HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#2881 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:29

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 10:51

A bliccelésre nem tudok mit írni, úgylátszik a németek talpig becsületesek, mert itt Svédországban pl szoktak bliccelni.

Hümmm. Igen, németeknél is láttam ember a telibe piroson átgyalogolni. Lehet, hogy magyar volt, vagy török vendégmunkás  :D  De nem szemetelnek az utcán, nem közlekednek pofátlanul autóval, gyalogost átengedik, nincs összetörve telefonfülke, busz/metró/egyéb megállója összefirkálva... Járműveikről nem is beszélve.

Érdekes dolgok, párszor jártam arrafelé, többnyire pozitívabbak a tapasztalatok, mert lehet, hogy bukik az ingyé mobilra, de csikket nem szórnak el utcán, az már egyszer hóttuti.
Make love not Wor.

#2882 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 11:29

busz/metró/egyéb megállója összefirkálva...

Össze van az ;) Helsinkiben pl. minden hajnalban gőzborotvás kocsival járják az utcákat, és takarítják az előző napi "termést".

#2883 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 02. 14. 12:36

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 11:43

Össze van az ;) Helsinkiben pl. minden hajnalban gőzborotvás kocsival járják az utcákat, és takarítják az előző napi "termést".

Németekre írtam, Helsinkiben nem jártam. De legalább takarítanak, itt meg Victor Hugo 18-22 előtti füves sávot meg lehet nézni, fél méter szélességben tömény kutyaszar... Naja, oda kellene állítani egy embert, oszt aki kutyás és nem takarít maga után, azt lelőni. Én már csak ilyen vagyok  :D

Németeknél Ulm, Senden, Regensburg, München, Nürnberg környékét futottam meg párszor, ott simán rend volt.
Make love not Wor.

#2884 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 13:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 12:36

Németekre írtam, Helsinkiben nem jártam.

A falfirkálás nem egy-egy nép, hanem egy-egy korosztály, kulturális kör "jellemzője", "határokon átívelő" jelenség. Németországban is van jópár fiatal, aki a metró összefirkálásakor nem rongálásra gondol, hanem "művészetre" meg "önkifejezésre", közben nem is jut el a tudatáig, hogy ezt az ő (rosszabb esetben mások) adóeuróiból fogják onnan levakarni. A tizenpáréves német okoska sem azon fog gondolkodni, mennyire sértette meg a városi együttélés írott és íratlan szabályait eminem meg ötvencent, amikor telefújta a házfalat a legújabb klipjében. Persze neveléssel sokminden megoldható, csak éppen az a korosztály nem arról híres, hogy hallgat a szüleire :D

Én nem lövetném agyon azt, aki a kutyamocskot az út közepén hagyja. Kézenfogva visszavezetném, megkérném, hogy szedje fel, ha nem nem hajlandó, akkor meg belelökném, hadd óbégasson. Szeretem a kutyákat, de az emberi "magamonkívülmindenmástleszarás" hihetetlenül fel tud idegesíteni.

Na de fejezzük be az  :offtopic: -ot, tegnap voltam teszkóban, jó áron vettem borotvahabot :D

#2885 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 13:56

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 13:14

Na de fejezzük be az  :offtopic: -ot, tegnap voltam teszkóban, jó áron vettem borotvahabot :D

Borotvahabért nem szaladok oda. Azt akár aranyáron is vehetem. 1 flakon= 1,5-2 év  :D

No de most láttam az újságban valami sör-jellegű cuccot 50valahány pénzért. No az milyen??? Sörből több fogy, mint habból  :)
:offtopic: rég megmondták: minden családban van egy alkoholista.........nálunk én vagyok :smoker:

#2886 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 14:09

Idézet: roo760 - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 13:56

Borotvahabért nem szaladok oda. Azt akár aranyáron is vehetem. 1 flakon= 1,5-2 év  :D

Én sem szaladtam, ott tett le a busz előtte ;)

#2887 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 14:11

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 14:09

Én sem szaladtam, ott tett le a busz előtte ;)

A borotvahabos polc előtt?  :eek:
Ez ám a tömegközlekedés  :D

#2888 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 14. 14:30

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 13:14

tegnap voltam teszkóban, jó áron vettem borotvahabot :D

Teszkógazdaságos, "bőrrenekerüljön" borotvahabot? :D

#2889 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 14:34

Gyöngyösön mi aztán tudunk élni! :) :nevet:

SZERK.: Nem, dzsilettet, de még jómúltkor megnéztem, a teszkós borotvahabról már leszedték a bőrrenekerüljönt :D

Szerkesztette: debaj 2006. 02. 14. 14:36 -kor

#2890 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 16:54

Idézet: roo760 - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 13:56

No de most láttam az újságban valami sör-jellegű cuccot 50valahány pénzért. No az milyen??? Sörből több fogy, mint habból  :)
:offtopic: rég megmondták: minden családban van egy alkoholista.........nálunk én vagyok :smoker:

Borotvahabot én mindig ajándékba kapok. Nem is tudom, mikor vettem utoljára, talán 4 éve...
After shave dettó.

Az az 50 forintos sör szerintem valami Nádor vagy Tikettes kaliberű 3%-os pisi lehet, de egy próbát megér. :D
Wherever you go, go with all your heart.

#2891 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 16:54

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 14:30

Ez nem komoly, remélem. :D

#2892 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 14. 17:33

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 16:54

Ez nem komoly, remélem. :D

Kép

Szerkesztette: Netmaster 2006. 02. 14. 17:33 -kor

#2893 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 23:27

Idézet: Mikeee - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 10:37

Szerintem úgy értette, hogy amikor a kacat rendőrségünk kerül szóba, akkor Te leszel az aki igényszintjének megfelel (mármint a rendőrség), és kardoskodik mellette, pedig szar az egész.

Na, olvashattunk 3 értelmezést, és bevallom, jottányival sem kerültem közelebb a post megértéséhez...
De megnyugodtam, mert mások sem értik. Ez nem olyan ciki, mintha csak én nem érteném, és mindenki más igen ;)
Gondolkoztál már ma?

#2894 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 23:29

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 14:30

Bolond szerkesztő-grafikus rajtahagyta a sablonszöveget.
Szegény TESCO-t hurcolják meg érte.
Pedig hányszor hagytam már véletlenül én is benne hibát a L’O.... címkékben. Ilyen alapon rajtuk is el lehetne verni - helyettem - a port...
Gondolkoztál már ma?

#2895 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 23:31

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 17:33

Kép

vazze :D

#2896 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 07:04

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 23:29

Szegény TESCO-t hurcolják meg érte.

Nem hurcolják meg, hanem kiröhögik. És azért a Tescot, mert az ő neve van a címkén, nem a szerkesztő-grafikusé. Éppen ugyanúgy, mint amikor felhúzza az idegeidet egy dolgozó, és akkor nem "Pista a ruhaosztályról" volt a köcsög, hanem a Tesco. Ez a szépsége a multicégeknek. :)

Mellesleg újra megjegyzem, már nincs a címkén ez a felirat. Bár plusz egy ember kellene, aki elolvassa a címkét (nem nagy megerőltetés), szóval a Tesco is tehet azért, hogy ne olyanok találják meg a hibát, akik egyből kürtölik világszerte. Vannak idióta feliratok is dögivel (gondolj pl. az unisex alkalmi szoknyára meg a fém faházra, Gyöngyösön is láttam jópár olyan táblát, amire már nem lehetett ráhúzni az elgépelést), ott is a Tesco a hülye. Az a dolgozó, aki írta, meg azok a dolgozók, akik nem veszik észre, hogy baromság van odaírva, meg azok is, akik észreveszik, de nem szólnak, hogy ki kéne javítani, különben holnapra a fél ország rajtunk röhög.

Szerkesztette: debaj 2006. 02. 15. 07:08 -kor

#2897 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 07:09

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 23:27

Na, olvashattunk 3 értelmezést, és bevallom, jottányival sem kerültem közelebb a post megértéséhez...
De megnyugodtam, mert mások sem értik. Ez nem olyan ciki, mintha csak én nem érteném, és mindenki más igen ;)

Ennyire azért nem volt bonyolult. Kikről is írtál a hozzászólásodban? Magadról, a jobbító szándékú férfiúról, és holmi cinikus emberekről, akik véleményed szerint nem elég haladó gondolkodásúak. Ha a szerepek felcserélődéséről írtam, vajon milyen szerepekre, és kikre gondolhattam, ha nem ugyanazokra, kikről te is írtál? Mikeee egész jól rátalált a helyes értelmezésre (illetve egy kicsit túl is lépett rajta, nekem nincs bajom a rendőrséggel ;)).

#2898 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 12:00

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 7:09

Ennyire azért nem volt bonyolult. Kikről is írtál a hozzászólásodban? Magadról, a jobbító szándékú férfiúról, és holmi cinikus emberekről, akik véleményed szerint nem elég haladó gondolkodásúak. Ha a szerepek felcserélődéséről írtam, vajon milyen szerepekre, és kikre gondolhattam, ha nem ugyanazokra, kikről te is írtál? Mikeee egész jól rátalált a helyes értelmezésre (illetve egy kicsit túl is lépett rajta, nekem nincs bajom a rendőrséggel ;)).

Azért nem kéne rébuszokban beszélni. Mondd ki, amit gondolsz.

#2899 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 15. 13:03

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 12:00

Azért nem kéne rébuszokban beszélni. Mondd ki, amit gondolsz.

Rébuszokra gondolok. :D

#2900 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 15:54

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 7:04

Nem hurcolják meg, hanem kiröhögik. És azért a Tescot, mert az ő neve van a címkén, nem a szerkesztő-grafikusé. Éppen ugyanúgy, mint amikor felhúzza az idegeidet egy dolgozó, és akkor nem "Pista a ruhaosztályról" volt a köcsög, hanem a Tesco. Ez a szépsége a multicégeknek. :)

Mellesleg újra megjegyzem, már nincs a címkén ez a felirat. Bár plusz egy ember kellene, aki elolvassa a címkét (nem nagy megerőltetés), szóval a Tesco is tehet azért, hogy ne olyanok találják meg a hibát, akik egyből kürtölik világszerte. Vannak idióta feliratok is dögivel (gondolj pl. az unisex alkalmi szoknyára meg a fém faházra, Gyöngyösön is láttam jópár olyan táblát, amire már nem lehetett ráhúzni az elgépelést), ott is a Tesco a hülye. Az a dolgozó, aki írta, meg azok a dolgozók, akik nem veszik észre, hogy baromság van odaírva, meg azok is, akik észreveszik, de nem szólnak, hogy ki kéne javítani, különben holnapra a fél ország rajtunk röhög.

Csak egy pontosítés: a 'fém faház' az Auchanban volt.
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.