idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
A Tök Gáz lista viszonylag gyorsan összejönne.
JNC, Vargáné és Tsa, SkyHawk, Mercury, Codegen.
A Király Csávó viszont nehezebben.
Enermax, Chieftec, Antec, Zalman.[/quote]
DTK, Azona, Coolink, Acorp. Ezeket még szerkezd be ahova tetszik. Kiváncsi vagyok hová teszed őket.![]()
Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző !
Elküldve: 2003. 06. 15. 19:21
Elküldve: 2003. 06. 15. 19:35
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
...
Enermax, Chieftec, Antec, Zalman.[/quote]
Thermaltake? :confused:![]()
Elküldve: 2003. 06. 15. 19:35
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
De gondolom max. a lakás árambiztosítékát verte le, és nem ment neki elfele az alaplap/ram/proci/videó/vincsi combója...[/quote]
persze hogy nem. ezert kerul 25ezerbe az a szar tap.. ellenben acorp is hagyta mar meg a gepet mukodokepesen, ami 5ezer ft..![]()
Elküldve: 2003. 06. 15. 19:39
idézet:
Ezt írta deuce:
persze hogy nem. ezert kerul 25ezerbe az a szar tap.. ellenben acorp is hagyta mar meg a gepet mukodokepesen, ami 5ezer ft..[/quote]
És melyiknek van nagyobb esélye??![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 15. 19:41
idézet:
Ezt írta czaki:
Thermaltake? :confused:[/quote]
Az a megaszupergagyi kategória.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 15. 20:26
idézet:
Ezt írta Zethos:
DTK, Azona, Coolink, Acorp. Ezeket még szerkezd be ahova tetszik. Kiváncsi vagyok hová teszed őket.[/quote]
Jawohl !!!![]()
Elküldve: 2003. 06. 15. 20:27
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
JNC, Vargáné és Tsa, SkyHawk, Mercury, Codegen, Azona, Acorp, Coolink.
Enermax, Chieftec, Antec, Zalman, DTK.
[ 2003. június 15.: Dj.Kakukk szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Elküldve: 2003. 06. 15. 20:35
Elküldve: 2003. 06. 15. 20:56
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
JNC, Vargáné és Tsa, SkyHawk, Mercury, Codegen, Azona, Acorp, Coolink.
Enermax, Chieftec, Antec, Zalman, DTK.
[ 2003. június 15.: Dj.Kakukk szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nekem speciel jó tapasztalatom van a Mercuryról ...
Elküldve: 2003. 06. 15. 21:15
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
Amúgy ThermalTake -ről nincs infom.[/quote]
Nekem van, ugyanis egy 420W-os darab boldog tulajdonosa vagyok.A TT tápok megegyeznek a Chieftec-ekkel (a típusszám is azonos), csak halkabbak Náluk...
[url="http://"http://www.furioustech.com/thrmaltkPSU/Index.php"]Itt egy teszt[/url].
[ 2003. június 15.: czaki szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 15. 21:20
idézet:
Ezt írta Zethos:
Az a megaszupergagyi kategória.![]()
[/quote]
Akkor rosszat vettem? :confused:![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 00:30
idézet:
Ezt írta czaki:
Thermaltake? :confused:[/quote]
Ma láttam egy thermaltake házat egy sztech üzlet kirakatában : szép ablaka volt , no és a lényeg : az ablakon át egy gyönyörű 250 w - os vargánya nézett kifelé... :o![]()
:confused:
![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 02:58
idézet:
Ezt írta Füleske:
Ma láttam egy thermaltake házat egy sztech üzlet kirakatában : szép ablaka volt , no és a lényeg : az ablakon át egy gyönyörű 250 w - os vargánya nézett kifelé... :o![]()
[/quote]
Nekem csak a tápom Thermaltake, a házam nem.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 14:40
idézet:
Ezt írta czaki:
Nekem csak a tápom Thermaltake, a házam nem.![]()
[/quote]
Czaki!
