Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. szept. 21., kedd - 13:26
Ez bennem is megfordult. De ha megnézed, a legalapabb dolgoknak elég munkás itt, a HWSW-n utánanézni. Azt meg ugye ne várjuk el, hogy máshová menjenek az emberek, az nem az itteniek dolga.
Mosoly: naugye

.
Komolyra fordítva a szót: a legalapabb dolgoknak
nem a HWSW-n kellene utánanézni. Drámaian egyszerű. Nevezzenek elitistának, nácinak, aminek akarnak, de kellene, hogy legyen egy minimális ismeretanyag, aminek a megléte után volna illő egy informatikai fórumon kérdezősködni. Iszonyatos mennyiségű dolgot tanultam itt, amióta beregeltem. Ha nem értettem valamit, amiről folyt a szó, nem igazán kérdeztem bele, mondván, valahonnan ők is megtanulták. Google, legalább. Mindig keresni próbáltam, és meglepő módon legtöbbször találtam.
Tudod, már a fájdalomcsillapító-reklámban is elmondták, hogy felgyorsult világunkban egyre gyorsabb megoldásokra van szükség. Nincs idő gondolkodni, utánajárni, értelmezni, hanem prompt kell a válasz a kérdésre. Sosem ezt az utat követtem, nem is fogom. De egyre népszerűbb a módszer. Én részemről elvárom, hogy ha valaki megkérdezi, hogy milyen finombeállítások kellenek ahhoz, hogy a mittoménmilyen processzort mittoménmekkora órajelre felhúzza, akkor legyen először is tisztában a magyar helyesírással, másodszor azzal, hogy mi az a processzor, harmadrészt azzal, hogy hogy kell segítséget kérni emberektől. Ha ezen a szűrőn nem jut át, nagyon kell igyekeznie, hogy ne nézzem le

.
Izé, valaki érti még, miről beszélek? Én bizisten nem, belemelegedtem, és ráadásul nemtomhány telefonra válaszoltam közben

.