Idézet: didyman - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 21:25
Komolyan?? Mesélj már! Külömben felszázalékollak :Đ !
A
S.V.E.D.-ben dolgoztam 1,5 évig mint garanciális tesztelőember / raktáros / pultos ha kell, olyan jolly joker féle. Néha kimentem a kollégámmal árúért. Egyszer mikor valami 50 házat hoztunk volna el, mondta ott valaki hogy a másik raktárban van, menjünk át.
Oszt jött ez az állat, hogy menjünk utána. Alig fért bele egy opel omegába, bal első felfüggesztés tönkretéve rendesen nagy segge által. Oszt akkor átmentünk a másik raktárba. Ott, nem hazudok, minden raklap olyan 5 méterig pakolva. Úgy pakolták le ami kellett hogy a targoncával felemelték az emberkét azt ledobálta :Đ (néha pattant egyet-egyet)
Varganyé addig meg cigrellázott köményen

, mi meg hánytuk be a vítóba. Siettünk úgyhogy 70 alatt nem kaptunk el egy fekvőrendőrt sem
Nem akarok hazudni, de úgytudom hogy a tápokat egyébként itthon rakják össze, vagy csak rakták, valami korlátozott / sérült honfitársaink. (én 99ben dolgoztam ott) Aztán néha egyik másik ellenállást benézik >< összecserélek és így keletkeznek a gyárilag szar házikókok. A táp alkatrészeit meg zsákokban hozzák be az országba kínából vagy tudomisén.
Egyébként ott a nagykerbe sac/kb a házak 20%-a került vissza, nomeg 10% nem került ki. Aztán ha jólemléxem hagyták inkább a rákba az egészet és elkezdték a codegent. Hogy most mi van ott azt nemtudom, rég voltam ott.
Pedig jó kis nagyker volt, csak kemény brandeket adtak. Herkules-el kezdték, aztán az csődbement ugye, és olyan jól sikerült időzíteni, hogy egy 200 kártyát nemigen vetteg vissza gariba, nem fizették vissza az árukat sem, annak nagyonörültek. Aztán befürödtek egy raklap tyan lappal. Eladhatatlan volt, már nemis emléxem mi baja volt. Később Ők kezdték el itthon az EPOX és a KINGSTON termékek forgalmazását, szal voltak ott jó cuccok. Jókat szórakáztunk dual p3-akkal, nagy szó volt akkor 2*800 mhz....
Szerkesztette: ReeChee 2006. 02. 06. 20:59 -kor