HWSW Informatikai Kerekasztal: Nem is olyan rossz az a KékHal !!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nem is olyan rossz az a KékHal !!!

#1 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 20. 15:45

Ha nem illik ilyenért topikot nyitni akkor bocsi ,de el kell mondanom ,hogy én kellemesen csalódtam a fennt említett helyben.

A történet a következő :Szerettem volna vásárolni egy 5.1-es hangfalszettet.Ki is néztem magamnak egyet(Ozaki B5).
Kinyomoztam ,hogy hozzám legközelebb két bolt is forgalmazza a M..tral és a KékHal.Egyetlen igényem az volt ,hogy szerettem volna meghallgatni mielőtt megveszem.
Első utam az M betűs boltba vezetett ,mert úgy emlékeztem ,hogy ott ki vannak rakva a hangfalak meghallgatás céljából.Kint is voltak csak épp az Ozaki nem volt ott pedig volt belőle a boltnak!!!Megkértem őket ,hogy kössék be legalább a mélynyomót.Abból már nagyjából meg tudtam volna ítélni ,hogy kell-e.Sajnos akárhogy próbáltam kérlelni az eladót(amúgy nem volt bunkó)nem volt hajlandó átkötni.Szépen elbúcsúztunk majd irányt vettem a Hal felé.Ott az eladó kérésemre nem lepődött meg és máris a szervízben találtam magam ,ahol a srácok kis tanakodás után (merthogy nem volt éppen 5.1-es hangkártyával felszeret gépük ,ami tulajdonképpen érthető egy szervíznél)a segítségemre siettek.Pláne ,akkor nyugodtak meg amikor mondtam ,hogy elég ha csak mélynyomót kötik be nekem.Megtették.És mivel az egész termet betöltő drumm volt ,hálásan megköszöntem nekik és a termék elvitele mellett döntöttem.

A sztori itt nem ért véget ,ugyanis pechemre pont egy rossz darabot fogtam ki ami 1,5 nap múltán felmondta a szolgálatot.Másnap visszavittem (gyorsan ,hogy le ne járjon a 3 nap).Meglepődve fogadtak ,hiszen együtt próbáltuk ki 2 napja és jó volt.De nem kötözködtek.Mondták :"Három nap az három nap" úgyhogy máris felajánlották az ilyenkor 'szokásos' cserét.Egy kis bibi azért akadt ugyanis nem volt már a boltban cseredarab.Ami szintén érthető volt Nap vége volt(18:50 és 19:00-kor zár a bolt) ,akciós áron árulták(4000Ft-al olcsóbb volt a M..al áránál) úgyhogy elkapkodták mint a cukrot.
Monták ,hogy holnap jön az új szállítmány abból kapok egy újat ,de mivel én tudtam ,hogy másnap nem érek rá én inkább a pénzt kértem vissza.És képzeljétek el VISSZAADTÁK!!! ;)

Na kérem ez a korrekt hozzáálás.Oké oké.Tudom ,hogy ez így lenne a normális és ez kellene lennie a megszokottnak ,de saját és ismerőseim tapasztalatai(m) ill. a mások által a HWSW-n leírtak alapján úgy tűnik talán mégsem mondtható mindennaposnak ez az eset.Tehát bátran merem ajánlani ezt a boltot ,mint alternatívát.Ez szerintem egy korrekt hely !! Amúgy további előnyei is vannak a boltnak (a M..lal szemben legalábbis)a kipróbáláson kívül.A szervíz egy helységben és szinten van a bolttal és ugyanaz a nyítvatartása(kivéve a vasárnapot) ,mint a boltnak!!!

Ui.:Azóta amúgy már a második ilyen Ozaki csoda dübörög az otthonomban.Amit szintúgy a címben szereplő üzletben vettem.És nyugodt vagyok ,mert úgy érzem bármi problémám merül fel vele a későbbiekben egy megbízható helyre térek vissza a garancialevelemmel.

Tudom ,hogy a Mi..ral-os vezetők csak vállat vonnak majd ,hogy max elvesztettek egy vevőt ill. hogy egy Ozakit máshol vettek meg nagy ügy.De remélem ha olvassák ,akkor talán el tudnak vonatkoztatni.És talán rádöbbennek hogy egy egyedi példa lehet általános is!!!!

