HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#2581 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 25. 15:27

Idézet

Zöld-fű ízű tejet ittatok már?
Igen, Torockón. :cool: Még langyos volt. Elbújhat mellette a legjobb dobozos tej is.

#2582 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 17:16

Idézet: roo760 - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 16:18

Tehát egyszerűbben: fehérjeszegény lötty :D

Fúj, ez gusztustalan! Még jó, hogy nem vettem ilyet soha, gyanús volt a dolog, az ilyen jellegű találmányok ritkán hoznak pozitív hatást. Ezek szerint nem baj, hogy lebeszéltem róla a szüleimet.  :respect:  Az viszont nagy kár, hogy a régi kakaóstej már nem létezik, mindegyik kakaót, amit láttam mostanában, ilyen undormányból készítik, muszájból ittam is ilyen "italosat", brrrr. Szegény mai gyerekeknek marad a Nesquik nyuszi - jobb esetben a rendes otthon főzött kakaó, kakaóporból, tejből és cukorból... :jump:

Na most má' aztán befejezem az offolást, becsszó...
Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#2583 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 18:02

Csak azt nem értem, hogy élnek meg ezen termékek gyártói...  :think:
Vagy csak én vagyok olyan szerencsés, hogy olyan emberekkel találkozom, mint itt is ti, akik tényleg igényesek? :)  :reszeg:
Kemény és kitartó munka idővel meghozza gyümölcsét. A lustasag azonnal.

#2584 Felhasználó inaktív   JA!KA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 18:15

Idézet: Joooe - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 18:02

Vagy csak én vagyok olyan szerencsés, hogy olyan emberekkel találkozom, mint itt is ti, akik tényleg igényesek? :)  :reszeg:

Igenyesek vagyunk, de jobbhilyan megvesszuk a szemetet is... :mad:
|||---[Thermaltake Soprano Silver]---[Thermaltake PurePower 480W]---[AMD Athlon 64 3000+ S754]---[MSI K8T800 Neo]---[1024 MB Kingston CL2.5]---[Thermaltake Hardcano 13]---[Chameleon Panel]---[MSI Ati Radeon X800 256MB DDR3]---[LG 4120B]---[Leadtek Winfast TVR 2000 Xp]---[HD0-Seagate Barracuda 160 GB]---[6*320 GB Western Digital Sata]---[StLabs PCI Sata 4 port]---||| ---[Microsoft Explorer 4.0]---[MS Multimedia keyboard]---[Philips 109B5]---[Creative 5.1]---|||

#2585 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 20:13

Idézet: roo760 - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 16:24

Nyissunk egy tejes topikot?

Pl. Mindent a tejről-sajtról-vajról  :smoker:

Inkább beszéljünk a gazdaságos motorolajról.Úgy emlékszem, mintha az is lett volna korábban motorolaj és valami úton-módon újra olaj lesz belőle.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2586 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 20:16

Idézet: Joooe - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 18:02

Ezen termékek gyártói nem ebből élnek, csak az eladhatatlan mellékterméket (régen takarmánynak adták el) jó marketinggel extra profittá alakítják. Mert van egy csomó f.sz, aki képes megvenni, mivel 10Ft-tal olcsóbb, mint a "valódi" tej(vagy kihasználhatók, mert valóban számít nekik az a 10Ft is, és mégiscsak tejnek látszó dolgot visznek haza) :eek:
Sajnos a szegényebb réteg nem fog itt ehhez érdemben hozzászólni, mert netre, gépre sincs pénzük, örülnek, ha enni tudnak, ezért veszik az olcsó átkúróstejet. (De ez már kicsit demagóg, vagy mégsem? :think: )

#2587 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 20:22

Nem hinném, hogy olcsóbb a "reggeli ital", mint a tej, a sok droidra azonban csodaszerként hat pár színes betűs vitamin, meg egyéb egészséget sugárzó jelszó a csomagoláson.

#2588 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 21:05

Idézet: debaj - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 20:22

Nem hinném, hogy olcsóbb a "reggeli ital", mint a tej, a sok droidra azonban csodaszerként hat pár színes betűs vitamin, meg egyéb egészséget sugárzó jelszó a csomagoláson.

droidra :D  :D  találó!
Egyébként  :respect:

#2589 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 01. 25. 21:52

Idézet: roo760 - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 20:16

(De ez már kicsit demagóg, vagy mégsem? :think: )

Miért, az itt lévő igényesek vevők voltak arra, hogy a Tescoba tartálykocsiban viszik a tejet, akkor mások ne lehessenek igényesek?  :think:
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#2590 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 21:55

Az a "tartálykocsi a Tescoban" tényleg elég érdekes, a Tesco ugyanis a friss pékárun meg a "csemegepulton" kívül egyetlen élelmiszert sem állít elő helyileg, tejdobozoláshoz/zacskózáshoz meg kellene minden boltba egy akkora ózem, mint az áruház fele. Külső cégekkel gyártatnak mindent.

#2591 Felhasználó inaktív   JA!KA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 22:18

Idézet: kisködmön - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 21:52

Miért, az itt lévő igényesek vevők voltak arra, hogy a Tescoba tartálykocsiban viszik a tejet, akkor mások ne lehessenek igényesek?  :think:

:eek:  :eek:  :eek:
|||---[Thermaltake Soprano Silver]---[Thermaltake PurePower 480W]---[AMD Athlon 64 3000+ S754]---[MSI K8T800 Neo]---[1024 MB Kingston CL2.5]---[Thermaltake Hardcano 13]---[Chameleon Panel]---[MSI Ati Radeon X800 256MB DDR3]---[LG 4120B]---[Leadtek Winfast TVR 2000 Xp]---[HD0-Seagate Barracuda 160 GB]---[6*320 GB Western Digital Sata]---[StLabs PCI Sata 4 port]---||| ---[Microsoft Explorer 4.0]---[MS Multimedia keyboard]---[Philips 109B5]---[Creative 5.1]---|||

#2592 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 01:01

jo! akkor a tesco egyik csomagolóüzemébe, vagy egy csomagolóüzembe, ami a tesconak szállít. Ettől még tartálykocsiban jut el addig a tej! (ami persze ugyanúgy üresen jön vissza)
Ráadásul onnan tudom, hogy nyáron ki voltak itt akadva, hogy a 40C-os melegben a tesco azzal baszkódott, hogy minden második tartálykocsit visszakülte, mert benne a tej 0,3-0,5C-al melegebb volt mint a náluk megengedett (az eü határárték alatt volt még 1-2C-al) Ismerős ott dolgozik, ő mesélte...

Szerkesztette: Thoty 2006. 01. 26. 01:05 -kor

+

#2593 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 01:21

Idézet: Thoty - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 1:01

Ismerős ott dolgozik, ő mesélte...

Pontosan hol is?
Ha tudod, hol dolgozik, akkor nem (lenne) gond megtudni, hooogy is van ez az TESCO-s tartályos tej-dolog.
Gondolkoztál már ma?

#2594 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 01:33

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 1:21

Pontosan hol is?
Ha tudod, hol dolgozik, akkor nem (lenne) gond megtudni, hooogy is van ez az TESCO-s tartályos tej-dolog.

Tiszafüred, Kuntej Rt. Mondjuk az az érdekes hogy ők csomagolnak itt is, de  a tesco-nak tényleg tartályban hordják a tejet (pesten láttam az itteni tartálykocsit nyáron)
+

#2595 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 01:50

Idézet: Thoty - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 1:33

Tiszafüred, Kuntej Rt. Mondjuk az az érdekes hogy ők csomagolnak itt is, de  a tesco-nak tényleg tartályban hordják a tejet (pesten láttam az itteni tartálykocsit nyáron)

Igen, egy időben (a MiZo előtt) valóban Tiszafüreden 'gyártották' a TG 1,5-es tejet. Mivel rendszeresen azt ittuk, innen tudom.
Mostanában vagy 3-4 hónapja ezt a középkék színű dobozos német 1,5-es tejet vesszük. Röstellem, hogy nem magyar terméket vásárolok, de a literenként 30-40 Ft-os árkülönbözet (a TESCO 1,5-es tejhez képest!) túlságosan meggyőző, főleg egy olyan családban, ahol napi 3,5-4 l tej fogy.
Gondolkoztál már ma?

#2596 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 09:02

Idézet: Thoty - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 1:33

a tesco-nak tényleg tartályban hordják a tejet (pesten láttam az itteni tartálykocsit nyáron)

Már nem sokáig!
A Tesco hosszútávú tervei közt szerepel saját szarvasmarha állomány kialakítása, mely Tesco Gazdaságos csíkos tehenekből fog állni  és a vevők az áruházban frissen fejhetnek maguknak tejet :D 
A kakaót fekete tehénből lehet majd "csapolni" :cool:

#2597 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 09:36

Idézet: Thoty - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 1:01

akkor a tesco egyik csomagolóüzemébe...

Ezt kihúznám, a Tesconak (legalábbis Magyarországon) nincs saját tulajdonban lévő üzeme. Más forgalmazók, akik le vannak szerződve az áruházlánccal, a saját üzemükben gyártják és csomagolják a Tesconak szánt "gazdaságos" termékeket, a saját termékeik (amelyek sokszor minőségben megegyeznek a gazdaságos termékkel) mellett. Ez a vécéillatosítótól a macskaalmon és a kutyatápon át az élelmiszerekig így működik.

#2598 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 10:46

Idézet: debaj - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 9:36

Ezt kihúznám, a Tesconak (legalábbis Magyarországon) nincs saját tulajdonban lévő üzeme. Más forgalmazók, akik le vannak szerződve az áruházlánccal, a saját üzemükben gyártják és csomagolják a Tesconak szánt "gazdaságos" termékeket, a saját termékeik (amelyek sokszor minőségben megegyeznek a gazdaságos termékkel) mellett. Ez a vécéillatosítótól a macskaalmon és a kutyatápon át az élelmiszerekig így működik.

Kóstoljátok meg a TG camembert sajtot= Tihany Camembert (Veszprémtej)

#2599 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 10:53

Van TG camembert? :D

#2600 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 10:57

Idézet: debaj - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 11:53

Van TG camembert? :D

asszem már én is láttam az egriben :think:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »