HWSW Informatikai Kerekasztal: MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS Értékeld a témát: -----

#291 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 02. 12:32

Nna, pont az a ket ember veszett most ossze akiknek nem lenne szabad osszeveszni. Privatban persze igen, de itt mindenki elott... :(

#292 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 12:39

idézet:
Ezt írta szabinar:
Nna, pont az a ket ember veszett most ossze akiknek nem lenne szabad osszeveszni. Privatban persze igen, de itt mindenki elott... :([/quote]

Marmint ki veszett ossze kivel?
lameXpert forumtarsunkat mar ismerem jol, nem kell bemutatkoznia ujra...

Krinyo

[ 2004. január 02.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#293 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 13:59

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Anelkul ez is csak szemet, mint sok masik hozzaszolas.[/quote]

Kérem, azért az én szemetemet válaszolja meg valaki... Ő az: [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=13&t=000534&p=5#000226"]https://www.hwsw.hu/...0534&p=5#000226[/url] Ha kérhetném, lehetőleg ne Jareth, ugyanis a Fórumszabályzatot már olvastam.

#294 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:05

Milyen valaszt varsz ra? RiCS mar valaszolt ra, ha jol latom. Sajnos az esetlegesen athelyezett temakat nem lattam, ezert nem tudok velemenyt nyilvanitani, helyesen kerultek-e at a Szigetre, vagy sem.

Krinyo

#295 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:08

idézet:
Ezt írta Krinyo:

Atolvasva a hozzaszolasokat csak egyet tudok leszurni: van itt 2-3 oditozo ember, aki egeszen veletlenul anyagilag is fugg a bolhatol, s szeretne eltavolitani azt a moderatort, aki eddig is tulsagosan lazara vette veluk szemben a figurat.
[/quote]

Gondolom tudod, hogy nem rólam beszélsz :)

A bolhán már jó ideje nem vagyok jelen aktívan, ha igen, akkor csak azért, mert keresek valamit, veszek valamit...enpera.

A véleményemet már ismered fusera kollégádról, de újra elmondom: nem lesz nyugtod, sem neked, sem neki, amíg olyan helyen moderátor, ahol emberek is vannak, egyszerűen nem megy neki, jelleméből fakadóan fusera.

Úgy őszintén, volt alkalmad megfigyelni a viselkedését az uccsó hwsw talin? Én egy darabig figyelgettem, hogy egy sarokba húzódva nyomogatja a mobilját és szopogat egy "kéddecis" kólát. Ennyi volt részéről az össz kommunikáció a jelenlévőkkel. Ugye azt is látod, hogy sehol ki nem buggyant a billentyűzetéből egy BUÉK, nem gond, de ez is jelent némi lelki alultápláltságot.

Ha olyan helyre pakolod moderátornak, ahol nincs senki és évente két hozzászólás jön létre, érthető, ha már mindenképpen muszáj moderátornak nevezni.

Hidd el nekem, hogy rossz lóra tettél, s nem az új fórumszabályzat miatt, hanem, mert nem találsz embert aki elfogadná. Hja tudom, kit érdekel :D

Majd később téged, amikor magadalá karmolsz a sok fuserától, hogy reggelente lesz egy micsináltmá megint a RICS c. topikod, azé hosszútávon nem túl jövedelmező, és ehhez nem kellek én.

Cápafog effektus :cool:

#296 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:13

Guga: megint olyan iget veszel magadra... nem szokasod a szemelyeskedes, biztos hogy ezt akarod? Az utolso talin meg nem lattalak, Te is ott voltal? :)

Csak nehogy beleakadj abba a capafogba. :)

Krinyo

#297 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:14

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Milyen valaszt varsz ra? RiCS mar valaszolt ra, ha jol latom.[/quote]

Ha az szerinted válasz, akkor megköszönöm neki, így utólag...

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Sajnos az esetlegesen athelyezett temakat nem lattam, ezert nem tudok velemenyt nyilvanitani, helyesen kerultek-e at a Szigetre, vagy sem.[/quote]

Krinyo, ne haragudj, így viszont semmi értelme védened/fedezned RiCS-t vagy látatlanban megmagyaráznod, miről folyik itt a vita. Elég hiteltelennek tűnik: "nem tudom, hogy mit csinált, de a Fórumszabályzat nevében biztosan igaza van, ráadásul csak azok támadják, akik anyagilag függnek a bolhától, így beleköpött a levesükbe, így nekik savanyú a szőlő"... Sajnos, nem sajnos, nem így van.

