Uj forummotor III.
Elküldve: 2004. 03. 11. 17:12
MOST ENGEM MIÉRT KELLETT KIZÁRNI? MI?! EGYÁLTALÁN NEM LÁTOM A TOPICOKAT AMIKET ÍRTAM!!! VAGY A HIBA NÁLAM VAN?!
paranormal.hu
Elküldve: 2004. 03. 11. 17:23
idézet:
Ezt írta DEXTROSE:
IDEFIGYELJETEK LÉCCI!
MOST ENGEM MIÉRT KELLETT KIZÁRNI? MI?! EGYÁLTALÁN NEM LÁTOM A TOPICOKAT AMIKET ÍRTAM!!! VAGY A HIBA NÁLAM VAN?![/quote]
Khm. Gondolom nem megfelelo hangnemben, nem megfelelo helyen tetted fel a kerdesedet...
Caps Lock-ot kapcsold ki.
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 11. 18:39
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ezt is beepitjuk az uj motorba: [url="http://"http://www.invisiongallery.com"]www.invisiongallery.com[/url]
[ 2004. március 11.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Automata helyesírás javító ?![]()
Elküldve: 2004. 03. 11. 19:09
Elküldve: 2004. 03. 11. 19:14
idézet:
Ezt írta Andreas:
Valamelyik topic-ban olvastam, hogy az új fórumon már kevesebb, ugyanazt a kérdést érintő topic fog nyílni, mert lesz 'sticky' funkció. Mit takar ez pontosan? Az adott topic mindig elsőnek fog feljönni az időrendtől függetlenül ('UP!' helyett), vagy amit máshol láttam: a téma indító megjelölhet egy-egy hozzászólást a topic-on belül, ami a legjobb válasz a topic címében feltett kérdésére.[/quote]
Lesznek kiemelt topikok amik mindig felül lesznek.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 03. 11. 20:46
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 03. 11. 21:11
idézet:
Ezt írta Wyco:
Az uj rendszerben nem számitanak majd a Bolhán/Szigeten "tett" hozzászolások. Ezek szerint nekem most mennyi hozzászolásom van? (Tudom 8960 de aszerint)?[/quote]
Ez majd kiderul a konverzio utan... az elso post recount megmondja.
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 11. 21:11
idézet:
Ezt írta Wyco:
Az uj rendszerben nem számitanak majd a Bolhán/Szigeten "tett" hozzászolások. Ezek szerint nekem most mennyi hozzászolásom van? (Tudom 8960 de aszerint)?[/quote]
Szerintem nem tudja levonni belőle az új motor a szigetes és bolhás postokat.
Vagy mégis?
[ 2004. március 11.: *FlowM@N* szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 11. 21:13
idézet:
Ezt írta *FlowM@N*:
Szerintem nem tudja levonni belőle az új motor a szigetes és bolhás postokat.
Vagy mégis?[/quote]
Utobbira tippelnek.
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 11. 21:13
Elküldve: 2004. 03. 11. 21:14
idézet:
Ezt írta *FlowM@N*:
Lesz olyan akinek így nem marad postja.[/quote]
IJ.
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 11. 21:16
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Utobbira tippelnek.
Krinyo[/quote]
Szegény a.n.d.r.e.w...![]()
Elküldve: 2004. 03. 11. 21:28
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ez majd kiderul a konverzio utan... az elso post recount megmondja.
Krinyo[/quote]
Oks
Csak gondoltam én előre kiváncsiskodom![]()
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 03. 11. 21:29
idézet:
Ezt írta Zoch:
Szegény a.n.d.r.e.w...[/quote]
Én is pont rá gondoltam.
Elküldve: 2004. 03. 11. 21:46
idézet:
Ezt írta Wyco:
Én is pont rá gondoltam.[/quote]
Szintén.![]()
Elküldve: 2004. 03. 11. 22:41
paranormal.hu
Elküldve: 2004. 03. 11. 23:10
idézet:
Ezt írta DEXTROSE:
Értek min dent! Akkor ezentúl rendeltetésszerűen fogom használni, de vissza azsretném kérni az operátoroktól az új téma alkotásának jogát! Rengeteg problémám van és énis tudnék segíteni másnak, de azzal, hogy ezt tettétek, nem tudok sem segíteni, sem kérdést feltenni.Pedig fontos lenne! Jó, írtam pár poénos topicot, és akkor mi van?Nagy dolog.Többet akkor nem fordul elő.De mostmár szeretném akkor ha visszacsinálnátok.[/quote]
DEXTROSE alias DERTUJ, a nagy visszatérő.
De ha ide tudsz írni, akkor úgy is tusz segíteni másoknak, hogy építő jelleggel hozzászólsz egy témához.
Nem is olyan rossz ez az új témanyitás jog megvonás, vegyük el mindenkitől. Mindenki használná a keresőt felesleges topiknyitás helyett.![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 11. 23:29
idézet:
Ezt írta DEXTROSE:
Értek min dent! Akkor ezentúl rendeltetésszerűen fogom használni, de vissza azsretném kérni az operátoroktól az új téma alkotásának jogát! Rengeteg problémám van és énis tudnék segíteni másnak, de azzal, hogy ezt tettétek, nem tudok sem segíteni, sem kérdést feltenni.Pedig fontos lenne! Jó, írtam pár poénos topicot, és akkor mi van?Nagy dolog.Többet akkor nem fordul elő.De mostmár szeretném akkor ha visszacsinálnátok.[/quote]
Szvsz ha lesz majd több olyan megnyilvánulásod a fórumon, ami a építő jellegű, akkor vissza fogod kapni a topiknyitási jogot is...De az eddigi ténykedéseddel ezt a lehetőséget ezen a fórum egy időre eljátszottad...
Nem úgy kell elindulni egy közösségben (mivel ez a fórum egy elég komoly közösség), hogy ahol tudod "telemarhulod" kapásból, beköszönésképp...
Igen, nagy dolog, hogy értelmetlen, se füle, se farka topikokkal teleszemetelted a fórumot... A házigazdák pechedre, ezt nem tolerálják itt... Több helyen megsértetted a Fórumszabályzatot, amit a regisztráláskor elfogadtál, úgyhogy nem is kéne nagyon (sőt egyátalán) csodálkoznod ezen...
PS: Mielőtt rátenyerelsz a "Szólj hozzá" gombra, érdemes lenne átolvasnod a hozzászólásodat, és kijavítani...Sokat segíthetne az érthetőségen (is)...
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

Súgó
A téma zárva.