HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1521 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 08. 13:32

Jelentés:

A 20 hónapos Codegen 480W tápom a mai napig tökéletesen működik ezzel:

3 db Maxtor 120 GB SATA
1 db IBM 60 GB PATA
2 db Pioneer DVD-R/RW
Abit Siluro Ti4200
P4 2,4@3,2
4 db 8 cm venti
1 db neon

Íme a "kicsike":

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:cool:

Élejenk a kivételek!!!! :respect:

Szerkesztette: notaricon 2005. 12. 08. 13:33 -kor

"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#1522 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 12. 08. 20:30

Ez tényleg kivételes, mert tök más panelre épül. Nagyon ronda belül, és a feszei is elég szabadjára vannak eresztve, de van benne tisztességes védelem. "sajnos" a vezérlőIC beépítve tartalmazza :Đ .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1523 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 09. 08:16

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Méghogy ronda?!

A szétberhelt, 27 éves, szovjet gyártmányú Junoszty televízió belső milliőjének szinte tökéletes megidézése. Nem igazán értem a fanyalgást... :p

A ventizaj pedig semmi aggodalomra nem ad okot! A még garis tápot szét kell szedni, az egyik ventit le kell húzni a nyákról, mert az csatis, a másikat le kell forrasztani, mert az nem csatis  :confused: :D , majd jól bele kell rakni a drága, narancssárga Thermaltake ventillátorokat és máris síri csend honol. (Ehhez persze még jól ki kell flexelni a hátsó rácsot a venti előtt mert a rosszul megmunkált szélek és az érhetetlenül sűrű rácsozat kelti a legnagyobb zajt.) Ennek utána a (természetesen  :confused: ) elveszített garancia (szerintem azé ez még határeset :Đ ) mellett lehet rettegni és jó előre tervezgetni, hogy ha elszáll és elvisz valamit magával, vajon kinek a szoknyájába kapaszkodva visítsunk egy új Hiper HPU-4B580 tápért.

Szomorú kötelességem megjegyezni, hogy a mákonyos víziójában leírt végromlás kivételével e sorok írója is elkövette tápegységével a fenti merényletet, azonban a pillanatnyi - látszólag - megnyugtató állapot ellenére megragad minden lehetőséget, hogy közelebb kerüljön egy olyan tápegység megszerzéséhez, melynek használatát nem azzal a kétségbeesett önigazolásnak tűnő magyarázattal próbálja értelmezni, miszerint kedveli az oroszrulettet.

:)

#1524 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 10:17

Idézet: notaricon - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 13:32

Jelentés:

A 20 hónapos Codegen 480W tápom a mai napig tökéletesen működik ezzel:

3 db Maxtor 120 GB SATA
1 db IBM 60 GB PATA
2 db Pioneer DVD-R/RW
Abit Siluro Ti4200
P4 2,4@3,2
4 db 8 cm venti
1 db neon

Íme a "kicsike":

[IMG]kép[IMG]

:cool:

Élejenk a kivételek!!!! :respect:

Nem akarok kárálni, de addig mindegyik kivétel, amíg be nem adja a kulcsot...

Szerkesztette: Carmaged 2006. 01. 03. 10:17 -kor

#1525 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 22:01

A minap majdnem egy parkoló autóba mentem hátulról, akkorát néztem, ahogy a XIII kerületben elhaladtam a Vargáné és társa HQ előtt :D Leközelebb istókuccse viszek fényképezőgépet, és lefényképeztetem magam előtte :D :D :D

#1526 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 04:54

kedvenc szángépbontóm, turkálok lomok között. bejön 40es úr, hozza hiperszuper pénéggyes háromezerplusszosát (szó szerint), mondja nem indul. tényleg nem. gép szétkap, 3 odd, 4 hdd, minden slotban kártya, rakás venti/uv/vackok. táp: 235 wattos vargáné és tsa, 4 tűs P4 tápcsati átalakítóval. ismerős szervizes pislog, én burkoltan kuncogok... ma (tegnap :) ) megyek vissza, kérdem mi élte túl: két ODDn, ventiken, egyik winyón kívül minden megfeküdt.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#1527 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 06:11

Ha nem lennének ilyen okos emberek hogy menne jól a boltoknak?  :smoker:

#1528 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 08:53

Sokkal, a CT-n és Enermax-on nagyobb a haszonkulcsból maradó hányad! :Đ
(jaaa, a géppótlásra gondolsz? Abban igazad van, asszem én is átállok a régi vargányákra...:Đ )
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1529 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 19:33

Miért, neked is van boltod? :)

#1530 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 10:53

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 20:33

Miért, neked is van boltod? :)

Bótja nincsen. De vargányája az van dögivel.  ;)
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1531 Felhasználó inaktív   FeF 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 04. 00:44

Hali!
Kicsi féloff:
nem mindegy, hogy a tápra ráírt teljesítmény(eke)t milyen számrendszerben értjük.
Low-end tápoknál ugyanis tök becsapás az egész, át kell váltani 16-os szr-be hogy megkapjuk a -még így is eltúlozott- közelítő értékeket.  :think:  :D
Így lesz a 400 wattból 190, aztán máris nem baromság a felirat csak tudni kell számolni?  :D  :p
Még nem láttam hasonló megközelítést senkitől. :)

#1532 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 01:48

Nem bonyolítanám ennyire. A ráírt értékek esetén (ha egyáltalán meg tudja közelíteni) garantáltan robban. :) Ezek a robbanási értékei. :)

#1533 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 14:08

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 1:48

Nem bonyolítanám ennyire. A ráírt értékek esetén (ha egyáltalán meg tudja közelíteni) garantáltan robban. :) Ezek a robbanási értékei. :)

:wtf:  :nevet:  :lol:

Vagyis, ha rákötök ennyi fogyasztót, hogy megegye a 400 W-t akkor "robban". Ha ez bekövetkezik gariidőben, akkor Vargányáék ki kell fizessék azt is amit elvitt...? :confused:

#1534 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 14:32

Hát ez bonyolult, attól függ mi volt ráírva a tápra meg a hozzá adott tájékozatóra, ha az volt rajt, hogy elbírja, akkor fizetniük kell, de gyanítom bíróságra kéne menni hozzá.

