idézet:
Ezt írta szabinar:
...Csald csapdaba a warezolos temaval (nem lesz nehez, a gameware csak errol szol), azutan adjatok neki egy permbant. That's it.[/quote]
![]()
![]()
![]()
Hova tunt a forum szinvonala? III.
Elküldve: 2004. 03. 02. 21:01
Elküldve: 2004. 03. 02. 21:03
idézet:
Ezt írta Bástya elvtárs:
Nos, igen.
Ilyen nézőpontból is lehet szemlélni a dolgot, de én nem így szemlélem.
Ki tudja, kinek van igaza?[/quote]
Talán nem is az a lényeges, hogy kinek van igaza. Talán csak az, hogy beszélünk róla. És észrevesszük, hogy nem csak a saját egónk létezik...
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 02. 21:04
idézet:
Ezt írta Etele:
Jajj, LameX, ez igazán nem igaz.
A különböző/egyező neves, való életes példádra válaszoltam, szintúgy mint a kedvenc nick használatára vonatkozó mondatodra, csakhogy neked - azt kell hinnem - degradál normálisan válaszolni, ehelyett elkezdesz személyeskedni, és a másik felfogóképességét kétségbe vonni. Ahogy általában.
Azt mondtam, lezártam, de erre az igaztalan vádra válaszolnom kellett.![]()
De többet nem fogom ezt ragozni, mert te mindenkire ráaggatod a nagymellényt, csak azt felejted el, hogy neked már részeddé vált.[/quote]
Tükröt mikor láttál utoljára?
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 02. 21:18
idézet:
Ezt írta Etele: Sok beszédnek sok az alja, beszéltem Krinyoval és arra jutottunk, hogy priviben megkérem Etele01 nevű fórumtársunkat, hogy válasszon kevésbé hasonló nicket.
Remélem ő is meg fogja érteni, miért nem jó a mostani.
És nem, nem azért, mert sértve érzem magam, hanem egész egyszerűen könnyen összetéveszthető az enyémmel, ergo félreértésekre adhat okot. Plusz fórumszabályzat, de ezt is leírtam már.[/quote]
Lelki szemeimmel mar latom is, ahogy PPeter kapja a privit Petertol ...
Elküldve: 2004. 03. 02. 21:22
idézet:
Ezt írta fram:
Lelki szemeimmel mar latom is, ahogy PPeter kapja a privit Petertol ...[/quote]
rroberto-> roberto
Jahno->Jano
Sipi- > Sipi
FakeJack -> Faketelen (!)
etc...
Elküldve: 2004. 03. 02. 21:26
idézet:
Ezt írta FakeJack:
rroberto-> roberto
Jahno->Jano
Sipi- > Sipi
FakeJack -> Faketelen (!)
etc...[/quote]
wizard82
gamexpert
tovább is van, mondjam még?
Elküldve: 2004. 03. 02. 22:04
idézet:
Ezt írta Bástya elvtárs:
Hát, ha az emeli a színvonalat[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 03. 02. 22:28
Elküldve: 2004. 03. 02. 22:55
idézet:
Ezt írta Etele:
Hát, mivel - ahogy te is tudod - a fórumszabályzatban ez áll:
"5. A fórumtagok megtévesztésére alkalmas regisztráció (több becenév/alteregó használata, illetve már meglévő nevekhez nagy mértékben hasonlító nick regisztrálása) tiltott."
nem értem a kérdésedet.[/quote]
Én nem látok ilyen pontot a jelenlegi fórumszabályzatban (sőt, egyáltalán nem látok pontokat a szabályzatban).
Ettől eltekintve, mint látod, ez nagyrészt nézőpont kérdése. Engem például abszolút nem zavarna egy netmaster01, Netmaster1, vagy ilyesmi nick, viszont egy Net master már egy kicsit igen.
Persze ez még a kisebb probléma. Ha a másik felhasználó elkezd külön életet élni, nincs gond, gond csak akkor van, ha a nickek hasonlóságát szándékosan kihasználja, például megpróbál vele lejáratni.
idézet:
Engem nem azértzavar, mert irigylem tőle, hanem mert könnyen össze lehet keverni az én nickemmel.[/quote]
Egyáltalán nem. Súlyos látáskárosult az, aki összetéveszti Etelét etele01-gyel. Mondjuk Etele és Ete1e esetén már más lenne a helyzet... viszont még mindig érdemes figyelembe venni a szándékot.
Elküldve: 2004. 03. 02. 23:10
Az meg egy kissé gyerekes, hogy "én voltam itt előbb"
Nekem még soksok évvel ezelőtt, egy chaten volt hasonló problémám, ahol nem volt regiszráció, és mindenki olyan névvel lépett be ahogy akart, és ott tényleg össze lehetett keverni ha ugyanolyan névvel ment fel valaki.
De ott sem a kitiltás volt a megoldás, egyszerűen megbeszéltem az illetővel, a dolgot és kész, és én változtattam nevet, pedig én voltam ott előbb.
[ 2004. március 02.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 03. 00:00
idézet:
Ezt írta Netmaster:
Engem például abszolút nem zavarna egy netmaster01, Netmaster1, vagy ilyesmi nick, viszont egy Net master már egy kicsit igen.[/quote]
Egyetértek az általad leírtakkal, de ennek a mondatnak logikáját szerintem nem tudod megmagyarázni!
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 03. 00:08
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Egyetértek az általad leírtakkal,...[/quote]
Tehár piftuka01 nem zavarna, de Pif tuka igen?
:confused:![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 03. 00:49
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Egyetértek az általad leírtakkal, de ennek a mondatnak logikáját szerintem nem tudod megmagyarázni![/quote]
Hogyne tudnám? Ott a magyarázat az előző mondatban.![]()
Elküldve: 2004. 03. 03. 07:08
idézet:
Ezt írta lameXpert:
...gamexpert...[/quote]
Ő gameexpert (kettő darab 'e' betűvel), és azt hiszem, [javítva=>]Te regisztráltál előbb...
[ 2004. március 03.: Omega szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 03. 07:09
Elküldve: 2004. 03. 03. 07:31
idézet:
Ezt írta Bástya elvtárs:
Hát, ha az emeli a színvonalat[/quote]
Azt hiszem, igazad van.
Elküldve: 2004. 03. 03. 09:00
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Tehár piftuka01 nem zavarna, de Pif tuka igen?
:confused:![]()
[/quote]
Hiszen éppen arról beszélek, hogy azzal az egy mondattal nem értek egyet. Na nehogy már ne legyen mindegy, hogy Netmaster01, vagy Net Master!
Abból a szempontból, hogy valakit zavar a hasonlóság, teljesen mindegy. Akit pedig nem zavar, annak szintén nem számít hogyan van leírva.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 03. 09:19
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Hiszen éppen arról beszélek, hogy azzal az egy mondattal nem értek egyet. Na nehogy már ne legyen mindegy, hogy Netmaster01, vagy Net Master!
Abból a szempontból, hogy valakit zavar a hasonlóság, teljesen mindegy. Akit pedig nem zavar, annak szintén nem számít hogyan van leírva.[/quote]
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Egyetértek az általad leírtakkal, de ennek a mondatnak logikáját szerintem nem tudod megmagyarázni![/quote]
Akkor én valamit félreértettem.![]()

Súgó
A téma zárva.