A Bl..Fish-eseknek meg (ha olvassák ezt a fórumot )csak annyit írnék KÖSZÖNÖM.

[ 2003. szeptember 20.: chris77 szerkesztette a hozzászólást ]

#2 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 20. 16:57

Csak egy dolgot nem értem, hogy miért a Pocsák Áruk Fórumára nyitottad ezt a topicot, ha a bolt nem érdemel meg ilyen rossz minősítést...

Talán a Hazai tükörben méltóbb helye lett volna...

Ui: Amúgy örülök, hogy neked sikerült egy korrekt helyzetet kifognod. Bízzunk benne, hogy nem csak eseti és nem csak a Bluefish...

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#3 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 20. 18:18

Szerencsére a Kékhallal a délinél már nekem is volt jó tapasztalatom. Vettem egy alaplapot és mielött elhoztam szinte nagyitóval végignéztem mert nem bíztam bennük valahogy a korábban hallottak alapján. Nézegettem a tartozékokat is és úgy tünt hogy minden ok. Boldogan hozom haza a cuccost hogy na gyorsan be vele (mert már 2 hét gépelvonásbva szenvedtem) de valahogy hiányzott belőle az I/O shild (pedig az üzletbe ezt néztem meg utoljára) de mondván ez úgyse olyan létfontosságú összetettem a gépet. A szerencse úgy hozta hogy másnap pont arra tekeregtünk és mondom beugrok hátha odaadják (számla blokk gari semmi nem volt nálam) és elmondtam nekik hogy tegnap vettem (akinél az nem volt bent) de ez hiányzott és láss csodát 20mp-el késöbb már a kezembe volt és minden kérdés, hitetlenkedés, ellenörzés nélkül utamra engedtek. (azért a srác elég hülyén nézett rám de ez végeredménybe tök 8...)

Ezt már nevezem!

Tudom csak egy kis nem túl fontos fémlapról van szó de ezzel nekik egy 50e ft-os alaplap hiányossá - eladhatatlanná vállik.
Eljátszhatták volna hogy vigyem vissza az egészet és úgy kicserélik (akkor lehet hogy ma se lenne még benne mert ki nem szereltem volna az egész kócerájt 1 nap után)
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#4 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 20. 19:20

1.
idézet:
Ezt írta Sasfióka:
Csak egy dolgot nem értem, hogy miért a Pocsák Áruk Fórumára nyitottad ezt a topicot, ha a bolt nem érdemel meg ilyen rossz minősítést... [/quote]
2. (ceg)nevesitett topic.

#5 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 01:40

idézet:
Ezt írta Sasfióka:
Csak egy dolgot nem értem, hogy miért a Pocsák Áruk Fórumára nyitottad ezt a topicot, ha a bolt nem érdemel meg ilyen rossz minősítést...

Talán a Hazai tükörben méltóbb helye lett volna...

Ui: Amúgy örülök, hogy neked sikerült egy korrekt helyzetet kifognod. Bízzunk benne, hogy nem csak eseti és nem csak a Bluefish...

SF
[/quote]

Csak azért itt nyitottam ,mert ebben a szekcióban írtak a legtöbb negatívumot e bolt neve kapcsán.Megmondom őszintén a hwsw-t olvasgatva igencsak rossz véleményem volt eddig a helyről és kicsit félve vásároltam először náluk.Gondoltam nem árt ha egyszer valaki nem csak a rosszat hanem a jót is kiemeli.Tán másnak is vannak félelmei ha valami hardware-elemet kíván valahol itt Budapesten beszerezni.És én őket szerettem volna egy kicsit megnyugtatni ,hogy még van remény .Vannak normális ,korrekt helyek ahová érdemes lehet betérni.
Egyébként Kecsöpp véleménye is engem igazol.Elárulom ,hogy hiába vitte volna vissza dobozostul a lapot ,akkor sem lettek volna kötelesek kicserélni ,mert semmiféle bizonyíték nincs rá ,hogy nem épp te vetted ki otthon a dobozból és nem az otthoni gyűjteményedet szaporítottad eme becses eszközzel :) .Most tényleg nem fikázásként csak a tisztánlátás miatt pont én jártam úgy ,hogy a M..ralban vettem (többek közt) a házamat is amiből hiányzott a kártyákat leszorító lemez.Szerintetek mikor még aznap visszamentem ez jelezve a hiányt visszaadták ?A fenéket. :mad: Sajnálkozva közölték ,hogy nem tartanak ilyet külön és ,hogy legközelebb mielőtt elvinnék valamit ,győződjek meg róla ,hogy minden alkatrész a dobozában van.Némi igazság van a dologban csak igen nehezen kivitelezhető a dolog. 1.Csak akkor bonthatod szét ha már megvetted(tehát szinte ugyanaz mintha otthon tetted volna)
2.Megnéztem volna hány emberkének jutott volna eszébe az ,hogy a fémlapkákat és csavarokat tartalmazó papírdobozkából ami a táp mellé bújtatva található.Épp ez a szinte nélkülözhetetlen becses darab az ami hiányzik.Ugye senkinek :(
Úgyhogy kénytelen voltam hazakullogni és azóta is így vagyok kénytelen használni a gépemet szégyenszemre.Eddig még sok problémám nem akadt vele hál Istennek!De kérdem én ha egyszer túl akarok adni rajta ki a franc fogja tőlem így megvenni ?Talán az ócskás?Úgyhogy nagyon is nagy szerencséje volt Kecsöppnek is ,hogy épp egy ilyen boltba vásárolta az alaplapját ,mert pl.a M..ral ban inthetett volna a shield-nek egy páá-t :D .

[ 2003. szeptember 21.: chris77 szerkesztette a hozzászólást ]

#6 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 08:11

Eddig én csak hdd-ket vásároltam náluk.
Maga a bolt ellen nincs rossz véleményem, de az árlistájukról már igenis van :mad:
Ugyanis sem a netes árlistájuk, sem a Budapesti Piac-beli árlistájuk nem fedi a valóságot. Nem az árak a pontatlanok, azokkal sosem volt problémám, hanem a feltüntetett árucikkek közzűl több nincs készleten.
Pl. az Asus Ti4200 kártyát lassan hónapok óta feltüntetik a neten és az újságban, csak éppen az eladók bevallása szerint már hónapok óta! nem találkoztak a termékkel és bizton! állítják, hogy nem is lesz már.
Ugyan ez az eset több hdd típussal is, nevezetesen meg vannak hirdetve csak éppen nem kaphatóak.
Bocs, ha hosszú voltam, de ez, igen is ide tartozik a páf-ba.

#7 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 08:57

bf suxx ;)

#8 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 10:10

Chris77 !

Egy dolgot nem értek. Te elvárod itt másoktól, hogy higgyenek neked. Nyilván ezért nyitottad a topicot, hogy másoknak is átadhasd a pozitív tapasztalatodat.
Namost ezzel semmi gond, de akkor ugye nem akarod meghazudtolni azokat, akik szerint a kékfosh egy nagy rakás tehéngané !

Szóval hidd el, hogy azok a sztorik úgy történtek, ahogyan leírták, leírtuk.

Namost ezek után már engem az meglep, hogy te egyáltalán bementél hozzájuk. Ez persze a te dolgod; én nem megyek egy olyan helyre, amelyről nagyon sok embernek van negatív tapasztalata. Nem őrültem meg, kockáztatni nem akarok. Van sok másik vég, ahol nincsen szinte senkinek negatív tapasztalata. Megyek oda.

A másik, ami meglep, hogy egy pozitív tapasztalat után már ki is jelentetted: a cég korrekt.

Hát amit a másik 83 ember írt a BF SUXX topicba, az smafu ?
Vagy az nem számít, csak amit te megtapasztaltál és leírtál ?

Érdekes hozzáállás !

