HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#301 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 26. 09:34

Kíváncsi lennék miket darálnak bele!

A Tesco gazdaságos macskaeledel fogyasztóit.

[ 2003. április 26.: Brokkoli szerkesztette a hozzászólást ]

#302 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 09:50

idézet:
Ezt írta ssidd:
Vegyetek Tesco chipset[/quote]

Legjobb chips! De most tényleg! :)
ALWAYS COCA COLE

#303 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 11:25

idézet:
Ezt írta GODZSI:
A kutyáim nagyon szeretik a tesco gazdaságos kutyaeledelt!Kíváncsi lennék miket darálnak bele! :)[/quote]

Hát még a tesco gazdaságos embereledelbe...

#304 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 11:53

idézet:
Ezt írta Johnny Rico:
Szal tecsoban muszaki cikket venni eletveszely :) bar szombat este meg vasarnap delelott klavit, egeret, kulonfele atalakitokat venni rulz :D[/quote]

jaja... nemtom írtam-e annak idején...
mikor megvettük a gépeinket Alvaróval... már alig vártuk, hogy kipróbáljuk meg minden. ő sajna nem kapott procit, de itt az én gépem...
kiderült, hogy az akkori monitor ugyebár ha nem feledtük volna el, a tápba volt dugva... de az atx-be már nem lehet, úgyhogy kéne egy plusz kábel. irány tesco, ez valamikor szombat késő este. hazavisszük nagy lelkesen... francba, billentyűzet-átalakító! vasárnap reggel megejtettük azt is :cool:

amúgy nem szoktam tescoba járni, csak ha valami háztartási cikk kell olcsón. azok beváltak. vettem 8ezerért egy gyümölcscentrifugát, nagyon jó. nem tudom, speckó-e, hogy seperc alatt el lehet mosogatni, mert azt mondják a népek, hogy jajj a mosogatása borzalmas egy efféle dolognak. lehet, hogy nem ismerik a fémszivacsot... :confused:
főzőlapot is vettem ott. ilyenekre jó.
amúgy nem vagyok én mazochista, hogy nagy boltban vásároljak (egyedül pedig végképp nem vagyok rá képes. a Kedvessel még viszonylag elvagyunk, de úgy is rosszul leszek véges időn belüól. főleg az intersparban)... ki nem állhatom a tömeget. a sarki kisboltba, egy távolabbi másik kisboltba és a piacra járok étkekért :) pedig egy busszal elérném a tescot. nem baj.

ja és a tescoban lehet mozizni. ott néztem meg a Harry Potter első részét =)

#305 Felhasználó inaktív   lancsihh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 27. 01:23

idézet:
Ezt írta Syner:
BAUM*X:

Faterommal kimentünk sarokcsiszolót venni. Kinéztünk egy B&D-t, na jó, megvesszük. Megyünk a pénztár felé, akkor pakolják ki a MADE IN CHINA márkájú akciós cuccokat. Egy csomagban volt ebből 1db ütvefúró, 1db sarokcsiszoló, 1db dekopírfűrész, ugyanannyiért mint a B&D egymagában.
Gondoltuk megvesszük inkább ezt.
2 héten belül mindhárom motorja leégett, ez a minőség :D .
Legalább le lehetett vásárolni az árát...

Soha ne vegyetek tetves kínai cuccot... :D
[/quote]

"Ámerikái álkátrész, orosz álkátrész, ugyanáz, médincsájna" :D :D :D :D

[ 2003. április 27.: lancsihh szerkesztette a hozzászólást ]
konfig: ABIT IC7, 2.4 P4 800FSB, 4x512DDR@400, 2xWD Raptor  36GB@RAID0 10k, Seagate Barracuda IV 60GB 7200, WD 40GB 7200, Club3D 9600XT 128MB,  DVD-RW Pioneer DVR-110D, DELL 1704FPV 1280x1024@75Hz, Creative SB Audigy2 NX, DELL AltecLancing ADA995

http://www.termeszetbuvar.hu/

#306 Felhasználó inaktív   lancsihh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 27. 09:56

Itt van pl a kovetkezo eset:

Vettem egy Genius Netscroll Optical -t kb 3.5-4.000ert, csilivili doboz, driver (ami ugyan hatbadofte az XPm, de legalabb volt hozza :D )

Szobatarsam vett egy Microsoft Intellimouse Explorer 3.0-t, kb 8-9.000HUFert, se driver, se doboz. :( Gagyi muanyagzacsi, olyan, mint amibe a kedvesneni a reggeli kiflimet teszi. :cool: Szal' nem hiszem, hogy ebbol a penzbol nem telt volna egy dobozra meg egy kislemezre. :( Ellenben lehet, hogy az egyem meg ettol volt 1000rel dragab... :o

