HWSW Informatikai Kerekasztal: Reklám helyett fizessünk - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Reklám helyett fizessünk Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 11. 10:06

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 9:16

ad4.  ;) szedd le a legújabb flash playert, mert nekem is megfogta a a firefoxom (pedig linuxos), de most a legújabbal már semmi gond.

Én is leszedtem a flashplayert (illetve fel se tettem), így aztán nem is értem, mi a téma témája.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#42 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 10:09

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 10:06

Én is leszedtem a flashplayert (illetve fel se tettem), így aztán nem is értem, mi a téma témája.

Mármint szedje le a zinternetről ;) teeeeeeeeeeeee
Aztán tegye fel magának ( ne úgy ;) )
De ha leszedi az is megoldás, mert akkor sem fogja meg majd a gépét.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#43 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 02:05

Idézet: Blade Runner - Dátum: 2003. jún. 24., kedd - 18:49

Akkor itt az üzleti lehetőség!  :) Ki csinál egy jól működő mikro fizetési rendszert? Az emelt díjas SMS-t nem igazán szeretem, mert:
1. Nincs mindenkinek mobilja. (Nekem sincs elvből.)
2. Ezzel is főleg a telefontársaság gazdagodik, az meg amúgy is tele van zsével.  :(
Magyar PayPal-szerű mikro fizetési rendszer mellett könnyebb lenne a site-oknak begyűjteni egy kis pénzt azoktól akik rühelik a hirdetéseket.

Magyarország 60% -nak van mobilja a többinek pedig marad a vezetékes telefon vagy még az se.
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#44 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 01:13

magyarorszagon sztem nem mukodne a fizetos rendszer. en peldaul _elvbol_ semmilyen interneten talalt tartalomert nem vagyok hajlando fizetni!!! itt most nem a vasarlasra gondolok hanem az emelt dijas sms moge dugott bithalmazokrol...

amugy amig nem maszik az arcomba a 'kedves-aranyos' flash addig nem zavar. azt azert mar tulzas ami pl a freemail oldalan is van h pont odatelepul ahol a gombok vannak.
sajnos egyre tobb helyen szoknak ra, mert elterjedt a popup killer. kivancsi vagyok mikor lesz flashkiller :) ha az oldalak fele nem flashmenuvel lenne ellatva akkor fel se telepitenem, de igy kenytelen az ember ...

visszaterve hwsw-re: abbol az 1 kis bannerbol sztem 3x annyi penze van mint amit el tudna kerni egy emeltdijjas smsert. pl ha 240+afa lenne egy sms abbol hwsw kb 30 forintot kapna ... es ez bizony linearisan novexik! tehat azon kivul h a telefonszolgaltatok meggazdagodnanak semmi nem tortenne. max paypal-t tartom realisnak, de azt meg lehet csinalni reklamok mellett is. akkor viszont ott vagyunk ahol indultunk. de akkor is mi az amivel tobbet kap aki fizet? kap egy gloriat az avatarja fele? esetleg kiirjak a nevet egy TAMOGATOK topicban?
nem hiszem h van maradasa egy ilyen fizetos dolognak ...
@ powered by debian

#45 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 14:35

Szerintem:

1. Egy olyan oldalnak, amely egy mindenki által használható, ingyenes szolgáltatást nyújt (hírek, cikkek, fórum), minden joga megvan bármilyen, bármekkora, bármennyi reklámot elhelyezni az oldalain (az adatvédelmet természetesen figyelembe véve).

2. Nekem, mint az oldal látogatójának jogom van eldönteni, hogy használok-e olyan megoldást, amely elrejti előlem a reklámokat.

3. Az oldal tulajdonosa pedig ezért engem kitilthat az oldaláról, amennyiben a felhasználási feltételek között kinyilvánítja, hogy nem engedi meg a reklámok blokkolását az oldalán.

Ezek mellett sztem a HWSW nyugodtan kiírhatná a bankszámlája számát a lapra, hogy bárki támogathassa, és ezért cserébe adhatna valami elismerést vagy ellenszolgáltatást. Biztosan lenne, akinek ez megérne némi pénzt, akár ellenszolgáltatás nélkül. Ha csak sima átutalási lehetőség van, a HWSW-n kívül csak a bankok nyernek a dolgon, nem kell szegény telefonszolgáltatókat pénzelni.

szerk.: helyesírás

Szerkesztette: deak21 2004. 12. 17. 14:38 -kor

Én már akkor csajoztam, mikor még
szép lány volt az anyátok.
Én már akkor nyomultam, mikor még
jó fej volt az apátok.

#46 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:21

Idézet: deak21 - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 14:35

Szerintem:

1. Egy olyan oldalnak, amely egy mindenki által használható, ingyenes szolgáltatást nyújt (hírek, cikkek, fórum), minden joga megvan bármilyen, bármekkora, bármennyi reklámot elhelyezni az oldalain (az adatvédelmet természetesen figyelembe véve).

2. Nekem, mint az oldal látogatójának jogom van eldönteni, hogy használok-e olyan megoldást, amely elrejti előlem a reklámokat.

3. Az oldal tulajdonosa pedig ezért engem kitilthat az oldaláról, amennyiben a felhasználási feltételek között kinyilvánítja, hogy nem engedi meg a reklámok blokkolását az oldalán.

Ezek mellett sztem a HWSW nyugodtan kiírhatná a bankszámlája számát a lapra, hogy bárki támogathassa, és ezért cserébe adhatna valami elismerést vagy ellenszolgáltatást. Biztosan lenne, akinek ez megérne némi pénzt, akár ellenszolgáltatás nélkül. Ha csak sima átutalási lehetőség van, a HWSW-n kívül csak a bankok nyernek a dolgon, nem kell szegény telefonszolgáltatókat pénzelni.

szerk.: helyesírás

jol beszeltel! :)  :respect:
@ powered by debian

#47 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:28

Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 16:21

jol beszeltel! :)  :respect:

Köszönöm tisztelettel. :Đ
jó fej volt az apátok.

#48 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:28

Idézet: deak21 - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 14:35

Szerintem:

Szerintem:

Idézet

Ugyanakkor az általad létrehozott hozzászólást is védi a törvény, ezért a házigazdák -- megfelelve a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének ajánlásának -- nem szerkeszthetik hozzászólásaidat. Ez alól kivételt jelent a téma címének és alcímének szerkesztése, továbbá a hozzászólásban szereplő linkek javítása (csak külön kérésre), melynek részleteit a moderálási alapelvekben találod.

Bár, meglehet, hogy a közvetett szerkesztésre ez nem vonatkozik mostantól.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#49 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:33

Idézet: [-Lulu-] - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 16:28

...
Bár, meglehet, hogy a közvetett szerkesztésre ez nem vonatkozik mostantól.

Csak én nem értem a kapcsolatot az idézetek és a hozzászólásod között?
jó fej volt az apátok.

#50 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:35

Idézet: deak21 - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 15:33

Csak én nem értem a kapcsolatot az idézetek és a hozzászólásod között?

Igen. :)

Arról van szó, hogy ha én nem akarom reklámozni mondjuk az nVidiát vagy az ATit, mert éppen szidom, flamelek - ahogy tetszik -, akkor ne is reklámozzam a hozzászólásommal.

#51 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 17:38

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 16:35

Igen. :)

Arról van szó, hogy ha én nem akarom reklámozni mondjuk az nVidiát vagy az ATit, mert éppen szidom, flamelek - ahogy tetszik -, akkor ne is reklámozzam a hozzászólásommal.

Asszem, leesett. :Đ

Ehhez csak azt tudom fűzni, hogy nekem belefér, de megértem, ha másnak nem.
jó fej volt az apátok.

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.