Idézet: Mulder - Dátum: 2004. nov. 12., péntek - 19:27
Nem az volt a baj t2k-val hogy szoclib volt, hiszen te, netmaster,jareth , lamex, kakukk is hasonloan gondolkoztak ...
Úgy látszik, a memóriád is visszafejlődött (hogy felejthetted el, hogy politikailag mennyi dologban egyetértettünk anno a politikai témákban?). Én ugyanis a jobb oldalt képviselem, mióta az eszemet tudom.
Ha már a politikai beállítottságát feszegeted a fórumtagoknak...
Ezt csak a tisztánlátás végett!
Mindamellett az ócska provokátorokra (akiket... IGEN, ki kellett volna b*szarintani a fórumról) nem feltétlenül a poltopicok kapcsán gondoltam. Sőt, írtam is, hogy a nagy viták a szakmai részen alakultak ki, ahol a sok önérzetes duplanulla (aki csont hülye volt a számítástechnikához, de ezt be nem ismerte volna) osztotta az észt, sokszor bizony ám, hogy semmivel sem különb stílusban, mint T2k "kisfiamozása"! Csak ők még borzasztó és káros dezinformációval fosták tele a fórum szakmai részeit a személyeskedés mellé. Nos, ők maradtak. Erről ennyit.
Magadat jobb oldali, egészséges érzületű magyar öntudattal átitatott, a magyarság érdekeit szem előtt tartó embernek tartod. Nos, változatlanul tartom, hogy a zavaros, helyesírási hibákkal megtűzdelt, sokszor érthetetlen, igénytelen hozzászólásaiddal éppen a magyarságra hozol szégyent.
Én legalábbis szégyenkezem miattad.