idézet:
Ezt írta Etele:
Én mint jelenséget vettem észre a következőt a Gameware-ben:
Nforce.nl-en megjelenik egy játék címe, erre szinte már azon versenyeznek a fórumozók, ki nyit előbb topikot neki. Jobbik esetben pár kép és link, rosszabb esetben csak egy "megjelent" vagy egy "már vásárolom" "már jön lefelé" szöveg kíséretében.
[...]De ha nem értetek egyet, nyugodtan mondjátok meg, tényleg kíváncsi vagyok.[/quote]
Én nagyon egyetértek. Már nem egyszer írtam is a problémáról itt. Borzasztóan igénytelen, SG jellegű lett a GAMEWARE.
Mondjuk ez a "topicot gyorsan az Nforce alapján" tendencia jellemzően pár fórumtagnak köszönhető. Aztán bámulhatjuk a tucatszámra megnyitott igénytelenségeket (többnyire egy odaszart, beböfögéssel indítva), amelynek az első 30-40 hozzászólása a "Hozza már a netpócsta mehehe", "Húzomlefeléázzeg muhahhaa" "kúllos, hogy jön lefele mehehehehehere" stílusú igen színvonalas hozzászólásokból áll (sőt jellemzően az egész topic, mert a megjelent játékokat ismerve, azok 95% egy rakás tehéngané így a játék topicja süllyedhet is, mert "erősen felejtős a cucc").
Köszönhetően ezeknek az egyéneknek a GAMEWARE szerintem jelenleg a fórum legigénytelenebb része összességében (erős holtversenyben a valaha sokkal szebb napokat látott SZIGET-tel).
Azt a véleményemet pedig már egyre erősebben tartom, hogy innen már csak lefelé visz az út !
Hova tunt a forum szinvonala? III.
Elküldve: 2004. 02. 11. 12:19
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 02. 11. 12:24
idézet:
Ezt írta FakeJack:
De nem szólok többet egy szót se erről, mert a végén még én leszek a rossz ember, ha letiltják. :confused: :o[/quote]
Na, akkor én szólok.
Tisztelt Házigazdák !
Jó lenne törölni a naprendszerből is DERTUJ nevű fórumtársunkat (és összes alteregóját) !
Elküldve: 2004. 02. 11. 12:30
idézet:
Ezt írta Piftuka:
..."Hozza már a netpócsta mehehe", "Húzomlefeléázzeg muhahhaa" "kúllos, hogy jön lefele mehehehehehere"...[/quote]
![]()
![]()
Egyébként igaz...
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig
Elküldve: 2004. 02. 11. 13:02
idézet:
Ezt írta Piftuka:
...Köszönhetően ezeknek az egyéneknek a GAMEWARE szerintem jelenleg a fórum legigénytelenebb része összességében (erős holtversenyben a valaha sokkal szebb napokat látott SZIGET-tel)...[/quote]
Gyere és tedd igényessé...![]()
Elküldve: 2004. 02. 11. 13:07
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Na, akkor én szólok.
Tisztelt Házigazdák !
Jó lenne törölni a naprendszerből is DERTUJ nevű fórumtársunkat (és összes alteregóját) ![/quote]
Legyszi, meg ne.
Jokat lehet rohogni az artatlan hulyesegein![]()
Elküldve: 2004. 02. 11. 13:09
idézet:
Ezt írta Omega:
Gyere és tedd igényessé...[/quote]
Khmmm ! Talán keress rá és nézd meg az általam a GAMEWARE-ben nyitott témákat !
Elküldve: 2004. 02. 11. 13:23
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Khmmm ! Talán keress rá és nézd meg az általam a GAMEWARE-ben nyitott témákat ![/quote]
gameware=sziget ????
Elküldve: 2004. 02. 11. 13:27
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Khmmm ! Talán keress rá és nézd meg az általam a GAMEWARE-ben nyitott témákat ![/quote]
Jajj, ne legyél mérges... a SZIGET-re gondoltam, a GAMEWARE-be már jó ideje nem kattintódtam be ( ... ). Különben is amolyan "" hozzászólásnak szántam.
Üdv
Elküldve: 2004. 02. 11. 13:32
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Köszönhetően ezeknek az egyéneknek a GAMEWARE szerintem jelenleg a fórum legigénytelenebb része összességében (erős holtversenyben a valaha sokkal szebb napokat látott SZIGET-tel).
[/quote]
Ez azért erős egy kissé és nem azért mondom, mert pont a Szigeten vagyok hg. Először is, amikor a Sziget - téged idézve - szebb napokat látott, sokkal kevesebb szigetlakó volt. Mára már sokan vannak/vagyunk, felhígult, részben kicserélődött a társaság, de szerintem - és kérek mindenkit, hogy cáfoljon, vagy erősítsen meg - nincs különösebb gond a Szigeten. Persze nyilvánvaló, hogy a társaság felhígulásával ARÁNYAIBAN nézve kevesebb "értelmes/magasröptű" téma nyílik, de szerintem ez nem probléma, pláne ha megnézzük egy két konkurens fórum hasonló szekcióit. Egyszóval óvatosan a Sziget - és az ott lakó fórumozók - leminősítésével.
Elküldve: 2004. 02. 11. 13:39
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Ez azért erős egy kissé és nem azért mondom, mert pont a Szigeten vagyok hg. Először is, amikor a Sziget - téged idézve - szebb napokat látott, sokkal kevesebb szigetlakó volt. Mára már sokan vannak/vagyunk, felhígult, részben kicserélődött a társaság, de szerintem - és kérek mindenkit, hogy cáfoljon, vagy erősítsen meg - nincs különösebb gond a Szigeten. Persze nyilvánvaló, hogy a társaság felhígulásával ARÁNYAIBAN nézve kevesebb "értelmes/magasröptű" téma nyílik, de szerintem ez nem probléma, pláne ha megnézzük egy két konkurens fórum hasonló szekcióit. Egyszóval óvatosan a Sziget - és az ott lakó fórumozók - leminősítésével.[/quote]
Pontosan !!!
Egyébként én nem érzem hogy annyira sokan lennénk.Amikor egy másfél éve jöttem akkor sokkal többen voltak.Érdemes megnézni néha órákig nincs hozzászólás. A szigeten szerintem gyors a moderálás és egyre ritkábban zárnak be témát nem igazán szoktak nagy anyázások menni...Akkor mért is szinvonaltalan????
Elküldve: 2004. 02. 11. 13:54
idézet:
Azért szar ez az egész világ,
mert ti emberek szarok vagytok,
és én, én is egy kicsit...
...sajnálom én is egy kicsit...[/quote]
üdv
R.
Elküldve: 2004. 02. 11. 13:58
idézet:
Ezt írta Drummaster:
sokkal kevesebb szigetlakó volt. Mára már sokan vannak/vagyunk, felhígult, részben kicserélődött a társaság, [/quote]
Hogy kicserélődött, a társaság, az biztos, 1-2 ember maradt csak a régiekből. De én nem hiszem, hogy most több aktív fórumozó lenne a szigeten mint régen. Hacsak a csettopik aktivitást nem számolod ide.
Elküldve: 2004. 02. 11. 14:00
Elküldve: 2004. 02. 11. 14:02
idézet:
Ezt írta Renwick:
üdv
R.[/quote]
Beatrice. Figyelmeztetlek, hogy a témát a Dalszövegek topicban folytasd, mert itt OFFFF!
Ja, és csak a Te kedvedért:![]()
:
Elküldve: 2004. 02. 11. 14:03
idézet:
Ezt írta Mumia:
Hacsak a csettopik aktivitást nem számolod ide.[/quote]
Múltkor belenéztem a Topichalál aktuális epizódjába. Egy oldalon keresztül majdnem csak olyan, min. párezer hsz-sal rendelkező emberek írtak, akiknek a nickjét kis túlzással még nem is olvastam a hwsw-n... Az egy külön világ, szerintem nyugodtan figyelmen kívül hagyhatjuk a Sziget megítélésénél.
Elküldve: 2004. 02. 11. 14:06
idézet:
Ezt írta Satriani:
Múltkor belenéztem a Topichalál aktuális epizódjába. Egy oldalon keresztül majdnem csak olyan, min. párezer hsz-sal rendelkező emberek írtak, akiknek a nickjét kis túlzással még nem is olvastam a hwsw-n... Az egy külön világ, szerintem nyugodtan figyelmen kívül hagyhatjuk a Sziget megítélésénél.[/quote]
Szerintem nem.
Elküldve: 2004. 02. 11. 14:21
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Szerintem nem.[/quote]
De bizony, mert a régi értelemben vett szigethez 0 köze van, az biztos. Mint ahogy a fórum egészéhez sincs köze.
Ezzel nem a csettopikok ellen szólok, hanem az ellen, hogy azok alapján kell a szigetet megítélni. El kellene őket különíteni, és el is lesznek vagy nem?
Elküldve: 2004. 02. 11. 14:23
idézet:
Ezt írta Mumia:
De bizony, mert a régi értelemben vett szigethez 0 köze van, az biztos. Mint ahogy a fórum egészéhez sincs köze.
Ezzel nem a csettopikok ellen szólok, hanem az ellen, hogy azok alapján kell a szigetet megítélni. El kellene őket különíteni, és el is lesznek vagy nem?[/quote]
Fogalmaznál úgy hogy ők más részben lesznek..Vagy lesz társalgó...De ez az elkülönítés nem túl szép....
Elküldve: 2004. 02. 11. 14:24
idézet:
Ezt írta Satriani:
...a nickjét kis túlzással még nem is olvastam a hwsw-n...[/quote]
idézet:
Regisztrált felhasználók száma: 18318[/quote]
Melyikből is van több, olvasottból vagy nem olvasottból?

Súgó
A téma zárva.