Itt egy kis info a tápodról:[url="http://"http://www.vargane.hu/"]Thermaltake[/url]![]()
hát....elég gyenge.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 19:32
idézet:
Ezt írta Füleske:
[/quote]
tudtam en hogy a thermaltake valamifele titkos vargane label!!! miota lattam/hallottam a volcano 11-et, illetve mas cuccaikat is mukodeskeptelenul, kezdtem sejteni, de most bebizonyosodott!
azert nem volt sokaig az orszagban thermaltake mert a vargane jol korbeszaglaszott kulfoldon, (ahol nem ennyire korultekintoek az emberek mint itt) hogy ezzel a markanevvel befut-e vegre, vagypedig marad az emberek ellenszenve.
magasfoku fondorlatossagrol ad tanubizonysagot, hogy az uj markanev alatt forgalmazott termekei igen trukkosen az agyongiccsesitett dizajn + narancssarga, es egyeb bugyuta szinekben pompazo, gusztustalansag hatarat messze meghalado mivoltukkal a termek ketes erdetet es minoseget ohajtjak palastolni.
lehullt a lepel, szerintem otthon sirdogal most a sarokban, es verdesi a fejet a falba hogy miert is felejtette el atcimkezni azt a tapot!![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 20:32
bar kinek a pap, kinek a papne.
velemenyem szerint ezek a dolgok nem szepek/jok annyira mint amennyire dragak. ezeknek a hazaknak az arabol gyonyoruszep egyszeru vonalvezetesu, ranezesre/tapintasra is jo anyagu aluhazakat lehet kapni.. a felresikerult ventillatorszeruseg-szarnyprobalgatasokrol meg ne is beszeljunk...
Elküldve: 2003. 06. 16. 20:43
idézet:
Ezt írta deuce:
pff. mikor latom azt a gusztustalan venti-sebesseg allito/homerseklet kijelzot, mindig eszembejut a sokol radio: made in russia.
bar kinek a pap, kinek a papne.
velemenyem szerint ezek a dolgok nem szepek/jok annyira mint amennyire dragak. ezeknek a hazaknak az arabol gyonyoruszep egyszeru vonalvezetesu, ranezesre/tapintasra is jo anyagu aluhazakat lehet kapni.. a felresikerult ventillatorszeruseg-szarnyprobalgatasokrol meg ne is beszeljunk...[/quote]
Már megint rosszkedved van??![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 22:06
Viszonylag keveset hallok a Huntkey tápokról, és érdekelne a vélemény róla, mivel nekem ez van két hónapja (Prostation ház). Amennyire ismerem, ez is a középvonalba tartozik (Azona, Mercury), a feszek eltérése az AIDA szerint 1% körüliek (1.80v -> 1.78; 2.70v -> 2.72; 5+ -> 5.05, stb.), kérdés, hogy mi az az eltérés, aminél már gubanc van, és mennyire sürgős a csere?
Ja, és a végére egy saját történet: az elöző gépemben egy P3-1Ghz-es proci + Abit BE-6 alaplap volt, ám az Acorp táp (Clio I. ház) már elég hangos volt, majd megált a ventije, úgyhogy irány a Budaörsi Media Markt, és vételeztem egy Codegen 300W-os tápot. Irány haza, tápot bele a házba, rádugni mindet. Power on - csend, majd erős, ksernyés szag a gépből. Pánik - két lábbal taposom az elosztó kapcsolóját. Irtó büdős szagok terjengenek. Nosza gép szétszed, és az alaplapon láthatóan eldurrant pár kondi. Hurrá (csaknem biztos voltam benne, hogy mindenem elszált), egy haveromat kértem meg, hogy jöjjön vissza velem az MM-be, mivel idegileg kicsit nagyon kivoltam. Vittem a tápot és az alaplapot (ne kérdezzétek, hogy a többit miért nem, én sem tudok erre jó választ utólag). Srác bedugja a tápot a hálózatba, mire a kesernyés szag mindenfele terjengeni kezd (kb. 4 méterről azonnal éreztem). Az alaplapot mutatva kérdi, hogy garanciális-e, mire mondom igen. Oké, akkor csak a tápot cserélik ki, illetve cserélnék, mivel az utolsó tápot vittem, úgyhogy...
No mind1, Mistralba el az alaplappal (legalább veszek egy tápot is egyből), ahol meg közlik, hogy a kár a túlfeszültség miatt történt, úgyhogy ők nem kötelesek kicserélni (idegálapotom megvolt: sarkonfordulás és ki a friss levegőre).
Másnap a Miklandban vettem egy 300W-os Azona tápot és egy BE-6 II. alaplapot. Hál istennek kiderült, hogy semmi más nem szált el, úgyhogy kib@szott mázlim volt legalább e téren (utólag nem volt logikus lépés az alaplap vétele, mivel még én sem voltam biztos, hogy a proci él-e még...).
[ 2003. június 16.: Cifu szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.