Ranezesre, tapintasra, hasznalatra nincs kulonbseg. Kiveve azt, hogy ha kikapcsolj a gepet, neki nem vilagit az egere, az enyem meg igen, de en ennek amugymeg orulok, legalabb latom hogy van aram a gepemben. :)))

konfig: ABIT IC7, 2.4 P4 800FSB, 4x512DDR@400, 2xWD Raptor  36GB@RAID0 10k, Seagate Barracuda IV 60GB 7200, WD 40GB 7200, Club3D 9600XT 128MB,  DVD-RW Pioneer DVR-110D, DELL 1704FPV 1280x1024@75Hz, Creative SB Audigy2 NX, DELL AltecLancing ADA995

#307 Felhasználó inaktív   Cat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 27. 11:02

Mi mást vársz annyiért, mint OEM-et ? :) Az én első generációs Explorerem még 14+áfa volt és volt doboza is. Szoftver meg letölthető a MS-tól, az XP is komálja :) Kicsit már kopott, de remekül működik :)

#308 Felhasználó inaktív   lancsihh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 27. 21:29

Ooops :rolleyes:

Mar regebben is feltunt egy konyvesboltban, de ma egy cipoboltban sem kertek a bankkartyam pinkodjat!!!!!!! Az alairast sem neztek meg, sot megcsak szemelyit sem kertek. :(

EZ MOST KORREKT!!! Es ha vki lenyulja a kartyamat, akkor az osszes penzem elkolti konyvre?

Bazz, de seggbe kellene rugni vkit! Kép

#309 Felhasználó inaktív   lancsihh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 27. 21:30

Ja igen, itt a pocsek aru, a bankkartyarendszer akart lenni... :cool:

#310 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 28. 12:29

idézet:
Ezt írta GODZSI:
A kutyáim nagyon szeretik a tesco gazdaságos kutyaeledelt!Kíváncsi lennék miket darálnak bele! :)[/quote]

Hat ha konzervrol beszelunk, akkor kb ugyanaz van benne mint amit "markas kutyakajakent" arulnak a mellette levo polcon. Ugyanis egy helyen gyartjak es csak nyomokban van elteres az osszetetelben. Mondhatni NON Branded kutyakaja. Es ez a TESCOnal nagyon sok aruval igy van. Cegeket markakat szandekosan nem irok... De attol hogy valamin TESCO Gazdasagos felirat van meg nem biztos hogy rossz...
De hogy tenylegesen mi lehet a kutyakajaban azt csak ugy nagyjabol tudom... a doboz szerint 3% hus :D a Multkor a BoB megkostolta egyik konzervet... meg eletben van (ja a BoB nem a kutyam hanem a haverom) en meg ettem kutyakexet... annak eleg semleges ize volt :) de egyik kutya sem panaszkodott meg ra :cool:

Udv, TCs

[Ez itt a TESCO Gazdasagos alairas helye]
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#311 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 28. 12:36

idézet:
Ezt írta shr:
ja és a tescoban lehet mozizni. ott néztem meg a Harry Potter első részét =)[/quote]

Be kene egyszer mar koltoznunk mint Al Bunyeknak a TESCO-ba kivancsi lennek mennyi ido alatt vonszolnanak ki a biztonsagi orok a hutos pult mellol a nyugagyakbol :)))
Szerelnenk ossze horgaszbotot a pontyos medencebol horgasznank stb.. rulla lenne :)

Tsa, TCs
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#312 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 28. 13:10

idézet:
Ezt írta TCs da LaMa:

Be kene egyszer mar koltoznunk mint Al Bunyeknak a TESCO-ba kivancsi lennek mennyi ido alatt vonszolnanak ki a biztonsagi orok a hutos pult mellol a nyugagyakbol :)))
Szerelnenk ossze horgaszbotot a pontyos medencebol horgasznank stb.. rulla lenne :)

Tsa, TCs
[/quote]

ja, hintáztunk is a hintaágyakban, hogyne :) baromi kényelmes volt. de aztán nem vettem, mert az albérleti kertben nincs tisztességes hely neki, 2 méterre kerítés, nem ám kellemes elzártság...
hja, s könyveket is lehet olvasgatni... bár mostanság nem szoktam boltban elolvasni egy könyvet, de átfutni és pár dolgot begyűjteni azért igen :D
a tescoban az a jó egyéb nagyokhoz képest, hogy valamivel mintha több élettér lenne, mint az isparban (s le is lehet ülni mozizni). isparban 10 perc után rosszul leszek. nem is megyek, csak ha nagyon muszáj. egy apró boltban nincs minden. de ezt már asszem írtam.