Egyébként ha figyelmesen elolvasod RiCS hozzám intézett "válaszát", nagyjából kiderülhet számodra a Szigethez mint kukához való hozzáállása.

No mindegy, jó hétvégét.

#298 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:18

Az uccsó tali csak moderátoroknak volt, ne legyé má elmaradva, így akarsz jönni az unióba :confused: ittmaracc balázspalival :D

Bazzer minnyá nyomok egy tg-t :D :cool:

Arról a taliról beszélek, amikor még nagy göndör loboncod volt. Az volt az uccsó nyílvános, a következőt Neurofire szervezte ugyanoda, de senki nem ment el.

Személyeskedés? Tényleg nem szokásom, de ha valami nagyon nem jut el a füledig, akkor szoktam érdekesen fogalmazni :cool:

Csak tágítom a kört a szabályzatotok adta lehetőségeken belül.

#299 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:19

idézet:
Ezt írta Satriani:

Krinyo, ne haragudj, így viszont semmi értelme védened/fedezned RiCS-t vagy látatlanban megmagyaráznod, miről folyik itt a vita.[/quote]

En csak a hozzaszolasodra reagaltam... nem magyaraztam semmit.

idézet:
Elég hiteltelennek tűnik: "nem tudom, hogy mit csinált, de a Fórumszabályzat nevében biztosan igaza van, ráadásul csak azok támadják, akik anyagilag függnek a bolhától, így beleköpött a levesükbe, így nekik savanyú a szőlő"... Sajnos, nem sajnos, nem így van.[/quote]

:)
Jo hetveget Neked is.

#300 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:24

idézet:
Ezt írta guga:
Az uccsó tali csak moderátoroknak volt...[/quote]

:) Ez igaz. Nem baj, ettol fuggetlenul Te ismered RiCS-et, elvegre 1x talalkoztal vele egy krimoban, ahol O az asztal egyik vegen ult, Te meg a masikon.

N/A ide illik?

Krinyo

#301 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:29

Nem, RICS tényleg nem illik ide :D látod, tudok én is mellélőni, ahogy te :cool: pontosabban fogalmazva, érted te, hogy miről van szó, csak nem vállalod fel. Erőlteted.

N/A mára elégvót a torzsalkodásból, megyek beverek egy fél disznót, aztán humok egyet, jóéjt :cool:

#302 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:37

Joccakat, meg etvagyat. Lassan raferne egy hetes piheno erre az egesz forumra is, talan tisztabb fejjel "esnenk egymasnak"...

Krinyo

#303 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:37

idézet:
Ezt írta Krinyo:

Atolvasva a hozzaszolasokat csak egyet tudok leszurni: van itt 2-3 oditozo ember, aki egeszen veletlenul anyagilag is fugg a bolhatol, s szeretne eltavolitani azt a moderatort, aki eddig is tulsagosan lazara vette veluk szemben a figurat. Eppenseggel lehetne szigorubb is. Aki sztalint, rakosit (direkte kis betuvel) linkeli ide, szerintem nem komplett. Ez csak egy netes forum, az istenert, normalisak vagytok?

Lazadnak itt egyesek az uj, konkretabb szabalyzat ellen is, pedig remelhetoleg eppen ez lesz majd az, mely uj (illetve a regi) mederbe iranyitja az utobbi idoben eltevedt forumot. Ezek az emberek nem fognak hianyozni, ha nem fogjak latogatni a jovoben a forumot, van viszont jopar olyan, aki nagyon is hianyzik, s aki eppen a valtozasok miatt lepett le.
Vissza kell talalni az eredeti celokhoz, barmennyire is nem tetszik ez egyeseknek.

Krinyo
[/quote]

Szerinted ezekszerint olyan a fórum, amilyennek TE gondoltak, amilyennek TE akarod? Ez elég nagy tévedés. Egy fórum olyan, amilyenre ALAKÍTJÁK. Többesszám. A használói. Mindannyian.

Én nem tartozom a régiek közé, de ahogy elnézem elég sok régen regisztrált van, akinek nem tetszik, ami itt történik. Márpedid akiknek nem tetszik, az elmegy. Azt pedig egyre többen követik majd... De ennek bizonyára örültök, mert csak olyanok maradnak, akik hasonló gondolkodásúak, akik ragaszkodnak a nem-eltérülő HWSWhez... Ha ezt akarjátok, én speciel nem állok senki ilyen törekvéseibe... Nem voltam valami aktív, inkább csak olvastam a fórumot... EDDIG. Ennek a topicnak a kimenetére még kiváncsi vagyok, de azthiszem nem leszek vmi hosszú ideig már itt...

Üdv.
ShadoW
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#304 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:42

En hogy kerulok a kepbe? Egyetlen vagyok, aki foglalkozik ezzel az egesszel, ha nem tetszik, impresszumban van telefonszam, e-mail az illetekesekhez.

idézet:
Egy fórum olyan, amilyenre ALAKÍTJÁK. Többesszám. A használói. Mindannyian.[/quote]

Bizonyos szabalyok betartasaval, igen, igazad van.

idézet:
Én nem tartozom a régiek közé, de ahogy elnézem elég sok régen regisztrált van, akinek nem tetszik, ami itt történik. Márpedid akiknek nem tetszik, az elmegy. Azt pedig egyre többen követik majd...[/quote]

Vagy nem megy el, mert eppen az nem tetszett neki, ami eddig folyt a csapbol, s (meg)jobban erzi majd magat itt...

idézet:
De ennek bizonyára örültök, mert csak olyanok maradnak, akik hasonló gondolkodásúak, akik ragaszkodnak a nem-eltérülő HWSWhez... Ha ezt akarjátok, én speciel nem állok senki ilyen törekvéseibe...[/quote]

Vannak celok, melyet keresztul kell vinni, ha tetszik, ha nem.

idézet:
Nem voltam valami aktív, inkább csak olvastam a fórumot... EDDIG. Ennek a topicnak a kimenetére még kiváncsi vagyok, de azthiszem nem leszek vmi hosszú ideig már itt...[/quote]

Sajnalnam ha igy lenne, de eddig is csak ezt tudtam mondani, s ezutan is csak azt mondhatom: szived joga, a Te dontesed.

#305 Felhasználó inaktív   Francii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:49

idézet:
Ezt írta Krinyo:

Atolvasva a hozzaszolasokat csak egyet tudok leszurni: van itt 2-3 oditozo ember, aki egeszen veletlenul anyagilag is fugg a bolhatol
Krinyo
[/quote]

Már meg haragudj Krinyo, de ezt Te komolyan is gondolod, vagy azért írod csak ide, mert ez illik bele a rólad kialakult/kialakított "imídzsbe" ?

Te biztosan jól ismersz engem, tudod mi a foglalkozásom, mit és hol dolgozom... :confused:

Az már gondolom fel sem tűnik, hogy a bolhára inkább csak vásárolni járok, mert ott a sok "szakmailag hozzáértő" olyan alacsony szintre nyomta az árakat, ami már a nevetségesség határát súrolja!

Szerencsére az árakat nem ők határozzák meg, hanem a kereslet-kínálat! Hiába veri valaki féltéglával a mellét, hogy X gyártó videokártyája ennyit ér csak szerinte, ha máshol elviszik X+n Ft-ért, akkor annak az az ára!

Továbbmegyek: amíg egy tevékenység (legyen az üzleti, vagy bármi más) a benne résztvevők kölcsönös megelégedésére zajlik le, az miért szálka egyesek szemében?
Senki nem tart a másik fejéhez pisztolyt, hogy márpedig tessék velem boltolni, mert baj lesz!

Továbbá kéretik leírni és tényekkel alátámasztani miben nem felelek meg személy szerint a fórumszabályzatnak!
(az ominózus "Moderátorokat keresünk..." című topicomat kivéve, amit a Bolhán nyitottam. Hiba volt és a "szabályzatba" ütköző, ez tény!)

Francii

#306 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 15:01

idézet:
Ezt írta Francii:
[QB]

Már meg haragudj Krinyo, de ezt Te komolyan is gondolod, vagy azért írod csak ide, mert ez illik bele a rólad kialakult/kialakított "imídzsbe" ?
[/quote]

Nem. De korabban is tapasztaltam mar nemi ellenallast a Bolhapiac regulazasaval kapcsolatban bizonyos szemelyektol...

idézet:
Te biztosan jól ismersz engem, tudod mi a foglalkozásom, mit és hol dolgozom... :confused:[/quote]

Nem, de az allandoan frissitett, bolhanak eppen nem nevezheto temadat allandoan a topon latom a Bolhapiacban. Persze ezt biztosan 0 haszonnal teszed.
Nem erdekelne, ha tenyleg bolha lenne, de nem az. Nemelyek forgalma vetekszik egy kiskerevel.

idézet:
Az már gondolom fel sem tűnik, hogy a bolhára inkább csak vásárolni járok, mert ott a sok "szakmailag hozzáértő" olyan alacsony szintre nyomta az árakat, ami már a nevetségesség határát súrolja![/quote]

Szeretsz otthon komplett kis raktarkeszletet felhalmozni, ugye? Szerintem eppen annyit adsz el, amennyit veszel, gondolom nem vagy a sajat magad ellensege..

idézet:
Szerencsére az árakat nem ők határozzák meg, hanem a kereslet-kínálat! Hiába veri valaki féltéglával a mellét, hogy X gyártó videokártyája ennyit ér csak szerinte, ha máshol elviszik X+n Ft-ért, akkor annak az az ára![/quote]

Nem errol volt szo es ezt senki sem vitatta...

idézet:
Továbbmegyek: amíg egy tevékenység (legyen az üzleti, vagy bármi más) a benne résztvevők kölcsönös megelégedésére zajlik le, az miért szálka egyesek szemében?[/quote]

Egy alap uzlettel semmi gond, ha valaki el akarja adni a lecserelt videokartyajat, vagy ilyesmit. A tobbi nem fer bele a bolhaba, nem ezert keszult ez a forumresz, csak ennyi a gond vele. Tobbszor is leirtam mar ezt, de ujra meg ujra meg kell tenni. Nem ertheto mi az adott forumresz celja?

idézet:
Továbbá kéretik leírni és tényekkel alátámasztani miben nem felelek meg személy szerint a fórumszabályzatnak!
(az ominózus "Moderátorokat keresünk..." című topicomat kivéve, amit a Bolhán nyitottam. Hiba volt és a "szabályzatba" ütköző, ez tény!)[/quote]

"Nem reklámfelület vállalatok, vállalkozások számára!"

Krinyo

#307 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 15:06

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Vagy nem megy el, mert eppen az nem tetszett neki, ami eddig folyt a csapbol, s (meg)jobban erzi majd magat itt...[/quote]

Hát nem tudom, az eddigiek alapján, ahogy ezt a topicot átolvastam, ők vannak kevesebben...

#308 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 15:11

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Nem, de az allandoan frissitett, bolhanak eppen nem nevezheto temadat allandoan a topon latom a Bolhapiacban. Persze ezt biztosan 0 haszonnal teszed.
Nem erdekelne, ha tenyleg bolha lenne, de nem az. Nemelyek forgalma vetekszik egy kiskerevel.
[/quote]

Hehe, szvsz melléfogtál. Francii topicja mostanában ha a topon is van, de már korántsem olyan, mint régen...

És persze hogy a topon van néhány ilyen topic, mert ez nem (csak) nekik éri meg, hanem a vevőknek is...
a.) olcsó
b.) nem kell a kiskerrel veszekedni esetleges hiba esetén, mert ugye azt nem szeretik gari esetén sem... Ugyanis aki tőlük vásárol, az tudja, hogy kitől vesz, és hogy megbizható...

Jah és hol van benne a vállalkozás, ezt megmagyaráznád? Nem értem...

#309 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 15:12

Miert, mert par ember hangoskodik es veri az asztalt? Sokan csendben szemlelodnek, esetleg megerosito privatot irnak, esetleg forumoznak tovabb csendben es bekessegben, mert eddig semmi gondjuk sem volt a moderacioval, biztosan valami csoda folytan.

Krinyo

#310 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 15:14

idézet:
Ezt írta *SHADOW*:

Hehe, szvsz melléfogtál. Francii topicja mostanában ha a topon is van, de már korántsem olyan, mint régen...

És persze hogy a topon van néhány ilyen topic, mert ez nem (csak) nekik éri meg, hanem a vevőknek is...
a.) olcsó
b.) nem kell a kiskerrel veszekedni esetleges hiba esetén, mert ugye azt nem szeretik gari esetén sem... Ugyanis aki tőlük vásárol, az tudja, hogy kitől vesz, és hogy megbizható...

Jah és hol van benne a vállalkozás, ezt megmagyaráznád? Nem értem...
[/quote]

Nem baj, elemezegesd meg egy kicsit, majd rajossz hol van benne a vallalkozas.

Krinyo

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »