HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1641 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 20. 07:01

Idézet

aki 1999-ben fél milkát perkált le egy gépért az kérem akkor is pro volt már. ilyen árcédula még a top brand (IBM, DELL, stb..) gépekre sem volt ráírva

Ha kicsit belegondolsz, egyáltalán nem (igaz, Te akkor még kiskorú voltál :) )
"Boltban" készen kapható erős középkategóriás gépek mindig kb 200.000 Ft körül voltak. Pláne, ha valami neves gyártó cimkéje is rákerült. Akkor is volt 100.000-ért monitor és 50.000 VGA, hogy ne soroljam tovább. És aki nem ért hozzá, most is bemegy a MM-be megvenni 1500-ért egy USB kábelt, amit egy tisztességes számtech boltban megkap6 500-ért, tekintve, hogy a nagyker ár 200 körül van.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1642 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 09:15

Én nyóccázér adom. Valamiből élni is kell :D.

A folyós kondihoz: Akkor rendkívül szerencsés volt az ismerősöd. Az elmúlt években ha ilyennel találkoztam (csak puposak voltak a kondik és a trutyi még sehol), kb 2-3 héten belül totál bedöglött a lap, függetlenül attól, hogy codegen, mercury, deer, chieftec vagy anyámkínyja táp volt benne. Bár attól is függ, hogy ki mennyire dolgoztatja meg a gépét. Ha vmi ütősebb játékot vagy mondjuk egy mpeg2 renderelést elindítottak volna rajta, sztem 10 percen belül minimum kékhalál.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1643 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 12. 20. 09:23

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 21:35

aki 1999-ben fél milkát perkált le egy gépért az kérem akkor is pro volt már. ilyen árcédula még a top brand (IBM, DELL, stb..) gépekre sem volt ráírva - fél milka igen gondosan összeválogatott hájend alkatrészeket takar. bottom line. nem mondol igazat. :smoker:

ööö. pénzhez nem társul automatikusan ész vagy legalább valamilyen szaktudás-  :Đ tőlünk szerencsésebb fejlődésű és földrajzi helyzetű országokban meg nem is kell, h mindenben mindenki expert legyen, ha vásárol vmit, mert nem zsigerből, automatice próbálják lehúzni. 
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1644 Felhasználó inaktív   Warrych 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 13:36

Idézet: didyman - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 16:52

Ezt a hangnemet legyél szíves most befejezni.

sry, csak a saját nézeteim írtam le. nem tudom miért kell egyből feltételezni, hogy az emberfia mindent tud. én nem tudtam, tehát nem is kéne a "szaktársnak" leszólnia...
beleszaladtam egy gagyi tápba, ami nem az én választásom volt... ennyi.
de ha ettől most én vagyok a leghülyébb, hát egészségére minden pro-nak!

#1645 Felhasználó inaktív   Warrych 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 13:46

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 21:35

aki 1999-ben fél milkát perkált le egy gépért az kérem akkor is pro volt már. ilyen árcédula még a top brand (IBM, DELL, stb..) gépekre sem volt ráírva - fél milka igen gondosan összeválogatott hájend alkatrészeket takar. bottom line. nem mondol igazat. :smoker:

1-el följebb...  :reklamacio:
az első pc-m volt, és akkor egy nagyon tutit szerettem volna. nekem csupán a proci, vga és az író volt a megkötésem.
tehát burkoltan sem kéne hazugnak nevezni.  :reklamacio:

szóval tisztelt "kollegák": kicsit talán másképp kéne kezelni egy hozzászólást, nem pedig rögtön nekiesni a másiknak, vagy ha szimplán kötözködni kívántok... (az nekem is megy) :D

#1646 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 28. 13:34

Idézet: Warrych - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 16:08

nem kell értened. gondolom te már az oviban pro voltál számtech-ből a hardware-elemeket is figyelembe véve... nem sajátkezűleg raktam össze a gépet, tehát fingom nem volt arról, hogy milyen párosítással lehetne az akkori "legjobb"-at kihozni xxxk összegből... ennyi.
a mostani konfig már sk - azóta volt időm elmélyedni a témában, tehát ilyen baklövésbe tuti nem futok bele még egyszer...

szóval nem kell oltogatni!!! ha nem tudod mi az alapfelállás: hallgatni arany! ^^

köszi, én csupán a véleményem írtam le a címhez kapcsolódóan... :p

Én 92 ben keztem az ipart de a mai napig belefutok néha a rossz cuccokba,légyszi ne bízd úgy elmagad mert én se teszem.
( ui: A jópap is holtig tanul.)
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#1647 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 29. 22:14

Idézet

A most 3 éves gépben egy JNC táp figyel. 
És ha eljön az ideje, akcióba is fog lépni.

Na belenéztem a tápba. Azon kívül, hogy elég rondán szerelték (aminek 1-nél több lába van, az mind ferde), nemlátszik semmi különös rajta.
Maximum az, hogy a 230 oldali zavarszűrés teljesen hiányzik belőle!
Csak rövidzárak vannak a helyén.

#1648 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 29. 22:27

Idézet: Tron65 - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 22:14

Na belenéztem a tápba. Azon kívül, hogy elég rondán szerelték (aminek 1-nél több lába van, az mind ferde), nemlátszik semmi különös rajta.
Maximum az, hogy a 230 oldali zavarszűrés teljesen hiányzik belőle!
Csak rövidzárak vannak a helyén.

Az X és y kondik helyén is? :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1649 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 30. 09:21

:bolond:

#1650 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 31. 16:44

Na én e helyett a táp helyett keresnék egy rendesebbet s el suvasztanám jó mélyre valahová.
Késsz csoda hogy eddig bírta a gyürődést.

