HWSW Informatikai Kerekasztal: Hova tunt a forum szinvonala? III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hova tunt a forum szinvonala? III. Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   El Mesélő 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 30. 12:34

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 11:59

:offtopic:

Én már kb. egy hete sikeresen alkalmazom a szappant! Mostanában kezdek arra is rájönni, hogy vízzel együtt még hatásosabb.  :cool: Javaslom Neked is, egy próbát megér. :Đ

Pedig Woody Allennek határozottan ellenkező tapasztalatai voltak. :)

Kép

#2482 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 13:25

:eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :OOO
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#2483 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 16:55

Nem érti mi a baj, lehet, hogy bennem van a hiba? :think:

#2484 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 17:05

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 17:55

Intézkedtem.

#2485 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 17:18

:pokeas2:

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Jim DiGriz 2005. 10. 18. 17:19 -kor

#2486 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 17:21

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 18:18

:omg:  :D
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#2487 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 18:58

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 18:05

Intézkedtem.

Köszi. Ezek szerint nem én látom (túl) torzan a világot? :D

Azt is köszi, hogy - úgy ahogy van - kivágtad az offot. :respect:

#2488 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 07:46

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 18:18

:think:

#2489 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 07:51

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 17:55

Összes t*köm kivan már vele, hogy feleslegesen belerondít a Bolhán a topikokba.  :reklamacio: Remélem PPeter intézkedése után végre nyugton marad az "önkéntes bolhapiaci igazságosztó".  :omg:

#2490 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 21:45

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 8:46

Csak tetszett a dolog, valahogy :D. Nem gúnyolódtam, vagy ilyesmi, ne aggódj ;).

#2491 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 20. 10:26

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 22:45

Csak tetszett a dolog, valahogy :D. Nem gúnyolódtam, vagy ilyesmi, ne aggódj ;).

Hülye humorod van...  :p

;)

#2492 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 13:22

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 11:26

Hülye humorod van...  :p

;)

Köszönjük. Az ön véleményének a sorszáma: 69.512. :Đ

Off vége, engedélyt kérek meghunyászkodni.

#2493 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 22:07

Mar tegnap olvastam az elozo hozzaszolasokat, de nem volt energiam parttalan vita bocsajtkozni.
Most sincs tul sok, pusztan leirok par eszrevetelt.
Cirka 5 eve, mikor indult a forum, nem voltunk tul sokan elinte, egy kis osszetarto csapat volt, aki probalt segiteni, ha valakinek gondja volt, senki nem fikazta a masikat, voltak meetingek, ahol mindenki nagyon happy volt, sok terv, otlet szuletett a hwsw jovojevel kapcsolatban.
Meg az olyan, atlag forumozonak megkozelithetetlen emberek is optimistak voltak, akik most egy mailra, privire nem kepesek valaszolni.
Nem irok nickeket, nem sok ertelme lenne.
Jottek-mentek a hazigazdak, modok, aki tenyleg lelkismeretesen akarta csinalni, az hamar belatta, szellel szemben nagy doreseg hugyozni.
Most is vannak, es lesznek is, olyanok is, akik a problemaik megbeszelese helyett rohannak "apucihoz", hiszen neki legalabb 10 centivel hoszabb.
En egy gyari hibas barom vagyok, aki sokszor nem gondolkodik mielott ir, de ezen nem tudok, es nem is akarok valtoztatni.
Amig megtehetem, addig a hozzaallasom nem fog valtozni a csalokkal, tolvajokkal, szelhamosokkal kapcsolatban, es tenni is fogok ellene.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#2494 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 20. 23:34

Idézet: g@by - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 23:07

(...) Cirka 5 eve, mikor indult a forum, nem voltunk tul sokan elinte, egy kis osszetarto csapat volt, aki probalt segiteni, ha valakinek gondja volt, senki nem fikazta a masikat, voltak meetingek, ahol...

g@by Regisztrált: 2004. máj. 21.

o.O

Szerkesztette: blash 2005. 10. 20. 23:43 -kor

#2495 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 23:58

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 14:22

Köszönjük. Az ön véleményének a sorszáma: 69.512. :Đ

Off vége, engedélyt kérek meghunyászkodni.

Természetesen nem gondoltam komolyan én sem. :)
Jogos egyébként az észrevétel. :Đ
:offtopic: vége

#2496 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 12:56

A fórum színvonala nagyon lesüllyedt. Társaságok alakultak ki, bandák, és azt hiszi az a pár ember, hogy Ő mindenekfelett áll.

Énnekem Studi dolga sem teljesen világos. Kitiltatja magát mint Studi, majd titokban csinál új nicket, utána meg megint mindenki látja hogy Ő az. Szóval ilyeneknek mi értelme van. Szerintem nagyon nagyon gáz. Névcserék vannak, ez is gázos. Nyílnak sorban az értelmetlenebbnél értelmetlenebb topikok!

Sok topikban épphogynem leanyáznak ha benéz az ember, mert nem tartozol közéjük, nem írhatsz oda, vagy ha odaírsz is rébuszokban beszélnek illetve nem válaszolnak / írnak Neked!

Gáz lett ez a fórum. Sok ráérő embernek az unatkozás elleni helye, a rossz bugos motorral együtt...

#2497 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 13:10

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 13:56

A fórum színvonala nagyon lesüllyedt. Társaságok alakultak ki, bandák, és azt hiszi az a pár ember, hogy Ő mindenekfelett áll.

Énnekem Studi dolga sem teljesen világos. Kitiltatja magát mint Studi, majd titokban csinál új nicket, utána meg megint mindenki látja hogy Ő az. Szóval ilyeneknek mi értelme van. Szerintem nagyon nagyon gáz. Névcserék vannak, ez is gázos. Nyílnak sorban az értelmetlenebbnél értelmetlenebb topikok!

Sok topikban épphogynem leanyáznak ha benéz az ember, mert nem tartozol közéjük, nem írhatsz oda, vagy ha odaírsz is rébuszokban beszélnek illetve nem válaszolnak / írnak Neked!

Gáz lett ez a fórum. Sok ráérő embernek az unatkozás elleni helye, a rossz bugos motorral együtt...

- Jóhogynemmá' minden aláíráscserét a tulajodonosokkal magyaráztatsz el magadnak. Kérdezz rá nála, ha tényleg annyira érdekel.

- A "beilleszkedés" sokaknak azért gondja, mert hajlamosak belevetődni akármilyen topicba, ahol esetleg már egy-két éve beszélgetnek az emberek, és kialakult egy társaság... és nem képesek alkalmazkodni a stílushoz. Számtalanszor volt már ilyen, nem tudom, nem lehet-e neked is ilyen gondod.

#2498 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 13:18

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 12:56

Bandák? Hát azért az nem kicsit túlzás. Mindenekfelett senki sem áll (kivéve Krinyo-t :D ), jó példa Lamex, aki ha nem is mindíg pozitív módon, de fogalom volt itt a fórumon- még őt is ki lehetett tiltani.

Studi: Ha nevet akar valaki váltani, márpedig az új motorral ez már nem lehetséges, két megoldása van(bár az elsőben nem vagyok biztos): vagy megkér egy moderátort hogy írja át a nevét, ha ez lehetséges, vagy regisztrál egy nicket, és kéri a régi tiltását. Szerintem ez korrekt megoldás.

Nyíló topicok: volt róla szó hogy új vendég ne nyithasson témát, hát le lett szavazva, ez van. A közösség úgy döntött, hogy inkább legyen x db értelmetlen lámatopic, mint az értékes topic-okban y ezer db flood hsz.

Olyan topicot még nem találtam, ahol ha kérdezek, nem válaszolnak, max. az xp-topic, ott is azért mert kicsit magasat kérdeztem. Rébuszok? Hát kezdőknek szóló magyarázatot ne várj, max a kezdős topicokban.

Sok minden nem stimmel sajnos, de jobb nincs, és a sok értelmetlen-topic/kezdőuser problémától eltekintve azért a közösség rendben van (szerintem!). Más kérdés, hogy sok a reklám, lassú a fórum, de ez már nem a fórumszínvonal kérdése.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2499 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 13:22

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 13:10

- Jóhogynemmá' minden aláíráscserét a tulajodonosokkal magyaráztatsz el magadnak. Kérdezz rá nála, ha tényleg annyira érdekel.

- A "beilleszkedés" sokaknak azért gondja, mert hajlamosak belevetődni akármilyen topicba, ahol esetleg már egy-két éve beszélgetnek az emberek, és kialakult egy társaság... és nem képesek alkalmazkodni a stílushoz. Számtalanszor volt már ilyen, nem tudom, nem lehet-e neked is ilyen gondod.

sztem Lacusnak nincsenek beilleszkedési problémái...1ébként meg 1et értek.
ez a most ez a nevem aztán más, meg kitiltatom és visszajövök álnéven majd kiderül én vagyok az...röhej.
forum colorline esik. pláne hogy a ph megelőzte a hwsw-t látogatottságban meg mindenben, mondjuk a béka segge alatt is van a szinvonalott, itt ez ne következzen be  :(
es ez a 1-2 eve kialakult tarsasag dolog is hülyeség szvsz, most is amikor tegnap beleolvastam topichalálba ott is ment 1más sértegetése....szal szvsz megfontolandó amit Lacus ír.  :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2500 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 13:25

Fura, régi motornál, amikor átirogatták egyesek a nevüket ez a dolog senkit nem zavart, de most, hogy ezt a régi nick tiltásával és új regelésével kell megoldani már zavaró. Sztem amíg utal rá kellő ideig (amíg a régi fórumosokban tudatosul), hogy x az y csak új nickel nincs probléma. Úgyis mindenki nagyjából ugyanazon a környéken mozgolódik.

Erre a csoportosulásra van egy elég extrém példám, de végül a delikvensekkel a modoknak sikerült megértetni, hogy ők egy közösség része és nem egy különálló közösség a közösségen belül.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó