HWSW Informatikai Kerekasztal: Noname-esített márkák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Noname-esített márkák

#121 Felhasználó inaktív   SkyNET 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 17. 12:51

Idézet: TromF - Dátum: 2004. április 16, péntek - 2:41

Eszembe jutott még1, Fiat Panda-Seat Ibiza :D

Ég és föld. Vezetted már őket?

#122 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 00:13

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 11:07

Vigyázz, ez nem feltétlenül igaz. Ha a Tesco közvetlen a gyátótól hozza az árucikket, akkor "megspórolja" a nagyker raktár hasznát és ezzel az összeggel is olcsóbban tudja adni a terméket. Ezt pedig úgy tudja elérni, hogy a terméket pl. nem Bonduel-nek, hanem Tesco xy-nak hívják. De ettől még a termék jó lesz.

Te ezt őszintén így gondolod, illetve el is hiszed?
Csakmert egyik ismerősöm ette a teszkós kukoricát és egy hatalmas nagy kukacféregre harapott az általad emlitett cuccban.
Lehet hogy ez is csak véletlen egybeesés, minthogy a villanykörte is szétrobbant, a teszkós faszén nem akar meggyulladni, illetve a teszkós szénsavas italok után a pohárban ott marad a szinte temperafestéknek kinéző színezőanyag.

"ettől még a termék jó lesz" - szerintem ha ezt le mered írni nem sok teszkósterméket fogyasztottál életedben, én 1-1 termékből maximum egyet vagy kettőt, és meg is van az oka, hogy a harmadikkal való találkozástól miért zárkózom el maximálisan! :D

#123 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 09:57

Idézet: SkyNET - Dátum: 2004. április 17, szombat - 13:51

Ég és föld. Vezetted már őket?

Ibizát, de már nagyon rég. Mi a különbség a kettő között?
4 8 15 16 23 42

#124 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 10:01

Idézet: TromF - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 10:57

Ibizát, de már nagyon rég. Mi a különbség a kettő között?

Hát szvsz azért a két autó nem egy kategória.
Az igaz, hogy régen, kb. 10-12 éve a Seat a Fiat-é volt, de aztán eladta a VW csoportnak, az akkor futó kockalámpás Ibiza ritka rossz autó hírében áll, azonban nem a Panda padlólemezét használta, a két autó között nincs túl sok rokonság, az Ibiza ráadásul egy kicsit nagyobb autó (magyarhonban ez "alsó-középkategiória", a panda meg "kisautó", kinnt az Ibiza "kisautó", a Panda meg "mini"). Az újabb 1993-tól gyártott Ibizák már VW motorokat, technikát kaptak. A Panda-t pedig nem rég hozta ki a Fiat  újra, de mondom nincs közük egymáshoz.

Szerkesztette: Kory 2004. 04. 19. 10:02 -kor

#125 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 11:25

Idézet: deuce - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 0:13

Te ezt őszintén így gondolod, illetve el is hiszed?
Csakmert egyik ismerősöm ette a teszkós kukoricát és egy hatalmas nagy kukacféregre harapott az általad emlitett cuccban.
Lehet hogy ez is csak véletlen egybeesés, minthogy a villanykörte is szétrobbant, a teszkós faszén nem akar meggyulladni, illetve a teszkós szénsavas italok után a pohárban ott marad a szinte temperafestéknek kinéző színezőanyag.

"ettől még a termék jó lesz" - szerintem ha ezt le mered írni nem sok teszkósterméket fogyasztottál életedben, én 1-1 termékből maximum egyet vagy kettőt, és meg is van az oka, hogy a harmadikkal való találkozástól miért zárkózom el maximálisan! :D

Nah...

A kukoricában lévő kukac... Hát, akárhová mész, Bonduelle vagy bármi, ugyanúgy szalagon dolgoznak emberek százai. Szerinted közel 12 óra meló után (egyhuzamban, 2X10 perc pisi pihenővel) mennyi kukacot szűrnek ki a termékből? Egy haverom exe dolgozott a miskolci hűtőházban néhány hónapot (diákmeló) és volt 1-2 története.

Az őszilé pl. nálam bejött. 5 hónapot töltöttem Tatabányán és a Tesco volt az egyetlen multi. Csakis a Tesco gazdaságos őszilevett ittam, mert jó volt. Yah, ettem én is Tesco kukoricát is és nem volt kukac az enyémben, pedig jó lett volna egy kis hús is.  :D

Egy dolog azért nagyon fonots: Vannak jó Tescos áruk is. Ezt szó szerint vedd. A többség valóban egy nagy rakás sz**.
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#126 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:47

Idézet: TromF - Dátum: 2004. április 16, péntek - 1:54

A gazdák szeretnék, ha megszünne, mert a nyakukon marad e miatt a tej.