Szerkesztette: adax01 2007. 12. 31. 16:45 -kor

A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#1651 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 17:20

A noname-s táp zsákba macsek, de még a kis nevűek is. ha jol emlékszek nekem van egy ZALMAN ZM500-s tápom inmáron 3 éve rá se néztem azota már két alaplapot 3 procit, 2 vid cardot kiszolgált. a jelenlegi konfigom:
ASUS M2N-SLI DELUXE AM2 NVIdia
AMD ATHLON64 X2 AM2 4200+
ASUS EAH2600PRO 512MB PCIE  :(
HAUPPAUGE WINTV-HVR-1100
3GB RAm
SAMSUNG HD321KJ 320GB
SAMSUNG HD252KJ 250GB

Drága A ZALMAN DE hosszutávon megéri :cool:
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1652 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 20:14

Idézet: pappas - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 17:20

Drága A ZALMAN DE hosszutávon megéri :cool:

Aztán a Zalman belét gyártó FSP ugyanilyen képességű tápja meg kb. feleannyiba kerül, az méginkább megéri :) .
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1653 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 20:26

Idézet: didyman - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 20:14

Aztán a Zalman belét gyártó FSP ugyanilyen képességű tápja meg kb. feleannyiba kerül, az méginkább megéri :) .

Oszt az is elhullik, de legalább nem visz magával semmit.  :up:
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1654 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 01:14

nekem is vot äm jo kis codegen täpom vagy mi.
minden kinyirt szinte de a jo kis asrock alaplapomat nem amit 6000-ért vettem.  :Đ na ekkor döntötem hogy nem kicsinyeskedek és beinvesztältam a ZALMAN ZM500-ba :respect:  :smoker:

Szerkesztette: pappas 2008. 03. 19. 01:15 -kor

ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1655 Felhasználó inaktív   Celtic 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 20. 18:32

:) Bar inkabb nem rohogok. Fonokomnek doglodott a gepe (vmi ketkartyas ATI, harom SATA wincsi, Core2Duo proci). En leginkabb a
videokartyara gyanakodtam (baszott nagy, alig fer be melle valami). Szoval nezem, memtest szerint memoria rendben, akkor marad a tap/alaplap/videokartya kozul
vmelyik. De nem volt olyan tapunk, amin ket plusz PCIE tapcsatlakozo lett volna (kell a videokartyanak).

Aztan ahogy nezem, nezegetem, 4857. alkalommal inditom ujra, egyszercsak forr es fustol az egyik wincsi elektronikaja.Azt hittem, lehuzott a hazra,
de nem, magaban az elektronika kaphatott egy olyan szep aramlokest, hogy ihaj. Szoval 500W-os Zalman tap kiszed (teny, semmi se latszik rajta, se szaga,
se semmi) es 750-es Chieftecet beraktam (a ket elhullott wincsin kivul mas megmenekult. Igaz fonokom szerint inkabb az 50ezres videokartya lett volna
rossz, mint az osszes cucc a wincsin...) Probalkoztunk panelcserevel a wincsiken, de kis tap olyan szepen helyrevagta mindkettot, hogy semmilyen alaplap
nem ismerte fel oket utana.

Szoval nincs biztos megoldas.

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2008. 03. 18. 21:26

Oszt az is elhullik, de legalább nem visz magával semmit.  :up:

#1656 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 06:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Celtic - Dátum: 2010. 07. 20. 19:32

:Đ Bar inkabb nem rohogok. Fonokomnek doglodott a gepe (vmi ketkartyas ATI, harom SATA wincsi, Core2Duo proci). En leginkabb a
videokartyara gyanakodtam (baszott nagy, alig fer be melle valami). Szoval nezem, memtest szerint memoria rendben, akkor marad a tap/alaplap/videokartya kozul
vmelyik. De nem volt olyan tapunk, amin ket plusz PCIE tapcsatlakozo lett volna (kell a videokartyanak).

Aztan ahogy nezem, nezegetem, 4857. alkalommal inditom ujra, egyszercsak forr es fustol az egyik wincsi elektronikaja.Azt hittem, lehuzott a hazra,
de nem, magaban az elektronika kaphatott egy olyan szep aramlokest, hogy ihaj. Szoval 500W-os Zalman tap kiszed (teny, semmi se latszik rajta, se szaga,
se semmi) es 750-es Chieftecet beraktam (a ket elhullott wincsin kivul mas megmenekult. Igaz fonokom szerint inkabb az 50ezres videokartya lett volna
rossz, mint az osszes cucc a wincsin...) Probalkoztunk panelcserevel a wincsiken, de kis tap olyan szepen helyrevagta mindkettot, hogy semmilyen alaplap
nem ismerte fel oket utana.

Szoval nincs biztos megoldas.

Azért ez ennyire nem egyértelmű, hogy rögtön a táp legyen a ludas. A HDD ezer más okból is elfüstölhet, ha a fejerősítő is végigégett, akkor a cserepanelt is prímán nyakonvágja. A 750-es csíftek meg egy szerencsétlen bughalmaz, jobban azzal sem jöttök ki szerintem.

#1657 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Celtic - Dátum: 2010. 07. 20. 19:32

Igaz fonokom szerint inkabb az 50ezres videokartya lett volna rossz, mint az osszes cucc a wincsin...)

Hányszor, de hányszor van olyan, hogy százezrek, milliók csücsülnek a vinyón, de biztonsági mentés már nem készül, mert minek :Đ

#1658 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 07. 29. 09:47

Hányszor, de hányszor van olyan, hogy százezrek, milliók csücsülnek a vinyón, de biztonsági mentés már nem készül, mert minek :Đ

Ez azért van, hogy az adatmentő szakemberek is megéljenek. :)

#1659 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 13. 20:24

Kép

lool

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#1660 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 17:51

höh.

Vargánya iz bekk!
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó