszkótakarékos irodaPCk, egyszeri pistikékkel nem tudom mi a helyzet.
Amugy, szegecselt gépház: a CHS mániája, hogy lepopszegecselik a gépházat, főleg azért mert a metró/teszkó/egyéb dolgozók hamar rájöttek, hogy a garanciamatrica egy hajszáriótóval egészen jól lehúzható, és ment vissza nekik szépszámmal olyan gép, amiben már csak az alaplap volt.

#1434 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 10:52

Amugy, papir és szaktudás, meg hogy kit rugnak ki és ki marad:
tudod hogy hivják azt az embert, aki 8 év alatt, csupa kettessel végigbukdácsolja az orvosit? Nem? Megmondom: DOKTOR ÚR.
Ennyit ér manapság ebben az országban a papir.

#1435 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 27. 14:08

Idézet: -=GERI=- - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 11:29

természetesen nem forudl elő, de a Concorde kerekeit és két méteres pengével tesztelték le - belevágták a kerékbe miközben a mechanika hajtotta, és így mérték a telhesítmőképességét. Ha nem így mérték volna az alkatrészeket, nem egy Concorde zzhan le, hane az összes.
Máshogy nem lehet mérni, miért, hogy kéne máshogy minőségellenőrizni szerinted????  :pokeas:

Látom, hogy szakmailag szeretnél mondani valamit, de ez kellő ismeret hiányában nehéz lesz... :rolleyes:
Én foglalkozok tápokkal. Láttam erre a feladatra felszerelt tesztmasinát közelről. Ez elég meggyőző? :) Nem ilyen egyszerű. Sokkal, de sokkal bonyolultabb. Téves dolog egy mechanikát, benne kézzel fogható alkatrlszekkel, egy elektronikához hasonlítani tesztelés szempontjából.

Pjotr, persze a tuning alatt nem a széthajtott lapot-tápot-procit értem, hiszen ezek már eleve a működés határainak feszegetése miatt veszélyesebbek lehetnek.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1436 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 17:15

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 20:34

Szerintem összekeversz Kakukkal, mert amiket állítasz annak még a fele sem igaz. :mad: Ebből látszik, hogy el sem olvasod amit írunk. :up: Most már kezdem azthinni, hogy valami adószakértő vagy..

Tényleg összekevertelek benneteket, bocs!

#1437 Felhasználó inaktív   -=GERI=- 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 06. 27. 17:33

Idézet: didyman - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 15:08

Látom, hogy szakmailag szeretnél mondani valamit, de ez kellő ismeret hiányában nehéz lesz... :rolleyes:
Én foglalkozok tápokkal. Láttam erre a feladatra felszerelt tesztmasinát közelről. Ez elég meggyőző? :) Nem ilyen egyszerű. Sokkal, de sokkal bonyolultabb. Téves dolog egy mechanikát, benne kézzel fogható alkatrlszekkel, egy elektronikához hasonlítani tesztelés szempontjából.

Pjotr, persze a tuning alatt nem a széthajtott lapot-tápot-procit értem, hiszen ezek már eleve a működés határainak feszegetése miatt veszélyesebbek lehetnek.

miért, azt hiszed, hogy éna Vargánya  komperrsziós ellenállási tényezőjének mérésére szerettem volna a fogyasztóvédelem figyelmét felhívni? Dehogy. 220, 0, 220, 0, 220, túláramteszt: +300, 0, 300, 0, túlterhelés teszt, 220, 0, 220, 0,. Ameddíg bírja. Mondjuk ha 5 percnél tovább bírja, akkor a széria megfelel az előírásoknak. Ilyen egyszerű lenne a tesztelés!
Munkakör: hivatásos fórumrém
Honlap: http://LegendgrafiX.tk

#1438 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 27. 19:14

Na, most már valami egészen másról beszélsz, nullteher, teljes teher (na ebben buknának :D ).
Akkor most miről is van szó? De továbbra sem ilyen egyszerű az egész, bár ahogy elnézem, hiába mondom, nem érted meg.
Tucatszám javítok felajánlásos gépekhez ilyen tápokat. A primer körben és a vezérlés körül csak nagyon apró módosításokat kell eszközölni, azok is inkább a tartósságot célozzák. A hidegindítással a legtöbbször semmi gond nincsen! Az Általad szajkózott teszt felszínes és alkalmatlan a táp minőségének megítéléséhez:

Idézet

Mondjuk ha 5 percnél tovább bírja, akkor a széria megfelel az előírásoknak.

Nehéz megérteni? :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1439 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 19:22

Didyman, küldhetem hozzád a felajánlós Vargánya tápjaimat? :D Bár ezek még jól működnek, de egy kis tartóssági átalakítás talán nem ártana nekik. :)

#1440 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 07:42

Idézet: -=GERI=- - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 18:33

... 220, 0, 220, 0, 220, túláramteszt: +300, 0, 300, 0, túlterhelés teszt, 220, 0, 220, 0,. Ameddíg bírja. Mondjuk ha 5 percnél tovább bírja, akkor a széria megfelel az előírásoknak. Ilyen egyszerű lenne a tesztelés!

:confused:

:eek:

:nevet2:

Próbálkozzunk :Đ Az autó-hasonlat ált. be szokott jönni egy szint alatt. Szerinted az első két kilométer elég egy kocsi beteszteléséhez???
Elköltöztem :-)

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.