Netán csak nem egy Bluefish alkalmazottal van dolgunk ? :p
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#9 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 11:35

Elég csak lejjebb nézni itt a PÁF-ban:

[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=12&t=000358"]Kékhal és a 256Mb Samsung DDR333 esete [/url]

Akkor (ha csak ezt nézem) egy-egy. :)

Most akkor korrekt vagy szemét? :) :D

RE: Piftuka mondanivalóját alátámasztandó. :)

[ 2003. szeptember 21.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#10 Felhasználó inaktív   BOOT 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 21. 12:08

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Chris77 !

Egy dolgot nem értek. Te elvárod itt másoktól, hogy higgyenek neked. Nyilván ezért nyitottad a topicot, hogy másoknak is átadhasd a pozitív tapasztalatodat.
Namost ezzel semmi gond, de akkor ugye nem akarod meghazudtolni azokat, akik szerint a kékfosh egy nagy rakás tehéngané !

Szóval hidd el, hogy azok a sztorik úgy történtek, ahogyan leírták, leírtuk.

Namost ezek után már engem az meglep, hogy te egyáltalán bementél hozzájuk. Ez persze a te dolgod; én nem megyek egy olyan helyre, amelyről nagyon sok embernek van negatív tapasztalata. Nem őrültem meg, kockáztatni nem akarok. Van sok másik vég, ahol nincsen szinte senkinek negatív tapasztalata. Megyek oda.

A másik, ami meglep, hogy egy pozitív tapasztalat után már ki is jelentetted: a cég korrekt.

Hát amit a másik 83 ember írt a BF SUXX topicba, az smafu ?
Vagy az nem számít, csak amit te megtapasztaltál és leírtál ?

Érdekes hozzáállás !

Netán csak nem egy Bluefish alkalmazottal van dolgunk ? :p
[/quote]

No itt a bibi.
A feltételezésed fordítottan is igaz.
Meg kell jegyeznem, azt se tudom hol a BF.
1 negatív tapasztalat bőven elég,hogy 1 cég a PÁF-ba kerüljön.Ezt TE is tudod.
Miért ne lehetne valakinek a pocskondiázott céggel pozitív tapasztalata??????? :confused:
Ellenben ,ha beír ide akkor kapásból megkapja a hazug vagy ott dolgozó minősítést. :(

"Vagy az nem számít, csak amit te megtapasztaltál és leírtál ?"

Igen!Ez számít!
Saját tapasztalat,ez a fontos nem az amit olvas az ember.
Jópár kitalált történet kering itt a fórumon amit kp-nek vesztek.
Miért ne lehetne ez is igaz?

#11 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 12:57

idézet:
Ezt írta BOOT:

No itt a bibi.
Meg kell jegyeznem, azt se tudom hol a BF.
1 negatív tapasztalat bőven elég,hogy 1 cég a PÁF-ba kerüljön.Ezt TE is tudod.
Miért ne lehetne valakinek a pocskondiázott céggel pozitív tapasztalata??????? :confused:
Ellenben ,ha beír ide akkor kapásból megkapja a hazug vagy ott dolgozó minősítést. :(

"Vagy az nem számít, csak amit te megtapasztaltál és leírtál ?"

Igen!Ez számít!
[/quote]

Ezzel egyetértek veled BOOT. Azzal viszont nem, hogy egy jó tapasztalat egy általánosítást adjon. De azzal sem értek egyet, hogy bemegyek egy boltba, veszek valamit, elromlik, szar kedvében van a szervízes, ezért nem úgy szól hozzám, ahogy elvárnám, és máris egy "rohadt szemét, senki boltja, ne vásároljatok itt" minősítést kap. Tény, hogy a tapasztalat ér a legtöbbet. De a bolt nem feltétlen korrekt, max [b]velem [b]korrekt volt, és bízom abban, hogy legközelebb is az lesz... (Azaz számomra korrekt a bolt)

Itt keverednek a dolgok. (Sajnos) Egy bolt nem azért szar, mert van egy negatív tapasztalat (+egy mellét verő nagyszájú reklamáló :D), hanem azért, ha az ott vásárló adott témakörben jártas emberek tényszerű dolgokkal (és nem pedig azzal, hogy némmá hogy áll a haja, nem is jó ez a bolt...) ezer negatív példát hoznak. (legyen garanciális ügyintézés, laikusok átverése, elszámlázás, hiányosan kiadott termékek és ezek folyamatosan.)