#313 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 29. 13:53

Egy este atruccantam sort venni a tescoba, mar zaras volt, igy siettem. 4-5 uveggel vettem, egyet megittam otthon, a tobbi a hutobe kerult. 2nappal kesobb este ismet elokerult egy a hutobol, es valahogy sikerult megpillantanom a cimken allo szavatossagi idot: aznap jart le. Azthiszem soroknel 2-3honap az eltarthatosagi ido, igy eleg furcsan hatott ram a dolog. Ha jol tudom torvenyben van szabalyozva hogy a szavatossagi hatarhoz kozelito termeket KIZAROLAG KULONPAKOLVA es aranak xy%-ert lehet eladni es megfelelo jelolessel felhivni a vasarlo figyelmet hogy az csokkent erteku aru... Nehany bolt meg is teszi ezt, ellenben senki se vegyen felaron olyan kolat aminek 1-2het van hatra a szavatossagabol, a sorrol inkabb ne is besszeljunk..
Azt inkabb nem reszletezem hogy miket mondtam az eladonak aki kifogasolta mikor legkozelebb sort vettem hogy lepakolasztam a polcrol a foldre par uveggel, majd hatulrol vettem "uj" sort! ;)
...
Helyijarat buszon utazok haverral aki tescoban dolgozik, mellettunk egy no teljesen atszellemulten dallamos csipcsirip hangon meseli a baratnojenek hogy milyen franko csirket vett milyen olcson a tescoban. Haver pillanatra felbeszakitja a beszelgetest velem, rapillant a nore, majd a csirkere, majd ismet ram, es halk mindenfajta kulonosebb erzelem nelkuli hangon megjegyzi: "Nos igen, karacsonykor 3-4napig nem volt hutes a csirken, kenytelenek voltunk felarra bearazni!" aaaaaaaaa, ez fajt :D :D :D
Megjegyeznem a hutopult kornyeken a vilagitassal is volt valami kavaras, sotet volt ott, vagy valami szinezett lampak voltak mar nemtudom, de szerintem erdekes szine lehetett a csirkenek... bar a no nem hallotta meg amit haver mondott, de mas utasok igen, eleg furcsan neztek rank, es a nore is. :D :D :D

#314 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 29. 15:23

És mi lett azzal a 3 sörrel? :D :D :D
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#315 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 29. 16:48

idézet:
Ezt írta lancsihh:
Ja igen, itt a pocsek aru, a bankkartyarendszer akart lenni... :cool:
[/quote]

Tesco gazdaságos bankkártya :cool:
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#316 Felhasználó inaktív   endrogeri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 29. 17:07

TESCO csak azert jo, mert ki lehet cserelni infra egeret simaval es eszre se veszik :p !
DFI NFII ULTRA INFINITY, 2x512 MB DDR RAM Hynix (400 mhz), AMD Barton 2800+, WD SATA 160 GB - 8 MB cache, SAMSUNG PATA 160 GB - 8 MB cache, ATI RADEON 9800 SE (xpertvision), Chieftec GPS-350BB-101L, PLEXTOR PX-712A (black), PLEXTOR PX-116A2 (black), CASETEK 1016

#317 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 29. 17:11

idézet:
Ezt írta TCs da LaMa:

Tsa, TCs
[/quote]

Elkéstél, a verebek már régóta bent laknak.

#318 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 29. 21:53

idézet:
Ezt írta Jazzos:
És mi lett azzal a 3 sörrel? :D :D :D[/quote]

Egyet megittam meg talan, a tobbit kiontottem ha jol emlekszem.
A tescoban egyebkent ilyen korforgalom szerint vandorol az aru, tehat ha a szekesfehervari uzletben nem megy el a tescoszamitogep akkor atviszik az egribe, esetleg a debrecenibe.. na most lehet gondolkodni azon is mennyit utaztatjak/dobaljak dobozostol/vinyostol etc.. a gepeket amig valaki megveszi..
A masik dolog, apam kollegaja vett tescos gepet, vga-nak annyi lett a 3. napon, es el akartak zavarni a ceghez aki osszerakta a tesconak a gepeket valahova az orszag masik vegebe.. Nem tudom mi lett belole, de sok kinlodas es anyazas az biztos.

#319 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 29. 21:58

idézet:
Ezt írta endrogeri:
TESCO csak azert jo, mert ki lehet cserelni infra egeret simaval es eszre se veszik :p ![/quote]

Lattam mar ilyen 100megas coreldraw-os terkepet az egri tescorol, haver ott dolgozik, tudod elegge be van az kamerazva, es nagyon figyelgetnek... Meg volt mas erdekes is a terkepen, de az nem ide tartozik.
Ellenben volt mar olyan hogy ket haver a dartsokat addig nezegette az eladoval (az beracsozott szekrenyben volt, csak elado nyitotta ki) amig haver az 1500ftos dobozaba csempeszte be a 10e ftosat, az eladonak sem tunt fel hogy a kek dobozban van a piros, es forditva, tehat kicserelodott, majd haver a kasszanal kicsengette az 1500-at :D :D :D

#320 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 29. 22:36

Tudom,hogy nem Tesco,hanem Ko`ra,de azert ideirom.Nos a Coras gepek is hasonloak,igy errol nem is teszek emlitest,de az egerpadjukat meg kell emlitenem.Hihetetlenul jo egerpadjuk van.Es csak par szaz forint.Ajanlom mindenkinek aki a muanyag szarokat nem szereti.

Ja egyebkent Jancsihh.
Nem Taiwant mondott az orosz urhajos? :confused: :D

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »