Bár ezt a 283-ast még kicsit rágnom kell, bevallom olvastam már, de akkor nem vetem ennyire komolyan. De felvetett bennem egy pár kérdést
Bluefish Tapasztalatok
Elküldve: 2005. 12. 20. 12:48
Bár ezt a 283-ast még kicsit rágnom kell, bevallom olvastam már, de akkor nem vetem ennyire komolyan. De felvetett bennem egy pár kérdést
Elküldve: 2005. 12. 20. 14:50
Elküldve: 2006. 01. 20. 17:38
Békéltető Testület Bluefish Kft.-t elmarasztaló határozata
(a ................................ mögött én rejtőzöm
Megjegyzem van benne egy hiba, amit nem javítottak ki, de nekünk már kiküldték: a garancia minden javítás alkalomával újraindult, nem meghosszabbodott.)
szerk: Tévedések elkerülésére: teljesen jogszerűen linkeltem be a határozatot, mert a fogyasztóvédelmi törvény alapján a határozat nyilvánosságra hozatalával "büntetik" a határozatot nem teljesítő cégeket. Magyarán nem fizettek... Még...
Szerkesztette: Ariadne 2006. 01. 20. 17:56 -kor
Elküldve: 2006. 01. 22. 22:27
Remélem egyre több ilyen eset fog realizálódni és az emberek végre kiállnak az igazukért.
Üdv.
Elküldve: 2006. 01. 23. 19:16
Idézet: pet - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 22:27
Remélem egyre több ilyen eset fog realizálódni és az emberek végre kiállnak az igazukért.
Üdv.
akkor én most kiállok az igazamért... az elmúlt 3-4 hónapban többaször vásároltam az ősz vége felé nyílott győri BFben... és teljes mértékben meg vagyok velük elégedve: eddig nem találkoztam hibás termékkel, pedig tőlük vásároltam a sokak által hibásnak titulált Inno3D 6600GTmet, egy A64 3200+ot ami alkalmi vétel volt, hiszen simán veszi a 2500MHzt, és anno 35kba került...
szerintem messze nem olyan szar hely a BF mint amilyennek egyesek gondolják... nekik javaslom hogy egyszer jöjjenek el Győrbe, és látogassák meg az olyan gyöngyszemeket mint a PCPont, PCCenter, BlueDeath, FEFO, DiT és hasonlók... ezek után felüdülés lesz bemenni a BlueFishbe...
Elküldve: 2006. 01. 23. 20:09
Kecskeméten szar BF
Ariadne esetét ismerve meg még jobban
Végre valaki megmutatja nekik
Elküldve: 2006. 01. 24. 07:52
Úgy vélem a cég jótállási ügyekhez való hozzáállásáról szívesebben hallgatnék tőled észrevételt, de mint ezt leírtad nem volt még alkalmad megtapasztalni azt. Adja ég, hogy ne is kelljen, működjenek a megvásárolt termékek úgy, ahogy azt szerződéskötéskor vállalták!
Személy szerint az olyan emberek hozzászólásai érdekelnek, akiknél az ügy intézése során a jogszabályoknak megfelelően jártak el, vagy nem a jogszabályok szerint jártak el. Olyan hozzászólások, hogy vettem valamit és jó azt a látszatot keltetik, hogy a jótállási ügyintézéshez való hozzáállása a cégnek jó, holott a kettő nincs szoros kapcsolatban egymással. (Mindazonáltal, hogy mindenki örül, hogy vannak még jó termékek, ami persze evidens, mert senki se állítja, hogy csak rosszakat lehet kapni.)
Szerkesztette: Captain Crash 2006. 01. 24. 07:54 -kor
Elküldve: 2006. 01. 24. 09:15
Idézet: reandre - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 20:16
szerintem messze nem olyan szar hely a BF mint amilyennek egyesek gondolják... nekik javaslom hogy egyszer jöjjenek el Győrbe, és látogassák meg az olyan gyöngyszemeket mint a PCPont, PCCenter, BlueDeath, FEFO, DiT és hasonlók... ezek után felüdülés lesz bemenni a BlueFishbe...
Megjegyezném Joooe-hoz és Captain Crash-hez csatlakozva (szia, Kapitány, rég nem hallottam felőled!
Másrészt lehetnek eltérések egyes üzletek között is - bár rossz jel, hogy én speciel pont a BF HQ-ban jártam rosszul, és ne tudd meg, milyen nevetséges érvekkel volt képes jönni az ügyvezetőjük. Ez rossz fényt vet a saját üzleteikre (a 3 Bp üzlet), de mivel franchise rendszerben működnek, simán lehet, hogy a győri üzletben normálisak és ismerik a jótállási kötelezettség mibenlétét, kívánom, hogy így legyen.
Elküldve: 2006. 01. 24. 09:24
Idézet: reandre - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 20:16
Tetszik az üzlet neve, olyan pozitív kisugárzású, és mintha emlékeztetne valamire, nem is tudom így hirtelen...
Szerkesztette: Ariadne 2006. 01. 24. 09:24 -kor
Elküldve: 2006. 01. 27. 22:57
Idézet: Ariadne - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 9:15
Másrészt lehetnek eltérések egyes üzletek között is - bár rossz jel, hogy én speciel pont a BF HQ-ban jártam rosszul, és ne tudd meg, milyen nevetséges érvekkel volt képes jönni az ügyvezetőjük. Ez rossz fényt vet a saját üzleteikre (a 3 Bp üzlet), de mivel franchise rendszerben működnek, simán lehet, hogy a győri üzletben normálisak és ismerik a jótállási kötelezettség mibenlétét, kívánom, hogy így legyen.
hát igen, hála istennek a jótálláshoz még nem volt szerencsém, de eddig mindent a papírforma szerint töltöttek ki, és adtak át, ez az egyetlen hely Győrben, ahol nem kell külön kérni a számlát... :confused:
mongyuk a +2% ráfizetéses azonnali cseregarit csak egyszer ajánlotta fel a srác, még nyár elején amikor a NEC3520Amat vettem
mind1, remélhetőleg ha lesz is problémája valaminek, akkor az nem az enyém lesz
mostmár furdal a kiváncsiság, hogy itt milyenek lehetnek ezen téren
amúgy a BlueDeath nekem is olyan ismerős...
amúgy egész korrekt ki bolt lenne, ha folyamatosan frissítenék a honlapjukat, és ha normális beszerzés lenne, nem pedig a köv helyzet állna fent:
- Hello! Érdeklődnék hogy a Revoltec-féle venti átalakítóból van-e 80->120as?
- Háááát, nem tudom, megnézem (kint lógnak a kirakatban, nincs köztük 120as, és nem raktárba megy, (mer az nincs), hanem odaáll és nézelődik...)... sajnos úgy látom nincs.
- És mikorra várható, hogy érkezik?
- Hááááát, jövő hét közepén érkezik árú, úgyhogy péntek felé nézzél be majd
- Aham, olyat lehet hogy rendelnék egyet, és azt elteszitek?
- Nemtudom hogy jön-e, mondom jövő hét vége felé nézz be újra...
jahhh... köszi... vásároljon nálatok is az, akinek három anyja volt...
Elküldve: 2006. 01. 28. 13:40
Amikor nyilt a FEFO ugy 96-97 környékén akkor volt egy kis felüdülés.
Emlékszem nagyon fájt a fogam egy Creative CDROM-ra(6x asszem) amihez gyárilag járt infrás távirányitó. Az egyik boltban volt 22eFt-ért. Pesten ugyanez 16eFt-volt. Szóval eléggé elvoltak szállva az árak ott Györben aztán jött a Fefo és pesti árakon nyomult.
Üdv.
Elküldve: 2006. 01. 28. 14:02
Idézet: Ariadne - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 9:24
Bluedeath megszűnt.
Elküldve: 2006. 01. 28. 14:08
Idézet: reandre - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 22:57
Mi ezzel a baj? Ha nem kér számlát a vevő, én is alapból blokk+jótállási jegy kombóval kínálom meg, gyorsabb is, meg egyszerűbb is.
Egyébként én tudok olyan helyet is Győrben, ahol jóval a Bluefish ára alatt dolgoznak, kisebb (20-25e Ft-os határig) termékeknél a garanciális csere 1 napon belül megoldódik ha van cseredarab az üzletben, és még 2%-ot sem kell fizetni érte. És lehet árut rendelni névre, és telefonálnak, amikor megjött. De nem mondom meg, melyik az!
Elküldve: 2006. 01. 28. 14:15
Idézet: pet - Dátum: 2006. jan. 28., szombat - 13:40
Amikor nyilt a FEFO ugy 96-97 környékén akkor volt egy kis felüdülés.
Emlékszem nagyon fájt a fogam egy Creative CDROM-ra(6x asszem) amihez gyárilag járt infrás távirányitó. Az egyik boltban volt 22eFt-ért. Pesten ugyanez 16eFt-volt. Szóval eléggé elvoltak szállva az árak ott Györben aztán jött a Fefo és pesti árakon nyomult.
Üdv.
Hát igen, akkoriban még jól meg lehetett élni a számítástechnika-kereskedelemből!
Elküldve: 2006. 01. 28. 14:59
Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. jan. 28., szombat - 14:08
Egyébként én tudok olyan helyet is Győrben, ahol jóval a Bluefish ára alatt dolgoznak, kisebb (20-25e Ft-os határig) termékeknél a garanciális csere 1 napon belül megoldódik ha van cseredarab az üzletben, és még 2%-ot sem kell fizetni érte. És lehet árut rendelni névre, és telefonálnak, amikor megjött. De nem mondom meg, melyik az!
BitBolt, mert az alaplapom onnan van, és ez a másik olyan bolt Győrben, ahova szívesen térek be...
viszont a FEFO az pont olyan amilyen... há a hivatalos tendereit nem tudta teljesíteni, mer 2-3 hetet kellett várni a rendelésekre, és akkor sem mindíg érkezett meg, akkor én inkább messziről elkerülném...
Elküldve: 2006. 01. 28. 15:06
Idézet: reandre - Dátum: 2006. jan. 28., szombat - 15:01
Nem!
Elküldve: 2006. 01. 28. 16:07
A weboldalon hiába kattintok a városokra semmilyen információ nem jön le róla....
Elküldve: 2006. 01. 29. 18:41
Idézet: pjotr007 - Dátum: 2006. jan. 28., szombat - 16:07
A weboldalon hiába kattintok a városokra semmilyen információ nem jön le róla....
Ott melóztam, felejtsd el! Ebből is látszik, mennyire korrektek tudnak lenni odafent: 1 hónapig kint volt, hogy "KÖLTÖZÉS MIATT ZÁRVA". Honlapon dettó, holott már a záráskor - novemberben - biztos volt, hogy Kváron egy darabig nem lesz BF.

Súgó
A téma zárva.