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#12 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 14:50

Kedves Piftuka és Sasfióka!
Hát bevallom abban igazatok van ,hogy ez max. csak 1 vélemény és az enyém.De azért az nem biztos ,hogy csak az enyém(lásd Kecsöpp hozzászólása).Én csak a saját tapasztalataimat szerettem volna megosztani veletek és másokkal.Hogy más megvilágításba kerüljön egy kicsit az a bizonyos 'csunyarossz' bolt.Meg hogy lássátok ,hogy van ilyen eset is.Egyébként ha megnézitek én nem általánosítottam.Tulajdonképpen csak két bolt összehasonlítását írtam le nektek és azt ,hogy én bátran ajánlom másoknak ,mert velem korrektek voltak és remélem ,hogy másokkal is hasonlóképp fognak bánni.

Egyébként nem vagyok BF-es dolgozó(bár ezt nehéz így bebizonyítanom).Aki akar hisz nekem, aki pedig nem ,hát nem.

Piftuka!
Azért az egy kicsit erős volt tőled hogy "én elvárom itt másoktól, hogy higgyenek nekem".Nem hiszem ,hogy bármelyik mondatomban szerepelt volna ilyen ,hogy Higgyetek nekem ,csak ide járjatok stb. stb.Én csak azt írtam ,hogy ez a bolt egy alternatíva.Aki akarja próbálja ki.És amúgy is leírtam már előzőleg ,hogy félve mentem be az üzletbe a mások által hwsw-n leírtak miatt.Én tisztelem a véleményed sőt mások véleményét is és valóban bátor voltam ,hogy bementem hozzájuk de nem bántam meg! :)

#13 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 15:10

ASUS P4C800 Deluxe I/O Shield eladó mert nekem van 2 is! :D :D :D

Áh nem viccen kívül komolyra fordítva a szót,
sok sok vita de mi is az igazság hogy mindenki a maga kárán tanul a legjobban és jelen esetben nem volt kára se chris77-nek se nekem tehát mind a 2-en elmondhatjuk szerintem hogy igen bemegyek újra (én már 2x is bűnöztem azóta és a véleményem változatlan) mert korekt volt a hozzáállásuk.

idézet:
Netán csak nem egy Bluefish alkalmazottal van dolgunk ? [/quote]már hiányoltam a megjegyzést!

[ 2003. szeptember 21.: Kecsöpp szerkesztette a hozzászólást ]
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#14 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 15:31

nem vagyok számtech eladó igy elég hiteles lehetek :)) Egy gyárban vagyok rendszerintegrátor :)

Félve mentem a kékhalba én is. A'la HWSW forum :)

Elöször a nyugatinál kifogtam hogy is mondjam nem egy szakértő urat igy picit csalodtam (nem tudot nagyon halk hütőventiről p4-hez. Mindegy alaplapot ott vettem meg semmi baja nincsen :)

Most a gyerekemnek akartam egy AMD-és gépet. Megmondom ez az első AMD-és gépem. Olyan emberkét fogtam ki aki még segitett is alaplap-nál illetve hütőnél sőőőt külön elmondta hogy tegyem fel a hütőt az AMD procira nehogy lesarkazzam, mert akkor sajnos ugrik a garancia. Szo szerint .

Ja egy negativum. Amikor akartam venni AMD gépet nem volt jo a számlázóprogijuk igy addig nem adtak árut ki :) 2 orán keresztül hozták a számlatömböt, mondjuk ez vicces.

A hozzáállás tetszett ami nem tetszett és páráztam, ugyanaz a baj a mistrálnál is.
Megnézem a cuccost utána el kell mennem a pénztárhoz utána az arukiadóhoz, de már aláirtam, hogy átvettem a cuccost. Ez nagyon nem jo!!!

[ 2003. szeptember 21.: adamsky szerkesztette a hozzászólást ]

#15 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 15:58

idézet:
Ezt írta BOOT:

No itt a bibi.
[...] Igen!Ez számít!
[/quote]

Na hát te aztán nagyon nem értettél meg (ahogyan, akinek címeztem az, sem, de majd arra is reagálok) !
Nem arról van szó, hogy valaki nem írhat pozitív tapasztalatot.
Arról van szó, hogy kékfos esetében már mindegy.
Tessék elolvasni a két kékfost kritizáló topic eseteit.
Aztán mondani, hogy "korrekt" cég. Mert hiába van X embernek pozitív tapasztalata. Amelyik cégnél ennyi negatív dolog történik, az egy rakás sz@r. Ennyi.

Megjegyzem csak nekem és a közvetlen környezetemben még 3 embernek nagyon rossz tapasztalatai alapján IS ismerem, hát még amikor elolvastam, hogy mások is hasonló cipőben jártak a kékfoshban ! Persze nem lep meg, mert ha te és még 3 valaki a közvetlen környezetedben ilyen dolgokat tapasztal, az egyet jelent: az illető helyen ez igen sűrű, hogy másképp mondjam általános. Ennyi.

A "jópár kitalált történethez" csak annyit fűznék hozzá, hogy...

Szóval te szerinted az a sok leírt nagy tapasztalat kitaláció ? Akkor ne haragudj már meg, de miért hiszed el, hogy Chris története nem az ?
Én pl. elhiszem. De mint mondom, nem ez számít.
Ha egyszer egy boltban X embernek volt olyan tapasztalata, hogy bunkó, lekezelő, nem hozzáértő eladók teszik ott a dolgukat, emellett használt terméket szemrebbenés nélkül újként akarnak eladni, akkor az a cég szerinted korrekt ?
Na ne már !

Szóval egy ilyen boltot már kár ajnározni, pozitív tapasztalatokat leírni, mert hát nem valószínű, hogy olyan valaki, aki olvasta a másik topicokat is be fog térni hozzájuk.

Engem -mint írtam- már Chris esete is nagyon megdöbbent.
Egyszerűen nem értem, mi visz rá valakit arra, hogy olyan helyre betérjen, amit rengetegen joggal szidnak ! :eek:
Ez valami olyan "rejtett ösztön", mint azok az emberek, akik Japánban gömbhalat esznek és tudják, hogy ha rossz éttermet választanak, ahol nem elég hozzértő a szakács, akkor meghalhatnak, mert sok méreg marad a hal húsában ?
Szóval ez valami mazohizmus ? A kockázat szeretete ?
Egyszerűen nem tudom ép ésszel felfogni.

VEgyébként pedig van még bolt a kékfosh-on kívül, amelyik valóban korrekt ! Azokat miért nem ajnározza senki ?

#16 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 16:00

idézet:
Ezt írta Kecsöpp:

már hiányoltam a megjegyzést!

[/quote]

Ott volt a smilie mögötte, te paradicsomszósz ! :p :D

#17 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 16:08

idézet:
Ezt írta chris77:
Kedves Piftuka és Sasfióka!
Hát bevallom abban igazatok van ,hogy ez max. csak 1 vélemény és az enyém.De azért az nem biztos ,hogy csak az enyém(lásd Kecsöpp hozzászólása).
[/quote]

Mégegyszer mondom... Ennyi negatívum után akár 1000 regisztrált felhasználó is írhatja, hogy milyen f@sza cég ! Egész egyszerűen nem lesz igaz.

idézet:
Ezt írta chris77:

Én csak a saját tapasztalataimat szerettem volna megosztani veletek és másokkal.Hogy más megvilágításba kerüljön egy kicsit az a bizonyos 'csunyarossz' bolt.Meg hogy lássátok ,hogy van ilyen eset is.
[/quote]

Semmi gond a saját tapasztalataiddal. Csak nagyon erősen olyan "íze" volt a hozzászólásodnak -ennek is-, hogy a te egy pozitív tapasztalatod egy csapásra rombadönti a kékfosh rosszhírét -amit csak és kizárólag maguknak köszönhetnek- és ezután bízvást menjen mindenki oda, mert "korrekt cég".
Mégegyszer: ez nem igaz. Szerencséd volt. Ennyi.
De ha nem is az volt. Nem számít. A kékfosh elásta magát már nagyon régen.

