A történet a következő :Szerettem volna vásárolni egy 5.1-es hangfalszettet.Ki is néztem magamnak egyet(Ozaki B5).
Kinyomoztam ,hogy hozzám legközelebb két bolt is forgalmazza a M..tral és a KékHal.Egyetlen igényem az volt ,hogy szerettem volna meghallgatni mielőtt megveszem.
Első utam az M betűs boltba vezetett ,mert úgy emlékeztem ,hogy ott ki vannak rakva a hangfalak meghallgatás céljából.Kint is voltak csak épp az Ozaki nem volt ott pedig volt belőle a boltnak!!!Megkértem őket ,hogy kössék be legalább a mélynyomót.Abból már nagyjából meg tudtam volna ítélni ,hogy kell-e.Sajnos akárhogy próbáltam kérlelni az eladót(amúgy nem volt bunkó)nem volt hajlandó átkötni.Szépen elbúcsúztunk majd irányt vettem a Hal felé.Ott az eladó kérésemre nem lepődött meg és máris a szervízben találtam magam ,ahol a srácok kis tanakodás után (merthogy nem volt éppen 5.1-es hangkártyával felszeret gépük ,ami tulajdonképpen érthető egy szervíznél)a segítségemre siettek.Pláne ,akkor nyugodtak meg amikor mondtam ,hogy elég ha csak mélynyomót kötik be nekem.Megtették.És mivel az egész termet betöltő drumm volt ,hálásan megköszöntem nekik és a termék elvitele mellett döntöttem.
A sztori itt nem ért véget ,ugyanis pechemre pont egy rossz darabot fogtam ki ami 1,5 nap múltán felmondta a szolgálatot.Másnap visszavittem (gyorsan ,hogy le ne járjon a 3 nap).Meglepődve fogadtak ,hiszen együtt próbáltuk ki 2 napja és jó volt.De nem kötözködtek.Mondták :"Három nap az három nap" úgyhogy máris felajánlották az ilyenkor 'szokásos' cserét.Egy kis bibi azért akadt ugyanis nem volt már a boltban cseredarab.Ami szintén érthető volt Nap vége volt(18:50 és 19:00-kor zár a bolt) ,akciós áron árulták(4000Ft-al olcsóbb volt a M..al áránál) úgyhogy elkapkodták mint a cukrot.
Monták ,hogy holnap jön az új szállítmány abból kapok egy újat ,de mivel én tudtam ,hogy másnap nem érek rá én inkább a pénzt kértem vissza.És képzeljétek el VISSZAADTÁK!!!

Na kérem ez a korrekt hozzáálás.Oké oké.Tudom ,hogy ez így lenne a normális és ez kellene lennie a megszokottnak ,de saját és ismerőseim tapasztalatai(m) ill. a mások által a HWSW-n leírtak alapján úgy tűnik talán mégsem mondtható mindennaposnak ez az eset.Tehát bátran merem ajánlani ezt a boltot ,mint alternatívát.Ez szerintem egy korrekt hely !! Amúgy további előnyei is vannak a boltnak (a M..lal szemben legalábbis)a kipróbáláson kívül.A szervíz egy helységben és szinten van a bolttal és ugyanaz a nyítvatartása(kivéve a vasárnapot) ,mint a boltnak!!!
Ui.:Azóta amúgy már a második ilyen Ozaki csoda dübörög az otthonomban.Amit szintúgy a címben szereplő üzletben vettem.És nyugodt vagyok ,mert úgy érzem bármi problémám merül fel vele a későbbiekben egy megbízható helyre térek vissza a garancialevelemmel.
Tudom ,hogy a Mi..ral-os vezetők csak vállat vonnak majd ,hogy max elvesztettek egy vevőt ill. hogy egy Ozakit máshol vettek meg nagy ügy.De remélem ha olvassák ,akkor talán el tudnak vonatkoztatni.És talán rádöbbennek hogy egy egyedi példa lehet általános is!!!!
A Bl..Fish-eseknek meg (ha olvassák ezt a fórumot )csak annyit írnék KÖSZÖNÖM.
[ 2003. szeptember 20.: chris77 szerkesztette a hozzászólást ]