#1535 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 18:11

Idézet: notaricon - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 15:08

:wtf:  :nevet:  :lol:

Vagyis, ha rákötök ennyi fogyasztót, hogy megegye a 400 W-t akkor "robban". Ha ez bekövetkezik gariidőben, akkor Vargányáék ki kell fizessék azt is amit elvitt...? :confused:

Ha utána a maradványairól le lehet olvasni az adatokat. :DDD

Komolyra fordítva a szót nyilván nem attól robban, hanem mert még szerintem még jóindulattal is csak rövid ideig bírja el azt a terhelést amit maximumként megadnak. Védelem hiányában meghibásodás esetén meg ugye valószínűleg magával ránt dolgokat. A kárt nem hiszem, hogy bárki megfizeti, ilyenre nincs garancia. Ha a gépet egy helyen veszed, ők szerelik össze és ilyen tápot raktak bele és így viszed vissza garanciaidőn belül még akkor is a jóindulatuktól függ, mert ugye ez az üzlet kára.

#1536 Felhasználó inaktív   Brummogo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 06. 19:51

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 19:11

Ha utána a maradványairól le lehet olvasni az adatokat. :DDD

Komolyra fordítva a szót nyilván nem attól robban, hanem mert még szerintem még jóindulattal is csak rövid ideig bírja el azt a terhelést amit maximumként megadnak. Védelem hiányában meghibásodás esetén meg ugye valószínűleg magával ránt dolgokat. A kárt nem hiszem, hogy bárki megfizeti, ilyenre nincs garancia. Ha a gépet egy helyen veszed, ők szerelik össze és ilyen tápot raktak bele és így viszed vissza garanciaidőn belül még akkor is a jóindulatuktól függ, mert ugye ez az üzlet kára.

Ha egyben veszed, garimatrica a helyén akkor így járt a bolt és kutyakötelessége eredetiállapotára hozni a gépet. Mert ő egy szgépet adott el egy év garival...

#1537 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 20:13

Idézet: notaricon - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 15:08

Vargányáék ki kell fizessék azt is amit elvitt...? :confused:

Én láttam vargánét.
Ő max úgy fizet ahogy a gengszterfilmekben szokás.
Ólommal vagy ukrán baráti kedvességgel.

A ráírt érték pedig a lobbanáspont szakszóval.
Az hogy pukkan, az már csak ráadás szerintük.

<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#1538 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 20:25

Idézet: ReeChee - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 20:13

Én láttam vargánét.

Komolyan?? Mesélj már! Külömben felszázalékollak :Đ !

#1539 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 20:57

Idézet: didyman - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 21:25

Komolyan?? Mesélj már! Külömben felszázalékollak :Đ !

A S.V.E.D.-ben dolgoztam 1,5 évig mint garanciális tesztelőember / raktáros / pultos ha kell, olyan jolly joker féle. Néha kimentem a kollégámmal árúért. Egyszer mikor valami 50 házat hoztunk volna el, mondta ott valaki hogy a másik raktárban van, menjünk át.

Oszt jött ez az állat, hogy menjünk utána. Alig fért bele egy opel omegába, bal első felfüggesztés tönkretéve rendesen nagy segge által. Oszt akkor átmentünk a másik raktárba. Ott, nem hazudok, minden raklap olyan 5 méterig pakolva. Úgy pakolták le ami kellett hogy a targoncával felemelték az emberkét azt ledobálta :Đ (néha pattant egyet-egyet)
Varganyé addig meg cigrellázott köményen  :smoker: , mi meg hánytuk be a vítóba. Siettünk úgyhogy 70 alatt nem kaptunk el egy fekvőrendőrt sem :nevet:

Nem akarok hazudni, de úgytudom hogy a tápokat egyébként itthon rakják össze, vagy csak rakták, valami korlátozott / sérült honfitársaink. (én 99ben dolgoztam ott) Aztán néha egyik másik ellenállást benézik >< összecserélek és így keletkeznek a gyárilag szar házikókok. A táp alkatrészeit meg  zsákokban hozzák be az országba kínából vagy tudomisén.

Egyébként ott a nagykerbe sac/kb a házak 20%-a került vissza, nomeg 10% nem került ki. Aztán ha jólemléxem hagyták inkább a rákba az egészet és elkezdték a codegent. Hogy most mi van ott azt nemtudom, rég voltam ott.

Pedig jó kis nagyker volt, csak kemény brandeket adtak. Herkules-el kezdték, aztán az csődbement ugye, és olyan jól sikerült időzíteni, hogy egy 200 kártyát nemigen vetteg vissza gariba, nem fizették vissza az árukat sem, annak nagyonörültek. Aztán befürödtek egy raklap tyan lappal. Eladhatatlan volt, már nemis emléxem mi baja volt. Később Ők kezdték el itthon az EPOX és a KINGSTON termékek forgalmazását, szal voltak ott jó cuccok. Jókat szórakáztunk dual p3-akkal, nagy szó volt akkor 2*800 mhz....

Szerkesztette: ReeChee 2006. 02. 06. 20:59 -kor

<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#1540 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 21:40

>>katt<<

a nagytestvér figyel téged, műholdas követés vargáné módra :D
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.