én is szeretném, ha megszüntetnék :mad: a sok szerencsétlen azt hiszi, tejet vesz.
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#127 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 22:41

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 12:25

Egy dolog azért nagyon fonots: Vannak jó Tescos áruk is. Ezt szó szerint vedd. A többség valóban egy nagy rakás sz**.

Örülök hogy Te találtál jó tesco cuccot, akkor ezek szerint mégis létezik humanoid egyedek számára alkalmas fogyasztási cikk á'la tekszkó. :)

a bonduelle-teszkó kukoricán én is meglepődtem, merthát tudom hogy csak a címke más, és (remélem) nem túl gyakori a nagy féreg a kukoricakonzervben, csak mégis teszkós cucnál jött ki, és azon röhögtem mikor hallottam a sztorit, hogy "lám, annyira mégse gazdaságos, hús is van benne, ami sokba kerül default" :D

de mint mondtad is, a többség nagy rakás sz**, illetve mikor teszkós haver meséli hogy nem volt hűtve 2 napig karácsony környékén egy hűtőládányi hús azért árulták féláron,,,,, nah szóval az ilyenek dolgok elérik nálam hogy nagyon óvatosan vásárolgassak ott.
(a coca cola meg mindenhol ugyanaz ugyebár.. :D )

szerk: hozok is egy ananászkonzervet és elfogyasztom, bár a teszkóban vettem, de bármelyik más helyen is árulják... :D

Szerkesztette: deuce 2004. 04. 19. 22:43 -kor

#128 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 22:51

Idézet: Kory - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 11:01

Hát szvsz azért a két autó nem egy kategória.
Az igaz, hogy régen, kb. 10-12 éve a Seat a Fiat-é volt, de aztán eladta a VW csoportnak, az akkor futó kockalámpás Ibiza ritka rossz autó hírében áll, azonban nem a Panda padlólemezét használta, a két autó között nincs túl sok rokonság, az Ibiza ráadásul egy kicsit nagyobb autó (magyarhonban ez "alsó-középkategiória", a panda meg "kisautó", kinnt az Ibiza "kisautó", a Panda meg "mini"). Az újabb 1993-tól gyártott Ibizák már VW motorokat, technikát kaptak. A Panda-t pedig nem rég hozta ki a Fiat  újra, de mondom nincs közük egymáshoz.

akkor nem volt copy-paste?
4 8 15 16 23 42

#129 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 22:53

Idézet: alvaro - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 17:47

én is szeretném, ha megszüntetnék :mad: a sok szerencsétlen azt hiszi, tejet vesz.

10 Ft  miatt mérgezzük a családot. Sajna Mo-n ez az elfogadott norma. :(
4 8 15 16 23 42

#130 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 20. 06:46

Idézet: TromF - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 23:53

Egyébként miért mérgezed?????  :confused: És miért ez a normád?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#131 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 08:04

Idézet: deuce - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 23:41

(a coca cola meg mindenhol ugyanaz ugyebár.. :D )

Sajnos már ez sem így van!
A minősége nagyban függ a tárolástól; sok helyen kint a tűző napon állnak...

#132 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 09:22

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 20, kedd - 7:46

Egyébként miért mérgezed?????  :confused: És miért ez a normád?

Nem rólam van szó. Kicsit nézz szét a boltokban, melyik termék fogy legjobban. Főleg vidéken.
4 8 15 16 23 42

#133 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 20. 10:21

Idézet: TromF - Dátum: 2004. április 20, kedd - 10:22

Nem rólam van szó. Kicsit nézz szét a boltokban, melyik termék fogy legjobban. Főleg vidéken.

És azt mind te veszed meg? :confused:  :confused:  :confused:
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#134 Felhasználó inaktív   closed 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 11:34

Idézet: TromF - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 23:53

Azért a "mérgezzük" túlzás. A reggeli ital nem káros az egészségre - legalábbis nem károsabb, mint az átlag tejipari termékek. Egyszerűen arról van szó, hogy amikor a tejből minden "használható" dolgot kinyertek (tejszín, tejföl, sajtgyártás), visszamarad a tejsavó: ennek tápértéke a 0-hoz közelít, de ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz. (ezt régebben író néven megpróbálták árulni is...) Ehhez, ha tejcukrot, tejfehérjét és tejzsírt adagolnak, akkor eladják tejnek. Ha növényi zsírt és szőlőcukrot/répacukrot, akkor reggeli italnak. Nagyjából, mint a frissföl/tejföl párosnál.
Egyébként jelenkezzen, aki az utóbbi időben látott kakaós TEJ-et. A kakaókat már évek óta csak elvétve csinálják rendes tejből.

#135 Felhasználó inaktív   SkyNET 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 15:30

Idézet: TromF - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 23:51

akkor nem volt copy-paste?

Nem.

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első