idézet:
Ezt írta Macska:
Jó érzéssel tölt el, hogy nincs jobb dolgod, mint ezzel foglalkozni és kitenni a nyilvánosság elé...[/quote]
Nem foglak meggyőzni ennek ellenkezőjéről.
Ám nem is oly rég igen nagy hangon ágáltál a Bolhapiacon történtek miatt, így feltételezem, hogy szoktál arra járni (hacsak nem a műbalhé "csinálásában" akartál aktív szerepet vállalni Szenteste). Akkor viszont tudhatnád, hogy mi-merre-hány óra.
Hova tunt a forum szinvonala? III.
Elküldve: 2004. 02. 08. 14:17
Elküldve: 2004. 02. 08. 14:32
idézet:
Ezt írta Macska:
Privit küldök.
[/quote]
Üdv Macska
Ennyi a válaszom:
idézet:
Akinek vaj van a fején, ne menjen a napra.[/quote]
Egyébként te vagy az első (és remélem utolsó is) fórumozó, aki felkűzdötte magát nálam a "Rossz arcok listájára".
Üdv: a Fake![]()
Elküldve: 2004. 02. 08. 21:37
idézet:
Ezt írta Macska:
Ui: Emlékszem egy esetre.... Olvastam. Nem igazán teccett.A tagot véglegesen kizárták. Lehet igazatok volt, de azért talán nem kellett volna.
[/quote]
Azért álljunk meg egy szóra ! BILUX -nevezzük nevén az illetőt; nem szeretem a homályos utalásokat- csakis magának köszönheti, hogy "kipontozódott".
Ahhoz a kérdéses topicban elhangzottaknak vajmi kevés köze volt. Ugyanis kapott egy ideiglenes bannt, de visszaregisztrált. Ezt még párszor eljátszotta, ami igen nagyfokú illetlenség volt a részéről.
Az általad említett topic csak hab volt a tortán, amikor a saját barátjaként visszaregisztrált és ezzel még végképp nevetségessé is tette magát. Nem volt ott szükség semmi gyanúsítgatásra, mert nyilvánvaló tény volt, hogy ő regisztrált vissza.
Ezt fontosnak tartottam leírni, mielőtt az általad leírtakat olvasva egy újonc (vagy törzsvendég), aki nem követte az akkori eseményeket azzal jönne, hogy "nahát micsoda gonosz egy figura ez a fékjekk meg a többi haverja, mert a gyanúsítgatásaik miatt kitiltottak egy rendes, becsületes, jóravaló fórumtagot".
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 02. 08. 23:12
Tenyleg, T2k egy honapja mikor jar le?
Csak kivancsi vagyok, hogy meddig lesz meg csond a VGA szekcioban.
Addig jo, amig nem kell a primitiv tanulatlan tacskokat olvasni...
Szerk: megneztem, januar 7+1 honap tegnap jart le.
[ 2004. február 08.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 09. 00:09
idézet:
Ezt írta Piftuka:
...[/quote]
Ment egy privi!
Elküldve: 2004. 02. 09. 03:14
idézet:
Ezt írta Öregszem:
Annyi kiegészítéssel, hogy nálam ez szmályli. (kisbetű, elipszilon)
u.i: ha nem írnám el most is.[/quote]
szerkesztettem. Az elipszilonos szmalyli eszembe sem jutott, nagy hirtelenViszont en ugy tudtam, hogy hosszu Ű nelkuli volt a nicked...
[ 2004. február 09.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 09. 07:47
idézet:
Ezt írta szabinar:
Most miert van az, hogy ot perc alatt harmadszor latom ezt toled? Reszesedest kapsz minden eladott lakat utan? Harag ne legyen, a rendorokre szukseg van de az onkentes rendoroket utalom[/quote]
Próbálok segíteni a moderátoroknak, mindenhol Ők sem lehetnek ott. Lakatkép-linkelésnél általában privi is megy az adott téma házigazdájának (valamelyiknek)... gondolom, már szóltak volna, ha felesleges, neaggyiste' zavaró lenne eme cselekedetem.
Üdv: Omega a polgárőr![]()
![]()
Elküldve: 2004. 02. 09. 07:48
idézet:
Ezt írta nyunyu:
...Tenyleg, T2k egy honapja mikor jar le?
Csak kivancsi vagyok, hogy meddig lesz meg csond a VGA szekcioban.
Addig jo, amig nem kell a primitiv tanulatlan tacskokat olvasni...
Szerk: megneztem, januar 7+1 honap tegnap jart le.
[/quote]
Szerintem T2k nem tér már vissza..........
Elküldve: 2004. 02. 09. 12:21
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ezt miből gondolod?[/quote]
Csak sejtés. Egy hónap az egy hónap, sok minden átértékelődik az emberben... de ne legyen igazam![]()
Elküldve: 2004. 02. 09. 13:30
idézet:
Ezt írta Omega:
Szerintem T2k nem tér már vissza..........[/quote]
Betenne a videokártya szekciónak![]()
![]()
[ 2004. február 09.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 09. 13:42
idézet:
Ezt írta Zoch:
Betenne a videokártya szekciónak![]()
![]()
[/quote]
Remélem, rossz a sejtésem.....
Elküldve: 2004. 02. 09. 15:43
idézet:
Ezt írta Mumia:
Már az 1 hónap is betett.[/quote]
Azóta kevés érdemi információt olvasni ott. (Legalábbis jóval kevesebbet.)
[ 2004. február 09.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 09. 17:59
Krinyo
Elküldve: 2004. 02. 09. 19:20
Elküldve: 2004. 02. 09. 19:29
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ha neked az ATI-NVIDIA flame meg ATI dicsoito f*ka es kulfoldi newsflash az informacio, akkor valoban igazad van...
Krinyo[/quote]
Egyetértek.
Elküldve: 2004. 02. 09. 19:37
Juj. Nem kene az ilyeneket tavoltartani a forumtol?
Persze, hogy ne meruljon neve feledesbe, javasolnam a

[ 2004. február 09.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 09. 19:44
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ha neked az ATI-NVIDIA flame meg ATI dicsoito f*ka es kulfoldi newsflash az informacio, akkor valoban igazad van...
Krinyo[/quote]
Hát erősen lesarkítod a helyzetet és ebben -az a gyanúm- erősen benne van a kettőtök személyes "nézetkülönbsége" is (amelyet most nem fogok az egyik, vagy a másik irányba véleményezni).
Mindenesetre VAK, aki nem látja, hogy T2K nélkül valóban erősen "döglött" a VGA szekció.
De továbbmegyek. Ha már úgyis a témánál vagyok. Hogy, hogy nem én az EGÉSZ HWSW-n ezt tapasztalom.
Most lehet, hogy sokan nekemesnek, hogy "miért", meg "ugyanmár" és "ne beszélj ilyeneket", de bizony mondom, már ALIG "pörög" a fórum.
Fél, egy évvel ezelőtt nem emlékszem ilyesmire, hogy vannak időszakok, amikor alig van hozzászóló. És nem a hétvégéről beszélek -amikor az ismert tény miatt, miszerint rengeteg "bőbeszédű" törzstag nem tud NET-ezni, mert a melóhelyén fér csak a NET-hez-, hanem a HÉTKÖZNAPOKRÓL is !
Egyre gyakoribb, hogy alig van hozzászólás egy-egy témakörhöz. Egyre inkább nincs kivel beszégetni.
És én úgy látom, hogy -lesz új fórummotor, vagy sem- elindult ez a mélyrepülés, amelyből már nem lesz visszaút.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Súgó
A téma zárva.