idézet:
Ezt írta Mumia:
De akkor nem tehetsz be több bazi nagy képet, sőt a többiekre is rá kell szólnod, ha túl nagy képet raknak be[/quote]
Télleg! Az új motor már automatikusan konvertálja a képet kisebbre. Legalábbis a beta fórumon így tapasztaltam.
MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS
Elküldve: 2004. 03. 06. 00:13
Elküldve: 2004. 03. 12. 11:06
Csendben megjegyezném, hogy ez a fórum is azért működőképes, mert nem demokratikus alapokon szerveződik...
Lehet köpködni, meg hőzöngeni a mod-ok ellen. És el lehet menni máshova ha nem tetszik. Senkit nem hajtottak korbáccsal a hwsw fórumára és mégis mind itt vagyunk...
/Azt most jöhet, hogy fasiszta vagyok./
Lehet köpködni, meg hőzöngeni a mod-ok ellen. És el lehet menni máshova ha nem tetszik. Senkit nem hajtottak korbáccsal a hwsw fórumára és mégis mind itt vagyunk...
/Azt most jöhet, hogy fasiszta vagyok./
www.kevenet.hu
Elküldve: 2004. 03. 12. 12:18
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Na tessék. A kritikák sora.A hibáimról én is tudok, és azon vagyok, hogy finomítsak a dolgokon.
[/quote]
ennek ellenére még mindig kapával gyomlálok utánad
colin 4 topic 1600as képei...![]()
----atyuska----
Elküldve: 2004. 03. 12. 12:42
idézet:
Ezt írta caratyuska:
ennek ellenére még mindig kapával gyomlálok utánad[/quote]
Ez jó!
![]()
Elküldve: 2004. 03. 12. 15:28
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Télleg! Az új motor már automatikusan konvertálja a képet kisebbre. Legalábbis a beta fórumon így tapasztaltam.[/quote]
Az igaz, de csak 800X600-ba. Ilyen méretű képből is egy hozzászólásba bőven elég 1, maximum 2! (és ez nem jelenti azt, hogy akkor gyorsan el kell küldeni 10-15 hozzászólást 1-2 ilyen méretű képpel)
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Súgó
A téma zárva.