idézet:
Ezt írta chris77:

Egyébként ha megnézitek én nem általánosítottam.Tulajdonképpen csak két bolt összehasonlítását írtam le nektek és azt ,hogy én bátran ajánlom másoknak ,mert velem korrektek voltak és remélem ,hogy másokkal is hasonlóképp fognak bánni.
[/quote]

Sajnos a tapasztalat nem ezt mutatja. Én tényleg örülök, hogy te jól jártál. Komolyan. De ez van.
De erre válaszolj légyszíves, mert komolyan érdekel:

Egy -a közeletekben lévő- étteremről 27 ismerősöd azt állítja, hogy romlott ételt adtak neki, azt is hidegen óés még a felszolgáló is bunkó volt. 3 másik ismerősöd azt mondja, hogy finom volt az ebéd, kedves a pincér.
Akkor te bemész oda enni ? De komolyan ??? BEMÉSZ ???

idézet:
Ezt írta chris77:

Piftuka!
Azért az egy kicsit erős volt tőled hogy "én elvárom itt másoktól, hogy higgyenek nekem".Nem hiszem ,hogy bármelyik mondatomban szerepelt volna ilyen ,hogy Higgyetek nekem ,csak ide járjatok stb. stb.Én csak azt írtam ,hogy ez a bolt egy alternatíva.Aki akarja próbálja ki.És amúgy is leírtam már előzőleg ,hogy félve mentem be az üzletbe a mások által hwsw-n leírtak miatt.Én tisztelem a véleményed sőt mások véleményét is és valóban bátor voltam ,hogy bementem hozzájuk de nem bántam meg! :)
[/quote]

Félreértettél. Nem így gondoltam, amit írtam. Csakhát nyitottál egy topicot a már meglévő kettő ellenében és teljesen úgy jött le, hogy most a te egy pozitív tapasztalatod van a mérleg egyik nyelvén, a másik 2 topicban olvasható sok ember negatív tapasztalatával szemben és a tiedé a nehezebb. Érted ?

Erre egy kvázi matematikai logika alapján levezettett hozzászólást írtam le, amelyet sajnálatos módon csak egy ember értett meg eddig.

#18 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 17:13

idézet:
Ezt írta Piftuka:
De erre válaszolj légyszíves, mert komolyan érdekel:

Egy -a közeletekben lévő- étteremről 27 ismerősöd azt állítja, hogy romlott ételt adtak neki, azt is hidegen óés még a felszolgáló is bunkó volt. 3 másik ismerősöd azt mondja, hogy finom volt az ebéd, kedves a pincér.
Akkor te bemész oda enni ? De komolyan ??? BEMÉSZ ???
[/quote]

Ismerősöm?
Hát az attól függ ki az a 27 és ki az a három ismerősöm.Mennyire bízok meg bennük.Mert ugye lehet ,hogy a 27-ből 23 a Gundel dolgozói :D a maradék 4 csak látásból ismerős a másik három meg a legjobb cimbim.De lehet akár fordítva is !!De olyat is el tudok képzelni ,hogy az a 23 Gundeles a legjobb cimbim ;)

#19 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 17:24

idézet:
Ezt írta chris77:

Ismerősöm?
Hát az attól függ ki az a 27 és ki az a három ismerősöm.Mennyire bízok meg bennük.Mert ugye lehet ,hogy a 27-ből 23 a Gundel dolgozói :D a maradék 4 csak látásból ismerős a másik három meg a legjobb cimbim.De lehet akár fordítva is !!De olyat is el tudok képzelni ,hogy az a 23 Gundeles a legjobb cimbim ;)
[/quote]

Na ez már szőrszálhasogatás és off. :)

#20 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 21. 17:25

idézet:
Ezt írta Piftuka:

...

Erre egy kvázi matematikai logika alapján levezettett hozzászólást írtam le, amelyet sajnálatos módon csak egy ember értett meg eddig.
[/quote]

Mondd hogy én, plííííííííííz!!! ;) :D :)

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó