idézet:
Ezt írta Zoch:
Összedobjuk. Elintézzük. Ennyin múlna? :confused:![]()
[/quote]
Ha ennyin mulna, en is meg tudtam volna csinalni.
Krinyo
Hova tunt a forum szinvonala? III.
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:35
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:36
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Ez megint vmi forumbug lesz.[/quote]
07:40 körül (gondolom) már törölve volt.
A többi picit búg.![]()
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:36
idézet:
Ezt írta Zoch:
Most már igen, de az előbb még a jan. 29-es volt az utolsó
Ha megnézed, Cheese 15:03-kor írt bele, én meg 14:41 körül szerkesztettem[/quote]
En irtam bele, de krinyo reflexbol kitorolte
BAzze inkabb csinalni kellene valamit a "fenegyerekunkkel"[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=3&t=001296&p=7"]https://www.hwsw.hu/...=3&t=001296&p=7[/url]
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:41
Krinyo
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:41
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ha ennyin mulna, en is meg tudtam volna csinalni.
Krinyo[/quote]
Jólvanmár, csak úgy mondtam...![]()
![]()
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:43
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Igen, eppen irni akartam, hogy ne keressetek a bugot, mert en toroltem belole egy nem odavalo hozzaszolast.
Krinyo[/quote]
Ehh...![]()
![]()
[ 2004. február 10.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:44
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Igen, eppen irni akartam, hogy ne keressetek a bugot, mert en toroltem belole egy nem odavalo hozzaszolast.
Krinyo[/quote]
Megint elojott ez a mitszabad jupiternek azt nem szabad a kisokornek dolog.
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:47
Nforce.nl-en megjelenik egy játék címe, erre szinte már azon versenyeznek a fórumozók, ki nyit előbb topikot neki. Jobbik esetben pár kép és link, rosszabb esetben csak egy "megjelent" vagy egy "már vásárolom" "már jön lefelé" szöveg kíséretében.
És mint tendencia ez nekem (személy szerint) nem nagyon tetszik.
Mert van olyan, hogy valamely játék érdekel, és akkor annak utánanézek, majd megosztom a véleményemet a fórumozókkal, és esetleg ezért nyitok topikot neki (mert még nem volt), de az utóbbi időben eluralkodott "nézem az NForce.nl-t és ahogy van v.mi új, gyorsan nyitok neki topikot" hozzáállást valahogy nagyon elszomorítónak tartom.
Persze csak szvsz.
És esetleg ebben is kereshető (tetten érhető?) a Gameware utóbbi időkben bemutatott - tisztelet a "kivétel-topikoknak" - színvonalbeli mélyrepülése.
De ha nem értetek egyet, nyugodtan mondjátok meg, tényleg kíváncsi vagyok.
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:53
idézet:
Ezt írta mocsi:
BAzze inkabb csinalni kellene valamit a "fenegyerekunkkel"[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=3&t=001296&p=7"]https://www.hwsw.hu/...=3&t=001296&p=7[/url][/quote]
2 nap, 8 nap, 32 nap, mi a kovetkezo?
Tudok szamolni, nem nehez eszrevenni a mertani sorozatot...
idézet:
Tegnapelott irtam:
Addig jo, amig nem kell a primitiv tanulatlan tacskokat olvasni...[/quote]
Ugy tunik igazam volt, kutyabol nem lesz szalonna.
[ 2004. február 10.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 10. 15:54
idézet:
Ezt írta mocsi:
Megint elojott ez a mitszabad jupiternek azt nem szabad a kisokornek dolog.[/quote]
:confused:
Nem tudom feltunt-e mire szolgal az a kics*szett tema...
Krinyo
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:00
idézet:
Ezt írta Etele:
Én mint jelenséget vettem észre a következőt a Gameware-ben:
Nforce.nl-en megjelenik egy játék címe, erre szinte már azon versenyeznek a fórumozók, ki nyit előbb topikot neki. Jobbik esetben pár kép és link, rosszabb esetben csak egy "megjelent" vagy egy "már vásárolom" "már jön lefelé" szöveg kíséretében.
És mint tendencia ez nekem (személy szerint) nem nagyon tetszik.
Mert van olyan, hogy valamely játék érdekel, és akkor annak utánanézek, majd megosztom a véleményemet a fórumozókkal, és esetleg ezért nyitok topikot neki (mert még nem volt), de az utóbbi időben eluralkodott "nézem az NForce.nl-t és ahogy van v.mi új, gyorsan nyitok neki topikot" hozzáállást valahogy nagyon elszomorítónak tartom.
Persze csak szvsz.
És esetleg ebben is kereshető (tetten érhető?) a Gameware utóbbi időkben bemutatott - tisztelet a "kivétel-topikoknak" - színvonalbeli mélyrepülése.
De ha nem értetek egyet, nyugodtan mondjátok meg, tényleg kíváncsi vagyok.[/quote]
Nem csak téged zavar a dolog természetesen. Sajnos más kategóriákban is tapasztalható a színvonalromlás ez köszönhető az olvasni illetve keresni nem hajlandó látogatóknak. Semmi normális témában nem lehet hozzászólni mert mindenhol csak a "nemtommit de milyet?" topikokat látni. Az a legrosszabb hogy nem látok fényt az alagút végén....![]()
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:02
idézet:
Ezt írta nyunyu:
[ 2004. február 10.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nagytudasu forumbaratunk bizonyara hasonlo hangnemben targyal honfitarsaival is. De lehet, hogy csak minket tisztel meg. Pedig ebben a topikban egeszen jo hozzaszolast hozott ossze, ami elgondolkodtato volt es sok-sok igazsagot tartalmazott, de ugy tunik a szeg tulsagosan hegyes, igen gyorsan ujra kilyukasztja azt a bizonyos zsakot...
Kezelhetetlen. Az adott tema moderatorai gondolom hamarosan kipucoljak a szemelyeskedest a temabol.
Krinyo
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:06
idézet:
Ezt írta Krinyo:
:confused:
Nem tudom feltunt-e mire szolgal az a kics*szett tema...
Krinyo[/quote]
Esetleg eszre kellett volna venni,h mar nem arrol f-in temarol volt szo!
PS Utobbi idoben a stilusod a kezdeti (es altalam melyen tisztelt) foforum fenntarto "demigod"-rol (ez egy dicseret akart lenni) siman a tanult paraszthoz kozelit. Miert?
[ 2004. február 10.: mocsi szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2004. február 10.: mocsi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:10
A "Moderatori bejelentesek" temaban nincs mas, csak moderatori bejelentes. A tobbi ki lett takaritva belole. Te hol latsz benne mast? (legalabbis az utobbi idoben)
[ 2004. február 10.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:12
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Kicsit esett az ingerkuszobom, bar az altalad emlitett szinttol szerencsere meg messze vagyok...
A "Moderatori bejelentesek" temaban nincs mas, csak moderatori bejelentes. A tobbi ki lett takaritva belole. Te hol latsz benne mast?
Krinyo[/quote]
BAkker kiemelem:
mi a bajod a temaval?
Morogtam mert toroltel, de mindezt 1x tettem meg. Tobbet fel sem hoztam azt a topictartalom temat.
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:16
idézet:
Morogtam mert toroltel, de mindezt 1x tettem meg. Tobbet fel sem hoztam azt a topictartalom temat.[/quote]
De miert kell morogni, megjegyzest tenni? Foleg ha tudod, hogy joggal lett torolve?????? Minek csinalod most a fesztivalt a semmiert????
[ 2004. február 10.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:30
idézet:
Ezt írta Krinyo:
De miert kell morogni, megjegyzest tenni? Foleg ha tudod, hogy joggal lett torolve?????? Minek csinalod most a fesztivalt a semmiert????
[ 2004. február 10.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
[url="http://"http://www.viasat3.hu/index.phtml?page_type=document&document=37350"]en fesztivalt? erdekes[/url]
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:33
idézet:
Ezt írta nyunyu:
[ 2004. február 10.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Pedig sok ertekeset is tud irni, csak az a "csak" ne lenne ott.
Mintha lenne valami tudas is mogotte, szoval nem tanulatlan tacsko, vagyis nem szakmailag tanulatlan.
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:39
idézet:
Ezt írta T2k:
Mennyiben rosszabb, mint egy jol-rosszul, de altalaban pontatlanul leforditott (OFF nyelvtudas hianya? nem hinnem, tekintve, hogy eleg egyszeru a forras nyelvtana - ez inkabb szimpla flegmasag, ugyanaz az a minority arrogancia, AMI SUT a valaszaidbol ON), TEVEDESEN avagy felinfon alapulo hir a hwswn, amely hireknek a felepitese mellesleg mindig ugyanolyan: unalmas, kifejezetten szaraz hangvetel, nemegyszer pontatlan forditas, a forras szamtalanszor vmi pletykalap, ugyanakkor a haromsoros tartalom utan jon a 'kopipeszt', idonkent egyeves adatokkal a vonatkozo chipre, termekre...
Olyasmit, hogy szoismetles, nem is emlitek - altalaban ugyanaz a harom kifejezes permutalodik... teljes az eposzi kellektar: a vilag legnagyobb felvezetogyartoja (Intel) es igy tovabb (bar Ytset dicseri, hogy legalabb ezt az egyet behozta az Intel helyett.)
FYI: en nem publikalok egy forumon, de 99 szazalekban megis frissebb voltam... gondolod, nem rohogtem szamtalanszor azon, hogy a hatoraas idoeltolodas ellenere te/ti PONT UTANAM irtatok meg egy hirt, ami akkor mar a TI IDOTOK SZERINT reggel ota kint volt a neten?
Ugyan, ugyan, ne gyerekeskedjunk mar. Ketten probaltok mindenhez erteni - eredmenye latszik.
Hasonlitsd ossze a hirek minoseget pl 2002-ben meg most...
Elfaradtatok, elfasultatok - nincs ebben semmi kulonos. Egyikotoknek sem ez a szakmaja, kihivas ZERO, raadasul nem tul sok hirnevet jelent egy hwsw-s iras, ismerjuk be. (Ez nem a HWSWnek szol, hanem altalaban a web ONLY publikacionak.) Ha te is lehuztal volna elotte 6-7 evet ujsagnal, tevenel, radional, sokkal kevesbe fasulnal bele - hiszen az egeszet kisujjbol kiraznad, raadasul ereznetek, mennyivel TOBBET elbirna egy-egy hir, mennyire NEM KELL MINDENHOL ugyanazt az 5 mondatot bekopizni a vegere.
Tudnad, hogy - a webmufaj tipikusan ilyen - akar sima HIREKBEN is lehet stilusa az embernek... maris nem lenne minden masodik hir SZARAZ.
OFF
EGnek meg lassan ideje lenne rajonni, hogy ez az 'ajti only hiroldal' NEM nyero. Ha jol remlik pont o mondta, hogy milyen rohejes kicsi a reklamtorta otthon... hat meg IDEKINT is csak az IGAZAN NAGY cegek birnak fenntartani egy-egy IT obly oldalt, akkor lehet, el kellene fogadni, hogy igenis KELL a hardvertesz, kell a foldhozragadt hardver es egyeb kutyuk a nepnek!
Ezzel szemben kutyat nem izgatja egy marek emberen kivul, hogy a PeopleSoftot megveszi-e az Oracle? Akit meg erdekel, az ugyis regen olvasta mar angolul, mire itt megjelenik magyarul...
Egyre kevesbe hiszem, hogy ez az egesz HWSW eletkepes. Alig maradtatok mar - szerinted miert? Mert lelkesedesbol (aka sz@rbol) nehez varat epiteni egy olyan helyen, ahol a talaj is sz@rbol all (hazai gazdasag).
Nevezhetjuk rettento kitartonak a ti viselkedeseteket, de en szimplan csak butasagnak tartom: ha vmi vhogyan nem megy, akkor - legalabbis MO-on kivul - az emberek atalakitjak. El kellene jutni odaig, kerem szepen, hogy kimondjuk: PENZT akarunk keresni, meghozza SOKAT, ebbol akarunk elni, meghozza FENYESEN. Nem szegyen ez sehol, csak Magyarorszagon. Mashol megnyugtato, mert akkor tudom, hogy MAXIMALISAT fog nyujtani, raadasul hulyeseggel nem pazarolja az idejet a ceg. Tehat tesek kimondani, majd utana korulnezni, hogy akkor ahhoz kepest hol is jartok.
Maris orditana, MEKKORA ZSAKUTCA EZ AZ EGESZ JELENLEG. (Ne gyertek nekem havi parszazezres, esetleg millios reklambevetellel, mert EZ EDESKEVES: csak ket ember brutto bere + koltsegek elviszi az egeszet (mondjuk fejenkent 200 netto alatt kizarom, hogy vki itt idetlenkedne komoly penz/munka helyett).
Megjegyzem, ez az egesz semmilyen allapot leginkabb EG bune, aki 2 azaz ketto emberrel akar 'varat epiteni', ha tetszik erteni, mire is celzok... remenytelen, hogy 2-3 emberrel felvegyetek a versenyt a hirek teruleten. Meg magyar szinten sem fog ez igy sokaig menni.
Nem lehet ugy egy ilyen dolgot csinalni, hogy pl egy eve ott fekszik az anno forumra szerzett, akkor meg nyero dual Xeon es be sem lett kapcsolva, nemhogy hasznalnank.
Az ilyen szinten link, szetszort embereknek NEM SZABAD, hogy BARMIBE beleszolasuk legyen. Ove a ceg? Nice - akkor tessek elballagni vagy valtoztatni rajta - de ez a maszatolas, ez a leggazosabb.
Aki azt hiszi, hogy buntetlenul lenullazhatja az igereteinak az erteket (lasd '2 het mulva uj forummotor'), az az ELETBEN nem viszi soha semmire. (BTW, jomagam is pontatlan voltam sokaig - aztan megtanultam, hogy KIS DOLGOKON ALL VAGY BUKIK EGY KESOBBI NAGYOBB UZLET SZAZ ESETBOL KILENCVENKILENCSZER.)
FYI: Ugyanigy attol, hogy beleolt vki egy amugy azota sem elesitett, uj forummotorba szazmillio munkaorat, nem lesz az a a szerencsetlen sem szep, sem okos, csak hulye, hogy hiaba dolgozott ingyen.
Nem akarok josolgatni, de... ha ez igy megy tovabb, elobb-utobb jon egy agresszivabb vki, aki nem sajnalja azt a kezdo befektetest avagy a zsebbol kifizeti a dolgot (pl van egy bolthalozata? gepbolt...) es szimplan lesopor minden ilyen kezdot a palyarol. Tudod mi kell ehhez? Ido ill. ember, semmi mas.
[i]Penzt ugyanis mindig lehet szerezni - es ezt jol tessek megjegyezni: csak tudni kell, honnan. Es EZ AZ A TUDAS, ami itt nincs meg, ugy tunik.
Ezert megy minden ilyen hobbista modon, ilyen fejetlenul, ilyen kenyelmesen.[/quote]
Na valaszolok neked, mert most kulturalt hangnemet utottel meg. Elso korben azt gondolom eleg outsider a velemenyed.
Abban ketsegkivul igazad van, hogy tartalmilag esett a szinvonalunk. Ennek jelenleg folyik az atstrukturalasa, Ytse januar 1tol teljesen atvette a lap tartalmanak iranyitasat. Az eredmeny fokozatosan fog latszani.
Ketsegtelen, hogy bele lehet ebbe fasulni. 4 eve ugyanazt csinaljuk. A hirekkel nem lehet mit tenni, kulfoldrol kell oket beszerezni, leforditani (kuli melo). A cikkek mindig sajat termekek. Ha visszanezem a mostansag keletkezett termest ( [url="http://"https://www.hwsw.hu/archivum_cikkek.php3"]https://www.hwsw.hu/...vum_cikkek.php3[/url] ), akkor kifejezetten buszke vagyok ra, mert jo kis cikkek szulettek, s szeles spektrumon mozognak. Mond azt, hogy nem...
Az meg fokepp nem igaz, hogy 2en csinaljak a hwsw-t. Egyszeruen csak ataltunk 2 belsos 6-7 szerzodeses modellre.
Eszunk agaban sincs ujbol hardver fele mozogni. Kutatasok bizonyitjak, hogy reszben kicserelodott az olvasotabor, ill. mar nem a hardverre kivancsiak az olvasoink. A forum kozonsege nem mervado, mert az oldal es a forum kozott max 15 szazalekos a keresztolvasottsag. Arrol nem beszelve, hogy minket sem erdekelnek mar a hardverek ugy, mint regen.
A reklambevetelekrol meg annyit, hogy messze nem latsz tisztan. Nagyon dinamikusan noveltuk, minden evben 50 szazalek feletti novekedessel, s tavaly mar tobb honap is volt, amikor 5 millio forint fole kerult a bevetel.
Arrol meg, hogy nem kihivas a HWSW-re irni, nagyon nem ertek egyet, hehany pelda: Az online lapok kozul gyakorlatilag csak minket utaztatnak a cegek, meg mindig mi kapunk meg mindent eloszor, ratonyi utosebb cikkei pedig mindig lavinat inditanak, utana ugrik csak a offline sajto. Nivos pc-s ujsagok vesznek tolunk tartalmat.
'ajti only hiroldal' NEM nyero-re: kurvara nyero. nezd meg a prohardvert. oda ez a hirdetoi kor sosem rak penzt. megerte elkanyarodni. s a jelenlegi olvasoink igen is vevok a peoplesoft jellegu hirekre.
Az olvasok szeretik a hwsw-t! jol bizonyitja, hogy ezzel a tartalommal meg mindig mi vagyunk a legnagyobbak itthon, annak !!ellenere!!, hogy nincs popular hardver vonulat a hwsw-n szepen novunk, decemberben peldaul mar hetente tobb mint 40ezren voltak rank kivancsiak. egy honapban mar kozel 100e embert erunk el.
Azt is elismerem, hogy nem a szivugyem a forum. Igy van. Az oldal termel penzt, ill a latogatomszam 80 szazalekat.
De van sok igazsag abban amit mondasz. Gyatyaba razzuk a hwsw-t. Jott jan 1tol egy srac, o az uj ugyvezetonk, mar el is kezdte a regi adosagok felgongyoliteset. Sot, a forum mar sinen van!
Azert itt egy dolgot meg elmondanek. Mar regen nem csak a hwsw-rol szol ez a ceg. Tavaly januarban csatlakozott hozzank az origo hirdetesi igazgatoja, s csinaltunk egy sales houset. Outsorce salest kinalunk lapoknak. Ebben az evben szepen beindult, 1-2 het es egy olyan vertikalis portal portfolioval allunk elo, ami melto vetelytarsa lesz az index-origo parosnak. A nemzeti sporttol a napi gazdasaig lesznek benne a nevek...
S ami a legfontosabb: nem idegeskedunk, nem kell idoben bejonnunk, nincs fonokunk. Jo hangulatban dolgozunk. Kicsit linken, de jo igy.
A gepboltra: a hwsw hivatalos webaruhaza a gepbolt. nagyon dinamikusan fejlodik.
Arra, hogy lenyomnak minket: eselytelen. egyreszt mert tul sokba kerulne, masreszt nekunk gyakorlatilag vegtelen reklamkeretunk van free a hazai online mediaban.
Szoval azert, mert kicsit egyhelyben toporog az oldal kivulrol nezve, meg ne temess minket. hal isten soha nem ment ilyen jol mint most.
Elküldve: 2004. 02. 10. 16:57
idézet:
Ezt írta Enolagay:
Sot, a forum mar sinen van![/quote]
József Attila retrospektív...
Viccen kívül: tényleg jó lenne már, ha nem kéne félni attól, hogy kárba vész az az idő, amit a fórumra fordítottunk eddig.
Kösz, hogy reagáltál, még sok ilyet![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.