idézet:
Ezt írta boyscout:
ööö csak nálam nem működik rendesen az online shop? munkahelyről (NT+IE6) bejön az oldal de a termékcsoportok közt nemlehet böngészni. hazai pályáról (WinME+IEakárhány) viszont semmi.[/quote]
Nekem is volt régebben hasonó gondom, melóhelyről xp+ie6 sp1-el ment, otthon ugyanúgy ie6+sp1 csak me, és folyamatosan azt jelezte hogy hiba van az oldalon és nem csinált semmit :confused:
egy kivétel: e-connect
Elküldve: 2003. 09. 09. 12:41
Elküldve: 2003. 09. 11. 17:17
Ez már zsarolás...
Elküldve: 2003. 09. 12. 09:24
idézet:
Ezt írta Alen:
[qb]és idebököm a tapasztalataim.
Ez már zsarolás...[/QB][/quote]
ez nem igy van, de ha itt negativ tapasztalataim lesznek, akkor megtartom azt a jó szokásom hogy csak nagykerben vásárolok.
a j......s-nál 30 perc alatt kicserélték anno az agp hibás lapom. ennyi. Kell a gép, nem csak szórakozom vele.
Elküldve: 2003. 09. 24. 13:10
megoldódott a probléma, köszönet érte.
a magam részéről megerősitem azt, hogy a - garanciális - ügyintézés, és hozzáállás korrekt és ezt a hozzállást/mentalitást a vásárlói oldalról is illendő ( lenne ) mindenkinek betartani.
alaplap a helyére, és most boldog vagyok. ( pofám lapos )
[ 2003. szeptember 24.: kisgabo szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 10. 21:28
Tovabbra is legyen hasonlo a szolgaltatasotok!Sok sikert!!!
Elküldve: 2003. 11. 11. 04:47
egyebkent van Enermax EG365AX-VE aktiv pfc-es tapotok? Gondolom a boltban nincs, at kell menni erte a nagykerbe.... Tenyleg egy email is megteszi rendeles gyanant? o_O
Elküldve: 2003. 11. 11. 06:10
idézet:
Ezt írta blash:
rendelhetek telefonon(?) keresztul, mert nincs ie a gepepen![]()
egyebkent van Enermax EG365AX-VE aktiv pfc-es tapotok? Gondolom a boltban nincs, at kell menni erte a nagykerbe.... Tenyleg egy email is megteszi rendeles gyanant? o_O[/quote]
Helyettük : igen, E-Mail műxik.
Vagy telefon: 450-12-12 ( több vonal!!! ), 06-20-3965503
Elküldve: 2003. 11. 11. 07:14
Szerettem volna megnézni ezt a nagyon dicsért boltot, de sajnos se Mozilla (1.4.1), se Konqueror (3.1.1), se Opera (7.11) alól nem lehet a "Termékcsoportok"-hoz hozzáférni. MSIE-vel nem próbáltam, mivel csak emiatt nem igazán akarnám winfossal beszennyezni a winchesterem (na meg szabad áramlást biztosítani a vírusoknak)
Elküldve: 2003. 11. 11. 09:39
idézet:
Ezt írta Damien:
Létezik valamilyen általatok ismert megoldás a problémára?[/quote]
hat mar jo reg mondogatjak, hogy dolgoznak az ugyon.
tuti nem miattam fognak csodbe menni, de volt mar 1-2 alkalom, hogy emiatt mashol vasaroltam.![]()
Elküldve: 2003. 11. 11. 12:51
idézet:
Ezt írta Red:
hat mar jo reg mondogatjak, hogy dolgoznak az ugyon.
tuti nem miattam fognak csodbe menni, de volt mar 1-2 alkalom, hogy emiatt mashol vasaroltam.[/quote]
OK, köszi, akkor beállok a várakozók közé!![]()
Elküldve: 2003. 11. 11. 13:10
Elküldve: 2003. 11. 11. 15:33
A shopot olyan tempóban tudjuk fejleszteni, amennyire erőnktől telik, sajnos ilyen tempóban megy, de nem kitolásból csináljuk.
Posta elvileg szünetel, elvileg lesz (van) egy olyan futárcég, aki a postához közeli áron tudja válalni a szállítást, nagy előnye, hogy törékeny és mozgó alkatrészt is tud szállítani, hátrány pedig, hogy az átvételnél ott kell lenni mindenképp (erre még nincs precedens és gyakorlat). Jelenleg tesztelési fázisban vagyunk velük, minden megfelelt eddig, de az árakat nem mertük még meghírdetni. Az elkövetkező napok valamelyikén megtesszük. (várhatóan)
üdv
csucs
Elküldve: 2003. 11. 11. 15:56
a holnapotok csak nekem nem megy netscape alól?:/ nemjön be a bal oldali menüsor
Elküldve: 2003. 11. 11. 16:06
idézet:
Ezt írta Boba:
egy off kérdés...
a holnapotok csak nekem nem megy netscape alól?:/ nemjön be a bal oldali menüsor[/quote]
Tudtommal nem fejlesztik már a Netscape-t egy ideje.
Elküldve: 2003. 11. 11. 16:22
Elküldve: 2003. 11. 11. 16:59
idézet:
Ezt írta Boba:
attól még megszeretném nézni a [url="http://"http://www.e-connect.hu"]www.e-connect.hu[/url] -t netscape alól... exploler nemtudom ménem megy mostanában de nemmegy... kéne win reinstall.[/quote]
Új shop fejlesztődik, új motorral, ami kompatibilis minden browserrel. Csak rihadt lassan megy a fejlesztés. Sorry
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:44
idézet:
Ezt írta zsber:
Sajnos megszüntették a postai utánvételt, pedig én mostanában már csak tőlük vásároltam, de még futárszolgálattal együtt is olcsóbbak, és gyorsabbaka helyi (Szentes) boltoknál.[/quote]
Hát igen a postai küldemények elég kegyetlen műfajén jól tudom...
, jó az a futár: vigyáz a cuccodra és egyáltalán nem drága, vidékről kocsival feljönni egy monitorért biztos drágább és kényelmetlenebb
![]()
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:48
idézet:
Ezt írta Guen:
Hát igen a postai küldemények elég kegyetlen műfajén jól tudom...
, jó az a futár: vigyáz a cuccodra és egyáltalán nem drága, vidékről kocsival feljönni egy monitorért biztos drágább és kényelmetlenebb
[/quote]
Tanuljál vazz! :DDDD Jó a futár.
Bocsi az offért![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 19:04
2 helyen találtam meg árlistában, az egyik az E-connect 1 napos szállítási határidővel, a másik a 3-Testőr. Ez volt 1 hete.
Tegnap biztossá lett, hogy szerdán vennék gépet, úgyhogy biztos, ami biztos, gyorsan küldök e-mail-t, de azért fel is hívom mindkettőt, nehogy elfelejtkezzenek róla. Erre mit hallok mindkét helyen? Hogy nincs még Magyarországon sem.
Azonkivül az E-connect az árlistáján szereplő Coolink cuccokat egyáltalán nem tartja (ONLINE BOLT!!!) ((
Hát ennyit az árlistákról. Nem az a baj, hogy nincs. Hanem, hogyha nincs, akkor nem kéne berakni az árlistába 1 napos szállítással, vagy ha egyáltalán nem lesz, akkor egyáltalán nem kéne berakni.
Könyörgöm gyerekek, ne csináljátok azt az árlistátokkal, mint a Mistral, hogy állítólag online, ehhez képest nem igazán van köze a tényekhez...
Ui: Leadtam egy szép listát, hogy miket szeretnék, de nem tudom, hogy a Chieftec CT360A tápja azonos-e a HPC-360-302DF jelűvel (CT360A-s nincs is a Chieftec oldalán, magyar árlistákon meg csak az van.), hát megkérdezem. hát egy darab válasz nem érkezett arra sem.
Most komolyan, ha egy rendelést leadok névvel, telefonszámmal, pontos listával, olyan 100 ezer + Áfa értékben, akkor olyan nagy kérés lenne ez?

Súgó
A téma zárva.