idézet:
Ezt írta lameXpert:
Majd, ha ismered a nagybetűket is, olvasd el.Ezt is. Ha megvan, jelentkezhetsz. Csak udvariasan, tudod az hozzátartozik.[/quote]
Szeretném, ha idéznél tőlem akár egy olyan hozzászólást is, amikor nem voltam valakivel, akár veled is udvarias!
Mellesleg mit is láthattunk az általad idézett hozzászólásban? A topic címét nem idézted, csak a moderátor reagálását! Én úgy érzem, hogy ha egy topicnak nincs köze a számítástechnikához, akkor annak a 'SZIGET'-en a helye! Ott majd az illetékes moderátor eldönti, hogy mi legyen a sorsa! Azt ne mondjátok nekem, hogy a témájától függetlenül minden topicot átpakolt RiCS a 'SZIGET'-re, mert azt nem hiszem el!
Mellesleg azt hiszem, ideje kiszállnom ebből a vitából! Engem az eset személy szerint nem érint, amennyire tudtam, kifejtettem az álláspontomat! Minden hozzászólásom rögzítve van, az összeset emelt fővel vállalom!
Ha valakinek kedve támadna reagálni, az megteheti, válaszolok is rá, de jöhet privátban is!
IMHO holnap minden kiderül!
MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS
Elküldve: 2004. 01. 01. 23:49
Elküldve: 2004. 01. 01. 23:53
idézet:
Ezt írta Jareth:
...
Azt ne mondjátok nekem, hogy a témájától függetlenül minden topicot átpakolt RiCS a 'SZIGET'-re, mert azt nem hiszem el!
...[/quote]
Igazad van. A jó részét törölte minden figyelmeztetés/értesítés a topiknyitónak nélkül.
Elküldve: 2004. 01. 01. 23:55
idézet:
Ezt írta Jareth:
........ Én úgy érzem, hogy ha egy topicnak nincs köze a számítástechnikához, akkor annak a 'SZIGET'-en a helye! Ott majd az illetékes moderátor eldönti, hogy mi legyen a sorsa! Azt ne mondjátok nekem, hogy a témájától függetlenül minden topicot átpakolt RiCS a 'SZIGET'-re, mert azt nem hiszem el!........[/quote]
Nos, kiskomám, ez roppant udvarias válasz volt, a többi reagálásodhoz hasonlóan......
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:00
idézet:
Ezt írta guga:
Azt meg sem merem kérdezni, hogy érted-e mire gondolok, eccer te is csak egy rossz emlék leszel(sajnos).[/quote]
Mit képzelsz magadról?
idézet:[/quote]
Ne éld bele magad, hogy a bolhapiac nem éli túl a távozásod
Ez pedig bizony rád is érvényes.
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:00
idézet:
Ezt írta Francii:
Még szerencse, hogy hosszú távon nem az egyéni akarat érvényesül, hanem a többségi...
[/quote]
Neked is felteszem a kérdést: mit képzelsz magadról? Milyen alapon tartod magad a többség képviselőjének?
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:03
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Neked is felteszem a kérdést: mit képzelsz magadról? Milyen alapon tartod magad a többség képviselőjének?[/quote]
Igaz, nem tőlem kérdezed, de a véleményem kikívánkozik:
Ha még sok embertől megkérdezed, hogy kinek képzeli magát, akkor rájöhetsz, hogy ők a többség.
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:05
idézet:
Ezt írta Jareth:
........ Én úgy érzem, hogy ha egy topicnak nincs köze a számítástechnikához, akkor annak a 'SZIGET'-en a helye! Ott majd az illetékes moderátor eldönti, hogy mi legyen a sorsa! Azt ne mondjátok nekem, hogy a témájától függetlenül minden topicot átpakolt RiCS a 'SZIGET'-re, mert azt nem hiszem el!........[/quote]
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Neked is felteszem a kérdést: mit képzelsz magadról? Milyen alapon tartod magad a többség képviselőjének?[/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:07
idézet:
Ezt írta lameXpert:
[QB][/QB][/quote]
Legyél szíves nem kicsavarni a hozzászólásaim tartalmát. Köszönöm.
