Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 3:35
Valószínűleg igazad van.
De!
Foglalkozásomból következően bejártam 4 földrészt, egyúttal sok-sok üzletet is láttam.
Érdekes módon mindenütt a legolcsóbb árucikkek fogynak legnagyobb számban, azok fogynak el leghamarabb.
Lehet, hogy nem csak a magyarokban van a baj?
Mert kétségtelen, hogy ez az észak-balkáni ország sok fejfájást fog még okozni az Uniónak, sőt még megérhetjük azt is, hogy a 7 balkáni ország kikéri magának a hasonlítgatást, de más árérzékeny országok is léteznek. A gazdagabbak között is.
Mellesleg nagyon nem mindig stimmel az a sommás meghatározás, hogy ami olcsó az szar is.
Ez nagyreszt OK! (igaz en csak 3 foldreszen jartam, de pl az allamokban nem lattam olyat, hogy ha valakinek sz@rt adtak el, akkor ne vihette volna vissza es ne kertek volna bocsanatot, altalanossagban... azaz ugy lattam, hogy a kiskereskedelemig nem jut el az oda nem valo arucikk, ha meg eljut akkor mar a kiskereskedo intezi el, hogy tobbet ne jusson, szoval ritkan jut el a vasarloig, nem kell atomfizikusnak lenni, hogy ne vagjanak at egy muszaki cikk vasarlasanal... de mar pl. ausztriaban is eleg nehezen talaltam gagyit, pedig az nincs messze) Persze alairom joval fejlettebb gazdasagok ezek. De amire nincs kereslet azt nem tudjak eladni, es itt picit a piac felelossege is, hogy ne vegye meg a rossz arut (tudom szelmalom harc

)
Szoval annyi csak, hogy ha valakinek van kedve, es penze egy probara, akkor lehet erdemes kiprobalni, hogy az O autoja ugyan annyi penzbol tobbet, vagy kevesebbet megy fuggoen hogy tesco, mol, shell, stb, 95, 98, akarhanyas benzint tankol...
Nem nagy kockazat, igaz a sporolas sem nagy, de ha eppen bejon neki, hogy a dragabbal tobet tud menni, meg ha csak 5km -vel is, eltoltheti egy kis buszkeseg erzes, hogy milyen okos, plane amikor a tesco -s kigyozo sorok mellett gurul el...
(csak 1 tipp, nem biztos, hogy mindnkinel bejon...)