idézet:
Ezt írta FakeJack:
[KÖTEKEDŐ ON]
T2k=Terminator 2? Nem Terminator 2000?
[KÖTEKEDŐ OFF]
Aha, értem... nem semmi, ügyes megfogalmazás... [/quote]
Hivhatjuk igy is.
En inkabb az alattomos szot hasznalnam erre a huzasra, az kifejezobb jelen esetben.
Hova tunt a forum szinvonala? III.
Elküldve: 2004. 02. 12. 16:51
Elküldve: 2004. 02. 12. 17:54
idézet:
Ezt írta Piftuka: Szerintem pedig csak egyikőtök sem tud figyelmesen olvasni: "...hogy te is atvedd a terminator II stilusat, nembeszelve a mondanivalojat..."[/quote]Terminátor 2: Az ítélet napja
Igazságosztó
Nekem ez ugrott be ... nem vagyunk egyformák
udv fram
Elküldve: 2004. 02. 12. 17:57
idézet:
Ezt írta turho:
Tudtam mi /ki/ hiányzott[/quote]
O, hat itt vagy te is?
Be jo...Megjott tu:rho", aki sosem cafolt meg ra nevere...
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 18:09
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Macska, csak most, csak neked:
Ezt írta Krinyo DEXTROSE-nak nemrég. Szóval én nem gyanusítgatok senkit alaptalanul, ellentétben veled.![]()
[/quote]
Vmi van a levegoben ma...![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 18:11
idézet:
Ezt írta T2k:
O, hat itt vagy te is?
Be jo...Megjott tu:rho", aki sosem cafolt meg ra nevere...
![]()
[/quote]
Ismered a szót?
Már egész elszoktam tőled.
Most is azt mondom: nem vagy te hülye, csak szemellenzős kicsit néha, illetve talán fennkölt. De tanulság nincsen: visszábbvenni, hátha felnézne rád a fórum közönsége kicsit. Nem tudom miért bannoltak ki, de gondolom nem a szaktudásodért....
szerk: a kettőspont nincs a nevembe
[ 2004. február 12.: turho szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:27
idézet:
Ezt írta T2k:
Vmi van a levegoben ma...![]()
![]()
[/quote]
Ha úgy érted, hogy sikeresen belemászott mindenki a másik arcába, akkor egyetértünk.Ez már csak egy ilyen nap... néha ilyen is kell.
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:29
idézet:
Ezt írta T2k:
Hivhatjuk igy is.
En inkabb az alattomos szot hasznalnam erre a huzasra, az kifejezobb jelen esetben.[/quote]
Nem hiszem. mocsit nem ilyennek ismertem meg.
Egyszerűen olyan "hasonlatot" használt, amiről mindenkinek más jutott eszébe, tehát nem volt tökéletes a dolog. Szvsz ennyi a történet.
[ 2004. február 12.: FakeJack szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:38
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Azért álljunk meg egy szóra ! BILUX -nevezzük nevén az illetőt; nem szeretem a homályos utalásokat- csakis magának köszönheti, hogy "kipontozódott".
Ahhoz a kérdéses topicban elhangzottaknak vajmi kevés köze volt. Ugyanis kapott egy ideiglenes bannt, de visszaregisztrált. Ezt még párszor eljátszotta, ami igen nagyfokú illetlenség volt a részéről.
Az általad említett topic csak hab volt a tortán, amikor a saját barátjaként visszaregisztrált és ezzel még végképp nevetségessé is tette magát. Nem volt ott szükség semmi gyanúsítgatásra, mert nyilvánvaló tény volt, hogy ő regisztrált vissza.
Ezt fontosnak tartottam leírni, mielőtt az általad leírtakat olvasva egy újonc (vagy törzsvendég), aki nem követte az akkori eseményeket azzal jönne, hogy "nahát micsoda gonosz egy figura ez a fékjekk meg a többi haverja, mert a gyanúsítgatásaik miatt kitiltottak egy rendes, becsületes, jóravaló fórumtagot".[/quote]
Ezt CSAK ti állítjátok, de nemérdekel.
Amúgy üdv.
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:39
idézet:
Ezt írta Omega:
Szerintem T2k nem tér már vissza..........[/quote]
Hát sajna nem jött be...![]()
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:43
idézet:
Ezt írta Bilux:
Hát sajna nem jött be...[/quote]
![]()
üdv
R.
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:46
idézet:
Ezt írta Bilux:
Hát sajna nem jött be...[/quote]
Utanad s(n)em sirtak sokan...
Azert welcome back. Orulok, hogy nem permbant kaptal, kisse tulzas lett volna.
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:47
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Ha úgy érted, hogy sikeresen belemászott mindenki a másik arcába, akkor egyetértünk.Ez már csak egy ilyen nap... néha ilyen is kell.[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:49
idézet:
Ezt írta szabinar:
Utanad s(n)em sirtak sokan...
Azert welcome back. Orulok, hogy nem permbant kaptal, kisse tulzas lett volna.[/quote]
Nem is vártam, hogy sírjanak!![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:50
idézet:
Ezt írta Renwick:
![]()
üdv
R.[/quote]
Én is szeretlek...
Amúgy mire véljem?
:confused:
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:51
idézet:
T2k
Törzsvendég
Azonosító: 1660 2003. december 30. 16:11
--------------------------------------------------------------------------------
Barmilyen meglepoen is hangzik, ezuton kerelmeznem, hogy NE tegyetek ki OROKRE a szuret.
En PONTOSAN ertem, hogy ez esetben peldat kell statualni, ezzel nincs is gond, de NE KAPKODJ: ez valoszinuleg (biztosan) egy taknyos kis hulyegyerek, aki rettento neveletlen es szemtelen, nem tudja, mit csinal (bar o tipikusan kevesbe ir indulatbol: van benne egy jo adag sumaksag is, ami nagyon nem szimpi), de azert NE ZARJATOK KI OROKRE!
Szabj meg neki egy viszonylag hosszu pihenot (2-3 het avagy egy honap akar), de a lehetoseget hagyd meg neki!
Egy honap eleg hosszu ido ahhoz, hogy leteltevel megertse: kisgyerek es butuska ahhoz, hogy nekialljon szorakozni. Arra szinten jo lesz egy honap, hogy rajojjon, mennyire debil modon reagal egy kitiltasra.
[/quote]
A fentieket EN irtam KRINYONAK privatban - akivel mar akkor sem voltam tul joban - MIATTAD.
Kar volt.
[ 2004. február 12.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:53
üdv nétek.
ui.:ha nem lenne pár kirívó ember, akkor ti miről beszélnétek? :confused:
Jó szórakozást!
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:55
Kar volt.[/qb]<HR></BLOCKQUOTE>
Ah miattam nem voltál jóba Krinyóval?
Neröhögtess!
[ 2004. február 12.: Bilux szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:56
Taknyozásról meg igazán leszokhatnál mivel nem vagyok az.
Elküldve: 2004. 02. 12. 21:57
idézet:
Ezt írta Bilux:
Ah miattam nem voltál jóba Krinyóval?
Neröhögtess![/quote]
Jezusom...
Ez elhihetetlen...micsoda primitiv agy... tenyleg nem erted?
Atyauristen, micsoda sotet ficko...
PS: Ez sem kutya: 'joba'...

Súgó
A téma zárva.