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:08
idézet:
Ezt írta Jareth:
Én pedig szívesen hallanék tőled véleményt az idézgetéseken, topic/website linkeléseken és rébuszokban való beszélgetésen kívül is![/quote]
Ő az idézgetéssel (ezzel nem ismétli amit más már elmondott), linkeléssel, és "rébuszokban való beszélgetés"-el nyilvánít véleményt. Bevallom, eleinte nekem is furcsa, néha érthetetlen, alkalmanként kissé idegesítő volt. Azóta ráhangolódtam, s mindig megértem mondandójának lényegét, mely általában bölcs, rövid, de lényegretörő). Sokszor az én szemléletemet is tükrözi, ezért megkímél a felesleges gépeléstől. Talán azt mondhatnám, az ember egy idő után felnő ahhoz, hogy megértse. Egyszer majd talán Te is...
![]()
Hagyjuk meg Neki ezt a stílust, vele így gazdagabb a fórum.
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:08
idézet:
Ezt írta Jareth:
Szeretném, ha idéznél tőlem akár egy olyan hozzászólást is, amikor nem voltam valakivel, akár veled is udvarias![/quote]
Hányféle mondatvégi írásjelet ismersz?
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:10
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Legyél szíves nem kicsavarni a hozzászólásaim tartalmát. Köszönöm.[/quote]
Legyél szíves nem mundérban megjelenni, mert úgy érzem rosszul áll rajtad. Köszönöm.
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:10
Téma lezárva!
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:12
idézet:
Ezt írta Jareth:
[b]...
Téma lezárva![/quote]
idézet:
(A téma házigazdája: Enolagay, Krinyo) [/quote]
Majd ha vmelyikük... de addig?
[ 2004. január 02.: *Iguana* szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:12
idézet:
Ezt írta Jareth:
Téma lezárva![/quote]
Engedelmeddel, nem te döntöd el. ÉS most Lajos nélkül megkérdezem: KINEK KÉPZELED TE MAGAD?
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:13
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Ezek szerint Te már eldöntötted, hogy a kisebbséghez tartozom.
Mi alapján?
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:15
Nagyon kérek mindenkit, hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét, még akkor is, ha nem értünk egyet.Amit fontosnak tartok, hogy itt mindenki vállalja a véleményét, a nevét adja hozzá.Immár lenyugodhattunk, volt rá elég idő.
Köszönöm mindenkinek
Üdv
macska
Ui: Én nem biztos, hogy kérhetem, de talán jó lenne, ha ezt megfelelő stílusban tegyük ha lehet.Én is lenyugodtam, kérek mindenkit, tegye ugyanezt.Kérhetem????? Köszönöm.
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:15
idézet:
Ezt írta Francii:
Ezek szerint Te már eldöntötted, hogy a kisebbséghez tartozom.
Mi alapján?[/quote]
A képviselőn volt a hangsúly.
Részemről egyetértek azzal, amit eddig, és amit ezután fogsz írni a témában. Ergo képviselheted az én véleményemet is. Vagy ez még kevés a többséghez?
[ 2004. január 02.: *Iguana* szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:16
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Engedelmeddel, nem te döntöd el. ÉS most Lajos nélkül megkérdezem: KINEK KÉPZELED TE MAGAD?[/quote]
Ne edd már meg!
Nem azt írta, hogy bezárva, hanem lezárva! Gondolom a saját részéről...![]()
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:17
idézet:
Ezt írta [-Lulu-]:
Hányféle mondatvégi írásjelet ismersz?[/quote]
Hoppá! Arra célzol, hogy a mondataim végére mindig felkiáltójelet teszek? Szerintem ez még mindig jobb, mint a leellenőrizetlen, helyesírási hibáktól hemzsegő, érthetetlen hozzászólás, ami szintén megtalálható (sajnos elég nagy számban) itt a fórumon!
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:19
idézet:
Ezt írta Francii:
Nem azt írta, hogy bezárva, hanem lezárva! Gondolom a saját részéről...[/quote]
Ez így van! Arra céloztam, hogya téma részemről lezárva! Nem gondoltam volna, hogy ezt félre lehet értelmezni, de úgy látom, hogy mégis sikerült!

Súgó
A téma zárva.