egy kivétel: e-connect
Elküldve: 2003. 05. 23. 17:58
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 05. 31. 01:16
kevés helyen tapasztalni hasonlót. Áraik jók, hozzáállás mégjobb...
pirospont
Elküldve: 2003. 06. 04. 15:13
Én ma rendeltem, az E-connectről, csak szeretnék érdeklődni, hogy én futárszolgálattal rendeltem, és gondoltam megkérdezem mennyi lesz a fuvardij Győrig:-)
Ha valaki rendelt mér vidékről az írjon
Köszike(Amugy nekem a design i tetszik
BoP
Elküldve: 2003. 06. 05. 08:10
idézet:
Ezt írta Bird_of_Prey:
Sziasztok!
Én ma rendeltem, az E-connectről, csak szeretnék érdeklődni, hogy én futárszolgálattal rendeltem, és gondoltam megkérdezem mennyi lesz a fuvardij Győrig:-)
Ha valaki rendelt mér vidékről az írjon
Köszike(Amugy nekem a design i tetszik, hátha kapok egy kis árengedményt
)
BoP[/quote]
idézet:
A futárszolgálat díjkalkulátor programja letölthető [url="http://"http://www.e-connect.hu/delicalc.exe"]ITT A program használatához MS Excel szükséges![/quote]
Én anno postáztattam az egerem, Győr mellé...
Most nézem, lehet későn írtam már a hozzászólást...
[ 2003. június 05.: czaki szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 05. 11:27
Sulinet Express akcióban benne vagytok?
Egy mínuszpont: az e-mail-emre 3 bolt közül csak ti nem válaszoltatok
Elküldve: 2003. 06. 05. 11:48
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
Elküldve: 2003. 06. 05. 12:39
Először is annyit, hogy köszönöm a segítséget. A dij csomagkalkulátort is
Amugy én is ugy jártam az Internet Navigator Keyboardal, hogy nem volt készleten fekete csak fehér, szóval azt rendeltem.
De rendesek voltak mert e-mailon is lehetett modosítani a rendelést. Remélem péntekre meg is kapom a cuccot.
Előre is köszi az e-connect-nek
BoP
Elküldve: 2003. 06. 05. 14:40
idézet:
Ezt írta Levente:
Azt hiszem én is fogok ott vásárolni hamarosan.
Sulinet Express akcióban benne vagytok?
Egy mínuszpont: az e-mail-emre 3 bolt közül csak ti nem válaszoltatok[/quote]
eek
1. tök örülök
2. sajna nem vagyunk a sulinet expressben, de egyelőre ezen csak mulatni tudok a feltételek és a lehetőségek miatt. :o
3. 3 bolttól is kérdeztél?![]()
4. biztos elfoglaltak minket a vevők. egyébként spontán megy a válaszadás, vagyis az válaszol aki ért a témához. Lehet, hogy az esetedben senki nem értett hozzá? :confused:![]()
Elküldve: 2003. 06. 05. 14:41
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
Én már többször írtam mail-t, mindíg válaszoltak[/quote]
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 05. 23:57
idézet:
Ezt írta csucs:
![]()
[/quote]
Én meg telefonálok, vagy nemes egyszerűséggel rájuk rontok...![]()
![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 06. 06. 08:51
GBotond
Elküldve: 2003. 06. 07. 01:14
Na jó, hazudtam. Még nyitásuk után nem sokkal vettem náluk rendelésre vagy 1000 (3000?) forintért cuccot, de ajándékba adtak egy régi kábelt, amit égen-földön kerestem. Úgyhogy okésak... kb. azóta nem nagyon fejlesztettem a gépem.
Elküldve: 2003. 06. 07. 08:45
bye & gl
Elküldve: 2003. 06. 07. 10:00
idézet:
Ezt írta csucs:
2. sajna nem vagyunk a sulinet expressben, de egyelőre ezen csak mulatni tudok a feltételek és a lehetőségek miatt. :o
[/quote]
figyu, erről írnál bővebben, mert tényleg elég nagy a káosz!
(eddig csak ócska, tök láma és tök drága gépeket láttam benne..., másrészt viszont nem lenne rossz pl. egy lézernyomtatót vagy nagyobb moncsit kvázi ingyen "lízingelni"!)
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 06. 07. 11:19
Elküldve: 2003. 06. 07. 12:43
idézet:
Ezt írta probalaci:
figyu, erről írnál bővebben, mert tényleg elég nagy a káosz!
(eddig csak ócska, tök láma és tök drága gépeket láttam benne..., másrészt viszont nem lenne rossz pl. egy lézernyomtatót vagy nagyobb moncsit kvázi ingyen "lízingelni"!)[/quote]
Szvsz ilyneről ne is nagyon álmodj...![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 06. 07. 12:52
idézet:
Ezt írta Boba:
Én is jó boltnak vélem az e-connect -et... Egyetlen egyszer kezdtem Titeket szidni, de utána rájöttem én voltam a marha. 50e felett rendeltem egy vidikareszt hát gondoltam 2-3 nap Kaposvárra. Nemjött, hámondom mi a fene. Gondoltam megnézem a levéllistámat mit írnak, erre kiderült hogy vissza kell telefonálni, hogy bebiztosítsuk a rendeléstutána pár napon belül itt volt a cucc, azóta is bent ücsörög a gépben a vidikaresz
bye & gl[/quote]
Nekem mar nem kellett telefonalnom, kedden postara kerul a cucc, ha hihetek a mailnek.
![]()
![]()
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2003. 06. 09. 15:56
idézet:
Ezt írta csucs:
eek
1. tök örülök
3. 3 bolttól is kérdeztél?![]()
4. biztos elfoglaltak minket a vevők. egyébként spontán megy a válaszadás, vagyis az válaszol aki ért a témához. Lehet, hogy az esetedben senki nem értett hozzá? :confused:[/quote]
3 bolttól is kérdeztem, ebből ugye ketten válaszoltakMivel tök ellentétes volt a válasz, még felhívtam egy negyediket
Amúgy még mindig jobb, ha nem válaszoltok, mintha hülyeséget írnátok, szóval megbocsátok
![]()
Elküldve: 2003. 06. 09. 22:55
idézet:
Ezt írta Levente:
3 bolttól is kérdeztem, ebből ugye ketten válaszoltakMivel tök ellentétes volt a válasz, még felhívtam egy negyediket
Amúgy még mindig jobb, ha nem válaszoltok, mintha hülyeséget írnátok, szóval megbocsátok
[/quote]
Szal próbálkozunk mindenre válaszolni, de ha sok a meló, akkor lehetséges, hogy kimarad 1-2 válaszadás. Sajnos. Ez van. De hülyeséget tényleg nem akarunk mondani és lehetséges, hogy nem tudtunk volna korrekt választ adni.
Sulinet XPress:
Hát jót még nem láttam benne, de meglehet, hogy kiforrja magát a dolog. :confused:
csucs
By putting one foot in front of another
And repeating the process cross over the street
You’re free to change your mind
Strength through diversity
Couldn’t have put it more plainly
--------------------

Súgó
A téma zárva.